המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Rampel כתב:אם קבוקלו יצליח להתיר את החוזה מול ונציה ויצטרף לרעננה למשחקים, כרגע אני רואה רישום של שני משחקים שלהם שם.
רעננה - נטס - 12.10
רעננה - קאבס - 16.10
סיכוי סביר שאם וכאשר הוא לא ישיג חוזה מובטח בליגה הוא באמת יפנה לאופציית היורוליג. מדובר באזור מחזורים 3-5.
במינימום מכבי צריכה לעקוב אחרי הסיטואציה ולנצל אותה.
* ברור לי לחלוטין שמדובר בחבורת קמצנים שתמכור עד אז שריברו כוכב. אז מה שאין מי שיקנה ריבאונד הגנה או ישמור על הטבעות בקבוצה הזו.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
A.Parker כתב:זה לא שהוא האמת חותם שם, בסך הכל מצטרף לטורניר המגוחך שלהם. היו שחקנים הרבה יותר בכירים ממנו שעשו את זה.
עידן כתב:A.Parker כתב:זה לא שהוא האמת חותם שם, בסך הכל מצטרף לטורניר המגוחך שלהם. היו שחקנים הרבה יותר בכירים ממנו שעשו את זה.
איזה שחקנים יותר בכירים ממנו עשו את זה? לי זכור רק שחקנים שבורים מדרג ד' בנבא או מבוגרים שמנסים להחיות את הקריירה שהצטרפו למסעות האלו. מדובר במשחקי הכנה שנמשכים אל מעבר למחזור ה-3 ביורוליג, כן?
אם הוא שחקן חופשי ומספיק טוב ומספיק מוכר באירופה ולא בן 35 בשלהי הקריירה - לא אמורה להיות לו שום סיבה להצטרף לזה. הוא אמור להצליח לחתום בקבוצה טובה לפני תחילת העונה, ואם הוא לא עושה זאת - יש פה בעיה או מספר בעיות. בין אם אצלו או אצל הסוכן שלו או שילוב של דברים.
omerk כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:זה לא שהוא האמת חותם שם, בסך הכל מצטרף לטורניר המגוחך שלהם. היו שחקנים הרבה יותר בכירים ממנו שעשו את זה.
איזה שחקנים יותר בכירים ממנו עשו את זה? לי זכור רק שחקנים שבורים מדרג ד' בנבא או מבוגרים שמנסים להחיות את הקריירה שהצטרפו למסעות האלו. מדובר במשחקי הכנה שנמשכים אל מעבר למחזור ה-3 ביורוליג, כן?
אם הוא שחקן חופשי ומספיק טוב ומספיק מוכר באירופה ולא בן 35 בשלהי הקריירה - לא אמורה להיות לו שום סיבה להצטרף לזה. הוא אמור להצליח לחתום בקבוצה טובה לפני תחילת העונה, ואם הוא לא עושה זאת - יש פה בעיה או מספר בעיות. בין אם אצלו או אצל הסוכן שלו או שילוב של דברים.
אבל הוא רוצה ספציפית NBA ולא יורוליג. מניח שזו תהיה האופציה השנייה, שכבר עכשיו היא בהישג יד אם ירצה (ואם יסדיר את העניין עם ונציה). זה לא מופרך שהוא ירשים שם כי בתכלס כנראה נראה משחקים של קבוקלו עם הכדור ועוד 4 מסתכלים. השאלה כמה בכלל אכפת לקבוצות NBA מהמשחקים האלו ואם זה מזיז להם במידה ויש שחקן שמככב ברעננה. אולי הסוכן שלו חושב שהוא עושה פה אנתוני פארקר 2, ואם כן אז כנראה לא הכי הבין את הסיטואציה.
בסוף הכל כסף… ימצאו פתרון. זה לא ברצלונה שיכולה לייבש שחקן של מיליון וחצי דולר לעונה.MTA2311 כתב:לא הבנתי, רעננה הולכת לחטוף תביעה מונציה עכשיו?
TAYO כתב:בסוף הכל כסף… ימצאו פתרון. זה לא ברצלונה שיכולה לייבש שחקן של מיליון וחצי דולר לעונה.MTA2311 כתב:לא הבנתי, רעננה הולכת לחטוף תביעה מונציה עכשיו?
Sent from my iPhone using Tapatalk
מי שהחליט על המהלך הזה והחליט שיש לו מה להרוויח ממהלך כזה. תפסיקו להניח שכולם מטומטמים כל הזמן ושרק אצלכם השמש זורחת מהתחת. כנראה של-90% מהפרטים אתם לא חשופים בכלל.MTA2311 כתב:TAYO כתב:בסוף הכל כסף… ימצאו פתרון. זה לא ברצלונה שיכולה לייבש שחקן של מיליון וחצי דולר לעונה.MTA2311 כתב:לא הבנתי, רעננה הולכת לחטוף תביעה מונציה עכשיו?
Sent from my iPhone using Tapatalk
מי ישלם את הכסף הזה
מה בתשובה לא היה ברור לך?MTA2311 כתב:חח מה
RomanR כתב:או שהסוכן הקודם שלו היה ממש גרוע או שאנשים שמייעצים לו עכשיו מייעצים לו דברים טיפשיים. ההתנהלות שלו מוזרה
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים