כדורסל ישראלי 23/24

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי 23/24

הודעהעל ידי A.Parker » 19 ספטמבר 2023, 23:27

הפועל ירושלים לא מרשימה בינתיים במשחקי ההכנה. בסופו של דבר הלכו על סגל רחב אבל בינוני, ושפכו הרבה כסף על ישראלים שלא שווים את השכר.
A.Parker

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 ספטמבר 2023, 04:31

A.Parker כתב:הפועל ירושלים לא מרשימה בינתיים במשחקי ההכנה. בסופו של דבר הלכו על סגל רחב אבל בינוני, ושפכו הרבה כסף על ישראלים שלא שווים את השכר.

מזל גדול מאוד שעצרו אצלנו עם בלאט ולא הביאו גם את זוסמן
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדם » 20 ספטמבר 2023, 09:42

מתי תבינו או כמה זמן יקח לחלקכם להבין שזוסמנית זה לא שחקן כדורסל ולא משנה כמה התקשורת תפמפם ותחבק אותו .
מדובר באנטי כדורסלן אנטי ספורטאי אם יחסי ציבור ,אויי לנו שהיה חוזר ושחשוב על זה ואני שמח שנגמר הסרט ומשם כבר אין דרך חזרה ושילך במסלול של הלפרין ואליהו ,אנטי שחקנים בעיני ,שרק מדגישים את הלוזריות והחוסר לחימה וכל מה שרע בשחקנים כמוהם חלק מקבוצה .
בלאט אולי לא כשרון ענק אהל הוא לוחם וזה לזכותו ,אותו דבר בלייזר ומדר ודוברת וכספי ,אלה פחות או יותר טובים אבל הם לוחמים אבל שמים הכל .

אין לשחקנים כאלה כמו זוסמן מה לחפש כאן ,אני מעדיף את זיו הגרוע אבל הרע והנלחם מאשר זוסמנית הרכה והלוזרית
אדם

הודעהעל ידי אדם » 20 ספטמבר 2023, 09:45

ששחקנים כמו הלפרין או זוסמן ואליהו מצליחים נגד מכבי זה לא מראה עליהם זה מראה על מכבי כמה חלשה כמה מוגבלת וכמה שחקנים שבאותו זמן אצלנו לא ברמה הבסיסית אפילו לעומתם.
כי שחקנים כאלה כמוהם לא מצליחים במשחקים אחרים ורציניים לא בליגת הקיץ שלנו הישראלית אלא ברמה סבירה הם לא שמים סל בקושי
אדם

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 20 ספטמבר 2023, 09:56

הלפרין ואליהו היו שניהם שחקנים בכמה רמות יותר טובים ומוכשרים מזוסמן הגולם , ליאור אליהו היה פעם שחקן החודש של היורוליג .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי my man » 20 ספטמבר 2023, 10:14

אליהו אולי הכי מוכשר שהיה פה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי omerk » 20 ספטמבר 2023, 10:18

אדם כתב:מתי תבינו או כמה זמן יקח לחלקכם להבין שזוסמנית זה לא שחקן כדורסל ולא משנה כמה התקשורת תפמפם ותחבק אותו .
מדובר באנטי כדורסלן אנטי ספורטאי אם יחסי ציבור ,אויי לנו שהיה חוזר ושחשוב על זה ואני שמח שנגמר הסרט ומשם כבר אין דרך חזרה ושילך במסלול של הלפרין ואליהו ,אנטי שחקנים בעיני ,שרק מדגישים את הלוזריות והחוסר לחימה וכל מה שרע בשחקנים כמוהם חלק מקבוצה .
בלאט אולי לא כשרון ענק אהל הוא לוחם וזה לזכותו ,אותו דבר בלייזר ומדר ודוברת וכספי ,אלה פחות או יותר טובים אבל הם לוחמים אבל שמים הכל .

אין לשחקנים כאלה כמו זוסמן מה לחפש כאן ,אני מעדיף את זיו הגרוע אבל הרע והנלחם מאשר זוסמנית הרכה והלוזרית

WORD
omerk

הודעהעל ידי עידן » 20 ספטמבר 2023, 12:32

אדם כתב:ששחקנים כמו הלפרין או זוסמן ואליהו מצליחים נגד מכבי זה לא מראה עליהם זה מראה על מכבי כמה חלשה כמה מוגבלת וכמה שחקנים שבאותו זמן אצלנו לא ברמה הבסיסית אפילו לעומתם.
כי שחקנים כאלה כמוהם לא מצליחים במשחקים אחרים ורציניים לא בליגת הקיץ שלנו הישראלית אלא ברמה סבירה הם לא שמים סל בקושי

אין מה להשוות בין הלפרין ואליהו לזוסמן. הלפרין ואליהו היו טובים (ובטח מוכשרים) מזוסמן בכמה רמות טובות, הם לא באותה סקאלה בכלל.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 22 ספטמבר 2023, 15:51

מקולום מרמת גן רכז מסקרן. מהיר מאוד ומוסר לא רע.
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2023, 18:31

עידן כתב:
אדם כתב:ששחקנים כמו הלפרין או זוסמן ואליהו מצליחים נגד מכבי זה לא מראה עליהם זה מראה על מכבי כמה חלשה כמה מוגבלת וכמה שחקנים שבאותו זמן אצלנו לא ברמה הבסיסית אפילו לעומתם.

אין מה להשוות בין הלפרין ואליהו לזוסמן. הלפרין ואליהו היו טובים (ובטח מוכשרים) מזוסמן בכמה רמות טובות, הם לא באותה סקאלה בכלל.

זוסמן לא היה אמור להיות הלפרין או אליהו. זוסמן היה אמור להיות בורשטיין החדש - אול-אראונד בקו האחורי, גארד גבוה, לא הכי מבריק, אבל תורם בכול התחומים.

לא ממש ברור איפה זה נעצר. אולי עניין של אופי. אולי הפציעות, שגם כן לא הוסיפו להתקדמות שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 ספטמבר 2023, 16:01

felix_r כתב:
עידן כתב:

זוסמן לא היה אמור להיות הלפרין או אליהו. זוסמן היה אמור להיות בורשטיין החדש - אול-אראונד בקו האחורי, גארד גבוה, לא הכי מבריק, אבל תורם בכול התחומים.

לא ממש ברור איפה זה נעצר. אולי עניין של אופי. אולי הפציעות, שגם כן לא הוסיפו להתקדמות שלו.

אולי זה פשוט כישרון
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי ankram » 27 ספטמבר 2023, 10:21

מקאדו 3 כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:

אולי זה פשוט כישרון

לדעתי זה הפציעות , זוסמן לפני שנפצע בדרבי השני בעונת הקורונה , היה אחד משחקני ההגנה הטובים ביורוליג , מוביל כדור , מנהל התקפות ושחקן מאד יעיל , מאז שנפצע וביחוד מאז שחזר אחרי פתיחת עונת 2021 , הוא פשוט חזר 4-5 שנים אחורה מבחינת הביטחון והיכולת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי omerk » 27 ספטמבר 2023, 11:08

ankram כתב:
מקאדו 3 כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:

אולי זה פשוט כישרון

לדעתי זה הפציעות , זוסמן לפני שנפצע בדרבי השני בעונת הקורונה , היה אחד משחקני ההגנה הטובים ביורוליג , מוביל כדור , מנהל התקפות ושחקן מאד יעיל , מאז שנפצע וביחוד מאז שחזר אחרי פתיחת עונת 2021 , הוא פשוט חזר 4-5 שנים אחורה מבחינת הביטחון והיכולת.

גם לגבי התקופה הכאילו טובה יותר שלו בעונת הקורונה, נראה לי יש פה איזשהי הטיה כי הוא היה על תקן "כישרון צעיר" ופתאום כשהוא בא ושמר ברמה גבוהה יחסית על שחקני יורוליג זה היה נראה מאד מרשים, אבל בתכלס חוץ מהגנה לא היה לו באמת כלום. תמיד היה שחקן התקפה אנמי ונרפה (על אף שטען שהוא קלעי ותמיד היה).

אתה צודק שאחרי הפציעה אפילו הדבר הטוב היחיד שהיה לו, ההגנה, כבר לא הייתה באותה רמה ואז לא נשאר כלום מהבלון הנפוח ששמו יובל זוסמן.

אם היה מגיע היום שחקן ישראלי רנדומלי בגיל של זוסמן, אבל בלי ההייפ המוגזם של זוסמן, ונותן את מה שהוא נתן בעונת השיא שלו אז היינו מבסוטים שיש ישראלי שנותן תרומה ביורוליג אבל אף אחד לא היה עף עליו כמו שקרה בזמנו במכבי כאילו מדובר בג׳ורדן הישראלי.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2023, 14:07

תראה את המשחק הזה מ-2018.
מכבי מביסה את צסקא במוסקבה.
זוסמן מצטיין.
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... /#boxscore
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 27 ספטמבר 2023, 14:13

felix_r כתב:תראה את המשחק הזה מ-2018.
זוסמן מצטיין.

המשחק הכי טוב שלו , אפילו לא היסס בזריקה , המשחק הזה הוביל לעוד 2-3 הופעות טובות בהמשך , אבל זוסמן כמו זוסמן , יציבות זה לא הצד החזק שלו.
השנה הבאה היתה הכי טובה שלו בטח הגנתית , ואז הפציעות דפקו אותו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי omerk » 27 ספטמבר 2023, 19:48

felix_r כתב:תראה את המשחק הזה מ-2018.
זוסמן מצטיין.

סנונית אחת אינה מבשרת את בוא האביב.
סבבה שהיו לו כמה משחקים מעולים, אני לא טוען שלא, וכנראה שגם כישרון גולמי מסתתר שם איפושהו, אבל אני עדיין בדעה שגם בעונת השיא שלו זה היה הייפ מוגזם בכל קנה מידה שנבע בעיקר מהיותו ישראלי צעיר עם לובי תקשורתי טוב.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 27 ספטמבר 2023, 22:10

המשחק של ירושלים כול כך חשוב עבור מערכת ערוץ הספורט, שהוא משודר במקביל גם בספורט5 וגם ב5+
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 28 ספטמבר 2023, 01:19

felix_r כתב:המשחק של ירושלים כול כך חשוב עבור מערכת ערוץ הספורט, שהוא משודר במקביל גם בספורט5 וגם ב5+
קבוצה רצינית.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Orel1234 » 02 אוקטובר 2023, 16:29

אז מסתבר שהתורם הסודי של אתר "מידה" (ימני מאוד) הוא ידידינו עופר ינאי.. אוי כמה שזה אבסורד

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Orel1234

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוקטובר 2023, 16:31

יעקב מאיר מביא את תקציבי הקבוצות בליגת על
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... LC1vU8Zs0w
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Gevaudan, Google [Bot], גל גל ו־30 אורחים