10 יולי 2012, 19:55
yarinsaky כתב:gandya כתב:yarinsaky כתב:לא מבין, שחף. עם מי מכבי תצא למלחמה בשנה הבאה בקו האחורי ? בינתיים אין לנו אף שחקן מוכח, פשוט אף אחד.
יהיה גארד בכיר...
רכז הוא לא יהיה, קומבו גארד, משהו סטייל גורדון, או פליט NBA, לא מבין מה הלחץ..?
אני לא לחוץ, אבל צריך גם להשאיר כסף נורמלי בשבילו.
10 יולי 2012, 20:03
10 יולי 2012, 20:06
שחף כתב:קודי כתב:באמת לא ברור למה מכבי לא עושה מהלך מהיר ומביאה את אוקיץ - גארד נהדר וגבוה שיכול לשחק בשתי העמדות ובוודאי עדיף בהרבה על כל ״מציאה״ שדני פדרמן ידוג בליגת הקיץ. גם המתחרות על שירותיו - מלאגה וויטוריה - לא יזרקו עליו סכומים מטורפים, מה עוד שאני מניח שמכבי יכולה להיות אטרקטיבית עבורו לאור ״ההישגים״ של מלאגה בשנים האחרונות ולאור הייבוש המתמשך על הספסל ממנו סבל בקדנציה הקודמת שלו בויטוריה. אני לא חושב שבקיץ הזה המחיר של אוקיץ יהיה יותר ממיליון דולר ולכן זו הזדמנות שצריך לנצל ולא לחפש איזו מציאה בחצי המחיר.
נניח שלמכבי יש אופציה להביא את אוקיץ' או את באראץ', את מי היית לוקח? לא שאני חושב שזה המצב כמובן, אבל בצורה תיאורטית כמובן.אני הייתי הולך על באראץ' כי גארדים יש יותר בסופו של דבר.
10 יולי 2012, 20:13
felix_r כתב:שחף כתב:קודי כתב:באמת לא ברור למה מכבי לא עושה מהלך מהיר ומביאה את אוקיץ - גארד נהדר וגבוה שיכול לשחק בשתי העמדות ובוודאי עדיף בהרבה על כל ״מציאה״ שדני פדרמן ידוג בליגת הקיץ. גם המתחרות על שירותיו - מלאגה וויטוריה - לא יזרקו עליו סכומים מטורפים, מה עוד שאני מניח שמכבי יכולה להיות אטרקטיבית עבורו לאור ״ההישגים״ של מלאגה בשנים האחרונות ולאור הייבוש המתמשך על הספסל ממנו סבל בקדנציה הקודמת שלו בויטוריה. אני לא חושב שבקיץ הזה המחיר של אוקיץ יהיה יותר ממיליון דולר ולכן זו הזדמנות שצריך לנצל ולא לחפש איזו מציאה בחצי המחיר.
נניח שלמכבי יש אופציה להביא את אוקיץ' או את באראץ', את מי היית לוקח? לא שאני חושב שזה המצב כמובן, אבל בצורה תיאורטית כמובן.אני הייתי הולך על באראץ' כי גארדים יש יותר בסופו של דבר.
אני היתי הולך על אוקיץ' מכמה סיבות:
1) שוק הרכזים אפסי ביותר. פרט למקאלב (שמכבי לא תקבל בחיים) אין אף שם שאפילו מתקרב לרמה של אוקיץ'. ולא שאוקיץ' הוא עילוי מדהים, פשוט אין רכזים נורמאלים בשוק. זה הולך בערך ככה - מקאלב, אוקיץ', כלום, כלום, כלום, קיצ'ן וחברים.
ב) באראץ' הוא סנטר מהסוג של שרמאדיני. מוכשר בהתקפה, אבל רך בהגנה. לדעתי עדיף כבר שהסנטר השני יהיה מישהו הרבה יותר פיזי.
10 יולי 2012, 20:14
10 יולי 2012, 20:14
שחף כתב:קודי כתב:באמת לא ברור למה מכבי לא עושה מהלך מהיר ומביאה את אוקיץ - גארד נהדר וגבוה שיכול לשחק בשתי העמדות ובוודאי עדיף בהרבה על כל ״מציאה״ שדני פדרמן ידוג בליגת הקיץ. גם המתחרות על שירותיו - מלאגה וויטוריה - לא יזרקו עליו סכומים מטורפים, מה עוד שאני מניח שמכבי יכולה להיות אטרקטיבית עבורו לאור ״ההישגים״ של מלאגה בשנים האחרונות ולאור הייבוש המתמשך על הספסל ממנו סבל בקדנציה הקודמת שלו בויטוריה. אני לא חושב שבקיץ הזה המחיר של אוקיץ יהיה יותר ממיליון דולר ולכן זו הזדמנות שצריך לנצל ולא לחפש איזו מציאה בחצי המחיר.
10 יולי 2012, 20:18
10 יולי 2012, 20:21
שחף כתב:ביורובאסקט ציינו שבאראץ' רוצה לעזוב את פילזן. כמה זמן לוקח עד שהוא עולה כמועמד למכבי?
האמת, לוקח אותו לפני כל שאר המועמדים הקיימים. שחקן שלם וטוב יותר שנתקע בקבוצה מחורבנת עם מאמן מחורבן.
10 יולי 2012, 20:22
שחף כתב:פליקס, באראץ' הוא אחד ממעט מאוד סנטרים שהסתדרו טוב עם סופו באחד על אחד, להוציא את המשחק של סופו מולו בויטוריה, בכמעט אף אחד מהמשחקים מולו סופו לא הגיע לדאבל פיגרס. יש לו גוף וסייז גם לשים על חבר'ה כמו קרסטיץ', מה שלמעט מאוד גבוהים באירופה יש.
10 יולי 2012, 20:22
10 יולי 2012, 20:25
10 יולי 2012, 20:25
שחף כתב:יורוהופס טוענים שדייויד אנדרסן בין מכבי לפנר אולקר, שכנראה תרד ממנו אחרי שהחתימה את מייק באטיסט.
10 יולי 2012, 20:28
10 יולי 2012, 20:29
שחף כתב:יורוהופס טוענים שדייויד אנדרסן בין מכבי לפנר אולקר, שכנראה תרד ממנו אחרי שהחתימה את מייק באטיסט.
10 יולי 2012, 20:30
10 יולי 2012, 20:30
10 יולי 2012, 20:36
10 יולי 2012, 20:37
argof כתב:אני מהמר על נפילה קשה של הטורקיות. המגדל בבל של שחקני over the hill שהם אוספים שם - ייגמר ברע.
10 יולי 2012, 20:40
10 יולי 2012, 20:42
er79 כתב:מוזר. הייתי בטוח שהוא נשאר בפאו. מעניין מה זה אומר על אנדרסן, בצסק״א כבר אין לו מה לחפש וגם לא בפנר. למה יש לי תחושה שעוד נשמע עליו?