ג'ורדן פארמר סגר ל-3 שנים באפס אנאדולו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ג'ורדן פארמר סגר ל-3 שנים באפס אנאדולו

הודעהעל ידי jay » 11 יולי 2012, 12:56

ירוויח כ-10.5 מיליון דולר במהלך התקופה. בראיון קצר לעיתון בניו ג'רזי סיפר: "איסטנבול היא במרחק של שעתיים טיסה בלבד מתל אביב כך שזה נהדר עבורי".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 24021.html

אני מקווה שנקבל אותם באמת בטופ 16, היקמן יאכל אותם בלי מלח ויתפוצצו להם האוזניים בנוקיה :beee
סמל אישי של המשתמש
jay

Re: ג'ורדן פארמר סגר ל-3 שנים באפס אנאדולו

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 יולי 2012, 13:00

למה לפתוח על זה אשכול?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jay » 11 יולי 2012, 13:02

למה לא? אפשר לרכז את כל האבל פה ולא בכל הדיונים האחרים.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2012, 13:15

סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2012, 13:33

Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו

אממ...אופי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יולי 2012, 13:34

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:סבבה היה שחקן נחמד והכל אבל אני אישית ממש לא מבינה את ההתאהבות בו

אממ...אופי?

בסדר אופי אופי הוא היה מתוק אבל היה פה כולה איזה 3 חודשים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 11 יולי 2012, 13:37

מסכים... הוא לא שווה את הסכום ששילמו עליו. מי שראה אותו מבין למה. סטטיסטיקה טובה ורקורד מוצלח הביאו אותו לסכומים האלה. אבל יש משהו נרפה בקבוצה כאשר הוא משחק.
למרות זאת מדובר בשחקן טוב מאוד, בדרג גבוה. אבל עדיין לא ברמה של דיאמטידיס, מקאלב, ספאנוליס, קרסטיץ', לורבק וקירילנקו שהם השחקנים היחידים באירופה היום שהייתי מוכן לשלם להם סכומי כסף מסדר גודל כזה.

היו בפורום שחשבו שאם הוא ישחק באירופה הוא יהיה במכבי... בפועל הוא חתם עם קבוצה טורקית !! . מה שמוכיח שהוא ממש לא מרגיש יהודי במיוחד. אגב הוא גם דאג לציין בעבר שהוא 100% עם זהות אמריקאית למי שטרח להקשיב לו. כל האמירות על ת"א קרובה וכו' זה סתם אמירה שהיא פוליטקלי קורקט.
מדובר בשחקן אמריקאי נחמד שחיפש קבוצה שתיתן לו חוזה גדול לטווח ארוך...אנחנו אלה שדחפנו את כל עניין הזהות היהודית ועוד דחפנו אותו לנבחרת.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 13:41

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

אממ...אופי?

קל מאוד להבין את ההתלהבות, שנה שעברה כל השחקנים במכבי היו בינוניים להחריד(פרט לפארמר שמדי פעם נצץ, וללנג שסיפק את הנקודות), אף שחקן מהסגל של שנה שעברה לא עשה לי את זה, וזאת בניגוד גמור לסגל של עונה קודם לכן.
השנה עושה רושם, נבנה כאן סגל עוד יותר אפור, יש לי כרגע ציפיות רק מריקי, ושרמנדני, אם שני אלה לא יצליחו במכבי...
זה שמתלהבים מפארמר רק אומר דבר אחד, איזה קבוצה משעממת הייתה כאן עונה שעברה, הסיבה שאני מצר על עזיבת לנגפורד(שחקן לא רע, אבל גם לא איזה וואו), ולהנדריקס(שהאמת צפיתי ממנו להרבה יותר כשאר הגיעה לכאן לפני שנתיים), זה האי וודאות של מה שיביאו לנו בתור תחליפים.
gandya

הודעהעל ידי yellowaura » 11 יולי 2012, 13:41

LIAV10 כתב:

אממ...אופי?

לא היה לו אופי מיוחד...סה"כ בחור נחמד ופוליטקלי קורקט. אם כבר אופי אז הנדריקס ולאנגפורד שהם הרבה יותר אמיתיים ופחות אמריקאים טיפוסיים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2012, 13:42

קודי כתב:לגבי פרמאר - לדעתי האימפקט שלו באירופה יהיה דומה לזה של אנטוני פארקר. יש לו כשרון אדיר, אתלטיות, כוח, חוכמה וגם אופי נהדר. אם בעונה הראשונה שלו מחוץ לבית הוא השתלב כל כך מהר באחת הקבוצות הלחוצות ביבשת והיה שחקן יורוליג נהדר, אין לי ספק שעוד שנה-שנתיים הוא יהיה אחד משלושת הגארדים הטובים ביבשת אם לא הטוב שבהם. מבחינת מכבי, העובדה שהוא ישראלי ואוהב את המדינה, היתה צריכה לגרום לו להפוך ליעד אסטרטגי אשר הקבוצה בשנים הקרובות תיבנה סביבו. ברור שאין למכבי יכולת להתמודד עם שכר של 3.5 מיליון דולר לעונה, אבל אני רק מקווה שהציעו לו יותר מהשכר שהציעו ללנגפורד.

מסכים. לא מבין את אלה שלא מחזיקים ממנו, ומנגד מהללים כל מיני מנסה בונסואים וג'קסונים.
פארמר הוא שחקן מהלבל הכי גבוה באירופה. לקח לו פחות זמן התאקלמות ממה שלקח לפארקר, וגם אני חושב שהוא יהיה כוכב גדול.
הבעיה שלו היא שהוא קצת פיספס ולא התעדכן.
ראשית, כנראה שהוא לא יודע שאיסטנבול זה לא מקום הכי טוב ליהודים, בטח לא לכאלה שכ"כ בולטים ודומיננטיים כמו שהוא אמור להיות (וגם להרוויח)
שנית, הכדורסל הטורקי תקוע די בשום מקום. הם מחתימים שנה אחרי שנה, כוכבי על, מאמני על, ובכל זאת, שום דבר שם לא זז. אולי השנה זה יקרה להם
אבל זה לא בטוח בכלל.

חבל שהתפתה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 13:43

פארמר הוא יהודי, בדיוק כמו כולנו, אם היה חותם במכבי במליון וחיצי, במקום מה שנתנו לו באיסטנבול, הוא פשוט היה ייהודי מטומטם.
gandya

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2012, 13:43

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

אממ...אופי?

כן, מה לעשות, מתי פעם אחרונה הגיע אלינו שחקן בלבל הזה? בנוסף לזה הוא היה יהודי טוב עם אופי טוב, תמיד דיבר על דברים חיוביים על ישראל והאנשים..זה שונה כשזר אומר שנוח לו פה מאשר שמגיע יהודי עם שתי אליפויות אן בי איי ולא מפסיק לשבח את העיר, המדינה, האנשים, האוהדים והמועדון..

וגם עכשיו, ברעיון לאתר ניו יורקי מדבר על המרחק הקטן יחסית מישראל, לא ראיון לאתר ישראלי עם חנופה, לאתר אמריקאי בלי שום קשר למכבי וישראל..

לא פלא שהקהל הצליח להתחבר אליו בקלות כזאת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יולי 2012, 13:44

gandya כתב:פארמר הוא יהודי, בדיוק כמו כולנו, אם היה חותם במכבי במליון וחיצי, במקום מה שנתנו לו באיסטנבול, הוא פשוט היה ייהודי מטומטם.

איזה מליון וחצי, פדרמן היה נותן לו אולי חצי מליון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2012, 13:52

:thumbup
הוא ממש לא הצעיד את מכבי והשאיר חותם(לעומת מה שחלק פה חושבים),אנשים שוכחים את מספר המשחקים שהוא היה אנמי בהם כולל "משחק שיא" מול נתניה שכולם התייאשו ממנו
אז אני מסכים שהוא השתפר מאז ושהוא גם יהיה רכז טוב אבל סופרסטאר או משהו בסגנון? ממש לא :nonono
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 11 יולי 2012, 14:18

rc4991 כתב:

הוא ממש לא הצעיד את מכבי והשאיר חותם(לעומת מה שחלק פה חושבים),אנשים שוכחים את מספר המשחקים שהוא היה אנמי בהם כולל "משחק שיא" מול נתניה שכולם התייאשו ממנו
אז אני מסכים שהוא השתפר מאז ושהוא גם יהיה רכז טוב אבל סופרסטאר או משהו בסגנון? ממש לא :nonono

לקח לו זמן להתאקלם, כמו להרבה שחקנים אמריקאים שמגיעים לראשונה לאירופה, אבל בהמשך אפשר היה לראות עד כמו הוא שחקן איכותי (הוביל את מכבי ברוב הקטגוריות). לדעתי, אם היה נשאר פה לעונה שלמה, לאף אחד לא היה ספק שהוא סופרסטאר לכל דבר באירופה. אפס עשתה עסקה טובה מאוד, הוא שווה כל גרוש.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2012, 14:35

misha כתב:
rc4991 כתב:

לקח לו זמן להתאקלם, כמו להרבה שחקנים אמריקאים שמגיעים לראשונה לאירופה, אבל בהמשך אפשר היה לראות עד כמו הוא שחקן איכותי (הוביל את מכבי ברוב הקטגוריות). לדעתי, אם היה נשאר פה לעונה שלמה, לאף אחד לא היה ספק שהוא סופרסטאר לכל דבר באירופה. אפס עשתה עסקה טובה מאוד, הוא שווה כל גרוש.

לא היה קשה להוביל את מכבי בכל הקטגוריות ולהיות ה"כוכב" כשיש לידך שחקנים כאלה בסגל(סמית',אוחיון,פאפאס,שאייר)
ואפילו בתחום הריבאונד כשהגבוהים שלנו הם אליהו,בלו וסופו שריבאונדרים בינוניים להחריד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יולי 2012, 14:38

זה מעצבן שהוא הולך לשם, אבל אין לי אף טענה כלפיו. אף אחד לא היה מסרב לחוזה כזה ואולי הוא חושב שזה הזמן המתאים ביותר בשבילו.

בכל מקרה, אני מסכים כאן עם קודי ויוני. בזמן שאנחנו מבאיאים כל מיני עב"מים שישארו בקושי שנה הם מביאים פוטנציאל לסופרסטאר לחוזה תלת
שנתי .
שחקן ובחור שמאוד אהבתי גם בפרק הזמן הקצר שהיה כאן. אפשר רק לפנטז מה היה קורה אם היה נשאר במכבי 3 שנים רצופות . אולי איזו התחלה של שושלת או שושלת ממש.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי misha » 11 יולי 2012, 14:44

rc4991 כתב:
misha כתב:
rc4991 כתב:

לא היה קשה להוביל את מכבי בכל הקטגוריות ולהיות ה"כוכב" כשיש לידך שחקנים כאלה בסגל(סמית',אוחיון,פאפאס,שאייר)
ואפילו בתחום הריבאונד כשהגבוהים שלנו הם אליהו,בלו וסופו שריבאונדרים בינוניים להחריד

לא כל שחקן מסוגל לתת 14/4/5 ביורוליג, גם אם סביבו יש קבוצה יחסית בינונית. היה עליו הרבה לחץ להוביל את הקבוצה כשהעסק עוד לא התחבר והופעה שהוא נתן נגד ריאל, במשחק שאם היינו מפסידים ויורדים ל0-2 היה יכול להכניס את הקבוצה לסחרור, לא הרבה שחקנים באירופה מסוגלים לספק.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יולי 2012, 14:48

במשחק נגד ריאל הוא ורודי נתנו הופעות פשוט אדירות . חבל שהקיץ רודי הולך לריאל סופית ופארמר הולך למקום אחר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2012, 14:49

misha כתב:
rc4991 כתב:
misha כתב:
rc4991 כתב:

לא כל שחקן מסוגל לתת 14/4/5 ביורוליג, גם אם סביבו יש קבוצה יחסית בינונית. היה עליו הרבה לחץ להוביל את הקבוצה כשהעסק עוד לא התחבר והופעה שהוא נתן נגד ריאל, במשחק שאם היינו מפסידים ויורדים ל0-2 היה יכול להכניס את הקבוצה לסחרור, לא הרבה שחקנים באירופה מסוגלים לספק.

הרבה מהסטט' האלה הוא היה עושה בלי שנשים לב ולא במובן החיובי של המילה
היו לו הרבה משחקים בינוניים אבל בסוף שהסתכלתי בסט' ראיתי דווקא שהוא קלע בדאבל פיגרס וכד' אבל זה נעשה מליי אפ קל או דברים בסגנון מדי פעם ובלי השפעה על המשחק
היו לו כמובן גם משחקים טובים(כמו זה נגד ריאל)ואני לא אומר שהוא שחקן רע אבל הוא לא סופרסטאר לדעתי וגם לא קרוב,אני למשל חושב שאני מעדיף את פארגו(לא לגמרי בטוח)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx, yon1 ו־24 אורחים