המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Gevaudan כתב:חבר מועדון שלנו, חבר מועדון של פרופיט, ו-ווילד קארד שלישי
refael כתב:אם בולדווין עדיין לא משחק הייתי מנסה כמה דקות את תומאסון ללחוץ על סלוקאס להציק לו.
אולי יצליח לו ויהיה שפן שקטש שולף בסדרה
כי חוץ מבלאט ודלבדובה זה לא דברים שקורים בשלב הזה של העונה. אתה לא זורק שחקן שבקושי שיחק ביורוליג ומכניס אותו למשחק עליה לפיינל פורitai7 כתב:refael כתב:אם בולדווין עדיין לא משחק הייתי מנסה כמה דקות את תומאסון ללחוץ על סלוקאס להציק לו.
אולי יצליח לו ויהיה שפן שקטש שולף בסדרה
עדיין לא מבין למה הוא לא משתמש בו כדי להפתיע אולי, קצת גוף גדול ומניעת עבירות מהשחקנים המרכזיים
BIG sofo כתב:גם אם וויד בולדווין כשיר למשחק,
אני אישית לא הייתי לוקח סיכון לגביו ונותן לו לשחק רק במחצית השניה את ה12-15 דקות.
זה משמעותי מבחינת עומס אם לשחק 12-15 דקות או 25-30 דקות...
אליאור כתב:אגב, מבחינת מכבי עדיף לשמור על עמימות עד הרגע האחרון של המשחק באשר לשיתופו של בולדווין.מניח שמבינים את זה במועדון ובגלל זה לא יוצאים דיווחים.
או זה או שפשוט לא יודעים עדיין...
אליאור כתב:אגב, מבחינת מכבי עדיף לשמור על עמימות עד הרגע האחרון של המשחק באשר לשיתופו של בולדווין.מניח שמבינים את זה במועדון ובגלל זה לא יוצאים דיווחים.
Jazzman כתב:אליאור כתב:אגב, מבחינת מכבי עדיף לשמור על עמימות עד הרגע האחרון של המשחק באשר לשיתופו של בולדווין.מניח שמבינים את זה במועדון ובגלל זה לא יוצאים דיווחים.
ממשיכים להטריל בטוויטר https://twitter.com/MaccabiTLVBC/status ... THADQ&s=19
sroeyz כתב:רק אני בלחץ שפנאתנייקוס יצלפו כמו משוגעים ויובילו רוב המשחק?
נראה שהם הבינו בסוף המשחק הקודם שהם חייבים 3 גארדים ביחד ובלי וייד זה הרכב שיהיה קשה לנו לשמור אותו.
ומכבי שחיה על אנרגיות ומוטיבציה תהיה יותר עייפה היום
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], toja27 ו־10 אורחים