כבר נמאס באמת יש משחקים שאסור להפסיד וגם הבלבולי שכל של אחרי בלי אנרגיה לא מוכנים וחרא אחר לא מתקבל ולא מענין הבינו פח זבל . באים ככה למשחק של יוקרה שחשוב שהכבוד נמצא על הענין . הכבוד המקצועי של כל שחקן ושחקן הגאווה אין כלום לזבל הללו . ביוון לא משנה תקביצים או עונות ,דרבי זה דרבי השחקנים מחויבים באים אם גאווה אם תשוקה אם הבנה ,גם בהפועל באים אם זה רק מכבי באים כמו זבל ומבזים אותנו
מכבי עושה הכל כדי לעשות את הבחירה הכי נוראית ב2 צדדי המגרש והשופטים בקיץ יעבדו בים בתור מצילים כי את ההתקפה של הפועל הם יודעים להציל כל רגע. הפער בין העבירה שלא נשרקה לסורקין והעבירה שהייתה של סורקין בצד השני מראה את השיפוט להיום
תמיר בלאט, כמו כול המיוחסים בישראל, בטוח שעבודה שחורה זה לא בשבילו. למרות שהוא חלש בהגנה, והשחקנים עוברים אותו בקלות, הוא אפילו לא חושב שאולי צריך לתרום עבירה. בדקתי בסטטיסטיקה העונתית, ובלאט הוא במקום האחרון בסגל של מכבי במספר העבירות שהוא מבצע - 1.2 עבירות למשחק. שאחרים יעשו, זה לא בשבילו.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
קטש שוב עושה טעות בבחירה של הזרים שהוא רושם למשחק. אנחנו לא צריכים את כול הגבוהים האלה. החמישיות הגבוהות ממש לא אפקטיביות. לעומת זאת אנחנו קצרים בקו האחורי (ללא בולדווין וללא ג'ונדי), וממש לא היה מזיק אילו קטש היה בוחר לרשום את קליבלנד במקום ריברו.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
Jazzman כתב:מכבי עייפה ומבולבלת. קטש כרגיל לא מנסה לשנות. בלאט על הפנים היום
מה אפשר לשנות? לא אמרתי את זה עד עכשיו אבל מאז הפלייאוף אני חושב את זה. הסגל מוגבל, ידענו את זה עוד מלפני שהעונה התחילה, לחצי מהשחקנים אין מחליפים ולחצי השני המחליף זה אותו שחקן רק פחות טוב. מכבי עלתה עם סורקין ל5 באיזשהו שלב, זה הכי יצירתי שאפשר בסגל הזה