המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
gandya כתב:asafb96 כתב:gandya כתב:הוא חתם בטורקיה, נחיה ונראה מי הוא יהיה, ומה יעשה, אני לא אמרתי שלא, אמרתי שהמלכתם אותו מוקדם מדי ללא הצדקה, פארגו הרבה יותר צעיר, והוא היה טוב מאוד ב7 משחקים הראשונים, במחשק הראשון הוא היה נוראי, במשחק השני השתפר מאוד, והיה סביר, ומשם לא הביט עוד לאחור.
שוב פעם NBA? מה שארס עשה בNBA?
איך פארק הענק העביר זמן איכות בדליג?
היה טוב מאוד ב7 המשחקים הראשונים?? ממש ממש לא! הוא היה טוב ב3 מהם. מול פרטיזן ופרוקום המצחיקות, ומול קאחה. ואף אחד מהמשחקים האלה לא היה משחק גדול באמת, כמו ההצגה המדהימה של פארמר מול ריאל (קבוצה טובה בהרבה מכל הנמושות שפארגו שיחק מולן).
פארגו במשחק השני השתפר מאוד? הוא עשה 3 נקודות במשחק השני, ב20 דקות, מול ז'לגיריס! זה רע, בטח ובטח לשחקן שמשווה לפארמר.
מה הקשר שאראס והNBA? לא כל שחקן מתאים לNBA, זה לא קשור. פארמר במשחקיו הראשונים היו טוב ממנו, פארמר הגיע לNBA ולקח טבעת אליפות שפארגו היה שחקן גליל (עזוב הצלחה לא הצלחה), וכן, גם ההצלחה בNBA מעדיה על משהו, אי אפשר להתעלם מזה. לא כל שחקן שלא מצליח בNBA הוא שחקן רע, אבל שחקן שכן מצליח בNBA, מביא טבעות אליפות, ועושה ממוצעים יפים מאוד, אי אפשר לומר שזה כלום. פארגו אחלה שחקן, שלא תבין לא נכון, אבל ממש לא בלבל של פארמר
אמרתי שבמשחק השני הוא היה סביר, ומשם לא הביט לאחור. (בדיוק במלים הללו).
אתה בטוח שפארמר לקח אליפות NBA? כנראה שאתה מתבלבל.. אבל הנה המספרים(מעונת האליפות הראשונה, פליאוף).
4.5 נק למשחק, 39% מהשדה, 30% מהשלוש, 13 דקות משחק. לא בדיוק מספרים של משהו שטרם משהו משמעותי לאליפות הזו.
ונהנה המספרים מהאליפות השניה.
4.5 נק למשחק, 40% מהשדה, 40% מהשלוש,13 דקות משחק. למרות השיפור באחוזים, גם כאן רחוק מלהיות חלק משמעותי.
גם רגב פאנן לקח איזה יורוליג(או שניים), אז?
בוא נתחיל בזה שלא תגיד לי מה חכם ומה לא. אני מבטיח לך שיש לי את הבינה המינימלית בשביל להפריד בין דברים חכמים ולא חכמים.
דבר שני, פארקר היה בדי ליג עוד לפני שנהיה משהו באירופה. גם ההתחלה שלו היתה די קשה במכבי, ואפילו חשבו לחתוך אותו מהקבוצה.
דבר שלישי, אני לא אומר שיכולת בNBA בהכרח מצביעה על יכולת של שחקן, אבל באופן אובייקטיבי לחלוטין אפשר להגיד ששחקן שמצליח בNBA, הוא שחקן טוב ואפילו טוב מאוד.
asafb96 כתב:gandya כתב:asafb96 כתב:gandya כתב:הוא חתם בטורקיה, נחיה ונראה מי הוא יהיה, ומה יעשה, אני לא אמרתי שלא, אמרתי שהמלכתם אותו מוקדם מדי ללא הצדקה, פארגו הרבה יותר צעיר, והוא היה טוב מאוד ב7 משחקים הראשונים, במחשק הראשון הוא היה נוראי, במשחק השני השתפר מאוד, והיה סביר, ומשם לא הביט עוד לאחור.
שוב פעם NBA? מה שארס עשה בNBA?
איך פארק הענק העביר זמן איכות בדליג?
היה טוב מאוד ב7 המשחקים הראשונים?? ממש ממש לא! הוא היה טוב ב3 מהם. מול פרטיזן ופרוקום המצחיקות, ומול קאחה. ואף אחד מהמשחקים האלה לא היה משחק גדול באמת, כמו ההצגה המדהימה של פארמר מול ריאל (קבוצה טובה בהרבה מכל הנמושות שפארגו שיחק מולן).
פארגו במשחק השני השתפר מאוד? הוא עשה 3 נקודות במשחק השני, ב20 דקות, מול ז'לגיריס! זה רע, בטח ובטח לשחקן שמשווה לפארמר.
מה הקשר שאראס והNBA? לא כל שחקן מתאים לNBA, זה לא קשור. פארמר במשחקיו הראשונים היו טוב ממנו, פארמר הגיע לNBA ולקח טבעת אליפות שפארגו היה שחקן גליל (עזוב הצלחה לא הצלחה), וכן, גם ההצלחה בNBA מעדיה על משהו, אי אפשר להתעלם מזה. לא כל שחקן שלא מצליח בNBA הוא שחקן רע, אבל שחקן שכן מצליח בNBA, מביא טבעות אליפות, ועושה ממוצעים יפים מאוד, אי אפשר לומר שזה כלום. פארגו אחלה שחקן, שלא תבין לא נכון, אבל ממש לא בלבל של פארמר
אמרתי שבמשחק השני הוא היה סביר, ומשם לא הביט לאחור. (בדיוק במלים הללו).
אתה בטוח שפארמר לקח אליפות NBA? כנראה שאתה מתבלבל.. אבל הנה המספרים(מעונת האליפות הראשונה, פליאוף).
4.5 נק למשחק, 39% מהשדה, 30% מהשלוש, 13 דקות משחק. לא בדיוק מספרים של משהו שטרם משהו משמעותי לאליפות הזו.
ונהנה המספרים מהאליפות השניה.
4.5 נק למשחק, 40% מהשדה, 40% מהשלוש,13 דקות משחק. למרות השיפור באחוזים, גם כאן רחוק מלהיות חלק משמעותי.
גם רגב פאנן לקח איזה יורוליג(או שניים), אז?
לא הביט לאחור? נגד חימקי הוא עשה 9 נקודות ב3-15 מהשדה. 2 המשחקים הראשונים שלא היו מזעזעים, אי אפשר להתעלם מזה, וגם במשחקיו הטובים ביותר בהתחלה הוא לא עשה מה שפארמר עשה. פארמר בלי צל של ספק בכלל הרשים יותר מפארגו בתחילת העונה.
אתה נותן את הממוצעים של הפלייאוף שהם לא מי יודע מה, כי אז פישר שיחק הרבה יותר, ובצדק. בעונה הרגילה, 6.4 ו7.2 נקודות בממוצע, בעונות האליפות, והיה לו עונה של 9 נקודות בלייקרס, וגם 2 העונות האחרונות שלו בנטס בהן הוא היה מצוין. לעומת זאת פארגו נראה זוועה בNBA. 2.9 נקודות ב33% מהשדה ו26% ל3.
פארגו אתלט יותר טוב מפארמר, בכל שאר הקטגוריות פארמר עולה על פארגו, בלי ספק. מנהל משחק טוב יותר, מוסר טוב יותר, קלעי טוב יותר, שחקן הגנה טוב יותר, ריבאונדר טוב יותר, ופינישר טוב יותר.
gandya כתב:בוא נתחיל בזה שלא תגיד לי מה חכם ומה לא. אני מבטיח לך שיש לי את הבינה המינימלית בשביל להפריד בין דברים חכמים ולא חכמים.
דבר שני, פארקר היה בדי ליג עוד לפני שנהיה משהו באירופה. גם ההתחלה שלו היתה די קשה במכבי, ואפילו חשבו לחתוך אותו מהקבוצה.
דבר שלישי, אני לא אומר שיכולת בNBA בהכרח מצביעה על יכולת של שחקן, אבל באופן אובייקטיבי לחלוטין אפשר להגיד ששחקן שמצליח בNBA, הוא שחקן טוב ואפילו טוב מאוד.
אז קודם כל מזה ששחקן לא מצליח בNBA לא אומר כלום לגבי הצלחתו באירופה, לגבי הצד ההפוך, נכון ששחקן גדול בNBA יצליח באירופה(כמעט באופן וודאי), אבל פארמר הוא לא שחקן NBA גדול, ושחקנים כמותו כבר נכשלו באירופה, אני לא מאמין שפאמר ייכשל, הוא הוכיח בחודשיים שהיה כאן שמדובר בשחקן טוב, אבל אני לא חותם שהוא יצליח באירופה יותר מפארגו, בטח שלא יותר מפארקר.
נתתי את מספרי הפליאוף כי זה מה שחשוב, ולא בכדי להוריד מכבודו של פארמר, ואני פשוט לא מסכים שפארמר שחקן טוב יותר(מאוד יכול להיות שיהיה כזה), אותי פארגו הרשים לאורך העונה יותר, לפארמר היו במכבי מספר משחקי נפל, וזה אחרי ההצגה במדריד.
יוסי22 כתב:לא הבנתי איך העונה הסדירה רלוונטית לאליפות ? התרומה שלו לאליפויות של הלייקרס עוד יותר נמוכה ממה שנראה בסטטיסטיקה וגם שם זה לא נראה מרשים מידי , אפשר לומר בהחלט שהוא אלוף NBA כמו שיותם אלוף יורוליג.
גם לטעמי התרומה של פארגו היתה גבוהה בהרבה מזו של פארמר ובניגוד לכל תחזיות הזוועה שצפו פה לרגע שהוא יעזוב בפועל כמובן כולן התבדו ואם לא פציעה טורדנית של סופו בחלק השני של העונה הן היו מתפוצצות ברעש הרבה יותר חזק.
gandya כתב:rc4991 כתב:gandya כתב:rc4991 כתב:אפרופו רכזים מה-NBA שבאירופה יהיו כוכבים...
מעניין מתי קבוצה אירופאית(ספרדית)תציע חוזה לחוזה קלדרון,עוד שנה נגמר לו החוזה בטורונטו על סך עשר מיליון דולר ואני חושב שבאירופה הוא יהיה רכז אדיר(לא שבNBA הוא רע)
7 מליון דולר לעונה, זה משהוא שגדול גם על ריאל מדריד..
אבל לפי מה שהבנתי המשכורות שם הם ברוטו כך שנטו זה חצי מהמשכורת וחוץ מזה אני לא מאמין שהוא יחתום על חוזה בסדר גודל כזה שוב
ריאל נורא תתלהב מלהחתים אותו ולך תדע כמה היא תהיה מוכנה להציע
ובספרד אין מסים? למעשה השנה הייתה עליית מס גדולה בספרד, ואני כלל לא בטוח שהמסים בספרד קטנים יותר מארצות הברית, אם מכבי הייתה מחתימה אותו, זה היה משהו אחר..
יוסי22 כתב:לא הבנתי איך העונה הסדירה רלוונטית לאליפות ? התרומה שלו לאליפויות של הלייקרס עוד יותר נמוכה ממה שנראה בסטטיסטיקה וגם שם זה לא נראה מרשים מידי , אפשר לומר בהחלט שהוא אלוף NBA כמו שיותם אלוף יורוליג.
גם לטעמי התרומה של פארגו היתה גבוהה בהרבה מזו של פארמר ובניגוד לכל תחזיות הזוועה שצפו פה לרגע שהוא יעזוב בפועל כמובן כולן התבדו ואם לא פציעה טורדנית של סופו בחלק השני של העונה הן היו מתפוצצות ברעש הרבה יותר חזק.
jol9 כתב:יוסי22 כתב:לא הבנתי איך העונה הסדירה רלוונטית לאליפות ? התרומה שלו לאליפויות של הלייקרס עוד יותר נמוכה ממה שנראה בסטטיסטיקה וגם שם זה לא נראה מרשים מידי , אפשר לומר בהחלט שהוא אלוף NBA כמו שיותם אלוף יורוליג.
אם אני לא טועה היתה לך ביקורת גדולה על פארגו כרכז, בטענה שהוא לא מסר מספיק לסופו...
LIAV10 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:לא הבנתי איך העונה הסדירה רלוונטית לאליפות ? התרומה שלו לאליפויות של הלייקרס עוד יותר נמוכה ממה שנראה בסטטיסטיקה וגם שם זה לא נראה מרשים מידי , אפשר לומר בהחלט שהוא אלוף NBA כמו שיותם אלוף יורוליג.
אם אני לא טועה היתה לך ביקורת גדולה על פארגו כרכז, בטענה שהוא לא מסר מספיק לסופו...
פארגו נתן לסופו את המסירות הכי טובות כולל אידסון..
jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:לא הבנתי איך העונה הסדירה רלוונטית לאליפות ? התרומה שלו לאליפויות של הלייקרס עוד יותר נמוכה ממה שנראה בסטטיסטיקה וגם שם זה לא נראה מרשים מידי , אפשר לומר בהחלט שהוא אלוף NBA כמו שיותם אלוף יורוליג.
פארגו נתן לסופו את המסירות הכי טובות כולל אידסון..
זאת לא היתה שלי, אלא של יוסי...
Chen כתב:למי ששכח...
Allan Turing כתב:פארמר שחקן ענק. היחידי שהייתי משווה לפארקר.
פשוט כישלון של ההנהלה שלא הנחיתה אותו כאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, JarJarBinx, yon1 ו־29 אורחים