האם זה סוג של טרולינג או סתם טמטום של עורך?
בידיעה על החתמתו של רגלנד על ידי הפועל, יש וידאו של שחקני מכבי חוגגים אליפות עם הצלחת.
https://sports.walla.co.il/item/3672049

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מרסר כתב:ג'ו רגלנד חתם בהפועל ת"א .
יקבל 400 אלף דולר לעונה
Avi1508 כתב:עוז בלייזר חתם בהפועל תל אביב
כל הקבוצות בארץ ובאירופה מחתימות שחקנים ומכבי אפילו לא החתימה עדיין את תמיר בלאט על חוזה חדש
עידן כתב:
לפי מה שפורסם במקורות אחרים (ישראל היום, ספורט 5), זה לא שהוא לא הוזמן. הוא כנראה סירב בגלל המעבר שהוא עושה בין המכללות הקיץ.
לפי מה שאני מבין אני רואה שהחליטו הקיץ לוותר על העתודה לטובת ניסיון להגיע לאליפות העולם עם נבחרת הנוער (מאייר, בן שרף ישחקו בנוער ולא בעתודה). על פניו נראית לי החלטה נכונה, שיהיה בהצלחה.
felix_r כתב:עידן כתב:
לפי מה שפורסם במקורות אחרים (ישראל היום, ספורט 5), זה לא שהוא לא הוזמן. הוא כנראה סירב בגלל המעבר שהוא עושה בין המכללות הקיץ.
לפי מה שאני מבין אני רואה שהחליטו הקיץ לוותר על העתודה לטובת ניסיון להגיע לאליפות העולם עם נבחרת הנוער (מאייר, בן שרף ישחקו בנוער ולא בעתודה). על פניו נראית לי החלטה נכונה, שיהיה בהצלחה.
נעם יעקוב ודני וולף היו מספיקים למקום גבוה בעתודה. חוץ מזה, נוער זה עד 18, איך זה קשור לעתודה?
felix_r כתב:אם דני וולף עצמו לא מוכן להגיע, זה משהו אחר. בכתבה שקראתי בוואלה, לא כתוב על זה כלום
felix_r כתב:נועם יעקוב חתם בהפועל ת"א
שמוליק כתב:felix_r כתב:נועם יעקוב חתם בהפועל ת"א
החתמה מעולה אם השנה היא 2028. הוא צעיר מדי להוביל את הקבוצה שינאי מרכיב. בקריית אתא היה מתקדם משמעותית. היום, שרף טוב ממנו.
A.Parker כתב:שמוליק כתב:felix_r כתב:נועם יעקוב חתם בהפועל ת"א
החתמה מעולה אם השנה היא 2028. הוא צעיר מדי להוביל את הקבוצה שינאי מרכיב. בקריית אתא היה מתקדם משמעותית. היום, שרף טוב ממנו.
הוא לא הולך להוביל, רכז מחליף.
יופי של החתמה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־15 אורחים