נבחרת ישראל, כידוע, עדיין בדרג ב', בבית אחד עם סלובקיה, בולגריה ואוסטריה.
האתר הרשמי של האליפות:
http://u20men.fibaeurope.com/enDivB/default.asp
השחקנים:

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:דווקא בנבחרות היותר צעירות יש שחקנים שלפי דעתי יש להם יותר פוטנציאל
שון דוסון מראשל''צ מעניין אותי כי הוא אמור להיות קלעי טוב מאוד וגם אני רוצה לראות כמה ריבואנדים בן אלטיט ייקח כי בתחרות הקודמת הוא היה זוועה מבחינת ריבאונדים
חבל שלא אהיה פה לעקוב אחרי המשחק
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא בנבחרות היותר צעירות יש שחקנים שלפי דעתי יש להם יותר פוטנציאל
שון דוסון מראשל''צ מעניין אותי כי הוא אמור להיות קלעי טוב מאוד וגם אני רוצה לראות כמה ריבואנדים בן אלטיט ייקח כי בתחרות הקודמת הוא היה זוועה מבחינת ריבאונדים
איפה תהי?
Holiday_Armadillo כתב:דווקא בנבחרות היותר צעירות יש שחקנים שלפי דעתי יש להם יותר פוטנציאל
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא בנבחרות היותר צעירות יש שחקנים שלפי דעתי יש להם יותר פוטנציאל
הבן של ג'ו דוסון אולי?
felix_r כתב:מי זה דולב דראפיץ'? הבן של סלובודן דראפיץ' מכדורגל?
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא בנבחרות היותר צעירות יש שחקנים שלפי דעתי יש להם יותר פוטנציאל
הבן של ג'ו דוסון אולי?
INDEED
דאנק שלו למי שרוצה
LIAV10 כתב:ישראל זאת מדינת ספורט מפגרת, לדאוסון יש אחלה נתונים ויכולות להיות רכז סטייל פרקינס ופה עשו אותו סמול פורוורד ובקרוב יעשו ממנו סנטר כי הוא שחור, אדיוטים..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:ישראל זאת מדינת ספורט מפגרת, לדאוסון יש אחלה נתונים ויכולות להיות רכז סטייל פרקינס ופה עשו אותו סמול פורוורד ובקרוב יעשו ממנו סנטר כי הוא שחור, אדיוטים..
אותו דבר שעשו עם בוכמן
אני לא יכולה להאשים את המאמנים אבל..בתיכון יותר חשוב לממונים עליהם הצלחות ועכשיו מאשר בנייה של השחקן לטווח ארוך בשביל שיוכל להצליח בכדורסל מקצועני
לבוכמן אין את הכלים לשחק SF כי לא בנו אותו ככה בילדים
LIAV10 כתב:נאור שרון מעל גיל 20?
ומה עם הגרוזיני שהלך לגראן קנאריה ועשה טעות וחזר לארץ? (נראה לי לחולון)
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:נאור שרון מעל גיל 20?
ומה עם הגרוזיני שהלך לגראן קנאריה ועשה טעות וחזר לארץ? (נראה לי לחולון)
מה פתאום מעל גיל 20..הוא בן 16
כתבה עליו למי שרוצה
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19384
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־33 אורחים