תמיר בלאט - חתם במכבי תל אביב לשנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תמיר בלאט - חתם במכבי תל אביב לשנתיים

הודעהעל ידי cifkcv » 25 יולי 2024, 18:35

האמת שאם חתם ובאמת הייתה הצעה כזאת מהפועל אני סופר מעריך אותו. אחלה תמיר.
cifkcv

הודעהעל ידי Avi1508 » 25 יולי 2024, 20:51

where is the love? כתב:מעניין למה אין עדיין הודעה רשמית...

ענייני שיווק של מכבי שלא מוציאים שתי הודעות ביום
גם סורקין חתם על החוזה כבר ביום שלישי
Avi1508

הודעהעל ידי toja27 » 25 יולי 2024, 21:00

טוב מאוד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 28 יולי 2024, 20:14

עדיין לא חתם. הפועל עדיין בתמונה
https://sports.walla.co.il/item/3680895 ... CDK7VIkdxQ
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 28 יולי 2024, 20:29

felix_r כתב:עדיין לא חתם. הפועל עדיין בתמונה

בגדול הוא רוצה חוזה כמו של רומן, השאלה אם מכבי יכולה או רוצה לשלם לו בסביבות ה 800 אלף דולר.
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 28 יולי 2024, 21:00

מרסר כתב:

בגדול הוא רוצה חוזה כמו של רומן, השאלה אם מכבי יכולה או רוצה לשלם לו בסביבות ה 800 אלף דולר.

לא בדיוק.
הוא רוצה או חוזה לשנתיים בסכומים של סורקין פחות או יותר או חוזה ארוך טווח ב650 כפי שסוכם. סורקין מרוויח גם 800 וגם חוזה ל5 שנים.

לא מבין איך אמרו שזה סגור שוב נפתח פעם שלישית
. באמת מחדל עצום של אבן.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 28 יולי 2024, 21:08

מגוחך
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 28 יולי 2024, 21:12

omerk כתב:
מרסר כתב:

לא בדיוק.
הוא רוצה או חוזה לשנתיים בסכומים של סורקין פחות או יותר או חוזה ארוך טווח ב650 כפי שסוכם. סורקין מרוויח גם 800 וגם חוזה ל5 שנים.

לא מבין איך אמרו שזה סגור שוב נפתח פעם שלישית
. באמת מחדל עצום של אבן.

הוא רוצה גם סעיפי יציאה כול עונה בחוזה כמו העונה, מכבי מתנגדת ומוכנה רק לקבוצות יורוליג חוץ מירושלים או הפועל ת"א אם אחת מהם תעפיל.
מרסר

הודעהעל ידי toja27 » 28 יולי 2024, 22:37

הייתה לי הרגשה שזה עוד לא סגור עד שמכבי מודיעים רשמית.
ממה שאני מבין מהכתבה המחלוקת היא כזאת: בלאט רוצה אופציית יציאה מהחוזה כל עונה כמו שהיה העונה הזאת לכל קבוצה, כולל הפועל ירושלים ותל אביב, ובמקרה הזה הוא מסכים ל650 אלף דולרים לעונה לשנתיים. אחרת, במידה ומכבי מתעקשת שלא לאפשר לעבור לקבוצות הישראליות ומאפשרת סעיפי יציאה רק לקבוצת יורוליג שלא מישראל - במקרה הזה בלאט דורש חוזה משודרג, כלומר גבוה מ650 אלף דולר. לא צויין כמה בדיוק.

אני אמרתי, שלדעתי ובטח בסיטואציה הנוכחית, יכול להיות שנכון עבורם להשוות להצעה שנתנו לסורקין, או לתת לו חוזה של 650 אלף דולר לעונה הזו עם אופציית יציאה כשהם כבר מתכוננים למצוא מחליף לקיץ הבא במידה וידרש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 29 יולי 2024, 03:18

אם המספרים שמתפרסמים נכונים, אני לא יכול להבין איך אדם מוותר על העתיד שלו ושל ילדיו בגלל ערך מטופש של נאמנות למועדון
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 29 יולי 2024, 07:45

שועל כתב:אם המספרים שמתפרסמים נכונים, אני לא יכול להבין איך אדם מוותר על העתיד שלו ושל ילדיו בגלל ערך מטופש של נאמנות למועדון

אבל הוא לא מוותר באמת על העתיד הכלכלי שלו - הוא מקבל 650 אלף דולר לעונה, ואם מכבי יתפשרו עוד בשביל לסגור חוזה בתנאים שלו, אז יצתרכו לשלם אף יותר. נסכים שזה הרבה יותר ממה שרובנו נרוויח אי פעם וילדיו לא יישארו עניים. המקסימום שאפשר להגיד זה שהוא מתפשר.
מעבר לזה, אף אחד לא באמת יודע איך הוא יראה בקבוצה אחרת, אני חושב שחלק גדול מההצלחה שלו בעונה האחרונה קשורה להצלחת הקבוצה והדרך ששילבו אותו בתוך כל הדבר הזה. תקראו לי משוגע אבל אני חושב שלהישאר בקבוצה שנותנת לך את התנאים האידאליים להתפתחות הקריירה שלך היא אופציה לא פחות טובה מאשר להיכנס לאיזו הרפתקה עם הפועל תל אביב. אלא אם הוא מאמין שהעונה האחרונה הייתה פוקס והוא הגיע לשיא שלו ומכאן יש רק לרדת. אז יכול להבין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 29 יולי 2024, 10:42

שועל כתב:אם המספרים שמתפרסמים נכונים, אני לא יכול להבין איך אדם מוותר על העתיד שלו ושל ילדיו בגלל ערך מטופש של נאמנות למועדון

הפוך, אם יעבור למפעל משני, הוא יוותר על העתיד. כמו שזוסמן עשה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 יולי 2024, 10:45

לפני מספר חודשים בלאט פתאום הצטמק, והפך ל 178 ס"מ, אחרי שמספר שנים היה רשום 185 ס"מ

https://www.euroleaguebasketball.net/en ... tt/011193/
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Jazzman » 29 יולי 2024, 11:08

צריך לומר לתמיר די או ביי. לא רוצה לחתום חוזה נורמלי? תביאו את עבו ותנו מקום בכיר יותר למאייר ותשמשו בכסף לזרים יותר טובים ממה שתוכנן.
Jazzman

הודעהעל ידי עידן » 29 יולי 2024, 11:24

felix_r כתב:

לא ממש. זוסמן עבר לליגת האלופות. בלאט לפי מה שפורסם יחתום על חוזה לשנתיים בהפועל ת"א, כשבשנה הראשונה הוא יושאל לקבוצת יורוליג (כך שהוא לא יורד בכלל למפעל משני) ובעונה השנייה אמור להצטרף להפועל ת"א שמכוונת גם היא ליורוליג. אבל גם אם היא תהיה ביורוקאפ, אין מה להשוות בין הרמה של היורוקאפ לזו של ליגת האלופות.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 29 יולי 2024, 12:07

בלאט לא הולך להפועל כי גם הוא יודע שזו הצעה פיקטיבית שנועדה לסחוט את מכבי, וזה בדיוק מה שהוא עושה.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 29 יולי 2024, 13:44

A.Parker כתב:בלאט לא הולך להפועל כי גם הוא יודע שזו הצעה פיקטיבית שנועדה לסחוט את מכבי, וזה בדיוק מה שהוא עושה.

ייתכן. מכבי מאפשרת לו את זה בהתנהלות שלה, אני לא בא אליו בטענות. הוא עושה מה שטוב עבורו.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 29 יולי 2024, 13:55

עידן כתב:
felix_r כתב:

לא ממש. זוסמן עבר לליגת האלופות. בלאט לפי מה שפורסם יחתום על חוזה לשנתיים בהפועל ת"א, כשבשנה הראשונה הוא יושאל לקבוצת יורוליג (כך שהוא לא יורד בכלל למפעל משני) ובעונה השנייה אמור להצטרף להפועל ת"א שמכוונת גם היא ליורוליג. אבל גם אם היא תהיה ביורוקאפ, אין מה להשוות בין הרמה של היורוקאפ לזו של ליגת האלופות.

זו עדיין ירידה ברמה המקצועית. הוא התחיל בליגת האלופות עם ירושלים, עבר לנמושת יורוליג (אלבה ברלין) ומשם התקדם לקבוצה שאיפות פלייאוף ומעלה. אחרי שהוא עשה עונה מאד יפה במכבי והתקדם מקצועית, וגם מצא פיט טוב עם המאמן ועם השחקנים, פתאום עכשיו הוא שוב יחזור אחורה ויושאל לוילרבאן כדי להעביר את הזמן ובלי שום סיכוי לעשות משהו ביורוליג. זה פשוט לא נראה טוב ומהצד, מי שלא מבין בכל הפוליטיקה בכדורסל הישראל בין מכבי והפועל, פשוט רואה שחקן ששודרג למכבי ואחרי עונה אחת חזר להיות ראש לשועלים (וגם הראש שם לא בטוח שהוא יהיה סביר יותר שזה יהיה כמו באלבה שהוא מרכזי, אבל לא כוכב). במקרה שהפועל לא עולה ליורוליג, כנראה אף קבוצת פלייאוף לא תיקח אותו בשנה אחרי (מקסימום יקחו אותו להיות רכז שלישי) והוא ימשיך עד סוף הקריירה שלו ככל הנראה בתפר בין נמושות יורוליג לקבוצות יורוקאפ. עכשיו גם אם תיקח את המקרה "האידיאלי" מבחינתו שהפועל עולים ליורוליג בעונה הבאה, עדיין הפועל יהיו בשנה הראשונה ולא ייחשבו איזו קבוצה וואו ביורוליג וכנראה גם יהיו בתחתית וירדו בחזרה ליורוקאפ אחרי עונה אחת.

נכון יש סיכוי תמיד שהפועל יגיעו ליורוליג ואז ישקיעו סכומים מטורפים ויפתיעו ויגיעו לפלייאוף ואז ימשיכו עוד עונה ביורוליג ובלאט יהיה חלק. השאלה במקרה הזה האם בהפועל המתחדשת יש מקום לבלאט להיות מהכוכבים? כנראה שלא וכנראה שיביאו 2 גארדים לפחות לפניו כי לשים את בלאט רכז ראשון ולהגיע גם לפלייאוף בתור משתתפת חדשה ביורוליג זה מאד לא ריאלי.

שורה תחתונה, אין פה רק עניין של כסף, אלא גם התאמה וגם ניהול קריירה והמותג שנקרא "תמיר בלאט". השאלה אם הוא רוצה עכשיו מהר את הכסף וסיכוי גדול שזה יפגע בשם שלו באירופה, או להשאר במקום שסומכים עליו והוא יכול להתקדם שם מקצועית ולעשות לעצמו שם באירופה. בלאט כולה בן 27, האם השנתיים הבודדות האלו שבהן ירוויח יותר כסף שוות את זה? אולי כן, אבל זו שאלה שתמיר צריך לחשוב עליה טוב טוב. לטעמי התשובה היא לא. אם ינאי היה באמת בונה עליו לטווח ארוך, וגם ליורוליג, היה מציע לו חוזה ארוך טווח, אבל זה שקוף שהוא עושה את זה נטו כדי לפגוע במכבי. בהזדמנות הראשונה ביורוליג הם כנראה לא יספרו אותו שם ויביאו את הרכזים הזרים הכי טובים שהם יכולים להביא בכסף שיש להם.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 29 יולי 2024, 14:17

עידן כתב:
A.Parker כתב:בלאט לא הולך להפועל כי גם הוא יודע שזו הצעה פיקטיבית שנועדה לסחוט את מכבי, וזה בדיוק מה שהוא עושה.

ייתכן. מכבי מאפשרת לו את זה בהתנהלות שלה, אני לא בא אליו בטענות. הוא עושה מה שטוב עבורו.

הוא ממקסם את הסיטואציה בצדק מצידו. מכבי היא הטיפשה שנופלת למשחק פוקר ומשלמת ביוקר.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 29 יולי 2024, 14:37

omerk כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:

זו עדיין ירידה ברמה המקצועית. הוא התחיל בליגת האלופות עם ירושלים, עבר לנמושת יורוליג (אלבה ברלין) ומשם התקדם לקבוצה שאיפות פלייאוף ומעלה. אחרי שהוא עשה עונה מאד יפה במכבי והתקדם מקצועית, וגם מצא פיט טוב עם המאמן ועם השחקנים, פתאום עכשיו הוא שוב יחזור אחורה ויושאל לוילרבאן כדי להעביר את הזמן ובלי שום סיכוי לעשות משהו ביורוליג. זה פשוט לא נראה טוב ומהצד, מי שלא מבין בכל הפוליטיקה בכדורסל הישראל בין מכבי והפועל, פשוט רואה שחקן ששודרג למכבי ואחרי עונה אחת חזר להיות ראש לשועלים (וגם הראש שם לא בטוח שהוא יהיה סביר יותר שזה יהיה כמו באלבה שהוא מרכזי, אבל לא כוכב). במקרה שהפועל לא עולה ליורוליג, כנראה אף קבוצת פלייאוף לא תיקח אותו בשנה אחרי (מקסימום יקחו אותו להיות רכז שלישי) והוא ימשיך עד סוף הקריירה שלו ככל הנראה בתפר בין נמושות יורוליג לקבוצות יורוקאפ. עכשיו גם אם תיקח את המקרה "האידיאלי" מבחינתו שהפועל עולים ליורוליג בעונה הבאה, עדיין הפועל יהיו בשנה הראשונה ולא ייחשבו איזו קבוצה וואו ביורוליג וכנראה גם יהיו בתחתית וירדו בחזרה ליורוקאפ אחרי עונה אחת.

נכון יש סיכוי תמיד שהפועל יגיעו ליורוליג ואז ישקיעו סכומים מטורפים ויפתיעו ויגיעו לפלייאוף ואז ימשיכו עוד עונה ביורוליג ובלאט יהיה חלק. השאלה במקרה הזה האם בהפועל המתחדשת יש מקום לבלאט להיות מהכוכבים? כנראה שלא וכנראה שיביאו 2 גארדים לפחות לפניו כי לשים את בלאט רכז ראשון ולהגיע גם לפלייאוף בתור משתתפת חדשה ביורוליג זה מאד לא ריאלי.

שורה תחתונה, אין פה רק עניין של כסף, אלא גם התאמה וגם ניהול קריירה והמותג שנקרא "תמיר בלאט". השאלה אם הוא רוצה עכשיו מהר את הכסף וסיכוי גדול שזה יפגע בשם שלו באירופה, או להשאר במקום שסומכים עליו והוא יכול להתקדם שם מקצועית ולעשות לעצמו שם באירופה. בלאט כולה בן 27, האם השנתיים הבודדות האלו שבהן ירוויח יותר כסף שוות את זה? אולי כן, אבל זו שאלה שתמיר צריך לחשוב עליה טוב טוב. לטעמי התשובה היא לא. אם ינאי היה באמת בונה עליו לטווח ארוך, וגם ליורוליג, היה מציע לו חוזה ארוך טווח, אבל זה שקוף שהוא עושה את זה נטו כדי לפגוע במכבי. בהזדמנות הראשונה ביורוליג הם כנראה לא יספרו אותו שם ויביאו את הרכזים הזרים הכי טובים שהם יכולים להביא בכסף שיש להם.

הכל נכון, ועדיין - לא רואה דמיון למקרה זוסמן, לא מקצועית וגם לא כלכלית. גם אם יש ירידה מקצועית מסוימת (לא קרוב למה שזוסמן עשה מבחינה מקצועית), החוזה שבלאט אמור לקבל זה חוזה עתק גם ברמת יורוליג, והשנתיים האלו הן פחות או יותר כמו 5 שנים במכבי מבחינה כלכלית. ומי מבטיח לו שעוד 5 שנים במכבי הוא יוכל להמשיך להרוויח היטב? הסיכון לא כזה שונה לדעתי מאשר שנתיים על תפר היורוליג.
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים