אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי misha » 13 יוני 2011, 06:15

הקיץ רק התחיל אבל זה כבר אשכול המלפפונים השלישי שלנו ;)
-------------------

מ'ישראל היום':

יותם הלפרין והלפרין רוצה לחזור למכבי. אינטרסים משותפים מולידים לרוב שידוך ולא מן הנמנע שזה יקרה גם הפעם. "שני הצדדים קיבלו החלטה אסטרטגית לשחזר את שיתוף הפעולה" אמר גורם המעורה במו"מ "אבל יש מלכוד."

למלכוד המדובר קוראים מס הכנסה. אחרי שלוש עונות באולימפיאקוס הלפרין זקוק להשלמת שנת המס של 2011 בחו"ל כדי ליהנות מהטבות של תושב חוזר. מבלי להיכנס לחישובים מיותרים מקורב לשחקן הגדיר זאת בצורה טובה: "החודשים הראשונים במכבי עלולים לעלות לו לא מעט כסף."

המקרה הזה דומה למקרה של ליאור אליהו שחזר אשתקד להיכל נוקיה ושילם למס הכנסה החזר של כ-200 אלף יורו על העונה בקאחה לבוראל. גם כשפיני גרשון הוחזר לקדנציה האחרונה המצב היה דומה. הוא הגיע להסדר עם מכבי שלפיו השתכר מעט בעונה הראשונה - ופוצה בזו שלאחריה. זה מה שהלפרין רוצה. לגישתו הקבוצה צריכה להשתתף במאות אלפי היורו שייאלץ לשלם כהשלמת מס.

מבחינה מקצועית הצהובים מעולם לא היו זקוקים יותר להלפרין. צ'אק אידסון עזב דורון פרקינס לא יפתח את העונה וכלל לא ברור אם יישאר. הורדת מכסת הזרים בליגת הלוטו לארבעה מגבירה את הצורך בישראלים איכותיים כמו ההחלטה לעבות את הסגל עם ההצטרפות לליגה האדריאטית. ואין בשוק ישראלי איכותי יותר מהלפרין.

בצוות המקצועי של מכבי פוסלים את האפשרות שהגארד יצטרף רק בינואר 2012. המאמן דיוויד בלאט העלה אותו לפני עשור לבוגרים כשעוד היה בן 17 וכעת הלפרין הוא דמות מפתח בבניית הסגל: אם יחזור תלך הקבוצה לכיוון של רכז זר; אם לא היא תחפש סקנד גארד.

השנה האחרונה העלתה את מניותיו של הלפרין. הוא היה אחד הבולטים בקמפיין הנבחרת והעובדה שסיים את העונה באולימפיאקוס כשחקן חמישייה ממחישה את תהליך ההתבגרות שעבר. בתחילת הקיץ הקודם הודיעו לו היוונים שיחפש לעצמו קבוצה. את העונה הוא פתח כשחקן אימונים - ובמשחק האחרון נגד פנאתינייקוס שיחק יותר מכל הזרים. מעמדו השתדרג עד כדי כך שבפיראוס שוקלים להאריך את חוזהו.

בכל מקרה הלפרין ייאלץ להרוויח סכומים נמוכים מאלה שהתרגל אליהם בשלוש השנים האחרונות (750 אלף יורו לעונה).גם אולימפיאקוס עצמה אם וכאשר תגיש לו הצעה לחוזה חדש תדרוש ממנו לקצץ לפחות 20 אחוזים משכרו. בסופו של דבר אחרי שהעשן יתפזר נראה כי הלפרין יחליף שוב את האדום בצהוב.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי refael » 13 יוני 2011, 08:13

אני חושב שזה הדבר הנכון להלפרין לחזור למכבי עכשיו כי שום קבוצת טוב באירופה לא תשלם לו יותר מידי ואולימפייקוס לא באמת תאריך לו את החוזה וזאת הדרך היחידה שלו להישאר בטופ- מכבי.
תמונה
refael

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2011, 08:19

מה נסגר בסוף בסדרת הגמר שם ביוון ואיך היה יותם בסדרה??

בלי קשר, ברור שיותם צריך להיות במכבי. אני לא הכי מבין את הקטע של שנת המס. הרי יותם עבר לשם ב2008. כלומר הוא סגר שלוש שנות מס - 2008, 2009, 2010. אז למה צריך לסגור עוד אחת??
בכל אופן, אני מאמין שחוזה של איזה 5 שנים, בסכום סביר עבורו ועבור מכבי, ומכבי תוכל לעזור לו עם הקטע של המס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 13 יוני 2011, 08:21

jol9 כתב:מה נסגר בסוף בסדרת הגמר שם ביוון ואיך היה יותם בסדרה??

בלי קשר, ברור שיותם צריך להיות במכבי. אני לא הכי מבין את הקטע של שנת המס. הרי יותם עבר לשם ב2008. כלומר הוא סגר שלוש שנות מס - 2008, 2009, 2010. אז למה צריך לסגור עוד אחת??
בכל אופן, אני מאמין שחוזה של איזה 5 שנים, בסכום סביר עבורו ועבור מכבי, ומכבי תוכל לעזור לו עם הקטע של המס.

יותם לא ממש קיבל דקות בסדרה הזאת חוץ מהמשחק האחרון שאני חושב שהוא פתח בחמישייה וגם ניהל את המשחק טוב מאוד חילק כמה אסיסטים יפים וגם קלע איזה 9-10 נקודות חוץ מזה לא משהו מיוחד עשה בסדרה.
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2011, 10:59

אם אני לא טועה , שלוששנים הספיקו לו מבחינת המס...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 13 יוני 2011, 11:24

אף אחד לא יודע מה היתה שנת המס הראשונה בחו"ל , אולי 2009 ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי אבי » 13 יוני 2011, 12:35

בשורות טובות בגזרת הלפרין: פער של 400 אלף דולר בינו לבין מכבי. נקווה שהפער ישמר.
בשורות פחות טובות: איבי ג'אבר הבלגניסט מועמד.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1831730
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2011, 12:50

אני יודעת שהרוב יגידו פה ''מגיע לו! הוא מהישראלים הכי בכירים שיש!'',אוקיי,נכון,אבל אם פניני ובלו,שנתנו עונה יותר טובה מהלפרין מקבלים 400 אלף ו-350 אלף בהתאמה,למה שהלפרין יקבל 800 אלף?
בדיוק בגלל הדברים האלה אומרים על הלפרין שכל השנים הוא הסתמך על השם וההייפ סביבו ולא על המצב הריאלי..
לא מגיע לו 800 אלף,חד וחלק.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 13 יוני 2011, 13:19

אני רק לא מצליח להבין דבר אחד:
השכר של פיני ודרוקר ירד, גרין עזב, השכר של דריק ירד, אידסון עזב וכנראה שגם הנדריקס ישוחרר. בנוסף לכל אלה, הצטרפה הקבוצה לליגה האדריאטית, מהלך שיכניס לקופתה לפחות 3 מיליון דולר (ואולי אפילו יותר, בהתחשב בהעלאת מחירי המנויים, בעובדה שפיינל פור האדריאטית יערך בת"א ובתוספת עבור זכויות השידור).
מצד שני, השכר של פארגו שודרג וג'יימס הוחתם בכסף קטן.
מישהו יכול להסביר לי מה אמורים לעשות בשאר הכסף שנחסך או התווסף לתקציב?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2011, 13:29

אבי כתב:בשורות טובות בגזרת הלפרין: פער של 400 אלף דולר בינו לבין מכבי. נקווה שהפער ישמר.

באמת בשורה טובה. זה פער די קטן שייסגר מהר מאוד
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2011, 13:29

קודי כתב:אני רק לא מצליח להבין דבר אחד:
השכר של פיני ודרוקר ירד, גרין עזב, השכר של דריק ירד, אידסון עזב וכנראה שגם הנדריקס ישוחרר. בנוסף לכל אלה, הצטרפה הקבוצה לליגה האדריאטית, מהלך שיכניס לקופתה לפחות 3 מיליון דולר (ואולי אפילו יותר, בהתחשב בהעלאת מחירי המנויים, בעובדה שפיינל פור האדריאטית יערך בת"א ובתוספת עבור זכויות השידור).

להביא עוד סמול פורוורד\סווינגמן ורכז\קומבו-גארד+שני ישראלים..
אל תשכח שכל ההוצאות שהיו למכבי(כמו חוזים של אנשים שלא היו במועדון)זה לא דברים שהם רוצים להוציא שוב..זה גרם להם להפסדים..
למרות שלפי מה שנראה,לפחות לי,המצב של מכבי מבחינת מה שמוכנים לשלם לשחקנים די השתפר יחסית לשנה שעברה שלאנשים היה פה את התאוריה שפדרמן לא מוכן לעבור את החצי מליון..
זה שלא מוכנים לשלם להלפרין 800 אלף זה כי פשוט לא מגיע לו..
זה כאילו מכבי אומרים ''הנה,אני מוריד מכנסיים ומתכופף,תתקע אותו,אבל בלי וזלין''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 13 יוני 2011, 13:30

לא רואה סרט שג׳אבר יחתום במכבי. שחקן פח
er79

הודעהעל ידי קודי » 13 יוני 2011, 13:44

Holiday_Armadillo כתב:

אל תשכח שכל ההוצאות שהיו למכבי(כמו חוזים של אנשים שלא היו במועדון)זה לא דברים שהם רוצים להוציא שוב..זה גרם להם להפסדים..
למרות שלפי מה שנראה,לפחות לי,המצב של מכבי מבחינת מה שמוכנים לשלם לשחקנים די השתפר יחסית לשנה שעברה שלאנשים היה פה את התאוריה שפדרמן לא מוכן לעבור את החצי מליון..

בוודאי שלא צריך לשלם להלפרין 800 אלף דולר. 500-600 זה בסדר גמור. אבל קח בחשבון שהשכר של פיני ודרוקר זה יחד משהו כמו 1.5-2 מיליון דולר (עלות), גרין זה עוד מיליון, אידסון ופרקינס יחד עוברים את המיליון, ויחד עם הנדריקס, דריק והאדריאטית אנחנו מקבלים חסכון ותוספת הכנסה של לפחות 7 מיליון דולר. בוא נפחית מזה מיליון על תוספת העלות של פארגו, עוד מיליון על העלות של יותם ועוד מיליון על תוספת העלות של מצ'באן (משכורתו עולה העונה) והעלות של ג'יימס. נוסיף לכך עוד גארד ישראלי (רוט/אוחיון) שיעלה בסה"כ לכל היותר חצי מיליון דולר ונשארנו עם 3.5 מיליון דולר למחליפים לפרקינס ולאידסון. אם נוריד את המיסוי בגינם שני הזרים הללו נקבל שכר נטו של למעלה מ-2.5 מיליון דולר. למה יש לי תחושה שלא נראה כאן שני זרים עם שכר כזה?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2011, 13:53

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בוודאי שלא צריך לשלם להלפרין 800 אלף דולר. 500-600 זה בסדר גמור. אבל קח בחשבון שהשכר של פיני ודרוקר זה יחד משהו כמו 1.5-2 מיליון דולר (עלות), גרין זה עוד מיליון, אידסון ופרקינס יחד עוברים את המיליון, ויחד עם הנדריקס, דריק והאדריאטית אנחנו מקבלים חסכון ותוספת הכנסה של לפחות 7 מיליון דולר. בוא נפחית מזה מיליון על תוספת העלות של פארגו, עוד מיליון על העלות של יותם ועוד מיליון על תוספת העלות של מצ'באן (משכורתו עולה העונה) והעלות של ג'יימס. נוסיף לכך עוד גארד ישראלי (רוט/אוחיון) שיעלה בסה"כ לכל היותר חצי מיליון דולר ונשארנו עם 3.5 מיליון דולר למחליפים לפרקינס ולאידסון. אם נוריד את המיסוי בגינם שני הזרים הללו נקבל שכר נטו של למעלה מ-2.5 מיליון דולר. למה יש לי תחושה שלא נראה כאן שני זרים עם שכר כזה?

אתה עושה חישובים כאילו כל התקציב של מכבי,18 מליון פלוס מינוס,הולך רק על משכורות..כשבמציאות רק 4-5 מליון מתוך ה-18 מוקצב למשכורות..
מכבי לא סיימו את העונה הקודמת עם רווח,והרבה מזה היה בגלל כל מיני דברים שהם היו צריכים לשלם(גרשון,דרוקר וכו'),אז אני בטוחה שלא לוחץ להם להגיע לגירעון הזה גם השנה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יוני 2011, 14:41

Holiday_Armadillo כתב:אני יודעת שהרוב יגידו פה ''מגיע לו! הוא מהישראלים הכי בכירים שיש!'',אוקיי,נכון,אבל אם פניני ובלו,שנתנו עונה יותר טובה מהלפרין מקבלים 400 אלף ו-350 אלף בהתאמה,למה שהלפרין יקבל 800 אלף?
בדיוק בגלל הדברים האלה אומרים על הלפרין שכל השנים הוא הסתמך על השם וההייפ סביבו ולא על המצב הריאלי..
לא מגיע לו 800 אלף,חד וחלק.

הוצאת לי את המילים מהפה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יוני 2011, 14:42

er79 כתב:לא רואה סרט שג׳אבר יחתום במכבי. שחקן פח

גם אני לא אוהב אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יוני 2011, 14:47

אבי כתב:בשורות טובות בגזרת הלפרין: פער של 400 אלף דולר בינו לבין מכבי. נקווה שהפער ישמר.

מה שמשמח אותי מאוד זה שמכבי לא ירדה מקארול
יש לי הרגשה שבסוף הוא יהיה במכבי והיא רק מחכה שריאל תרד ממנו(ונראה לי שהיא תרד כי הוא כבר חודש וחצי מועמד)ואז מכבי תמהר להחתים אותו
הלוואי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 13 יוני 2011, 14:47

rc4991 כתב:
er79 כתב:לא רואה סרט שג׳אבר יחתום במכבי. שחקן פח

גם אני לא אוהב אותו

בלי קשר לאהבה, הוא תחת חוזה עד 2013 במילאנו ובכל מקרה, קשוקשים של ורד כהן מזיזים לי את התחת.
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2011, 14:55

rc4991 כתב:

יש לי הרגשה שבסוף הוא יהיה במכבי והיא רק מחכה שריאל תרד ממנו(ונראה לי שהיא תרד כי הוא כבר חודש וחצי מועמד)ואז מכבי תמהר להחתים אותו
הלוואי

אני חושבת שריאל תציע לו יותר,או ברצלונה,והוא יילך לשם(הוא אמור לקבל דרכון ספרדי אם אני לא טועה),אבל הוא לא יצליח שם,הוא יהפוך לטאקר2\אינגלס2..אבל זאת רק השערה שלי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 13 יוני 2011, 15:05

rc4991 כתב:

הלוואי

היכן מוזכר קארול בסיפור הזה?
בעל זבוב

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים