פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: כדורסל מאירופה והעולם 24/25

07 ספטמבר 2024, 13:31

דיווחים שהרננגומז עובר לריאל

07 ספטמבר 2024, 18:19

איגור קולשוב חתם באבטודור סראטוב הרוסית, שמשחקת בליגת ה-VTB.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=482843

07 ספטמבר 2024, 18:25

מרסר כתב:איגור קולשוב חתם באבטודור סראטוב הרוסית, שמשחקת בליגת ה-VTB.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=482843

שם לפחות יקראו לו בשמו האמתי, ולא בדבר שהמציאו השדרנים בישראל

07 ספטמבר 2024, 18:35

על פי מה שכותב הבעלים של פאו ברשתות החברתיות, ג'די אוסמן ששיחק בסן-אנטוניו, חתם בפאו

תמונה

07 ספטמבר 2024, 23:06

felix_r כתב:על פי מה שכותב הבעלים של פאו ברשתות החברתיות, ג'די אוסמן ששיחק בסן-אנטוניו, חתם בפאו

תמונה

גם לנו חסר שחקן בעמדה 3 , אולי נבקש מהבעלים של פאו קצת תרומה כי אלה של מכבי אין להם כרגע להביא .

07 ספטמבר 2024, 23:45

toja27 כתב:
felix_r כתב:על פי מה שכותב הבעלים של פאו ברשתות החברתיות, ג'די אוסמן ששיחק בסן-אנטוניו, חתם בפאו

תמונה

גם לנו חסר שחקן בעמדה 3 , אולי נבקש מהבעלים של פאו קצת תרומה כי אלה של מכבי אין להם כרגע להביא .

נראה לי הנרקומן החליט לבזבז בקיץ הזה את כול הירושה :)

08 ספטמבר 2024, 00:18

felix_r כתב:
toja27 כתב:

תמונה

נראה לי הנרקומן החליט לבזבז בקיץ הזה את כול הירושה :)

יש מצב שהוא קם על הצד הבזבזני אבל מצד שני הצליח לו..
אבל מה נגיד על ההתנהלות הכלכלית האחראית של מכבי? עשור שלם בלי להגיע לפיינל פור! לא מדבר על לקחת יורוליג, להגיע לפיינל פור לא הגענו עשור שלם. ואז לא הייתה מלחמה.
אין להם שחקן טבעי אחד בעמדה 3 למען השם בלי לאלתר עם ראנדולף ולויד. אולי עדיף שגם אלה יהיו בזבזניים לעונה אחת-שתיים.

08 ספטמבר 2024, 01:54

תמונה

מאז אנטה זיזיץ׳ לא גנבו שחקן לריאל מדריד מתחת לאף

08 ספטמבר 2024, 22:03

ירושלים הפסידה למילאנו 83:81

09 ספטמבר 2024, 00:24

למי שהתגעגע לניבו

תמונה

09 ספטמבר 2024, 17:56

אוסמן גרובה נפצע ברגלו ויעדר 6-8 שבועות. הוא יחמיץ את הסופרקאפ הספרדי ב 21-22 בספטמבר, שם בחצי הגמר קבוצתו ריאל תפגוש את ברצלונה.

10 ספטמבר 2024, 10:55

דובאי (שתשחק העונה בליגה האדריאטית) החתימה את דוויס ברטאנס הלטבי :eek

10 ספטמבר 2024, 11:52

felix_r כתב:דובאי (שתשחק העונה בליגה האדריאטית) החתימה את דוויס ברטאנס הלטבי :eek

הזוי. אני לא מבין למה לו, הוא לא היה יכול להישאר בנבא אפילו תמורת חוזה מינימום לשחקן כמוהו? כמה שכר הוא יקבל שם? זה גם לא ששאר הקבוצה מדובאי מורכבת משחקנים ברמה.

10 ספטמבר 2024, 12:23

עידן כתב:
felix_r כתב:דובאי (שתשחק העונה בליגה האדריאטית) החתימה את דוויס ברטאנס הלטבי :eek

הזוי. אני לא מבין למה לו, הוא לא היה יכול להישאר בנבא אפילו תמורת חוזה מינימום לשחקן כמוהו? כמה שכר הוא יקבל שם? זה גם לא ששאר הקבוצה מדובאי מורכבת משחקנים ברמה.

היו לו כמה הצעות ב-NBA, אבל הוא לא התרשם.

כנראה דובאי שמה לו "בוחטה" רצינית.

10 ספטמבר 2024, 14:04

עידן כתב:

אני זוכר שבאחד מהטריילר דד ליין הקבוצה שהחזיקה בו שילמה כדי שילך ממנה, מראה כמה המעמד שלו היה נמוך

10 ספטמבר 2024, 14:40

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:

אני זוכר שבאחד מהטריילר דד ליין הקבוצה שהחזיקה בו שילמה כדי שילך ממנה, מראה כמה המעמד שלו היה נמוך

יכול להיות, למרות שהבנתי שכן היו לו הצעות, גם אם מינימום.

אני פשוט לא מבין למה לשחקן בגילו שהרוויח בערך 100 מיליון דולר בקריירה, ללכת לקבוצת כדורסל בדובאי. אני לא מאמין שמשלמים לו שם שכר מטורף ביחס לשוק כמו בליגת הכדורגל של סעודיה לצורך הדוגמה.

10 ספטמבר 2024, 16:39

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:

יכול להיות, למרות שהבנתי שכן היו לו הצעות, גם אם מינימום.

אני פשוט לא מבין למה לשחקן בגילו שהרוויח בערך 100 מיליון דולר בקריירה, ללכת לקבוצת כדורסל בדובאי. אני לא מאמין שמשלמים לו שם שכר מטורף ביחס לשוק כמו בליגת הכדורגל של סעודיה לצורך הדוגמה.

כי הוא דיי התגלה כפלופ מהגדולים של השנים האחרונות והשם שלו קצת שרוף בליגה, אני מופתע שזה לא קרה לפני. גם אי אפשר לשכוח בעיות התנהגות שיש לו.
לא יודע מה השכר מינימום במקרה שלו אבל אני מניח שזה גם היה אומר שהוא לא ישחק בכלל וקבוצה מדובאי יכולה לשלם סכום מכובד ולתת לו לפתוח דף חדש

10 ספטמבר 2024, 21:31

קם בירץ׳ שהוזכר כמועמד למכבי חתם בפנרבחצ׳ה
הוא יחליף את לוקה שמניץ׳ ששוחרר מסיבה לא ידועה

14 ספטמבר 2024, 18:26

פנרבחצ'ה נגד מילאנו עכשיו ב 5 סטארס

15 ספטמבר 2024, 22:32

איזה משחק אש היה בין אולימפיאקוס לפנרבחצ'ה. היוונים ניצחו משלשה של דורסי שניה לסיום המשחק :dance4
פרסם תגובה