omerk כתב:יאללה שיעזוב אין לי כוח כבר מכבי לא צריכה להתחנן לכל הרכרוכיים האלו. לא מעניין אותי שהוא מפחד, או איך אמריקאים רואים את זה שונה. אני הבנתי את זה במקרה של הזרים משנה שעברה שעבורם זו הייתה הפתעה. בקיץ הכל היה מונח על השולחן. כן, ברוכה הבאה באת למדינה במלחמה, וכן יש פה לפעמים אזעקות - נכנסים לממד ל10 דק והכל בסדר.
ממתי זה סבבה שקבוצה פונה לשחקן עם חוזה יומיים לפני המשחק מולם?
אני חושב שאם משחררים אותו אז רק לקבוצה שלא משחקת ביורוליג. יש לו חוזה ואיך שום סיבה שמכבי תעביר אותו לאחת המתחרות שלה. יש לו חוזה, אם רוצה לעבור כי פתאום חטף רגליים קרות, אין בעיה, אבל כמו שהוא דופק עכשיו את מכבי מקצועית, שגם הוא ידפק מקצועית. לכל החלטה יש מחיר ולא הוגן שרק מכבי תשלם את המחיר הזה והוא יסע לו שם לקייטנה מונאקו או בולוניה בכיף שלו.
שילך להתקרר שנה בסין או ביורוקאפ. אם זה יורוליג,זה חייב להיות בייאאוט גבוה שמגלם במחיר את העובדה שאין כרגע גארד בשכר, ברמה ובניסיון שלו ביורוליג שאפשר להשיג. הוא מנייה בטוחה ואם על קאבוקלו שילמו 600 אלף, אז לויד זה לפחות 500.
עם בולדווין, קולסון ובראון היה מקרה אחר שהמלחמה הייתה הפתעה ומכבי רצתה לצאת איתם בסדר אחרי כל מה שהקריבו משפחתית בשנה האחרונה ובכללי על התרומה המקצועית שנתיים רצוף. לויד? מה אכפת שישנא אותנו בדם גם מה הוא מעניין.
הבעיה (מבחינת מכבי דווקא), שהעונה החוקים ביורוליג שונו. עכשיו לא צריך לחכות לפרק זמן מסוים בסוף העונה הרגילה על מנת לאפשר לשחקן מעבר מקבוצת יורוליג אחת לקבוצת יורוליג אחרת. מהעונה הזאת הכול די חופשי. השינוי הזה בחוקים גרם לקבוצות אחרות ביורוליג לפנות ללויד, כי עכשיו הוא יכול לעבור קבוצה מתי שבא לו.
בעונה שעברה זה לא היה ככה, ולכן כול הכוכבים של מכבי לא יכלו לעבור לקבוצת יורוליג אחרת במשך העונה הרגילה.