מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2012, 12:23

קודי כתב:
jol9 כתב:
er79 כתב:ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.

אני דווקא כן. אוחיון היה אמור להיות הרכז הפותח שלנו, או לכל הפחות הרכז המחליף. אם רוט בא במקום אוחיון (וכנראה בעבור שכר דומה), אז רוט יהיה הרכז המחליף, בעוד
היקמן כנראה מיועד לפתוח.
לדעתי גארד בכיר יבוא רק אם הלפרין לא יגיע, אבל אם הלפרין לא יגיע, אז מצבת הישראלים שלנו תהיה די בינונית.

ואם הלפרין יהיה הגארד הבכיר שלנו אז מצבנו יהיה עוד יותר גרוע. יותם שחקן טוב מאוד אבל במקרה הטוב הוא גארד יורוליג בינוני.

בהחלט כן.
לא יודע, אולי אני טועה כאן. אם אני צריך לנסות לצייר את התסריט הכי ריאלי מבחינתי, אז מכבי כן תביא את הלפרין וכנראה גם עוד זר (היא לא תישאר עם זר אחד בקו האחורי),
אבל זה יהיה זר מהסוג של היקמן וברמת השכר שלו בערך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 13 יולי 2012, 12:36

jol9 כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:
er79 כתב:ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.

אני דווקא כן. אוחיון היה אמור להיות הרכז הפותח שלנו, או לכל הפחות הרכז המחליף. אם רוט בא במקום אוחיון (וכנראה בעבור שכר דומה), אז רוט יהיה הרכז המחליף, בעוד
היקמן כנראה מיועד לפתוח.
לדעתי גארד בכיר יבוא רק אם הלפרין לא יגיע, אבל אם הלפרין לא יגיע, אז מצבת הישראלים שלנו תהיה די בינונית.

ואם הלפרין יהיה הגארד הבכיר שלנו אז מצבנו יהיה עוד יותר גרוע. יותם שחקן טוב מאוד אבל במקרה הטוב הוא גארד יורוליג בינוני.

בהחלט כן.
לא יודע, אולי אני טועה כאן. אם אני צריך לנסות לצייר את התסריט הכי ריאלי מבחינתי, אז מכבי כן תביא את הלפרין וכנראה גם עוד זר (היא לא תישאר עם זר אחד בקו האחורי),
אבל זה יהיה זר מהסוג של היקמן וברמת השכר שלו בערך.

במקרה כזה בהחלט אפשר לוותר מראש על הטופ 16. לא זוכר קבוצה עם כל כך מעט כשרון בקו האחורי מגיעה לרבע הגמר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2012, 12:37

Lirca כתב:אגב בעיות מס, מעניין שלגבי ישראלים אחרים ששיחקו בחו"ל וחזרו לכאן לא התחילו לנבור בענייני המס שלהם. אני לא זוכר שאחרי שאליהו חזר לכאן מויטוריה זה היווה מכשול. אפיק ניסים משחק כבר כמה שנים בחו"ל ובכל עונה שבה היה מועמד לחזור לארץ אף אחד לא התעסק בענייני המס שלו.
לדעתי אחת מהאפשרויות הבאות היא הנכונה: או שהלפרין לא באמת רוצה לחזור או שהנהלת הקבוצה לא מתלהבת להחזיר אותו ומתרצים זאת בבעיית המס שלו.

הבעיה היא שאף אחד מהם לא שיחק כ"כ הרבה שנים בחו"ל, והרוויח את הסכומים שיותם הרוויח.
עובדתית ליאור גם ויתר על כסף, כי הוא רצה לחזור. ליותם זה פחות בוער. הבחור הרוויח משהו כמו 4-4.5 מליון יורו ב-4 השנים שלו בחול עד עכשיו (נטו), האם הוא צריך
לתת למדינה מתנה בדמות כמה מאות אלפי דולרים על התקופה הזאת?
כנראה שלא, וגם אף אחד מאתנו לא היה מסכים לדבר כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי argof » 13 יולי 2012, 12:46

ואני מהמר על מלפפון, שתכליתו להלחיץ את הלפרין לחתום.
אם היו רוצים את רוט, הוא היה סגור, ולא היה נותר "פער מול חולון" - זה צינור מילוט מהעסקה, אם יותם יתיישר.
argof

הודעהעל ידי Mta_atic » 13 יולי 2012, 12:48

argof כתב:ואני מהמר על מלפפון, שתכליתו להלחיץ את הלפרין לחתום.
אם היו רוצים את רוט, הוא היה סגור, ולא היה נותר "פער מול חולון" - זה צינור מילוט מהעסקה, אם יותם יתיישר.

בסוף שניהם יהיו במכבי...
מכבי הציעה ליותם הצעה סופר הוגנת. אף אחד לא רוצה לחשוב על מקרה בורשטיין 2.
אחרי זה כולם יבואו בטענות להנהלה על כך שישראלי יושב על חוזה שמן שתקוע לקבוצה כמו עצם בגרון לשלוש השנים הקרובות.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 12:49

יש לך עוד מהחומר? :bigsmile3
רוט זו עסקה סגורה וחתומה.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יולי 2012, 12:50

jol9 כתב:
Lirca כתב:אגב בעיות מס, מעניין שלגבי ישראלים אחרים ששיחקו בחו"ל וחזרו לכאן לא התחילו לנבור בענייני המס שלהם. אני לא זוכר שאחרי שאליהו חזר לכאן מויטוריה זה היווה מכשול. אפיק ניסים משחק כבר כמה שנים בחו"ל ובכל עונה שבה היה מועמד לחזור לארץ אף אחד לא התעסק בענייני המס שלו.
לדעתי אחת מהאפשרויות הבאות היא הנכונה: או שהלפרין לא באמת רוצה לחזור או שהנהלת הקבוצה לא מתלהבת להחזיר אותו ומתרצים זאת בבעיית המס שלו.

הבעיה היא שאף אחד מהם לא שיחק כ"כ הרבה שנים בחו"ל, והרוויח את הסכומים שיותם הרוויח.
עובדתית ליאור גם ויתר על כסף, כי הוא רצה לחזור. ליותם זה פחות בוער. הבחור הרוויח משהו כמו 4-4.5 מליון יורו ב-4 השנים שלו בחול עד עכשיו (נטו), האם הוא צריך
לתת למדינה מתנה בדמות כמה מאות אלפי דולרים על התקופה הזאת?
כנראה שלא, וגם אף אחד מאתנו לא היה מסכים לדבר כזה.

לא הייתי קוראת למסים "מתנה".
גם אני ואתה משלמים מיסים למדינה, לא הייתי אומרת שאנחנו נותנים לה את זה כמתנה מתוך טוב ליבנו....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יולי 2012, 12:54

הלפרין דורש בסך הכל סכום שמגיע לו,חצי מיליון דולר למשך שלוש עונות זה הגיוני בהחלט
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 13 יולי 2012, 13:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 12:56

rc4991 כתב:הלפרין דורש בסך הכל סכום שמגיע לו,חצי מיליון דולר למשף שלוש עונות זה הגיוני בהחלט

אכן.
gandya

הודעהעל ידי felix_r » 13 יולי 2012, 12:59

rc4991 כתב:הלפרין דורש בסך הכל סכום שמגיע לו,חצי מיליון דולר למשף שלוש עונות זה הגיוני בהחלט

מאיפה אתה יודע את הסכום?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי argof » 13 יולי 2012, 12:59

gandya כתב:

סגורה וחתומה בהתבסס על מה? תראה לי גורם תקשורת אחד (וממילא כולם אוכלים מאותו מקור שמאכיל אותם), שטוען שזה סגור וחתום בין מכבי לבין השחקן לבין המועדון שמחזיק חוזה חתום שלו (אתה הרי לא רומז שמכבי יעשו לחולון מעשה קובאן במכבי..).
ה"חומר" זה ניסיון בסיס במו"מ, זה הכל..
ואם רוט ינחת בסוף, זה בגלל שהלפרין לא יאכל את הלוקש
argof

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 יולי 2012, 13:00

felix_r כתב:

מאיפה אתה יודע את הסכום?

זה מה שרשום בספורט 5..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 13 יולי 2012, 13:00

אם הלפרין מגיע כגארד הבכיר עם עוד איזה תואם היקמן אפשר לסגור את הבסטה לעונה הקרובה. כנ''ל אם איזה בונסו נגר מגיע לפה.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יולי 2012, 13:01

חצי מיליון זה בהחלט הגיוני לשחקן בדרגתו.
לדרוש שישלמו לו את המיסים של משכורת אותה הרוויח בקבוצות אחרות?? זה כבר לא לגיטימי בעיניי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 13:02

argof כתב:
gandya כתב:

סגורה וחתומה בהתבסס על מה? תראה לי גורם תקשורת אחד (וממילא כולם אוכלים מאותו מקור שמאכיל אותם), שטוען שזה סגור וחתום בין מכבי לבין השחקן לבין המועדון שמחזיק חוזה חתום שלו (אתה הרי לא רומז שמכבי יעשו לחולון מעשה קובאן במכבי..).

אתה באמת דואג להלפרין? אתה לרגע מטיל ולו ספק קטו ביותר, שהלפרין לא ימצא קבוצה בחו"ל שלא תשלם עבור שרותיו סכום גבוהה מ500K שהוא רוצה ממכבי? עכשיו אני באמת רוצה מהחומר! :)

אגב, זה שרוט חותם, ככל לא אומר שלא נקבל כאן רוט+הלפרין+גארד הימור במחיר של ריקי+-.
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 13 יולי 2012, 13:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי yarinsaky » 13 יולי 2012, 13:03

שחף כתב:אם הלפרין מגיע כגארד הבכיר עם עוד איזה תואם היקמן אפשר לסגור את הבסטה לעונה הקרובה. כנ''ל אם איזה בונסו נגר מגיע לפה.

אבל אתה אמרת באשכול אחר שאחנו צריכים לקחת פרוזאק. :hi :laugh2
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 13 יולי 2012, 13:04

חנו'ש כתב:

חצי מיליון זה בהחלט הגיוני לשחקן בדרגתו.
לדרוש שישלמו לו את המיסים של משכורת אותה הרוויח בקבוצות אחרות?? זה כבר לא לגיטימי בעיניי.

:thumbup
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 13:08

מכבי מציעה 400 לשנתיים, הלפרין רוצה 500 לשלוש שנים, מה שמבחינתו ייפצה את תשלום המסים, לפחות חלק משמעותי מזה.
gandya

הודעהעל ידי argof » 13 יולי 2012, 13:09

gandya כתב:
argof כתב:
gandya כתב:

אתה באמת דואג להלפרין? אתה לרגע מטיל ולו ספק קטו ביותר, שהלפרין לא ימצא קבוצה בחו"ל שלא תשלם עבור שרותיו סכום גבוהה מ500K שהוא רוצה ממכבי? עכשיו אני באמת רוצה מהחומר! :)

אגב, זה שרוט חותם, ככל לא אומר שלא נקבל כאן רוט+הלפרין+גארד הימור במחיר של ריקי+-.

לא הצלחתי למצוא במה שכתבתי קמצוץ דאגה להלפרין. נראה שהוא יודע לדאוג לעצמו.
ובטירוף השכר שהולך בטורקיה וברוסיה, הוא בטוח יכול למצוא קבוצה שתשלם לו יותר.
אבל כנראה שהוא נשוי + תינוק, ולאשתו יש מה להגיד בעניין.. המואזינים של טורקיה או הכפור של רוסיה לא ממש נעימים לה.
הלפרין הוא אחד מ-5 הישראלים הטובים ביותר (עם כספי, אליהו, פניני ואוחיון), ומכבי צריכה למצוא דרך להביא אותו.
אם הפער הוא בין 400 ל-500, או בין חוזה של שנתיים לשלוש, היא טועה כשהיא לא סוגרת עניין.
argof

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 13:16

argof כתב:
gandya כתב:
argof כתב:
gandya כתב:

לא הצלחתי למצוא במה שכתבתי קמצוץ דאגה להלפרין. נראה שהוא יודע לדאוג לעצמו.
ובטירוף השכר שהולך בטורקיה וברוסיה, הוא בטוח יכול למצוא קבוצה שתשלם לו יותר.
אבל כנראה שהוא נשוי + תינוק, ולאשתו יש מה להגיד בעניין.. המואזינים של טורקיה או הכפור של רוסיה לא ממש נעימים לה.
הלפרין הוא אחד מ-5 הישראלים הטובים ביותר (עם כספי, אליהו, פניני ואוחיון), ומכבי צריכה למצוא דרך להביא אותו.
אם הפער הוא בין 400 ל-500, או בין חוזה של שנתיים לשלוש, היא טועה כשהיא לא סוגרת עניין.

הפער ממש לא קטן, מדובר בפער של התחייבות ל1.5K, לבין התחייבות לכ3MK, אתה מבין? :)
אם לא, אוכל לעזור לך
400*2+מס=כ1.5M
3*500+ מס= כ3M.

פער קטן? :)
gandya

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים