מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי rc4991 » 13 יולי 2012, 13:17

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:הלפרין דורש בסך הכל סכום שמגיע לו,חצי מיליון דולר למשף שלוש עונות זה הגיוני בהחלט

חצי מיליון זה בהחלט הגיוני לשחקן בדרגתו.
לדרוש שישלמו לו את המיסים של משכורת אותה הרוויח בקבוצות אחרות?? זה כבר לא לגיטימי בעיניי.

הוא לא רוצה שמכבי תשלם לו גם את המס או חלק ממנו אלא שמהמשכורת של החצי מיליון הוא ישלם למס
בקיצור:שלוש מיליון לשלוש שנים וזה הגיוני בהחלט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 13 יולי 2012, 13:26

מכבי עוד יבכו על המאה אלף פלוס שהם לא רצו לתת ליותם. מדובר בהפרש מזערי, שמגיע לו בגלל בעיות המס. זה לא מחיר מוגזם. זה יהיה טמטום לתת לו ללכת. כל ההתנהלות השנה של ההנהלה קמצנית וחובבנית. איך הגענו להיות קבוצת יורוקאפ?
er79

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 13:29

er79 כתב:מכבי עוד יבכו על המאה אלף פלוס שהם לא רצו לתת ליותם. מדובר בהפרש מזערי, שמגיע לו בגלל בעיות המס. זה לא מחיר מוגזם. זה יהיה טמטום לתת לו ללכת. כל ההתנהלות השנה של ההנהלה קמצנית וחובבנית. איך הגענו להיות קבוצת יורוקאפ?

בהנחה שהפרטים בכלל נכונים(ספורט5, רק טיפה אמין מONE), אתה לא מבין שההפרש הוא לא 100K, אלה 1.5MK?
gandya

הודעהעל ידי asafb96 » 13 יולי 2012, 13:31

gandya כתב:
er79 כתב:מכבי עוד יבכו על המאה אלף פלוס שהם לא רצו לתת ליותם. מדובר בהפרש מזערי, שמגיע לו בגלל בעיות המס. זה לא מחיר מוגזם. זה יהיה טמטום לתת לו ללכת. כל ההתנהלות השנה של ההנהלה קמצנית וחובבנית. איך הגענו להיות קבוצת יורוקאפ?

בהנחה שהפרטים בכלל נכונים(ספורט5, רק טיפה אמין מONE), אתה לא מבין שההפרש הוא לא 100K, אלה 1.5MK?

זה ההפרש הכספי, אבל זה אומר שיש את הלפרין לעוד שנה ב"חינם" אם אתה מחשב את זה ככה.
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 13 יולי 2012, 13:36

גנדיה, אתה חושב יותר מדי קדימה, אני חושב על ההשקעה הכלכלית פר שנה. בעונה נתונה ההפרש הוא 100 אלף דולר. אולי קצת יותר בגלל המס. אני לא מסתכל עכשיו 3 שנים קדימה. חצי מליון דולר לעונה זה שכר שיותם ראוי לו.
er79

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 13:36

asafb96 כתב:
gandya כתב:

זה ההפרש הכספי, אבל זה אומר שיש את הלפרין לעוד שנה ב"חינם" אם אתה מחשב את זה ככה.

החישוב שאני עושה הוא בטח יותר נכון ממה שאתם עושים, אפשר גם משהו יותר מדויק, הפער הוא 200K לעונה(אחרי מס), ובנוסף השחקן דורש מהקבוצה להתחייב לעונה אחת מעבר לשנתיים שהקבוצה מוכנה להתחייב.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יולי 2012, 13:40

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:הלפרין דורש בסך הכל סכום שמגיע לו,חצי מיליון דולר למשף שלוש עונות זה הגיוני בהחלט

חצי מיליון זה בהחלט הגיוני לשחקן בדרגתו.
לדרוש שישלמו לו את המיסים של משכורת אותה הרוויח בקבוצות אחרות?? זה כבר לא לגיטימי בעיניי.

הוא לא רוצה שמכבי תשלם לו גם את המס או חלק ממנו אלא שמהמשכורת של החצי מיליון הוא ישלם למס
בקיצור:שלוש מיליון לשלוש שנים וזה הגיוני בהחלט

אני לא יודעת מה הוא רוצה.
אני רק יודעת מה הדיבור העיקרי כל הקיץ - בעיות המס שלו והרצון שלו שמכבי יפתרו לו את זה ודיווחים שמכבי מסכימה לשלם חלק מהכסף.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי argof » 13 יולי 2012, 13:40

הפער ממש לא קטן, מדובר בפער של התחייבות ל1.5K, לבין התחייבות לכ3MK, אתה מבין? :)
אם לא, אוכל לעזור לך
400*2+מס=כ1.5M
3*500+ מס= כ3M.

פער קטן? :)

ולפי זה אליהו מרוויח 7.5M, כי יש לו חוזה של 750K ל-5 שנים..
נערי, איך שלא תהפוך את זה, מדובר בפער נטען של 200K ברוטו (!) לשנת משחק. זה 1 אחוז מתקציבה השנתי של הקבוצה..
argof

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 13:45

argof כתב:
הפער ממש לא קטן, מדובר בפער של התחייבות ל1.5K, לבין התחייבות לכ3MK, אתה מבין? :)
אם לא, אוכל לעזור לך
400*2+מס=כ1.5M
3*500+ מס= כ3M.

נערי, איך שלא תהפוך את זה, מדובר בפער נטען של 200K ברוטו (!) לשנת משחק. זה 1 אחוז מתקציבה השנתי של הקבוצה..

1)להתחייב לשנה מעבר למה שמועדון רוצה זה לא עניין של מה בכך(1M זה חלק מואד נכבד מהתקציב רכש, מעל לעשירית לא?).
2)התקציב זה משהו שלא עושים לו רסט בכל קייץ, לכל החלטה יש השלכה לשנים, בייחוד כאשר מדובר בהתנהלות הקיימת של ההנהלה שיורדת מחוזים בגלל פערים גם של 50K נטו.
gandya

הודעהעל ידי er79 » 13 יולי 2012, 14:01

gandya כתב:
asafb96 כתב:
gandya כתב:

החישוב שאני עושה הוא בטח יותר נכון ממה שאתם עושים, אפשר גם משהו יותר מדויק, הפער הוא 200K לעונה(אחרי מס), ובנוסף השחקן דורש מהקבוצה להתחייב לעונה אחת מעבר לשנתיים שהקבוצה מוכנה להתחייב.

אני לא רואה שום בעיה עם זה. שכר הגון לשני הצדדים
er79

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 14:03

er79 כתב:
gandya כתב:
asafb96 כתב:
gandya כתב:

אני לא רואה שום בעיה עם זה. שכר הגון לשני הצדדים

גם אני חושב כך, אבל זה כלל לא סותר את העובדה שמדובר בפערים גדולים בין הצדדים, אני מניח שאם הלפרין יתפשר על חוזה לשנתיים, הסיפור ייסגר.
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2012, 14:22

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
Lirca כתב:אגב בעיות מס, מעניין שלגבי ישראלים אחרים ששיחקו בחו"ל וחזרו לכאן לא התחילו לנבור בענייני המס שלהם. אני לא זוכר שאחרי שאליהו חזר לכאן מויטוריה זה היווה מכשול. אפיק ניסים משחק כבר כמה שנים בחו"ל ובכל עונה שבה היה מועמד לחזור לארץ אף אחד לא התעסק בענייני המס שלו.
לדעתי אחת מהאפשרויות הבאות היא הנכונה: או שהלפרין לא באמת רוצה לחזור או שהנהלת הקבוצה לא מתלהבת להחזיר אותו ומתרצים זאת בבעיית המס שלו.

הבעיה היא שאף אחד מהם לא שיחק כ"כ הרבה שנים בחו"ל, והרוויח את הסכומים שיותם הרוויח.
עובדתית ליאור גם ויתר על כסף, כי הוא רצה לחזור. ליותם זה פחות בוער. הבחור הרוויח משהו כמו 4-4.5 מליון יורו ב-4 השנים שלו בחול עד עכשיו (נטו), האם הוא צריך
לתת למדינה מתנה בדמות כמה מאות אלפי דולרים על התקופה הזאת?
כנראה שלא, וגם אף אחד מאתנו לא היה מסכים לדבר כזה.

לא הייתי קוראת למסים "מתנה".
גם אני ואתה משלמים מיסים למדינה, לא הייתי אומרת שאנחנו נותנים לה את זה כמתנה מתוך טוב ליבנו....

בהחלט מתנה. הלפרין בחר לעבוד בחו"ל ושילם מיסים כנהוג בחו"ל. זה שהמיסים ביוון וברוסיה נמוכים יותר, מחייב אותו להשלים את הפער לרשויות המס בארץ מהרגע שהוא חוזר לכאן,
אלא אם כן עבר זמן מסויים.
זה דבר די מקובל (או לפחות היה יותר מקובל פעם) בעולם ההייטק, שאנשים עושים רילוקיישן ומנסים למשוך את הרילוקיישן כך שלא יצטרכו לשאת גם בהוצאות המיסים כאן.
ממה שאני ידעתי, מדובר בשלוש שנים, אבל כאן מדברים על חמש, אז אולי דברים השתנו, או שפשוט לא ידעתי כמו שצריך.

בכל אופן, כל אחד מאתנו היה עושה את זה - עוד שנה בחו"ל, והכסף נשאר בכיס. זה חתיכת דבר לצפות מספורטאי שיוותר על מאות אלפי דולרים בשביל לשחק במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 13 יולי 2012, 14:38

אני הבנתי שבעיות המס נפתרו, עכשיו יש פערים במו"מ - מכבי מציעה 400 אלף לשנתיים ויותם רוצה 500 אלף לשלוש שנים.
יותם הוא אחד משלושת הישראלים הבכירים שלנו, ולדעתי מקומו במכבי.
למורן רוט (שהוא מבוגר יותר וללא שום נסיון יורוליג או נסיון בליגה אירופאית בכירה) מציעים חוזה לשלוש שנים ?

משהו בקבלת ההחלטות במכבי מאד מוזר, שלא לדבר על סדרי העדיפויות.

לדעתי צריך לסגור עם יותם, ולהביא את מורן רוט (במקום אוחיון) לשנתיים. אפשר להוסיף אופציה לשנה שלישית.
מתAMסרת

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יולי 2012, 14:55

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
Lirca כתב:אגב בעיות מס, מעניין שלגבי ישראלים אחרים ששיחקו בחו"ל וחזרו לכאן לא התחילו לנבור בענייני המס שלהם. אני לא זוכר שאחרי שאליהו חזר לכאן מויטוריה זה היווה מכשול. אפיק ניסים משחק כבר כמה שנים בחו"ל ובכל עונה שבה היה מועמד לחזור לארץ אף אחד לא התעסק בענייני המס שלו.
לדעתי אחת מהאפשרויות הבאות היא הנכונה: או שהלפרין לא באמת רוצה לחזור או שהנהלת הקבוצה לא מתלהבת להחזיר אותו ומתרצים זאת בבעיית המס שלו.

הבעיה היא שאף אחד מהם לא שיחק כ"כ הרבה שנים בחו"ל, והרוויח את הסכומים שיותם הרוויח.
עובדתית ליאור גם ויתר על כסף, כי הוא רצה לחזור. ליותם זה פחות בוער. הבחור הרוויח משהו כמו 4-4.5 מליון יורו ב-4 השנים שלו בחול עד עכשיו (נטו), האם הוא צריך
לתת למדינה מתנה בדמות כמה מאות אלפי דולרים על התקופה הזאת?
כנראה שלא, וגם אף אחד מאתנו לא היה מסכים לדבר כזה.

לא הייתי קוראת למסים "מתנה".
גם אני ואתה משלמים מיסים למדינה, לא הייתי אומרת שאנחנו נותנים לה את זה כמתנה מתוך טוב ליבנו....

בהחלט מתנה. הלפרין בחר לעבוד בחו"ל ושילם מיסים כנהוג בחו"ל. זה שהמיסים ביוון וברוסיה נמוכים יותר, מחייב אותו להשלים את הפער לרשויות המס בארץ מהרגע שהוא חוזר לכאן,
אלא אם כן עבר זמן מסויים.
זה דבר די מקובל (או לפחות היה יותר מקובל פעם) בעולם ההייטק, שאנשים עושים רילוקיישן ומנסים למשוך את הרילוקיישן כך שלא יצטרכו לשאת גם בהוצאות המיסים כאן.
ממה שאני ידעתי, מדובר בשלוש שנים, אבל כאן מדברים על חמש, אז אולי דברים השתנו, או שפשוט לא ידעתי כמו שצריך.

בכל אופן, כל אחד מאתנו היה עושה את זה - עוד שנה בחו"ל, והכסף נשאר בכיס. זה חתיכת דבר לצפות מספורטאי שיוותר על מאות אלפי דולרים בשביל לשחק במכבי.

אני לא מבקשת ממנו שום דבר.
כל אחד עושה את ההחלטה שלו.
יש אנשי עסקים בכירים שמרוויחים הון תועפות וצריכים לשלם בארץ מס מאוד גבוה בשביל זה ולכן מעדיפים לעבור לחו'"ל למקום בו המס נמוך יותר, ויש כאלה שלמרות זאת נשארים בארץ מסיבותיהם שלהם.
כל אחד עושה את ההחלטה שלו לפי שיקוליו, אבל אם הוא מחליט להישאר בארץ למרות המסים, הוא לא נותן "מתנה" לאף אחד, זו ההחלטה שלו.
שהלפרין יחליט מה שבא לו ומה שמתאים לו לפי השיקולים שלו (כסף, משפחה, מזג אוויר וכ'ו), רק שיחליט כבר ויעזוב אותנו בשקט!! :x
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 14:59

???
במצב העניינים כרגע מכבי צריכה את הלפרין, בערך כמו שהלפרין צריך את מכבי(לשניהם עדיף השידוך, אבל לא בכל מחיר), מכבי צריכה לשפר את ההצעה, זה הכל.
gandya

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יולי 2012, 15:52

ראיון של בלאט לוואלה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2549510

בקצרה, בלאט אומר שהוא מחפש שני זרים במקום לנגפורד והנדריקס. מורן רוט מועמד אבל לא בראש סדר העדיפויות. כמו כן בלאט נותן אישור סופי- שון ג'יימס ממשיך בקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 13 יולי 2012, 16:12

שמואל1 כתב:ראיון של בלאט לוואלה

בקצרה, בלאט אומר שהוא מחפש שני זרים במקום לנגפורד והנדריקס. מורן רוט מועמד אבל לא בראש סדר העדיפויות. כמו כן בלאט נותן אישור סופי- שון ג'יימס ממשיך בקבוצה.

הראיון הזה מריח לי כמו רמיזה לכיוון גל מקל. מצד אחד בלאט אומר במפורש שרוט לא בעדיפות ראשונה ומצד שני הוא רומז שיהיה קשה להביא את הלפרין.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Dperk » 13 יולי 2012, 16:16

לא ייאמן שלרוט מכבי מציעה ל3 שנים ולהלפרין שצעיר ממנו לא מוכנה לעלות מעבר לשנתיים. מה עובר להם בראש???
Dperk

הודעהעל ידי argof » 13 יולי 2012, 16:53

gandya כתב:
argof כתב:
אם לא, אוכל לעזור לך
400*2+מס=כ1.5M
3*500+ מס= כ3M.

1)להתחייב לשנה מעבר למה שמועדון רוצה זה לא עניין של מה בכך(1M זה חלק מואד נכבד מהתקציב רכש, מעל לעשירית לא?).
2)התקציב זה משהו שלא עושים לו רסט בכל קייץ, לכל החלטה יש השלכה לשנים, בייחוד כאשר מדובר בהתנהלות הקיימת של ההנהלה שיורדת מחוזים בגלל פערים גם של 50K נטו.

כפי שאמרנו - עניין של ניסיון...
ראיון של בלאט לוואלה
רוט בסה"כ שפן שנועד למשוך את הלפרין
argof

הודעהעל ידי argof » 13 יולי 2012, 16:57

ואגב, אם צריך לפרש את גילוי הלב של בלאט, אז זו כנראה דרכו (האלגנטית והמתוחכמת) לאלץ בסופו של דבר את ההנהלה להחתים את יותם.
אם הברווז של רוט נועד להלחיץ את יותם, בא הראיון ואמור לגרום ליותם לא להילחץ (עד גבול מסוים).
argof

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים