גמר גביע ווינר: מכבי ר"ג נגד מכבי ת"א, ראשון, 19:15

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר: מכבי ר"ג נגד מכבי ת"א, ראשון, 19:15

הודעהעל ידי ankram » 18 נובמבר 2024, 17:53

שועל כתב:
ankram כתב:
er79 כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:לשחרר את גבריאל? למה?

הוא סתם גבוה שלא עושה כלום, גם היום שום יתרון מול הגמדים של רמת גן.

מסכים. גם האייקיו ברצפה. מילאנו נראים רע, אי אפשר לחטוף חזרה את ניבו?

ניבו בקושי שיחק מתחילת העונה והוא סובל מפציעה טריקית.
גבריאל באמת סתם שחקן , גם רוקאס

יוקו זו החתמה שנועדה מראש לכישלון
מדהים אותי גם שהם אשכרה לא זיהו לפני ההחתמה שחוץ מהטייטל אין לו שום קשר לעמדה 1

חשבתי שרוקאס שחקן יותר טוב ממה שהציג אצל שאראס אבל מתברר שהוא לא רכז (פיני צדק) , מוסר די מזעזע עם המון איבודים , קבלת החלטות שרק אם אני רוצה להיות נחמד אפשר לכנות אותה בעייתית מינו שלא לומר שהוא שחקן די מטומטם ,
מתפקד מזעזע בדקות לחץ וברגעי אמת , ודה פקטו , סתם גארד גנרי , שיכול באוצתה מידה לשחק בBCL בלי להשאיר יותר מדי רושם.
הוא וגבריאל מסמנים יותר מכל את הקץ השחור שעבר על מכבי , שבשני עמדות המפתח בחרו אשכרה 2 זרים פחות טובים מישראלים בעמדות האלו וזה באמת הישג.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 נובמבר 2024, 17:58

Gevaudan כתב:לא מסכים עם ההייט על גבריאל פה.
נכון שהוא לא מחובר ועושה טעויות בהגנה, אבל לדעתי לא הראה עשירית ממה שהוא יכול.

מכבי של השנה היא קבוצה בלי רכזים (רוקאס הוא לא רכז), אם בלאט לא על המגרש אין מי שמפעיל אותו.
הוא רק לאחרונה יצא מפציעה ארוכה שהשביתה אותו בכל זמן ההתאקלמות הראשוני עם הסגל. בהכנה הוא היה לא רע בכלל

רוקאס לעומת זאת מאוד לא מובן. אם הוא מגיע על משבצת 1 - אז הוא לא כזה. לא יודע לנהל התקפה ומתכדרר עם עצמו לדעת.
ואם הוא אמור לתפקד כקומבו גארד - אז גם זה לא כי הוא לא מספיק מגוון ובכלל נמצא בכושר קליעה לא טוב

מאיפה לך לדעת מה הוא יכול או לא יכול לעשות?, בחייאת אל תגיד לי שאתה עוקב אחריו עוד מהזמנים שרדפו אחריו צפון סודאנים , זה שחקן שלא שיחק עוד באירופה , שלפי השטויות שהוא עושה
לא נראה לי שהוא יוכל אי פעם לתקן אותם , רך ודקיק ברמה כזאת שזלמנסון עושה לו פוסט אפ בקלות , ובניה סרור יכול לדחוף מחוץ לצבע
זה המחליף של ניבו , בקושי לסיים מתחת לסל הוא מסוגל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 18 נובמבר 2024, 18:58

ankram כתב:
שועל כתב:
עידן כתב:
שועל כתב:
Avi1508 כתב:זה נראה שהדבר הנכון למכבי זה שסייבן לי יעזוב
אבל אני מאוד חושש מזה כי בלעדיו אין לנו כישרון בקו האחורי וצריך לזכור שבלי סייבן לי אנחנו במאזן שלילי 9-1 ביורוליג
מה גם שאם הפציעה של בלאט יותר רצינית ממה שנראה כרגע אז אין לנו את הפריוולגיה לוותר על עוד גארד

ולגבי אם יביאו שחקן במקום סייבן לי אז עומרי מנהיים רמז על כך שההבאה של שאיוק לעמדות 2-3 לוקחת בחשבון עזיבה של סייבן לי ובמקרה כזה מכבי תשקול להביא עוד שחקן ב4-5 דוגמת כריס סילבה שפורסם שמכבי התעניינה בו

אני מאוד מקווה שלי לא יעזוב. אוהב אותו.
הוא השחקן היחיד שקטש לא מתנהל מולו נכון עד כה ולא מבליט את החוזקות שלו.

או שהוא מגיע ארצה להתאמן עם הקבוצה או שחייבים להעיף אותו. זו לא שכונה פה, אי אפשר להשאיר שחקן בקבוצה מקצוענית שלא מתאמן עם הקבוצה.

מה היתרון להשאיר אותו? הוא לא עוזר לנו בליגה כי הוא לא פה בכלל, אז הוא לא יכול לעזור אם בלאט למשל פצוע, וביורוליג הוא בעיקר מזיק לקבוצה כשהוא על המגרש כי הוא לא מחובר בשיט.

היתרון הוא לטווח הקצת יותר רחוק

אין שום טווח ארוך , בחייאת,
סייבן לי לא יישאר במכבי לשנה הבאה בין אם יצליח או לא , אם יצליח יכפיל את שכרו וכבר לא יהיה במכבי , אם לא יצליח ממלא לא נרצה שיישאר , היות והעטונה ביורוליג כבר מתה ונגמרה והבחור מסרב להגיע ארצה , אז אפילו למפעל היחיד שנשאר לנו הוא לא יכול לבוא , אז לשם מה להחזיק אותו?
מה זה משדר לשחקנים האחרים שכן עושים את כל הויה דלרוזה הזאת? בשביל ששחקן הפינגפונג כיס הזה יופיע רק ביורוליג כדי לנצח משחק אחד ולחרבן 4 אחרים?
מילא היה מדובר באיזה סלוקאס או בולדווין או משהו בסדר הגודל הזה , כולה פאקינג סייבן לי , אנוכי בלי יד ל3 , שיש לו זעזוע מח מכניסות לקיר.

אז אני כאמור חושב שהוא שחקן טוב שקטש לא מתנהל מולו נכון.
למה אתה יוצא מנקודת הנחה ש''לא נרצה שיישאר''? אני כן
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי עידן » 18 נובמבר 2024, 19:17

שועל כתב:
ankram כתב:
שועל כתב:
עידן כתב:
שועל כתב:אני מאוד מקווה שלי לא יעזוב. אוהב אותו.

או שהוא מגיע ארצה להתאמן עם הקבוצה או שחייבים להעיף אותו. זו לא שכונה פה, אי אפשר להשאיר שחקן בקבוצה מקצוענית שלא מתאמן עם הקבוצה.

מה היתרון להשאיר אותו? הוא לא עוזר לנו בליגה כי הוא לא פה בכלל, אז הוא לא יכול לעזור אם בלאט למשל פצוע, וביורוליג הוא בעיקר מזיק לקבוצה כשהוא על המגרש כי הוא לא מחובר בשיט.

סייבן לי לא יישאר במכבי לשנה הבאה בין אם יצליח או לא , אם יצליח יכפיל את שכרו וכבר לא יהיה במכבי , אם לא יצליח ממלא לא נרצה שיישאר , היות והעטונה ביורוליג כבר מתה ונגמרה והבחור מסרב להגיע ארצה , אז אפילו למפעל היחיד שנשאר לנו הוא לא יכול לבוא , אז לשם מה להחזיק אותו?
מה זה משדר לשחקנים האחרים שכן עושים את כל הויה דלרוזה הזאת? בשביל ששחקן הפינגפונג כיס הזה יופיע רק ביורוליג כדי לנצח משחק אחד ולחרבן 4 אחרים?
מילא היה מדובר באיזה סלוקאס או בולדווין או משהו בסדר הגודל הזה , כולה פאקינג סייבן לי , אנוכי בלי יד ל3 , שיש לו זעזוע מח מכניסות לקיר.

בשכונה שחקן יכול לבוא ולדפוק משחק ענק גם בלי להתאמן עם שאר השחקנים. בקבוצת כדורסל מקצוענית ובליגה תחרותית כמו יורוליג זה יכול אולי לעבוד אחד לעשרה משחקים. בשאר הזמן הוא יחרב את המשחק, ופה זה לא נבא ומכבי לא עושה טנקינג. ועוד לא דיברתי בכלל על המשחקים המכריעים בליגה ובגביע שיכול להיות שנצטרך בהם עוד שחקן והוא לא יהיה אופציה כי הוא, ובכן, לא כאן.

איך קטש בדיוק "לא מתנהל מולו נכון"? איך קטש יכול לדעת "איך להתנהל מולו" אם הוא רואה את הבן אדם אחת לשבוע לכמה שעות?

שחקן שלא מתאמן עם הקבוצה לא צריך להיות פה, נקודה. אני בכלל לא מבין איך אפשר לדון בנושא הזה, מלכתחילה זה היה הזוי וזה נעשה יותר ויותר הזוי ככל שהזמן עובר.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 18 נובמבר 2024, 19:51

דווקא גבריאל ויוקו שחקנים עם יכולות גבוהות שאני מאמין שיצליחו. זה יקח זמן, גם כי הקבוצה בנויה זוועה, גם כי כל שניה מישהו נפצע וגם כי הם עברו שינוי משמעותי בתפקיד/בליגה.
A.Parker

הודעהעל ידי Gevaudan » 18 נובמבר 2024, 21:04

ankram כתב:
Gevaudan כתב:לא מסכים עם ההייט על גבריאל פה.
נכון שהוא לא מחובר ועושה טעויות בהגנה, אבל לדעתי לא הראה עשירית ממה שהוא יכול.

מכבי של השנה היא קבוצה בלי רכזים (רוקאס הוא לא רכז), אם בלאט לא על המגרש אין מי שמפעיל אותו.
הוא רק לאחרונה יצא מפציעה ארוכה שהשביתה אותו בכל זמן ההתאקלמות הראשוני עם הסגל. בהכנה הוא היה לא רע בכלל

רוקאס לעומת זאת מאוד לא מובן. אם הוא מגיע על משבצת 1 - אז הוא לא כזה. לא יודע לנהל התקפה ומתכדרר עם עצמו לדעת.
ואם הוא אמור לתפקד כקומבו גארד - אז גם זה לא כי הוא לא מספיק מגוון ובכלל נמצא בכושר קליעה לא טוב

מאיפה לך לדעת מה הוא יכול או לא יכול לעשות?, בחייאת אל תגיד לי שאתה עוקב אחריו עוד מהזמנים שרדפו אחריו צפון סודאנים , זה שחקן שלא שיחק עוד באירופה , שלפי השטויות שהוא עושה
לא נראה לי שהוא יוכל אי פעם לתקן אותם , רך ודקיק ברמה כזאת שזלמנסון עושה לו פוסט אפ בקלות , ובניה סרור יכול לדחוף מחוץ לצבע
זה המחליף של ניבו , בקושי לסיים מתחת לסל הוא מסוגל.

אני דווקא כן מכיר אותו מלפני. למה אתה מחליט בשבילי?

גבריאל מביא איתו מיינדסט של גבוה שמגיע מהNBA לאירופה בפעם ראשונה (ללכת את כל הצבע בלי לכדרר, לחסום חזק או לשלוח ידיים)
זה משהו פתיר ברמת הסתגלות וכושר משחק, ואלו למעשה הטעויות הקבועות שלו כשהוא עולה לשחק.

אבל יש לו הרבה יתרונות לא מנוצלים עד כה. יש לו ידיים מאוד ארוכות, הוא חוסם לא רע, הוא יודע לנעוץ ויודע לשים גוף ולשמור. הוא מגיע עם קליעה, יודע לצאת מהר החוצה ל-PNR ויכול להוריד כדור לרצפה מהר. זה יכול להיות זהב בקבוצה עם מספיק מובילי כדור שמשחקים איתו את הפיק אנד רול, הבעיה היא שבינתיים יש לנו רק אחד כזה (והוא פצוע).
Gevaudan

הודעהעל ידי toja27 » 19 נובמבר 2024, 07:42

שועל כתב:
ankram כתב:
שועל כתב:
עידן כתב:
שועל כתב:אני מאוד מקווה שלי לא יעזוב. אוהב אותו.

איך קטש אמור להתנהל מולו? עד עכשיו לי מקבל כל מה שהוא רצה- לא להגיע לארץ ולקבל דקות משחק גם ברגעים המכריעים. בגדול אתה אומר בואו נכיל את הסיטואציה הזאת כדי שבעתיד כשהדברים בארץ ישתפרו ,נוכל לקבל את לי במלוא גדולתו רק יש כמה בעיות: 1- שחקן צריך להתאמן עם קבוצה כדי להשתפר, זה דבר בסיסי.
2- קשה לקבל מצב שכולם כן עושים את המאמצים ויש איזה בחור מיוחד שלו מותר אחרת מאשר לאחרים.
3- אף אחד לא מבטיח לנו שסייבן לי בונה על מכבי בעתיד.
במשוואה שלי של הדברים -סייבן לי לא צריך להישאר למרות שלדעתי הוא באמת שחקן עם יכולות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3 ו־13 אורחים