המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:מתברר שאפילו למסינה יש יותר ניצחונות
עידן כתב:A.Parker כתב:מתברר שאפילו למסינה יש יותר ניצחונות
כנראה גם ימשיכו להיות לו יותר נצחונות אחרי יום חמישי, בהתחשב בכך שבלאט וריברו בחוץ
felix_r כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:מתברר שאפילו למסינה יש יותר ניצחונות
כנראה גם ימשיכו להיות לו יותר נצחונות אחרי יום חמישי, בהתחשב בכך שבלאט וריברו בחוץ
וגם שילדס חזר השבוע מפציעה...
ankram כתב:אני מקווה שלאחר ההפסד בחמישי בסא מול מילאנו, גם אחרון האוהדים האופטימיסטים יפנים סוף סוף שזאת עונה אבודה ומתה ושצריך להתרכז בליגה
ולכן יש לשחרר את סייבן לי ולהביא במקומו מישהו אחר
omerk כתב:ankram כתב:אני מקווה שלאחר ההפסד בחמישי בסא מול מילאנו, גם אחרון האוהדים האופטימיסטים יפנים סוף סוף שזאת עונה אבודה ומתה ושצריך להתרכז בליגה
ולכן יש לשחרר את סייבן לי ולהביא במקומו מישהו אחר
דווקא בגלל שזו עונה אבודה הייתי משאיר את סייבן. בסוף כן יש פה שחקן מוכשר, ולמרות שזה קל להתפתות ולכעוס עליו שהוא "נוטש" את החברים שלו, בסוף זה ההסכם שעשו איתו מלכתחילה והסכמים צריך לכבד לא משנה כמה מעצבן. שולם עליו כבר בייאאוט, הוא יושב על שכר של שקל וחצי במונחי יורוליג, אז לדעתי שווה להחליק לו על העונה הזאת ובהנחה שתחזור הביתיות עד עונה הבאה אז לפחות ישאר פה שחקן שהוא פוטנציאל קדימה להיות כוכב יורוליג (לטעמי).
זה יהיה באסה לראות אותו מככב בבאסקוניה כזאת שנה הבאה.
where is the love? כתב:מה יכול לשכנע אותו להגיע ? יותר כסף? אם כן אז שיתנו או שגם על זה לא רוצים לשלם...עם העודף שיש להם על בראון בולדווין קולסון ולויד כבר היה אפשר לעשות מהתחלה בניה יותר טובה של שחקנים טובים יותר עם תשלומים גבוהים יותר שיבטיחו את השארותם בארץ.
אחמי העובדה שהעונה גמורה רק גורמת להם לחשוב בוא נחסוך עוד ועוד ועוד...
בסופו של דבר החלטה צריכה להתקבל, לכאן או לכאן , האם מכבי יכולה לקבל החלטה ? התשובה היא עצובה, אך לא מפתיעה, התשובה היא לא... או יותר גרוע בוא נחכה...
A.Parker כתב:העונה הזאת ממש לא אבודה, זו מכבי שמחליטה להקריב אותה. כמה החלטות נכונות ואפשר להיאבק על הפלייאין בקלות.
עידן כתב:A.Parker כתב:העונה הזאת ממש לא אבודה, זו מכבי שמחליטה להקריב אותה. כמה החלטות נכונות ואפשר להיאבק על הפלייאין בקלות.
בשלב הזה? איזה החלטות? מכבי השלימה את הסגל עם ההחתמות האחרונות של דג'וליוס ושאיוק
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:העונה הזאת ממש לא אבודה, זו מכבי שמחליטה להקריב אותה. כמה החלטות נכונות ואפשר להיאבק על הפלייאין בקלות.
בשלב הזה? איזה החלטות? מכבי השלימה את הסגל עם ההחתמות האחרונות של דג'וליוס ושאיוק
עדיין אפשר לשחרר שחקנים ולהביא שניים נורמליים. זה כמובן לא יקרה, אבל לא צריך לעשות הנחות להנהלה ולהשלים עם המצב. אנחנו כולה ברבע עונה.
שועל כתב:לכמה שנים הורד חתום?
זה שחקן של מליון וחצי בעונה הבאה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים