המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:בליי סייבן לי אנחנו היום במאזן 1-9 שלילי
Avi1508 כתב:בליי סייבן לי אנחנו היום במאזן 1-9 שלילי
עידן כתב:Avi1508 כתב:בליי סייבן לי אנחנו היום במאזן 1-9 שלילי
הוא חירב את שני המשחקים האחרונים, אז לדעתי בלי סייבן לי אנחנו באותו מאזן של 3-7, בהנחה שהיו מביאים שחקן בינוני מינוס אחר. לפחות שחקן בינוני מינוס אחר היה משחק בישראל.
שחררו ממנו. טוב עושה קטש שלא מעלה אותו, גם אני לא רוצה בקבוצה שלי שחקן שלא מתאמן.
אליאור כתב:כולם גרועים ולא ברמהנשל מכבי חוץ מסורקין, הורד ורנדולף.
גבריאל, דג'וליוס וגם יוקובאיטוס ואחרים מזכירים לי כל מיני שחקני פלסטר שעברו במכבי והיו פה איזה חצי עונה או גג עונה אחת במקרה הטוב.
Avi1508 כתב:אליאור כתב:כולם גרועים ולא ברמהנשל מכבי חוץ מסורקין, הורד ורנדולף.
גבריאל, דג'וליוס וגם יוקובאיטוס ואחרים מזכירים לי כל מיני שחקני פלסטר שעברו במכבי והיו פה איזה חצי עונה או גג עונה אחת במקרה הטוב.
לא מבין מה רוצים מיוקובאייטיס
הוא היום עם 9 נקודות ו10 אסיסטים ואיבוד אחד על מדד 18
אם יש מישהו שהיה צריך לא לראות מגרש היום זה דג׳וליוס
Avi1508 כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:בליי סייבן לי אנחנו היום במאזן 1-9 שלילי
הוא חירב את שני המשחקים האחרונים, אז לדעתי בלי סייבן לי אנחנו באותו מאזן של 3-7, בהנחה שהיו מביאים שחקן בינוני מינוס אחר. לפחות שחקן בינוני מינוס אחר היה משחק בישראל.
שחררו ממנו. טוב עושה קטש שלא מעלה אותו, גם אני לא רוצה בקבוצה שלי שחקן שלא מתאמן.
לא חושב שבלעדיו היינו מנצחים את שני המשחקים האחרונים
ולראיה הביאו שחקן בינוני מינוס בשם דג׳וליוס ואנחנו לא נראים מי יודע מה
אליאור כתב:לא שהיו לי ציפיות מהעונה הזו אבל לראות את דג'וליוס זה כואב בעיניים.
אליאור כתב:Avi1508 כתב:אליאור כתב:כולם גרועים ולא ברמהנשל מכבי חוץ מסורקין, הורד ורנדולף.
לא מבין מה רוצים מיוקובאייטיס
הוא היום עם 9 נקודות ו10 אסיסטים ואיבוד אחד על מדד 18
אם יש מישהו שהיה צריך לא לראות מגרש היום זה דג׳וליוס
יכול להיות אבל הוא עדיין לא ברמה של מכבי בעיניי.
מרסר כתב:מכבי חייבת לעבור בעלות אחרת נקבל פעם ב 5 שנים איזה כוכבים סטייל בולדווין בונזי ובראון שיעזבו אחרי עונה וחצי לקבוצה אחרת תמורת כפול כסף.
עידן כתב:מרסר כתב:מכבי חייבת לעבור בעלות אחרת נקבל פעם ב 5 שנים איזה כוכבים סטייל בולדווין בונזי ובראון שיעזבו אחרי עונה וחצי לקבוצה אחרת תמורת כפול כסף.
לא דוגמה טובה. הם עזבו בגלל המלחמה, אחרת היו נשארים פה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים