המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גיא כתב:אני פשוט רוצה לקוות שבאיזשהו מקום הם הנהלת מכבי בכלל רוצים לנצח,
ושהפסד אליפות יעשה להם משהו. לצערי אני כבר לא בטוח שזה המצב
felix_r כתב:גיא כתב:אני פשוט רוצה לקוות שבאיזשהו מקום הם הנהלת מכבי בכלל רוצים לנצח,
לא יודע מה תעשה הנהלת מכבי, אבל אני יודע מה יקרה עם הפועל ת"א:
בעוד שנה, כאשר ינאי יגלה שהיורוליג לא ממש ממהרת לתת כרטיס להפועל, הוא יעזוב בטענה שאין מה לעשות, שמעון מזרחי חוסם אותו מלהתקבל ליורוליג.
הפועל תישאר עם חובות ענקיים, תכריז על פשיטת רגל, ותרד ליגה.
felix_r כתב:גיא כתב:אני פשוט רוצה לקוות שבאיזשהו מקום הם הנהלת מכבי בכלל רוצים לנצח,
בעוד שנה, כאשר ינאי יגלה שהיורוליג לא ממש ממהרת לתת כרטיס להפועל, הוא יעזוב בטענה שאין מה לעשות, שמעון מזרחי חוסם אותו מלהתקבל ליורוליג.
משה כתב:felix_r כתב:גיא כתב:אני פשוט רוצה לקוות שבאיזשהו מקום הם הנהלת מכבי בכלל רוצים לנצח,
או שהם יזכו ביורוקאפ ויקבלו כרטיס ליורוליג. עוד אפשרות במידה והם לא יקחו את היורקאפ הוא שהוא מבין שהם יצטרכו, לשלוט בליגה ההישראלית בשנים הקרובות , נראה לי שזה יראה מגוחך גם בעיניי היורוליג שתיהיה קבוצה שהיא כל כך חזקה מול יריבתה שיש לה כרטיס חופשי ליורוליג שלא תקבל גם היא כרטיס חופשי. עופר ינאי נראה לי אדם שרץ למרחקים ארוכים, יש לו אורך רוח.
עידן כתב:משה כתב:felix_r כתב:גיא כתב:אני פשוט רוצה לקוות שבאיזשהו מקום הם הנהלת מכבי בכלל רוצים לנצח,
או שהם יזכו ביורוקאפ ויקבלו כרטיס ליורוליג. עוד אפשרות במידה והם לא יקחו את היורקאפ הוא שהוא מבין שהם יצטרכו, לשלוט בליגה ההישראלית בשנים הקרובות , נראה לי שזה יראה מגוחך גם בעיניי היורוליג שתיהיה קבוצה שהיא כל כך חזקה מול יריבתה שיש לה כרטיס חופשי ליורוליג שלא תקבל גם היא כרטיס חופשי. עופר ינאי נראה לי אדם שרץ למרחקים ארוכים, יש לו אורך רוח.
לדעתי היורוליג ממש לא ימהרו לתת כרטיס חופשי לקבוצה ישראלית נוספת. אם הפועל לא יזכו ביורוקאפ אני לא רואה מצב שיקבלו כרטיס חופשי, אלא אם יגדילו את היורוליג.
גם אני חושב שהתרחיש בו ינאי עוזב עוד עונה-שתיים הוא הרבה יותר ריאלי. ובכלל אני לא רואה איך לאורך זמן הוא יוכל להמשיך לשפוך סכומים כאלו, הוא לא עם כיסים בלתי נגמרים.
where is the love? כתב:שמתם לב שברגע שקבוצה רוצה שחקן השחקן חותם ? ים מדר דברו כמה ימים, בצהריים אמרו מכבי גם רוצה, אחר כך אמרו שהפועל הוסיפה עוד כסף בלילה כבר חתם, בכל קבוצה ככה הנוהל רק אצל מכבי יש אתמגעים משא ומתן מתקדם סיכום ובלי סוף התלבטויות ולוקח שנים... עופר ינאי יודע להתנהל, רצו את בינגהאם, בבקשה רצו את מדר בבקשה.
מוטלי בברלי קבוקבלו ים מדר איטודיס....ואווו
MTA2311 כתב:ובינתיים במכבי, כתבות יחצ לריימן
MTA2311 כתב:ובינתיים במכבי, כתבות יחצ לריימן
my man כתב:MTA2311 כתב:ובינתיים במכבי, כתבות יחצ לריימן
אני לא מאמין למה שאני רואה! זה הקצה!
ינאי מחתים את מדר בחוזה עתק (כשגם עודד וגם שמעון מצהירים שהם רוצים אותו)(וינאי מטריל את כל הרשת ואוהדי מכבי אוכלים כמו ילדים אהבלים)
והתגובה מנגד, במקום שנקבל פה הודעה שהחזרנו את קולסון, או משהו ברמה הזו, -זה זה?!
די פשוט די! אי אפשר להכיל את זה יותר!
omerk כתב:הפועל הודיעה שמוטלי חוזר והתחייב גם להשאר בעונה הבאה.
ושוב,בפעם המי יודע כמה, ינאי משפיל את מכבי, והפעם אפילו לא ניסה. שם באור מגוחך את ההנהלה שויתרה על לויד תוך 5 דקות ולא עשתה כל מה שמעסיק נורמלי אמור לעשות עם עובדים שלא מכבדים חוזה וזה בגדול להעביר מסר "או שאתה מכבד את החוזה ומתנצל או שהקריירה שלך בשנה הקרובה תהיה מוקפאת ולא תקבל גם שכר".
מוטלי חשב שהוא חכם וניסה בכל דרך אפשרית, אבל ינאי פשוט חסם כל נתיב. הלוואי עלינו.
מן הסתם לא מן הנמנע שהנהלת מכבי אפילו שמחה מהבקשה של לויד כי זה חסכון משמעותי בשכר אז בא להם בטוב לשחרר אותו תחת תירוץ של "מה נעשה הוא פוחד ומלחמה". אם בהתחלה זה היה רק חשד סביר שלי, היום זה ברור שזו הייתה הסיבה כי הנה עובדה שאנחנו חודש וחצי אחרי ואין שום מחליף ולא נוצל הכסף ששוחרר.
מרסר כתב:omerk כתב:הפועל הודיעה שמוטלי חוזר והתחייב גם להשאר בעונה הבאה.
ושוב,בפעם המי יודע כמה, ינאי משפיל את מכבי, והפעם אפילו לא ניסה. שם באור מגוחך את ההנהלה שויתרה על לויד תוך 5 דקות ולא עשתה כל מה שמעסיק נורמלי אמור לעשות עם עובדים שלא מכבדים חוזה וזה בגדול להעביר מסר "או שאתה מכבד את החוזה ומתנצל או שהקריירה שלך בשנה הקרובה תהיה מוקפאת ולא תקבל גם שכר".
מוטלי חשב שהוא חכם וניסה בכל דרך אפשרית, אבל ינאי פשוט חסם כל נתיב. הלוואי עלינו.
מן הסתם לא מן הנמנע שהנהלת מכבי אפילו שמחה מהבקשה של לויד כי זה חסכון משמעותי בשכר אז בא להם בטוב לשחרר אותו תחת תירוץ של "מה נעשה הוא פוחד ומלחמה". אם בהתחלה זה היה רק חשד סביר שלי, היום זה ברור שזו הייתה הסיבה כי הנה עובדה שאנחנו חודש וחצי אחרי ואין שום מחליף ולא נוצל הכסף ששוחרר.
בעסקים הוא לא פרייאר לא סתם הוא נהפך למליארדר מה גם שלא אכפת לו לשפוך כסף בלי סוף בשביל להשיג את המטרות שלו, בעניין מוטלי הוא צודק השחקן הפר חוזה ברגל גסה ניסה ללכת ולקבל חוזה גדול יותר במקום אחר תוך כדי שהוא משקר שהוא מפחד בגלל המצב בישראל כיאלו שהוא חתם בקיץ היה פה שלום פורח ומשגשג, ינאי ימדד ביכולת שלו להתמיד ולהישאר רעב כי ככול שהזמן עובר גם הריגוש והרעב יעברו ואז נראה מה הוא יעשה עם הפועל .
omerk כתב:הפועל הודיעה שמוטלי חוזר והתחייב גם להשאר בעונה הבאה.
BIG sofo כתב:felix_r כתב:BIG sofo כתב:מרכוס בינגהאם שחקן מצויין. דיברנו עליו בעבר כאן בפורום.
לגבי ג'ונתן מוטלי אני מבין שהוא יחזור להפועל תל אביב.
אולי יחזור, אולי לא
מוטלי חוזר בקרוב מאוד
אלא אם כן יקרה משהו מאוד חריג במהלך הימים הקרובים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מקאדו 3, מרסר ו־23 אורחים