Dperk כתב:לא ייאמן שלרוט מכבי מציעה ל3 שנים ולהלפרין שצעיר ממנו לא מוכנה לעלות מעבר לשנתיים. מה עובר להם בראש???
אני חושב שזה 2+1, בכל מקרה אין מה להשוות בין החוזה הגדול של הלפרין, לבין חוזה קטן פי 2 של רוט.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Dperk כתב:לא ייאמן שלרוט מכבי מציעה ל3 שנים ולהלפרין שצעיר ממנו לא מוכנה לעלות מעבר לשנתיים. מה עובר להם בראש???
argof כתב:ואגב, אם צריך לפרש את גילוי הלב של בלאט, אז זו כנראה דרכו (האלגנטית והמתוחכמת) לאלץ בסופו של דבר את ההנהלה להחתים את יותם.
אם הברווז של רוט נועד להלחיץ את יותם, בא הראיון ואמור לגרום ליותם לא להילחץ (עד גבול מסוים).
yellowaura כתב:argof כתב:ואגב, אם צריך לפרש את גילוי הלב של בלאט, אז זו כנראה דרכו (האלגנטית והמתוחכמת) לאלץ בסופו של דבר את ההנהלה להחתים את יותם.
אם הברווז של רוט נועד להלחיץ את יותם, בא הראיון ואמור לגרום ליותם לא להילחץ (עד גבול מסוים).
כמובן אתה צודק...למרות שלדעתי לא ממש אלגנטי ומתוחכם די סטירה (מוצדקת) בפנים של ההנהלה שלדעתי הוא עוד יחטוף עליה במהלך העונה (כמו שפדרמן עשה לו על מעשה פרשת הנדריקס-מאצ'באן ועל פפלוקאס).
בלאט בצדק רוצה את הלפרין אחרי שההנהלה פיספסה עם אוחיון, שחקן שהוא טיפח אותו והיה חתום במועדון וגם אם הנדריקס ולאנגפורד.
רוט קרוב להיות הקש ששבר את גב הגמל מבחינת בלאט
yzafrir כתב:תגידו , בהנהלה באמת חושבים שהלפרין מטומטם ?????
שנה שעברה חתמו איתו על 475K לעונה ועכשיו אחרי שנה טובה מאוד שלו רוצים לתת לו פחות ???
ויותר חמור מיזה , אליהו אחד החברים הטובים של יותר מקבל 750K וליותם רוצים לתת קצת יותר מחצי מיזה ?
זה לא משנה אם הוא שווה את זה או לא אבל זה פשוט מעליב .
זה אולי נשמע קצת מופרך אבל אם יותם מוכן לבוא לפה ב-500K לעונה לשלוש שנים , הוא עושה טובה למכבי ולא מכבי לו . בטח ובטח במצב שמכבי נימצאת .
איך הם יכולים להסתכל לו בפרצוף כשהם יודעים שהוא יודע כמה החבר שלו מקבל ??
לגבי חשש ממקרה בורשטיין 2 , זה רחוק מאוד מהמציאות . יותם נמצא בשיא שלו מבחינת גיל וכושר , והוא לא אחרי פציעה רצינית כמו שטל היה .
בקיצור זה לא משנה אם הוא שווה 500K או לא , אם נתתם לליאור סכום של 750K אז אי אפשר לצפות שיותם שהוא לטעמי בכיר יותר מליאור וגם התפקיד שלו העונה אמור להיות משמעותי יותר , סכום שמאוד רחוק מיזה .
היו צריכים לחשוב קדימה כשזרקו על ליאור את הסכום הזה .
גל גל כתב:לפי סופארטנדו שון גיימס קיבל הצעה טובה מוארזה ובדרך לשם..כנראה שמכבי ירימו לטיוס את ההצעה קצת וטיוס יגיע למכבי
felix_r כתב:גל גל כתב:לפי סופארטנדו שון גיימס קיבל הצעה טובה מוארזה ובדרך לשם..כנראה שמכבי ירימו לטיוס את ההצעה קצת וטיוס יגיע למכבי
אבל בלאט אמר שהוא נשאר במכבי
גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:לפי סופארטנדו שון גיימס קיבל הצעה טובה מוארזה ובדרך לשם..כנראה שמכבי ירימו לטיוס את ההצעה קצת וטיוס יגיע למכבי
http://www.sportando.net/ita/italia/ser ... james.html
כנראה שהוא קיבל הצעה טובה ומכבי הבינו שזה יותר משתלם לה לחסוך בכסף בכדי להשקיע יותר ברכש זר או להביא את הלפרין
felix_r כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:לפי סופארטנדו שון גיימס קיבל הצעה טובה מוארזה ובדרך לשם..כנראה שמכבי ירימו לטיוס את ההצעה קצת וטיוס יגיע למכבי
http://www.sportando.net/ita/italia/ser ... james.html
כנראה שהוא קיבל הצעה טובה ומכבי הבינו שזה יותר משתלם לה לחסוך בכסף בכדי להשקיע יותר ברכש זר או להביא את הלפרין
אני לא מבין מאיפה היסקת את כל הסיפור הזה? כתוב רק שורזה הגישה לו הצעה. שום דבר מעבר לזה. אז מה?
לא כתוב שום "בדרך לשם" ושום דבר אחר שהמצאת
felix_r כתב:רועי מרום אידיוט גמור. ב 5-6 שנים שאני קורא את השטויות שלו באינטרבסקט, עוד לא קרה פעם אחת שקרה משהו שהוא ניבא
felix_r כתב:רועי מרום אידיוט גמור. ב 5-6 שנים שאני קורא את השטויות שלו באינטרבסקט, עוד לא קרה פעם אחת שקרה משהו שהוא ניבא
גל גל כתב:felix_r כתב:רועי מרום אידיוט גמור. ב 5-6 שנים שאני קורא את השטויות שלו באינטרבסקט, עוד לא קרה פעם אחת שקרה משהו שהוא ניבא
יכול מאוד להיות שאתה צודק...אבל האמת אני חושב שזה עדיף את טיוס במקום גיימס פחות כסף ישראלי וצעיר...את הכסף הזה עדיף להשקיע ברכז זר
yzafrir כתב:תגידו , בהנהלה באמת חושבים שהלפרין מטומטם ?????
שנה שעברה חתמו איתו על 475K לעונה ועכשיו אחרי שנה טובה מאוד שלו רוצים לתת לו פחות ???
ויותר חמור מיזה , אליהו אחד החברים הטובים של יותר מקבל 750K וליותם רוצים לתת קצת יותר מחצי מיזה ?
זה לא משנה אם הוא שווה את זה או לא אבל זה פשוט מעליב .
זה אולי נשמע קצת מופרך אבל אם יותם מוכן לבוא לפה ב-500K לעונה לשלוש שנים , הוא עושה טובה למכבי ולא מכבי לו . בטח ובטח במצב שמכבי נימצאת .
איך הם יכולים להסתכל לו בפרצוף כשהם יודעים שהוא יודע כמה החבר שלו מקבל ??
לגבי חשש ממקרה בורשטיין 2 , זה רחוק מאוד מהמציאות . יותם נמצא בשיא שלו מבחינת גיל וכושר , והוא לא אחרי פציעה רצינית כמו שטל היה .
בקיצור זה לא משנה אם הוא שווה 500K או לא , אם נתתם לליאור סכום של 750K אז אי אפשר לצפות שיותם שהוא לטעמי בכיר יותר מליאור וגם התפקיד שלו העונה אמור להיות משמעותי יותר , סכום שמאוד רחוק מיזה .
היו צריכים לחשוב קדימה כשזרקו על ליאור את הסכום הזה .
er79 כתב:אם מה שכתוב על רוט בספורט 5 נכון, ההתנהלות של הנהלת מכבי פשוט מבזה. לא מבין, עדיין מנסים להיאחז שם באוחיון? אני במקום רוט מצלצל לפדרמנים ואומר לכם לכו חפשו מי ינענע אתכם. פשוט בושה. אני אוהד שרוף של מכבי, תמיד אהיה, אבל הבעלים שלנו הם בושה. עם זאת, צריך להסתייג כי גלדסטון השנה אמין כמו זארקו מאינטרבאסקט
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים