20 דצמבר 2024, 11:44
felix_r כתב:מרסר כתב:ONE: ינאי העביר מסר: תם העידן שלי בהפועל תל אביב
פרסום ראשון. אחרי הכרעת הבורר שנחשפה ב-ONE הבעלים שלח הודעות לאנשים המזוהים עם המועדון: "מקווה שנהניתם". תגובתו תובא כשתתקבל, בדרך לעזיבה?
https://www.one.co.il/Article/24-25/2,6 ... tml?ref=hp
חחח... זה קורה מוקדם יותר משניבאתי. אמרתי שהוא יברח בקיץ, אחרי שהפועל תכשל לזכות בתארים.
20 דצמבר 2024, 14:12
20 דצמבר 2024, 14:15
Avi1508 כתב:אני מעריך שעופר ינאי לא יעזוב ״עכשיו״ את הפועל תל אביב וזה רק סוג של תחזיקו אותי
הוא גם התחייב בחוזים של עשרות מיליוני שקלים לשנים הבאות ואין מי שיממן את זה אם הוא יעזוב
דימיטריס איטודיס חתום לשלוש שנים בחוזה של מיליון דולר לעונה
סטפנו דדאס חתום לשלוש שנים בשכר של 400 אלף לעונה
פטריק בברלי חתום לשנתיים תמורת 2.2 מיליון לעונה
ג׳ונתן מוטלי חתום לשנתיים בחוזה של 1.5 לעונה
ים מדר חתום לשלוש שנים בחוזה של 1.1 לעונה
תמר גינת חתם לשלוש שנים בחוזה של כמעט 500 אלף דולר לעונה
כל השחקנים והמאמנים האלו למעט מוטלי לא ירוויחו שכר כזה בשום מקום אחר ואין סיכוי שהם יוותרו לו על מה שהוא התחייב
20 דצמבר 2024, 16:30
20 דצמבר 2024, 16:48
my man כתב:פשוט הזיה מה שקורה שם...
גם אם ינאי צודק(והוא צודק) הלכת לבוררות - מה חשבת? שהפסק יהיה רק לטובתך? יבטל לחלוטין את הצד השני? הרי חיפשתם משהו שירצה את כל הצדדים - אחרת לא הייתם הולכים לבוררות...
בכל מקרה לא רואה אותו הולך לשום מקום. האיש פשוט עושה רעש ודרמות גם מתוך שינה - הוא לא יכול בלי.
20 דצמבר 2024, 17:23
my man כתב:פשוט הזיה מה שקורה שם...
גם אם ינאי צודק(והוא צודק) הלכת לבוררות - מה חשבת? שהפסק יהיה רק לטובתך? יבטל לחלוטין את הצד השני? הרי חיפשתם משהו שירצה את כל הצדדים - אחרת לא הייתם הולכים לבוררות...
בכל מקרה לא רואה אותו הולך לשום מקום. האיש פשוט עושה רעש ודרמות גם מתוך שינה - הוא לא יכול בלי.
20 דצמבר 2024, 19:06
20 דצמבר 2024, 19:53
מרסר כתב:לא מופרך אם ינאי יכנס לבעלות במכבי ירכוש את ה 10 אחוז של פדרמן ויביא איתו איזה שחקן או שתיים משם, זו סתם השערה שלי אישית הכול יכול להיות איתו האיש גם נקמן לא קטן .
20 דצמבר 2024, 20:02
felix_r כתב:מרסר כתב:לא מופרך אם ינאי יכנס לבעלות במכבי ירכוש את ה 10 אחוז של פדרמן ויביא איתו איזה שחקן או שתיים משם, זו סתם השערה שלי אישית הכול יכול להיות איתו האיש גם נקמן לא קטן .
מופרך לחלוטין. לא יקרה בשום מקרה
20 דצמבר 2024, 20:11
מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:לא מופרך אם ינאי יכנס לבעלות במכבי ירכוש את ה 10 אחוז של פדרמן ויביא איתו איזה שחקן או שתיים משם, זו סתם השערה שלי אישית הכול יכול להיות איתו האיש גם נקמן לא קטן .
למה ? האיש לפי דעת רבים אוהד מכבי בכלל, היה במלא משחקים היה לו מנוי לפני שרכש את הפועל ושלא נדבר על זה שהוא אדם שמאוד אוהב תשומת לב וכותרות בתקשורת .
20 דצמבר 2024, 20:15
felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:לא מופרך אם ינאי יכנס לבעלות במכבי ירכוש את ה 10 אחוז של פדרמן ויביא איתו איזה שחקן או שתיים משם, זו סתם השערה שלי אישית הכול יכול להיות איתו האיש גם נקמן לא קטן .
למה ? האיש לפי דעת רבים אוהד מכבי בכלל, היה במלא משחקים היה לו מנוי לפני שרכש את הפועל ושלא נדבר על זה שהוא אדם שמאוד אוהב תשומת לב וכותרות בתקשורת .
כי לא ימכרו לו. אתה לא יכול למכור למי שאתה רוצה. צריך ששאר מחזיקי המניות יסכימו למועמדות של הקונה. והם לא יסכימו, כי ינאי הוא בדיוק הטיפוס שלא אוהבים במכבי. אחד שעושה יותר מדי רעש ובלגן.
21 דצמבר 2024, 18:39
MTA2311 כתב:my man כתב:פשוט הזיה מה שקורה שם...
בוררות זה הליך עם הכרעה שיפוטית לכל דבר, זה לא לצרכי פשרה
21 דצמבר 2024, 18:46
felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:לא מופרך אם ינאי יכנס לבעלות במכבי ירכוש את ה 10 אחוז של פדרמן ויביא איתו איזה שחקן או שתיים משם, זו סתם השערה שלי אישית הכול יכול להיות איתו האיש גם נקמן לא קטן .
כי לא ימכרו לו. אתה לא יכול למכור למי שאתה רוצה. צריך ששאר מחזיקי המניות יסכימו למועמדות של הקונה. והם לא יסכימו, כי ינאי הוא בדיוק הטיפוס שלא אוהבים במכבי. אחד שעושה יותר מדי רעש ובלגן.
21 דצמבר 2024, 18:54
מכבי ת"א עוקבת אחרי ההתפתחויות בעניין ינאי
במידה והאיום של ינאי לעזוב את הפועל תל אביב יתממש, הצהובים לא פוסלים פנייה אליו. הבעלים בעברו היה אוהד של האלופה הישראלית ואף הגיע למשחקיה
21 דצמבר 2024, 18:55
omerk כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:לא מופרך אם ינאי יכנס לבעלות במכבי ירכוש את ה 10 אחוז של פדרמן ויביא איתו איזה שחקן או שתיים משם, זו סתם השערה שלי אישית הכול יכול להיות איתו האיש גם נקמן לא קטן .
ושכחת את הסיבה העיקרית: הוא ירצה לבצע השקעות וילחץ גם על שאר בעלי המניות להביא עוד כסף מהבית
21 דצמבר 2024, 18:56
Avi1508 כתב:מכבי ת"א עוקבת אחרי ההתפתחויות בעניין ינאי
במידה והאיום של ינאי לעזוב את הפועל תל אביב יתממש, הצהובים לא פוסלים פנייה אליו. הבעלים בעברו היה אוהד של האלופה הישראלית ואף הגיע למשחקיה
https://www.one.co.il/Article/24-25/2,6 ... tml?ref=hp
21 דצמבר 2024, 19:01
21 דצמבר 2024, 19:07
my man כתב:עופר ינאי: "גם אם המשחק הערב בנתניה הוא האחרון שלי כבעלים של הפועל תל אביב רציתי לומר לכם שאני גאה על הדרך המשותפת שעשינו"
21 דצמבר 2024, 19:09
מרסר כתב:my man כתב:עופר ינאי: "גם אם המשחק הערב בנתניה הוא האחרון שלי כבעלים של הפועל תל אביב רציתי לומר לכם שאני גאה על הדרך המשותפת שעשינו"
הוא לא יעזוב, הוא שם 100 מיליון שקל בשביל ללכת אחרי שנה וחצי ?
21 דצמבר 2024, 19:43
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:פשוט הזיה מה שקורה שם...
בוררות זה הליך עם הכרעה שיפוטית לכל דבר, זה לא לצרכי פשרה
מבין... אז א'-מה ההבדל?
ב'- למה ללכת על זה ולא על בית משפט?