ת'רד מלפפונים 2024

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2024

הודעהעל ידי refael » 22 דצמבר 2024, 16:19

ינאי ברדיו:
אני הבאתי לבעלי פאו את המספר של הורד

איזה בנאדם שפל אלוהים
תמונה
refael

הודעהעל ידי Avi1508 » 22 דצמבר 2024, 16:51

פאו מעוניינת בווניין גבריאל
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... tml?ref=hp
אני משחרר אותו ומשלם להם בייאאוט ובמקומו מביא גארד יוצר
Avi1508

הודעהעל ידי er79 » 22 דצמבר 2024, 18:03

Avi1508 כתב:פאו מעוניינת בווניין גבריאל

שייקחו את השחקן פח הזה בחינם
er79

הודעהעל ידי felix_r » 22 דצמבר 2024, 19:15

er79 כתב:
Avi1508 כתב:פאו מעוניינת בווניין גבריאל

שייקחו את השחקן פח הזה בחינם

היחיד שמשחק הגנה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 22 דצמבר 2024, 19:54

בהינתן העובדה שהולך להשתחרר בעסקה 800 שכר + בייאאוט מסוים, וברור לכל אחד שאף אחד במכבי לא מתכנן להשתמש בכסף לחיזוק, מעדיף כבר שישאר בתור גבוה שנכנס עושה הגנה.

חוץ מזה שאי אפשר שכל שבוע משתחרר שחקן ומגיע מישהו במקומו. גם אם זה מחליף ראוי, עדיין לוקח זמן להתחבר ולהבין את השיטה. עם כמה שהוא היה גרוע, כרגע הוא קצת במגמת עלייה והוא באמת היחיד שעושה הגנה (וויליאמס די גרוע בצד הזה ממש שהבנתי)
omerk

הודעהעל ידי my man » 22 דצמבר 2024, 20:31

omerk כתב:בהינתן העובדה שהולך להשתחרר בעסקה 800 שכר + בייאאוט מסוים, וברור לכל אחד שאף אחד במכבי לא מתכנן להשתמש בכסף לחיזוק, מעדיף כבר שישאר בתור גבוה שנכנס עושה הגנה.

חוץ מזה שאי אפשר שכל שבוע משתחרר שחקן ומגיע מישהו במקומו. גם אם זה מחליף ראוי, עדיין לוקח זמן להתחבר ולהבין את השיטה. עם כמה שהוא היה גרוע, כרגע הוא קצת במגמת עלייה והוא באמת היחיד שעושה הגנה (וויליאמס די גרוע בצד הזה ממש שהבנתי)

זה מדהים לאיזה שפלים ההנהלה הזו לוקחת אותנו ..
הייתה עונה בדיוק כזו רק עם מאמנים..
זה היה כל כך מוצלח שהם עושים את זה כעת עם השחקנים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי omerk » 22 דצמבר 2024, 21:09

my man כתב:
omerk כתב:בהינתן העובדה שהולך להשתחרר בעסקה 800 שכר + בייאאוט מסוים, וברור לכל אחד שאף אחד במכבי לא מתכנן להשתמש בכסף לחיזוק, מעדיף כבר שישאר בתור גבוה שנכנס עושה הגנה.

זה מדהים לאיזה שפלים ההנהלה הזו לוקחת אותנו ..
הייתה עונה בדיוק כזו רק עם מאמנים..
זה היה כל כך מוצלח שהם עושים את זה כעת עם השחקנים...

כן הם מתנהגים כאילו הם משחקים ב2k ונורא פשוט להחליף שחקן באחד אחר תוך כדי עונה, כשאין בית וזמן להתאמן. לוקח זמן להתרגל לשיטה, על אחת כמה וכמה אצל קטש. לא סתם הקבוצות של קטש תמיד מג׳עג׳עות בסיבוב הראשון ואז נכנסות לקצב בחלק השני של העונה ומשחקות כדורסל התקפי משובח.

מה שקורה השנה זה שגם אם יש ניצנים של חיבור, ישר טורפים את הקלפים מחדש עם שחקנים מרכזיים מתחלפים. כל הזדמנות שיש להנהלה להעיף שחקן שיושב על שכר "גבוה" בתמורה להחליף זול יותר, ישר הולכים על זה and fuck the team and the fans.
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 22 דצמבר 2024, 23:56

עתמן אישר שהוא רוצה את גבריאל אבל אמר שהוא לא יודע אם מכבי תשחרר אותו, מזכיר ששחקנים בתוך היורוליג יכולים לעבור קבוצה עד יום שלישי הקרוב.

בצוות המקצועי רוצים שהוא ישאר בהנהלה רוצים שהוא יעזוב.
מרסר

הודעהעל ידי Shay_uzan » 23 דצמבר 2024, 01:07

מרסר כתב:עתמן אישר שהוא רוצה את גבריאל אבל אמר שהוא לא יודע אם מכבי תשחרר אותו, מזכיר ששחקנים בתוך היורוליג יכולים לעבור קבוצה עד יום שלישי הקרוב.

בצוות המקצועי רוצים שהוא ישאר בהנהלה רוצים שהוא יעזוב.

מעניין למה ההנהלה רוצה שיעזוב... חלאות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי toja27 » 23 דצמבר 2024, 08:33

refael כתב:ינאי ברדיו:
אני הבאתי לבעלי פאו את המספר של הורד

איזה בנאדם שפל אלוהים

אפשר למצוא את הטלפון גם ב144.
אבל הרצון שלו להיות מעצבן, מעצבן באמת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 23 דצמבר 2024, 11:46

מבין למה ההנהלה רוצה לשחרר אותו - כי הוא חרא שחקן שלא ימשיך פה ממילא וחייבים גארד
מבין למה עודד לא רוצה לשחרר כי הוא בערך היחיד שעוד שומר (ולא , וילל ריימן לא שומר , רק עושה קולות של שמירה)
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 23 דצמבר 2024, 13:01

ankram כתב:מבין למה ההנהלה רוצה לשחרר אותו - כי הוא חרא שחקן שלא ימשיך פה ממילא וחייבים גארד
מבין למה עודד לא רוצה לשחרר כי הוא בערך היחיד שעוד שומר (ולא , וילל ריימן לא שומר , רק עושה קולות של שמירה)

הוא היה פצוע תקופה ארוכה, ואז כשחזר עוד לא הספיק להיכנס לכושר, אבל כבר החלטתם שהוא לא שחקן. עכשיו לא יהיה אף אחד שייתן הגנה מתחת לסל.

אבל לא נורא, האנשים פה אוהבים לקבל 50 במחצית. ננסה 60.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 23 דצמבר 2024, 13:13

בעיני הוא שווה יותר ממה שהראה עד כה.
במקרים אחרים הייתי כותב שזה טוב ושבכסף נחתים שחקן אולי טוב יותר, אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה.
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 23 דצמבר 2024, 13:22

ankram כתב:מבין למה ההנהלה רוצה לשחרר אותו - כי הוא חרא שחקן שלא ימשיך פה ממילא וחייבים גארד

1.2 מיליון ברוטו על לויד שנחסכו + 500 אל"ד שנחסכו על סייבן? מי הגיע במקום? דג'וליוס ב150 אל"ד ו-ווילאמס ב450. שלא י***נו את השכל שמוכרים את גבריאל כדי לפנות מקום לגארד. גם אם יגיע גארד.
לא מאמין להם שיגיע גארד, וגם אם בטעות יגיע, הוא יהיה בכסף קטן יותר ממה שיחסך על גבריאל ב-ו-ד-א-ו-ת.

גם מי שמע על כזה דבר אני לא מבין. בא הצוות המקצועי ואומר על שחקן שכבר קיים פה ורוצה להשאר, שהם רוצים להשאיר אותו ואז באה ההנהלה ומוכרת רק כי רוצים עוד כמה שקלים?? מה זה הביזיון הזה הם כאילו הלכו עד הסוף עם הדימוי על קבוצת יורוקאפ בינונית? אתם יודעים איזה סוג קבוצות משחררות שחקנים שהצוות המקצועי רוצה, אבל רוצים את הכסף, נכון? (רמז: אלו לא ברצלונה, ריאל, מונאקו, פנר, היווניות ואפילו לא הבלגרדיות - בכללי לא זוכר איזו קבוצה ביורוליג עשתה צעד כזה לאחרונה).

הדיון בין הצוות המקצועי להנהלה אמור להתנהל ככה:
הנהלה: היי, יש הצעה מפנא על גבריאל. יש לנו עכשיו את ווילאמס וגם ככה גבריאל לא מתניע, אז רצינו לבדוק אם זה בסדר שנשחרר אותו בשביל לחסוך בלי שזה יפגע בקבוצה מקצועית. דעתכם?
צוות מקצועי: לא, הקבוצה קצרה ומשתנה גם ככה כל הזמן. אין לנו גבוה הגנתי אחר, נראה שהוא במגמת שיפור אחרי הפציעות וזה יפגע בקבוצה מקצועית ואנחנו נרצה שישאר פה.
הנהלה: אוקיי, קיבלנו. הוא ישאר.
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 23 דצמבר 2024, 14:21

מכבי רוצה מפאו' 300 אלף יורו בייאאוט על גבריאל.
מרסר

הודעהעל ידי ankram » 23 דצמבר 2024, 15:03

felix_r כתב:

הוא היה פצוע תקופה ארוכה, ואז כשחזר עוד לא הספיק להיכנס לכושר, אבל כבר החלטתם שהוא לא שחקן. עכשיו לא יהיה אף אחד שייתן הגנה מתחת לסל.

מה עוזרת הגנה מתחת לסל שרוב הזמן בהגנת חילופים גבריאל בכלל בחוץ? זה לא שאיתו נהפוך פתאום להיות הבבואה החדשה של ה BAD BOYS , לא גבריאל הוא זה שיעשה את ההבדל.
וכאילו מה זה משנה? עונת היורוליג מתה , צריך להפנות את תשומת הלב לליגה , וחסר לנו בליגה גארד שיכול לשים נקודות על הלוח , לא רוקאס (שגם אליו אין לנו סבלנות?) שקורס כל פעם , לא דה ג'וליוס הגמד האנוכי , גארד שיעשה הבדל , שיחזיר את בלאט למקום האמיתי שלו קרי בספסל , שיוכל להגיע לסל ולסיים , גארד כמו שהיה סייבן לי , שלחוץ פונים אליו ולא לבלאט ג'ונדי רוקאס או דה ג'וליס
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מרסר » 23 דצמבר 2024, 15:19

במכהי מחפשים גארד, האמת יש אחד בארץ משחק בהרצליה ג'ימי קלארק, בייאאוט פלוס השאלה של מאייר אחלה עסקה.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 23 דצמבר 2024, 15:54

ankram כתב:
felix_r כתב:

מה עוזרת הגנה מתחת לסל שרוב הזמן בהגנת חילופים גבריאל בכלל בחוץ? זה לא שאיתו נהפוך פתאום להיות הבבואה החדשה של ה BAD BOYS , לא גבריאל הוא זה שיעשה את ההבדל.
וכאילו מה זה משנה? עונת היורוליג מתה , צריך להפנות את תשומת הלב לליגה , וחסר לנו בליגה גארד שיכול לשים נקודות על הלוח , לא רוקאס (שגם אליו אין לנו סבלנות?) שקורס כל פעם , לא דה ג'וליוס הגמד האנוכי , גארד שיעשה הבדל , שיחזיר את בלאט למקום האמיתי שלו קרי בספסל , שיוכל להגיע לסל ולסיים , גארד כמו שהיה סייבן לי , שלחוץ פונים אליו ולא לבלאט ג'ונדי רוקאס או דה ג'וליס

לגבריאל יש 1.1 חסימות למשחק למרות שהוא שיחק 15 דקות בממוצע. לסורקין וריברו שי רק 0.5 חסימות למשחק, למרות ששניהם משחקים כ-22 דקות בממוצע. להורד יש 0.1 חסימה.

הגנת חילופים? אז גבריאל אשם שקטש משחק הגנת חילופים? הכול שאלה של החלטה. אני זוכר איך בזמנו כעסנו כאן על כך שדיוויד בלאט משחק את הגנת החילופים האוטומטיים. אבל אחרי המון זמן הוא בכול זאת השתכנע שזה טמטום, והחליט לרדת מזה. בסוף זכינו ביורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי cannon » 23 דצמבר 2024, 17:48

נוחת פה עוד שחקן בקרוב.
cannon

הודעהעל ידי שמוליק » 23 דצמבר 2024, 18:47

cannon כתב:נוחת פה עוד שחקן בקרוב.

אני מניח תומא הורטל
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!