כדורסל מאירופה והעולם 24/25

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל מאירופה והעולם 24/25

הודעהעל ידי felix_r » 27 דצמבר 2024, 23:52

גבריאל כבר עם 4 חסימות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 28 דצמבר 2024, 00:15

felix_r כתב:גבריאל כבר עם 4 חסימות

גבריאל כבר עם 6 חסימות !!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 28 דצמבר 2024, 00:59

felix_r כתב:
felix_r כתב:גבריאל כבר עם 4 חסימות

גבריאל כבר עם 6 חסימות !!

אחרי המשחק הורידו לו חסימה אחת. אז הוא סיים עם 5.

6 נקודות, 8 כ"ח, 5 חסימות, 2 חטיפות, 30+ בפלוס/מינוס (וזה במשחק בו פאו פיגרה לא מעט זמן)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 28 דצמבר 2024, 12:31

5 חסימות זה אחלה, אבל 6 נק' ב30 דק זה מאד חלש, וזו לא סטיית תקן, גם בנבחרת וגם במכבי הוא היה חלש בהתקפה. אצל פנא כנראה זה פחות נוראי עם כל הכישרון בסגל, אבל עבור מכבי זה פשוט לא מספיק טוב.

גם החסימות שלו זה נחמד, אבל זה עדיין לא מעיד על שחקן הגנה מצטיין כפי שראינו במכבי.
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 28 דצמבר 2024, 12:36

omerk כתב:5 חסימות זה אחלה, אבל 6 נק' ב30 דק זה מאד חלש, וזו לא סטיית תקן, גם בנבחרת וגם במכבי הוא היה חלש בהתקפה. אצל פנא כנראה זה פחות נוראי עם כל הכישרון בסגל, אבל עבור מכבי זה פשוט לא מספיק טוב.

גם החסימות שלו זה נחמד, אבל זה עדיין לא מעיד על שחקן הגנה מצטיין כפי שראינו במכבי.

אם הוא לא לבד מול הסל או שלא מרימים לו לאליהופ אז הוא מאוד מתקשה לעשות סל, לחסום בגודל ובאורך שלו זאת לא כזאת חוכמה גם במכבי הוא עשה את זה, שחקני באיירן ממש התאמצו לזרוק מעליו במוקם להוציא אותו החוצה.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 28 דצמבר 2024, 13:52

מתברר שלא כולם מבינים שהגנה חשובה לא פחות מהתקפה.

ההגנה של פאו בראשות גבריאל הורידה את ההתקפה של באיירן (ההתקפה הכי טובה ביורוליג) ב-19 נקודות! במקום 88 נקודות למשחק בממוצע באיירן קלעה רק 69. בבית.

גבריאל עם 30+ בפלוס/מינוס, וזה למרות שקבוצתו פיגרה במשך דקות רבות.

כפי שאפשר לקרוא בספורט5, המאמן הטורקי אתמן תכנן לשתף אותו ל 4-5 דקות בלבד, אבל אחרי שראה שגבריאל נותן לו הגנה מצוינת, השאיר אותו ל 30 דקות!

נ.ב.
כן, הוא קלע רק 6 נקודות והחטיא 4 קליעות עונשין, אבל את מי זה מעניין אם בדקות שלו על המגרש קבוצתו מנצחת ב 30 ?

דרך אגב, טרביון וויליאמס שכולם כול התלהבו מהמהלכים שלו, סיים את המשחק בפלוס/מינוס שלילי, וזה במשחק בו מכבי הובילה לכול אורכו ביתרון גדול וסיימה אותו כמעט ב 20 הפרש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 28 דצמבר 2024, 14:32

felix_r כתב:מתברר שלא כולם מבינים שהגנה חשובה לא פחות מהתקפה.

ההגנה של פאו בראשות גבריאל הורידה את ההתקפה של באיירן (ההתקפה הכי טובה ביורוליג) ב-19 נקודות! במקום 88 נקודות למשחק בממוצע באיירן קלעה רק 69. בבית.

כפי שאפשר לקרוא בספורט5, המאמן הטורקי אתמן תכנן לשתף אותו ל 4-5 דקות בלבד, אבל אחרי שראה שגבריאל נותן לו הגנה מצוינת, השאיר אותו ל 30 דקות!

נ.ב.
כן, הוא קלע רק 6 נקודות והחטיא 4 קליעות עונשין, אבל את מי זה מעניין אם בדקות שלו על המגרש קבוצתו מנצחת ב 30 ?

דרך אגב, טרביון וויליאמס שכולם כול התלהבו מהמהלכים שלו, סיים את המשחק בפלוס/מינוס שלילי, וזה במשחק בו מכבי הובילה לכול אורכו ביתרון גדול וסיימה אותו כמעט ב 20 הפרש.

מה שמתאים לפנא לא בהכרח מתאים לסגל המוגבל של מכבי.
אם תסתכל על ההודעות שלי פה מהשבוע האחרון, אני לגמרי הייתי בעד להשאיר את גבריאל וגם להביא את וויליאמס בדיוק בגלל ההגנה ובגלל שריברו פצוע והורד בסוף יקרוס. לא כזה מופרך קבוצת יורוליג עם 3 סנטרים (כשאחד מתפקד בכל מקרה כ4 רוב הזמן בסגל מלא). אני חושב שכרגע וויליאמס יותר מתאים למכבי בגלל המוגבלות ההתקפית של הסגל הזה. אי אפשר שכל המהלכים שלך זה בלאט עושה פיק אנד רול או יוקובאיטיס/רנדולף חופרים פנימה וזורקים מחצי מרחק. גבריאל עדיף בהגנה על מה שיש היום, אבל הוא לא איזה עילוי הגנתי עדיין. האידיאל היה לא לבנות סגל כל כך עקום עם כל כך הרבה חורים ובעיות, אבל יש רצוי ויש מצוי.

מכבי לא יכולה להרשות לעצמה סנטר פותח עם כזאת מוגבלות התקפית.
omerk

הודעהעל ידי שועל » 28 דצמבר 2024, 14:38

לטעמי הוא היה מסוג השחקנים שאנחנו דווקא צריכים יותר מהכל. מישהו עם נוכחות בצבע שמשנה זריקות
עכשיו אנחנו רכרוכיים מדי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי עידן » 28 דצמבר 2024, 17:08

נ.ב.

ומכבי עם טרביון וויליאמס המטירה 95 נקודות על קבוצת ההגנה הטובה ביורוליג. אז מה? משחק אחד לא אומר כלום.

גבריאל היה איום ונורא במכבי, וזה לא שההגנה שלו ניצחה לנו משחקים. מכבי הנוכחית היא ממש לא פאו, מהרבה מאוד בחינות. זה שהוא מצליח שם זה לא אומר שהוא התאים למכבי (הוא לא).

למרות הדברים האלו, אני לא חושב שהיה צריך לשחרר אותו, במיוחד בגלל שקטש רצה להשאיר אותו, אבל בשורה התחתונה גם לא צריך יותר מידי להזיל דמעה על כך שהוא עזב.
עידן

הודעהעל ידי toja27 » 28 דצמבר 2024, 17:45

שועל כתב:לטעמי הוא היה מסוג השחקנים שאנחנו דווקא צריכים יותר מהכל. מישהו עם נוכחות בצבע שמשנה זריקות
עכשיו אנחנו רכרוכיים מדי

לדעתי זה אחרת, גבריאל הוסיף סוג של בלבול וחוסר סדר עם המשחק שלו ובמובן הזה אני כן חושב שזה לא כזה נורא שהוא עזב. איתו היה נשאר לקוות שהוא ישתפר עם הזמן ,מה שיכול לקרות כי יש לו כלים אבל במצב העגום של מכבי, המשחק המבולגן שלו הוסיף עוד קושי. בפנתנייקוס שהיא קבוצה עמוסה ואיכותית יהיה עליו לחץ ,אבל כנראה פחות לתת תפוקה התקפית אלא מאמץ ולב שזה נראה שיש לו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 דצמבר 2024, 17:48

toja27 כתב:
שועל כתב:לטעמי הוא היה מסוג השחקנים שאנחנו דווקא צריכים יותר מהכל. מישהו עם נוכחות בצבע שמשנה זריקות
עכשיו אנחנו רכרוכיים מדי

לדעתי זה אחרת, גבריאל הוסיף סוג של בלבול וחוסר סדר עם המשחק שלו ובמובן הזה אני כן חושב שזה לא כזה נורא שהוא עזב. איתו היה נשאר לקוות שהוא ישתפר עם הזמן ,מה שיכול לקרות כי יש לו כלים אבל במצב העגום של מכבי, המשחק המבולגן שלו הוסיף עוד קושי. בפנתנייקוס שהיא קבוצה עמוסה ואיכותית יהיה עליו לחץ ,אבל כנראה פחות לתת תפוקה התקפית אלא מאמץ ולב שזה נראה שיש לו.

נורא מקצועית זה בטח לא, כי העונה הזאת גמורה בכל מקרה. אין באמת הבדל אם מסיימים במקום 16 או 17.

מה שנורא זה שמשחררים למאמן שחקן על הראש יום אחרי שהוא אמר שהוא לא רצה לשחרר אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 28 דצמבר 2024, 17:55

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
עכשיו אנחנו רכרוכיים מדי

נורא מקצועית זה בטח לא, כי העונה הזאת גמורה בכל מקרה. אין באמת הבדל אם מסיימים במקום 16 או 17.

מה שנורא זה שמשחררים למאמן שחקן על הראש יום אחרי שהוא אמר שהוא לא רצה לשחרר אותו.

כן זה 100 אחוז. אם אדון פדרמן ואדון מזרחי עובדים איתם באימונים על הפיקנרול ועזרות בהגנה אז אפשר להבין,אבל אם לא -אז עדיף שיסמכו על המאמן של הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי עידן » 28 דצמבר 2024, 18:14

בשורה התחתונה, גבריאל שיחק עם מכבי 9 משחקים, מתוכם מכבי ניצחה אחד.

בלעדיו מכבי שיחקה 9 משחקים וניצחה 4. אני לא אומר שהוא אשם, אבל הוא גם לא הועיל לקבוצה ולא הביא נצחונות.

ושוב, אני מסכים שלא היה צריך לשחרר אותו ולו רק בגלל שקטש רצה שיישאר והוא אמור לקבוע בתור המאמן.
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 28 דצמבר 2024, 18:21

דיווח ב-SDNA: פנאתינייקוס ומתיאס לסור במשא ומתן לחידוש חוזהו של הסנטר בשלוש שנים נוספות. "זה קרוב מאוד", נכתב, "ההודעה הרשמית צפויה ב-24 השעות הקרובות"
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 28 דצמבר 2024, 18:53

עידן כתב:

נ.ב.

ומכבי עם טרביון וויליאמס המטירה 95 נקודות על קבוצת ההגנה הטובה ביורוליג. אז מה? משחק אחד לא אומר כלום.

גבריאל היה איום ונורא במכבי, וזה לא שההגנה שלו ניצחה לנו משחקים. מכבי הנוכחית היא ממש לא פאו, מהרבה מאוד בחינות. זה שהוא מצליח שם זה לא אומר שהוא התאים למכבי (הוא לא).

למרות הדברים האלו, אני לא חושב שהיה צריך לשחרר אותו, במיוחד בגלל שקטש רצה להשאיר אותו, אבל בשורה התחתונה גם לא צריך יותר מידי להזיל דמעה על כך שהוא עזב.

מכבי קולעת הרבה גם ללא טרביון ויליאמס (84.5 למשחק, מקום 8 ביורוליג). הוא לא זה שגרם למכבי לקלוע הרבה. הבעיה של מכבי היא בהגנה. נגד אותה באיירן מכבי קלעה 93, אבל מה לעשות שהיא ספגה 98. מכבי חייבת להשתפר בהגנה, אבל היא משחררת את השחקן היחיד בקו הקדמי שטוב בהגנה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 28 דצמבר 2024, 19:05

my man כתב:ואני שואל בעקבות המשחקים האחרונים - האם קריסתה של פריז החלה?

נראה שכן
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 28 דצמבר 2024, 20:06

my man כתב:
my man כתב:ואני שואל בעקבות המשחקים האחרונים - האם קריסתה של פריז החלה?

נראה שכן

יש מצב, אבל עדיין צריך לתת להם הנחה על כך שבאמצע השבוע הם שיחקו שני משחקי ליגה ב-48 שעות (יום אחרי יום), והיו עייפים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 30 דצמבר 2024, 01:47

ריאל ניצחה את ברצלונה בקלאסיקו הספרדי 73:71. ברצלונה בזבזה את ההתקפה האחרונה בניסיון לקלוע שלשת ניצחון.

https://www.acb.com/partido/estadisticas/id/104168

נ.ב. גבריאל דק נפצע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 30 דצמבר 2024, 16:27

בארה"ב מדווחים על כך שמספר קבוצות מעוניינות בלוני ווקר, כוכב ז'לגיריס קובנה, שיכול לצאת מחוזהו בליגה האירופית עד אמצע פברואר בלי תשלום.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=492818
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 30 דצמבר 2024, 18:44

מרסר כתב:בארה"ב מדווחים על כך שמספר קבוצות מעוניינות בלוני ווקר, כוכב ז'לגיריס קובנה, שיכול לצאת מחוזהו בליגה האירופית עד אמצע פברואר בלי תשלום.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=492818

הם ידעו שזה מה שיקרה בסופו של דבר. עדיין היה להם שווה להביא אותו כי הוא נתן להם לא מעט ניצחונות וזה שווה הרבה בעונת יורוליג
omerk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], omerk ו־21 אורחים