פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
31 דצמבר 2024, 14:46
אלי סהר דיבר באיזה תכנית ואמר שדוזייר רחוק, הוא רוצה 150 אלף דולר לחודש, מכבי לא מוכנה... הייתי שואל איפה הכסף? אבל אני עייפתי מזה
31 דצמבר 2024, 14:55
הוא טוען שהוא רוצה 900 אלף דולר עד סוף העונה (שישה חודשים, עד סוף יוני)
זה ...הרבה.
31 דצמבר 2024, 15:00
קיצר לא יגיע
יחתימו שם בכיר מהליגה השנייה בטייואן ויגידו שהמצב בשוק השחקנים לא פשוט
31 דצמבר 2024, 15:02
ברור לכולם שזה יגמר בג'קובן בראון או מישהו בסגנון שכר שלו.
31 דצמבר 2024, 15:12
טוב נו שויין , נסתפק בגמד מאריס ואיזה סודאני מוזר בעמדות 2-3.
אם לא מביאים שחקנים ברמה של דוזייר או דומה לו , שלא יביאו כלום.
31 דצמבר 2024, 15:12
מרסר כתב:ברור לכולם שזה יגמר בג'קובן בראון או מישהו בסגנון שכר שלו.
אז לא צריך להביא
31 דצמבר 2024, 15:13
עידן כתב:קיצר לא יגיע
אם לא מביאים זר ברמה בשביל מה להביא?
31 דצמבר 2024, 16:28
עבר חודש ושבוע מהעזיבה של סייבן לי ועדיין מבטיחים שהחיזוק יגיע בקרוב
31 דצמבר 2024, 16:31
ankram כתב:עידן כתב:קיצר לא יגיע
אם לא מביאים זר ברמה בשביל מה להביא?
אני מסכים, אם זה עוד תואם דג'וליוס אני לא רואה טעם. אבל אני לא ההנהלה/הצוות המקצועי
31 דצמבר 2024, 17:06
דוז׳ייר לא השם היחיד שמדברים איתו. הסכומים שאלי סהר ציין הם תנאי הבסיס לתחילת המו״מ. אם היה מקבל אותם, היה מגיע לאירופה. כרגע זה ענין של מי יישבר ראשון וילך לקראת השני. התקציב של מכבי לשחקן הזה הוא עד כ-400 אלף דולר לשארית העונה הזו וגם את זה ישלמו רק אם יהיה כוכב. השם-שניים האחרים שבשיחות פחות סקסיים מבחינת האוהדים אבל גם שמות מעניינים.
31 דצמבר 2024, 17:22
תגיד לי מה זה נראה לך פה? (המלפפון במסיכה)? אם יש עוד שם תפרסם אותו ,כל הודעה שלך יותר דרמטית מהשנייה, או שתפרסם את השמות כאן או שתשחרר אותנו.
31 דצמבר 2024, 17:31
kfir כתב:תגיד לי מה זה נראה לך פה? (המלפפון במסיכה)? אם יש עוד שם תפרסם אותו ,כל הודעה שלך יותר דרמטית מהשנייה, או שתפרסם את השמות כאן או שתשחרר אותנו.
Cannon כבר הרבה שנים כאן, תמיד עוזר ומביא ידיעות, אם הוא לא כותב שם , אז כנראה יש סיבה
31 דצמבר 2024, 17:36
Cannon לא צדק בשם או בידיעה ב4 שנים האחרונות
תבדוק אותי
31 דצמבר 2024, 17:36
תמשיך ללקק לו
31 דצמבר 2024, 17:37
where is the love? כתב:kfir כתב:תגיד לי מה זה נראה לך פה? (המלפפון במסיכה)? אם יש עוד שם תפרסם אותו ,כל הודעה שלך יותר דרמטית מהשנייה, או שתפרסם את השמות כאן או שתשחרר אותנו.
Cannon כבר הרבה שנים כאן, תמיד עוזר ומביא ידיעות, אם הוא לא כותב שם , אז כנראה יש סיבה
תמשיך ללקק לו
31 דצמבר 2024, 17:44
kfir כתב:תגיד לי מה זה נראה לך פה? (המלפפון במסיכה)? אם יש עוד שם תפרסם אותו ,כל הודעה שלך יותר דרמטית מהשנייה, או שתפרסם את השמות כאן או שתשחרר אותנו.
כן אני גם לא מבין מה הקטע. לרשום "יש עוד שמות פחות סקסיים אבל מעניינים" בלי שום דבר ספציפי זה לא תורם, והאמת גם מעצבן.
31 דצמבר 2024, 17:46
הבן אדם 15 שנה בפורום לא פגע פעם אחת. לא ברור לי איך הוא לא מתפדח להמשיך עם זה.
31 דצמבר 2024, 17:52
MTA2311 כתב:kfir כתב:תגיד לי מה זה נראה לך פה? (המלפפון במסיכה)? אם יש עוד שם תפרסם אותו ,כל הודעה שלך יותר דרמטית מהשנייה, או שתפרסם את השמות כאן או שתשחרר אותנו.
הבן אדם 15 שנה בפורום לא פגע פעם אחת. לא ברור לי איך הוא לא מתפדח להמשיך עם זה.
לא מפריע לי האמת אם יש איזה מידע על שם כלשהו ובסוף זה לא יצא לפועל.
אבל סתם לזרוק "יש שמות מענייניים אבל אני לא אספר לכם במי מדובר" זה לעשות טיזינג שאני לא מבין מה המטרה בו.
31 דצמבר 2024, 18:01
אבל מה הבעיה בזה ? הוא משתף מה שיש לו...
31 דצמבר 2024, 18:05
where is the love? כתב:אבל מה הבעיה בזה ? הוא משתף מה שיש לו...
אם היה משתף שמות אז לא הייתה לי בעיה עם זה, אבל הוא לא שיתף. הוא בתכל'ס כתב "יש שמות מעניינים שאני יודע לגביהם, אבל סתם אעשה לכם טיזינג לגביהם ולא אשתף אתכם כי ככה".
בשביל מה זה טוב? אותי אישית זה מעצבן, זה כמו כותרות קליקבייט מפוצצות באתרי חדשות כשבפועל יש כלום ושום דבר.