המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:המשפט שהכי הרגיז אותי הוא ״אף שחקן לא נפל בגלל כסף״
זה אחיזת עיניים בגלל שמראש לא נכנסו למשא ומתן עם שחקנים יקרים (יקרים בעיני פדרמן)
Avi1508 כתב:המשפט שהכי הרגיז אותי הוא ״אף שחקן לא נפל בגלל כסף״
זה אחיזת עיניים בגלל שמראש לא נכנסו למשא ומתן עם שחקנים יקרים (יקרים בעיני פדרמן)
A.Parker כתב:דיייייייייייייייייייייי
Avi1508 כתב:אחרי שפתחנו את העונה עם חמישייה של יוקובאייטיס, לויד, רנדולף, הורד וגבריאל כשעל הספסל היה לנו את בלאט, מייקון, ג׳ונדי, מנקו, סורקין, כהן וריברו
אנחנו כרגע עם חמישייה של בלאט, ג׳ונדי, רנדולף, סורקין וריברו כשעל הספסל מחכים דג׳וליוס, שאיוק, מנקו, ריימן, כהן ווויליאמס
זה פשוט לא נתפס שהסגל של תחילת העונה נראה חלום ורוד בשבילנו לעומת הסגל הזה כשגם הוא היה גרוע
מאז שאני זוכר את עצמי בחיים לא הגענו למצב של סגל כזה לא כשרוני ונטול כל סיכוי להצליח ביורוליג
עידן כתב:Avi1508 כתב:אחרי שפתחנו את העונה עם חמישייה של יוקובאייטיס, לויד, רנדולף, הורד וגבריאל כשעל הספסל היה לנו את בלאט, מייקון, ג׳ונדי, מנקו, סורקין, כהן וריברו
אנחנו כרגע עם חמישייה של בלאט, ג׳ונדי, רנדולף, סורקין וריברו כשעל הספסל מחכים דג׳וליוס, שאיוק, מנקו, ריימן, כהן ווויליאמס
זה פשוט לא נתפס שהסגל של תחילת העונה נראה חלום ורוד בשבילנו לעומת הסגל הזה כשגם הוא היה גרוע
מאז שאני זוכר את עצמי בחיים לא הגענו למצב של סגל כזה לא כשרוני ונטול כל סיכוי להצליח ביורוליג
הסגל עכשיו הוא אכן אחד הגרועים (אם לא הכי גרוע) שזכור לי שהיה למכבי, אבל ההשוואה שלך לא הוגנת עם כמה שזה מוזר לומר. אם אתה כבר מפחית מהסגל הנוכחי את הפצועים, אז תפחית גם מהסגל של תחילת העונה את הפצועים. מייקון לא שיחק דקה במכבי, וגם גבריאל לא שיחק בתחילת העונה. במילים אחרות, גם הסגל של תחילת העונה היה פח.
מרסר כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:אחרי שפתחנו את העונה עם חמישייה של יוקובאייטיס, לויד, רנדולף, הורד וגבריאל כשעל הספסל היה לנו את בלאט, מייקון, ג׳ונדי, מנקו, סורקין, כהן וריברו
הסגל עכשיו הוא אכן אחד הגרועים (אם לא הכי גרוע) שזכור לי שהיה למכבי, אבל ההשוואה שלך לא הוגנת עם כמה שזה מוזר לומר. אם אתה כבר מפחית מהסגל הנוכחי את הפצועים, אז תפחית גם מהסגל של תחילת העונה את הפצועים. מייקון לא שיחק דקה במכבי, וגם גבריאל לא שיחק בתחילת העונה. במילים אחרות, גם הסגל של תחילת העונה היה פח.
היו סגלים יותר גרועים או לפחות באותה רמה של היום אבל למכבי היה תמיד את יד אליהו שזה אולם שמביא ניצחונות, מכבי עם יד אליהו לא נמצאת במקום הלפני אחרון בחיים ביורוליג ובטח שלא משחקת כזאת הגנה משפילה .
גיא כתב:לפני שלוש שנים בדירוגה (או שזה היה ג׳ורדי ברתומאו) שאמר שהנהלת מכבי לא עשתה את המעבר ליורוליג המודרני.
והוא צדק במידה רבה לדעתי (עם יד אליהו או בלי יד אליהו)
מרסר כתב:גיא כתב:לפני שלוש שנים בדירוגה (או שזה היה ג׳ורדי ברתומאו) שאמר שהנהלת מכבי לא עשתה את המעבר ליורוליג המודרני.
הפורמט הקודם התאים יותר למכבי כי היו שם קבוצות כמו סופוט ציבונה זאגרב או לימוז' ולא היינו פוגשים באופן קבוע אתך כול הקבוצות הגדולות כמו ריאל ברצלונה הרוסיות והיווניות והשיטה היתה יותר קלה גם להגיע להצלבה ומשם לפיינל פור.
עידן כתב:מרסר כתב:גיא כתב:לפני שלוש שנים בדירוגה (או שזה היה ג׳ורדי ברתומאו) שאמר שהנהלת מכבי לא עשתה את המעבר ליורוליג המודרני.
הפורמט הקודם התאים יותר למכבי כי היו שם קבוצות כמו סופוט ציבונה זאגרב או לימוז' ולא היינו פוגשים באופן קבוע אתך כול הקבוצות הגדולות כמו ריאל ברצלונה הרוסיות והיווניות והשיטה היתה יותר קלה גם להגיע להצלבה ומשם לפיינל פור.
חד משמעית. אבל כאמור עדיין הצלחנו להיכשל בצורה נוראית גם בעונות כאלו, כמו ב-15/16
מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:גיא כתב:לפני שלוש שנים בדירוגה (או שזה היה ג׳ורדי ברתומאו) שאמר שהנהלת מכבי לא עשתה את המעבר ליורוליג המודרני.
חד משמעית. אבל כאמור עדיין הצלחנו להיכשל בצורה נוראית גם בעונות כאלו, כמו ב-15/16
למעט עונת 15/16 שהיא דומה מאוד לעונה הזאת (פציעות והחלפת שחקנים) כול עונה היינו עולים להצלבה בפורמט הישן.
מה שייאש באמת את יושבי ההיכל היה מה ששמעו בסוף השיחה, כשהבעלים נשאלו על העתיד. הם הודו, לבושתם ובלי לדעת שיש במה להתבייש, שאין להם שום תוכנית ליום שאחרי (וגם כאן, כל הקשה לפוליטיקה היא על דעתכם). המועדון המפואר, שנהנה במשך עשרות שנים מיתרון תקציבי בלתי מוגבל בליגה הישראלית, בונה על כניסתו של הפייר-פליי ליורוליג כדי לצמצם פערים מהקבוצות העשירות; בונה על סיום המלחמה כדי להתייצב מבחינה כלכלית וכתוצאה מכך גם מקצועית; ואם הפסקת האש תקרוס, הלחימה תחודש או שפשוט לא תתקבל ההחלטה להחזיר את משחקי היורוליג לארץ? לזה אין תשובה, היערכות פתרון. מה שהיה הוא שיהיה
פדרמן גולל את השתלשלות האירועים סביב הגעתו של ג'ונתן מוטלי לאדומים, וטען גם כאן כי הצוות המקצועי (בראשות המנהל הספורטיבי דאז, אבי אבן) הוא זה שלא רצה בשחקן. "לא באים אלינו ואומרים 'חבר'ה, אתם מוכנים להחתים את מוטלי?', ואנחנו עונים 'לא, הוא יקר מדי'. יש צוות מקצועי, והוא ניהל מו"מ עם מוטלי. כמו שהחליטו לא להחתים אותו, יכלו להחליט כן להחתים.
"שאלנו איך יכול להיות ששחקן כזה חתם בהפועל תל אביב. נתנו לו הצעה של 2.4 מיליון דולר לשנתיים. הוא בא ואמר להם - לא לאודי או אליי: 'אני לא חותם על פחות משלושה מיליון לשנתיים'. הצוות ישב ואמר שזה לא הסכום ששווה. הם בדקו, וגם קבוצות יורוליג אחרות לא הציעו לו את הסכום הזה. האם הם עשו טעות? אולי כן ואולי לא, זה לא קשור לכסף".
A.Parker כתב:פדרמן גולל את השתלשלות האירועים סביב הגעתו של ג'ונתן מוטלי לאדומים, וטען גם כאן כי הצוות המקצועי (בראשות המנהל הספורטיבי דאז, אבי אבן) הוא זה שלא רצה בשחקן. "לא באים אלינו ואומרים 'חבר'ה, אתם מוכנים להחתים את מוטלי?', ואנחנו עונים 'לא, הוא יקר מדי'. יש צוות מקצועי, והוא ניהל מו"מ עם מוטלי. כמו שהחליטו לא להחתים אותו, יכלו להחליט כן להחתים.
"שאלנו איך יכול להיות ששחקן כזה חתם בהפועל תל אביב. נתנו לו הצעה של 2.4 מיליון דולר לשנתיים. הוא בא ואמר להם - לא לאודי או אליי: 'אני לא חותם על פחות משלושה מיליון לשנתיים'. הצוות ישב ואמר שזה לא הסכום ששווה. הם בדקו, וגם קבוצות יורוליג אחרות לא הציעו לו את הסכום הזה. האם הם עשו טעות? אולי כן ואולי לא, זה לא קשור לכסף".
הוא מבין בכלל את הסתירה בדבריו או שממשיך לשקר במצח נחושה?
Avi1508 כתב:A.Parker כתב:פדרמן גולל את השתלשלות האירועים סביב הגעתו של ג'ונתן מוטלי לאדומים, וטען גם כאן כי הצוות המקצועי (בראשות המנהל הספורטיבי דאז, אבי אבן) הוא זה שלא רצה בשחקן. "לא באים אלינו ואומרים 'חבר'ה, אתם מוכנים להחתים את מוטלי?', ואנחנו עונים 'לא, הוא יקר מדי'. יש צוות מקצועי, והוא ניהל מו"מ עם מוטלי. כמו שהחליטו לא להחתים אותו, יכלו להחליט כן להחתים.
הוא מבין בכלל את הסתירה בדבריו או שממשיך לשקר במצח נחושה?
יכול להיות שזה נכון אבל הקונטקסט הרחב הוא שמכבי נתנה לצוות המקצועי תקציב x והם ידעו שאם הם יחתימו את מוטלי ב1.5 ישארו להם רק קבוקים בשביל שאר השחקנים
השאלה היא למה פדרמן לא הסכים להוסיף עוד 300 אלף לתקציב כדי להחתים את מוטלי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים