er79 כתב:בתפוז מדברים על התעניינות של מכבי באיטוואן מור, אבל לפי דעתי לאור יכולתו הטובה בליגת הקיץ באורלנדו יש לו סיכויים לא רעים לקבל שם חוזה
אני לא מכיר אותו אבל ממה שאמרו עליו בשנה שעברה מדובר בשחקן נהדר שמזכיר את פארגו אז הלוואי וזה נכון
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:בתפוז מדברים על התעניינות של מכבי באיטוואן מור, אבל לפי דעתי לאור יכולתו הטובה בליגת הקיץ באורלנדו יש לו סיכויים לא רעים לקבל שם חוזה
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:בתפוז מדברים על התעניינות של מכבי באיטוואן מור, אבל לפי דעתי לאור יכולתו הטובה בליגת הקיץ באורלנדו יש לו סיכויים לא רעים לקבל שם חוזה
אם מור חותם במכבי אז אני מציעה לאוהדים לשמוח..הוא שחקן נהדר אבל בהחלט אני רואה מצב שהוא מקבל חוזה ב-NBA(יש לו חוזה חצי-מובטח כרגע עם בוסטון)
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:בתפוז מדברים על התעניינות של מכבי באיטוואן מור, אבל לפי דעתי לאור יכולתו הטובה בליגת הקיץ באורלנדו יש לו סיכויים לא רעים לקבל שם חוזה
אם מור חותם במכבי אז אני מציעה לאוהדים לשמוח..הוא שחקן נהדר אבל בהחלט אני רואה מצב שהוא מקבל חוזה ב-NBA(יש לו חוזה חצי-מובטח כרגע עם בוסטון)
אז למה לא לשלוח לו כבר עכשיו הצעה מפתה?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:בתפוז מדברים על התעניינות של מכבי באיטוואן מור, אבל לפי דעתי לאור יכולתו הטובה בליגת הקיץ באורלנדו יש לו סיכויים לא רעים לקבל שם חוזה
כי הוא דבר ראשון רוצה להישאר ב-NBA והוא התראיין לעיתון בבוסטון ושם הוא אמר שליגת הקיץ זה MAKE OR BREAK בשבילו
יש לו חצי-חוזה בבוסטון והם צריכים להחליט אם הם משאירים אותו לא
לפי מה שהבנתי יש דיבורים אבל אי אפשר לעשות כלום כרגע עד שהוא לא מגלה אם רוצים אותו בסלטיקס או לא
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:בתפוז מדברים על התעניינות של מכבי באיטוואן מור, אבל לפי דעתי לאור יכולתו הטובה בליגת הקיץ באורלנדו יש לו סיכויים לא רעים לקבל שם חוזה
כי הוא דבר ראשון רוצה להישאר ב-NBA והוא התראיין לעיתון בבוסטון ושם הוא אמר שליגת הקיץ זה MAKE OR BREAK בשבילו
לפי מה שהבנתי יש דיבורים אבל אי אפשר לעשות כלום כרגע עד שהוא לא מגלה אם רוצים אותו בסלטיקס או לא
בסדר,אבל אפשר לשלחו לו איזו הצעה מפתה שתקשה עליו להחליט
בסך הכל מדובר בשחקן של שלוש נקודות למשחק כך שלא נראה לי שיאבקו עליו
אגב,יש לך(או למישהו)סטט' שלו מליגת הקיץ?
החציל האצטקי כתב:מור שחקן איכותי מאוד ובהחלט כשרוני מספיק כדי לבנות סביבו בעמדה 2. אם מכבי יכולה לשים עליו יד והוא לא באנ.בי.איי- זו אופציה מעולה.
מה שכן, קצת נמאס מהכוכבים שבאים והולכים. הגיע הזמן להביא לכאן שחקן לשנתיים-שלוש ובאמת לבנות סביבו את הפרנצ'ייז.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:בתפוז מדברים על התעניינות של מכבי באיטוואן מור, אבל לפי דעתי לאור יכולתו הטובה בליגת הקיץ באורלנדו יש לו סיכויים לא רעים לקבל שם חוזה
בסדר,אבל אפשר לשלחו לו איזו הצעה מפתה שתקשה עליו להחליט
בסך הכל מדובר בשחקן של שלוש נקודות למשחק כך שלא נראה לי שיאבקו עליו
הצעה מפתה? ממכבי? מכבי נותנת הצעות מפתות רק לשחקנים בקליבר של מורן רוט.
חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:מור שחקן איכותי מאוד ובהחלט כשרוני מספיק כדי לבנות סביבו בעמדה 2. אם מכבי יכולה לשים עליו יד והוא לא באנ.בי.איי- זו אופציה מעולה.
מה שכן, קצת נמאס מהכוכבים שבאים והולכים. הגיע הזמן להביא לכאן שחקן לשנתיים-שלוש ובאמת לבנות סביבו את הפרנצ'ייז.
עמדה 2?
כלומר, ניהול המשחק שלו לא משהו??
החציל האצטקי כתב:חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:מור שחקן איכותי מאוד ובהחלט כשרוני מספיק כדי לבנות סביבו בעמדה 2. אם מכבי יכולה לשים עליו יד והוא לא באנ.בי.איי- זו אופציה מעולה.
עמדה 2?
הוא לא רכז. הדבר הכי דומה שאפשר להשוות אותו אליו הוא אנתוני פארקר- שתיים מובהק שבעיקר מתעסק בסקורינג, אבל אחד שבהחלט יכול להוביל כדור ולתרום מסביב.
החציל האצטקי כתב:חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:מור שחקן איכותי מאוד ובהחלט כשרוני מספיק כדי לבנות סביבו בעמדה 2. אם מכבי יכולה לשים עליו יד והוא לא באנ.בי.איי- זו אופציה מעולה.
עמדה 2?
הוא לא רכז. הדבר הכי דומה שאפשר להשוות אותו אליו הוא אנתוני פארקר- שתיים מובהק שבעיקר מתעסק בסקורינג, אבל אחד שבהחלט יכול להוביל כדור ולתרום מסביב.
gandya כתב:אבל אנטוני פארקר הוא לא 2 מובהק..
החציל האצטקי כתב:gandya כתב:אבל אנטוני פארקר הוא לא 2 מובהק..
אנתוני פארקר הוא האבטיפוס לסווינגמן בכדורסל המודרני.
החציל האצטקי כתב:gandya כתב:אבל אנטוני פארקר הוא לא 2 מובהק..
אנתוני פארקר הוא האבטיפוס לסווינגמן בכדורסל המודרני.
חנו'ש כתב:חצילון, אל תתחיל לי כאן עם השוואות לפארקר, אני אתחיל להזיל כאן ריר....
פארקר היה שחקן מאוד חכם, האם גם השחקן הזה חכם וקבוצתי??
MTA2311 כתב:מור לא היה מועמד שנה שעברה? בכל מקרה, שחקן נהדר, שלא יגיע למכבי.
gandya כתב:MTA2311 כתב:מור לא היה מועמד שנה שעברה? בכל מקרה, שחקן נהדר, שלא יגיע למכבי.
למה? בגלל שהוא שחקן נהדר?
MTA2311 כתב:gandya כתב:MTA2311 כתב:מור לא היה מועמד שנה שעברה? בכל מקרה, שחקן נהדר, שלא יגיע למכבי.
למה? בגלל שהוא שחקן נהדר?
בדיוק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים