תמיר בלאט - חתם במכבי תל אביב לשנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תמיר בלאט - נפצע ובחוץ לחודש

הודעהעל ידי מרסר » 01 דצמבר 2024, 08:37

חדשות טובות, צפוי להיות בסגל לפריז ביום שלישי.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 11 פברואר 2025, 00:51

מדר >>>>> בלאט

שיחק כמו דוש עם אגו גדול, שלא נדבר על ההגנה...
A.Parker

הודעהעל ידי my man » 11 פברואר 2025, 00:56

עשה היום לורנזו מהגמר שנה שעברה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מרסר » 11 פברואר 2025, 01:05

חלש כבר המון זמן, הבעיה שאין לו מחליף ברמה סבירה אז הוא מקבל המון דקות.
מרסר

הודעהעל ידי my man » 11 פברואר 2025, 01:06

מרסר כתב:חלש כבר המון זמן, הבעיה שאין לו מחליף ברמה סבירה אז הוא מקבל המון דקות.

לדעתי דגוליוס היום יכל לתת לך לפחות את מה שהוא נתן ואפילו יותר..לתמיר לא הגיעו כל כך הרבה דקות היום..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2025, 01:08

my man כתב:
מרסר כתב:חלש כבר המון זמן, הבעיה שאין לו מחליף ברמה סבירה אז הוא מקבל המון דקות.

לדעתי דגוליוס היום יכל לתת לך לפחות את מה שהוא נתן ואפילו יותר..לתמיר לא הגיעו כל כך הרבה דקות היום..

דג'וליוס היה חייב לשחק היום בגלל ששני הנמוכים גם בלאט וגם ג'ונדי היו חלשים. בשביל קטש רשם את דג'וליוס אם גם במקרה כזה לא נתן לו לשחק?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2025, 01:09

מישהו מהמנהלים יכול להוריד את הכותרת על פציעה? זה סתם מטריד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 11 פברואר 2025, 01:10

felix_r כתב:
my man כתב:

דג'וליוס היה חייב לשחק היום בגלל ששני הנמוכים גם בלאט וגם ג'ונדי היו חלשים. בשביל קטש רשם את דג'וליוס אם גם במקרה כזה לא נתן לו לשחק?

עודד לא מאמין בו הוא רשם אותו בגלל שהוא לא מאמין גם בשאיוק, אם הורד כשיר שניהם לא נרשמים.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 11 פברואר 2025, 01:15

my man כתב:

כן. מה גם ששיחק טוב בשישי.
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 11 פברואר 2025, 17:53

עד תחילת העונה בלאט היה נחשב מבחינתי שחקן יורוליג לגיטימי, ללא קשר לדרכון, אבל היום אם זר היה משחק ביכולת כזאת הוא בודאות היה נחתך בסוף עונה, אם לא לפני. הוא פשוט משחק בהפקרות מוחלטת ללא שום תגובה מצד קטש. לא הגיוני שכמעט כל הזרים נענשים על 2-3 טעויות קטנות בהתקפה ויורדים לספסל ישר בעוד בלאט פשוט מחרב את המשחק ונשאר untouchable.

אני כן חושב שבלאט בעונה נורמלית יכול בהחלט לתרום, אבל לא יקרה כלום אם קטש יוריד אותו לרבע ואפילו 2 כשהוא מתחיל לאבד את הראש, שינוח ויחזור רגוע,או לא יחזור בכלל זה גם בסדר לפעמים (אם פיני יכול לייבש את שארס במשחק שהמשפחה של שארס ביציע, אז אפשר גם לייבש את תמיר מדי פעם). הוא משדר לשחקנים סטרס וזה גרוע במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא לרוב מנהל ההתקפה.
omerk

הודעהעל ידי JarJarBinx » 11 פברואר 2025, 20:51

תגידו, הכותרת של הת'רד הזה רלוונטית?
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2025, 22:25

JarJarBinx כתב:תגידו, הכותרת של הת'רד הזה רלוונטית?

גם אני ביקשתי אתמול לשנות את הכותרת, אבל לא זכיתי לתגובה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: תמיר בלאט - חתם במכבי תל אביב לשנתיים

הודעהעל ידי Avi1508 » 11 פברואר 2025, 22:58

אני לא מנהל אבל שמתי לב שאני פתחתי את הת׳רד והצלחתי להחזיר את הכותרת הקודמת
Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 11 פברואר 2025, 23:08

Avi1508 כתב:אני לא מנהל אבל שמתי לב שאני פתחתי את הת׳רד והצלחתי להחזיר את הכותרת הקודמת

זה בגלל שאתה הוא זה שפתח את האשכול הזה מהתחלה, אז ברור שאתה גם רשאי לערוך אותו :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 13 פברואר 2025, 22:35

בן אדם עם אגו עצום שלא מסוגל שלא לכפות את עצמו בכל מחיר, גם במשחק נוקאאוט. נמאס לגמרי.
A.Parker

הודעהעל ידי Jazzman » 13 פברואר 2025, 22:59

קטש כל העונה נמנע מלאפס את תמיר על השטויות שלו, חוסר היכולת לשנות משהו בצורת המשחק והרפיסות בהגנה. הוא חכם על שאיוק ודה גוליוס כשסדרת חינוך היתה רק מועילה לתמיר ולקבוצה.
Jazzman

הודעהעל ידי A.Parker » 14 פברואר 2025, 00:02

השבוע הגעתי סופית למסקנה שזה לא עניין של תפקיד (חמישיה או משלים) וגם לא של סגנון משחק. הוא פשוט ילד זין שחייב שכל המהלכים יהיו על שמו ושהוא יהיה האלפא לא משנה מה. כמות הפעמים שהוא יכל למסור ליוקו שהיה במצב טוב - ובמקום הוא העדיף להשאיר את הכדור אצלו ולזרוק זריקה הזויה או לאבד מסירה מוגזמת - פשוט בלתי נתפשת. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה השערורייתית.

מקווה שאיכשהו גם הפעם אבי אבן שם לו סעיף יציאה בחוזה, כי עם השחקן הזה לא בא לי להמשיך.
A.Parker

הודעהעל ידי Jazzman » 14 פברואר 2025, 00:05

A.Parker כתב:השבוע הגעתי סופית למסקנה שזה לא עניין של תפקיד (חמישיה או משלים) וגם לא של סגנון משחק. הוא פשוט ילד זין שחייב שכל המהלכים יהיו על שמו ושהוא יהיה האלפא לא משנה מה. כמות הפעמים שהוא יכל למסור ליוקו שהיה במצב טוב - ובמקום הוא העדיף להשאיר את הכדור אצלו ולזרוק זריקה הזויה או לאבד מסירה מוגזמת - פשוט בלתי נתפשת. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה השערורייתית.

מקווה שאיכשהו גם הפעם אבי אבן שם לו סעיף יציאה בחוזה, כי עם השחקן הזה לא בא לי להמשיך.

אני ראיתי במחצית השניה ששחקנים לא ששו למסור לו. צורת המשחק שלו מרגיזה מאד. הוא תמיד עסוק בעצמו.
Jazzman

הודעהעל ידי A.Parker » 14 פברואר 2025, 00:24

Jazzman כתב:
A.Parker כתב:השבוע הגעתי סופית למסקנה שזה לא עניין של תפקיד (חמישיה או משלים) וגם לא של סגנון משחק. הוא פשוט ילד זין שחייב שכל המהלכים יהיו על שמו ושהוא יהיה האלפא לא משנה מה. כמות הפעמים שהוא יכל למסור ליוקו שהיה במצב טוב - ובמקום הוא העדיף להשאיר את הכדור אצלו ולזרוק זריקה הזויה או לאבד מסירה מוגזמת - פשוט בלתי נתפשת. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה השערורייתית.

אני ראיתי במחצית השניה ששחקנים לא ששו למסור לו. צורת המשחק שלו מרגיזה מאד. הוא תמיד עסוק בעצמו.

כן, ניכר כבר אנטי מסויים כלפיו. נראה לי שגם בשלב מסויים לקראת הסוף הוא קלט את זה כשיוקו מסר לו והוא מיד מסר לו בחזרה. לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי אותו מוסר ככה ישר כשהוא עוד בחצי המגרש שלנו ואין סיבה למסור.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 14 פברואר 2025, 14:02

A.Parker כתב:
Jazzman כתב:

כן, ניכר כבר אנטי מסויים כלפיו. נראה לי שגם בשלב מסויים לקראת הסוף הוא קלט את זה כשיוקו מסר לו והוא מיד מסר לו בחזרה. לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי אותו מוסר ככה ישר כשהוא עוד בחצי המגרש שלנו ואין סיבה למסור.

הבעיה איתו שהוא רכז פותח ביורוליג העונה, בעונה שעברה הוא היה עולה מהספסל כמחליף והיה יותר אפקטיבי שהדקות שלו היו מוגבלות, וזה מה שצריך לעשות בעונה הבאה, להביא רכז טופ יורוליג ושהוא יהיה המחליף שלו.
מרסר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מקאדו 3 ו־10 אורחים