המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:חלש כבר המון זמן, הבעיה שאין לו מחליף ברמה סבירה אז הוא מקבל המון דקות.
my man כתב:מרסר כתב:חלש כבר המון זמן, הבעיה שאין לו מחליף ברמה סבירה אז הוא מקבל המון דקות.
לדעתי דגוליוס היום יכל לתת לך לפחות את מה שהוא נתן ואפילו יותר..לתמיר לא הגיעו כל כך הרבה דקות היום..
felix_r כתב:my man כתב:מרסר כתב:חלש כבר המון זמן, הבעיה שאין לו מחליף ברמה סבירה אז הוא מקבל המון דקות.
לדעתי דגוליוס היום יכל לתת לך לפחות את מה שהוא נתן ואפילו יותר..לתמיר לא הגיעו כל כך הרבה דקות היום..
דג'וליוס היה חייב לשחק היום בגלל ששני הנמוכים גם בלאט וגם ג'ונדי היו חלשים. בשביל קטש רשם את דג'וליוס אם גם במקרה כזה לא נתן לו לשחק?
my man כתב:מרסר כתב:חלש כבר המון זמן, הבעיה שאין לו מחליף ברמה סבירה אז הוא מקבל המון דקות.
JarJarBinx כתב:תגידו, הכותרת של הת'רד הזה רלוונטית?
Avi1508 כתב:אני לא מנהל אבל שמתי לב שאני פתחתי את הת׳רד והצלחתי להחזיר את הכותרת הקודמת
A.Parker כתב:השבוע הגעתי סופית למסקנה שזה לא עניין של תפקיד (חמישיה או משלים) וגם לא של סגנון משחק. הוא פשוט ילד זין שחייב שכל המהלכים יהיו על שמו ושהוא יהיה האלפא לא משנה מה. כמות הפעמים שהוא יכל למסור ליוקו שהיה במצב טוב - ובמקום הוא העדיף להשאיר את הכדור אצלו ולזרוק זריקה הזויה או לאבד מסירה מוגזמת - פשוט בלתי נתפשת. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה השערורייתית.
מקווה שאיכשהו גם הפעם אבי אבן שם לו סעיף יציאה בחוזה, כי עם השחקן הזה לא בא לי להמשיך.
Jazzman כתב:A.Parker כתב:השבוע הגעתי סופית למסקנה שזה לא עניין של תפקיד (חמישיה או משלים) וגם לא של סגנון משחק. הוא פשוט ילד זין שחייב שכל המהלכים יהיו על שמו ושהוא יהיה האלפא לא משנה מה. כמות הפעמים שהוא יכל למסור ליוקו שהיה במצב טוב - ובמקום הוא העדיף להשאיר את הכדור אצלו ולזרוק זריקה הזויה או לאבד מסירה מוגזמת - פשוט בלתי נתפשת. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה השערורייתית.
מקווה שאיכשהו גם הפעם אבי אבן שם לו סעיף יציאה בחוזה, כי עם השחקן הזה לא בא לי להמשיך.
אני ראיתי במחצית השניה ששחקנים לא ששו למסור לו. צורת המשחק שלו מרגיזה מאד. הוא תמיד עסוק בעצמו.
A.Parker כתב:Jazzman כתב:A.Parker כתב:השבוע הגעתי סופית למסקנה שזה לא עניין של תפקיד (חמישיה או משלים) וגם לא של סגנון משחק. הוא פשוט ילד זין שחייב שכל המהלכים יהיו על שמו ושהוא יהיה האלפא לא משנה מה. כמות הפעמים שהוא יכל למסור ליוקו שהיה במצב טוב - ובמקום הוא העדיף להשאיר את הכדור אצלו ולזרוק זריקה הזויה או לאבד מסירה מוגזמת - פשוט בלתי נתפשת. וזה עוד לפני שדיברנו על ההגנה השערורייתית.
אני ראיתי במחצית השניה ששחקנים לא ששו למסור לו. צורת המשחק שלו מרגיזה מאד. הוא תמיד עסוק בעצמו.
כן, ניכר כבר אנטי מסויים כלפיו. נראה לי שגם בשלב מסויים לקראת הסוף הוא קלט את זה כשיוקו מסר לו והוא מיד מסר לו בחזרה. לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי אותו מוסר ככה ישר כשהוא עוד בחצי המגרש שלנו ואין סיבה למסור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מקאדו 3 ו־10 אורחים