המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמוליק כתב:אתם מכניסים את יוקו לקטגוריית גארד משלים. הוא לא. רוקאס גארד פותח ווורד 4 פותח.
רון ציפר צריך להגיע במקום דיבה, גור לביא במקום מנקו ולשלוף את קרינגטון כישראלי מירושלים.
גייק כהן לא צריך להיות כאן יותר. ברור שדני וולף חלום במקומו אך זה לא ריאלי, שימצאו יהודי אחר.
עידן כתב:שמוליק כתב:אתם מכניסים את יוקו לקטגוריית גארד משלים. הוא לא. רוקאס גארד פותח ווורד 4 פותח.
רון ציפר צריך להגיע במקום דיבה, גור לביא במקום מנקו ולשלוף את קרינגטון כישראלי מירושלים.
גייק כהן לא צריך להיות כאן יותר. ברור שדני וולף חלום במקומו אך זה לא ריאלי, שימצאו יהודי אחר.
יוקובאיטיס כרגע לא ברמה של גארד פותח ביורוליג בקבוצת פלייאוף ומעלה, אלא אם 4 השחקנים האחרים איתו בחמישייה יהיו טופ יורוליג.
קרינגטון מתאזרח. גם אם תביא אותו, אני די בטוח שמותר לך אחד בקבוצה בלבד על פי החוקים של הליגה כיום, אז לא תוכל להביא עוד יהודי מתאזרח חוץ ממנו.
שמוליק כתב:עידן כתב:שמוליק כתב:אתם מכניסים את יוקו לקטגוריית גארד משלים. הוא לא. רוקאס גארד פותח ווורד 4 פותח.
יוקובאיטיס כרגע לא ברמה של גארד פותח ביורוליג בקבוצת פלייאוף ומעלה, אלא אם 4 השחקנים האחרים איתו בחמישייה יהיו טופ יורוליג.
קרינגטון מתאזרח. גם אם תביא אותו, אני די בטוח שמותר לך אחד בקבוצה בלבד על פי החוקים של הליגה כיום, אז לא תוכל להביא עוד יהודי מתאזרח חוץ ממנו.
מסכים עם הפיסקה השנייה שלך.
יוקובאיטיס צעיר ובמגמת שיפור. הוא לגמרי חמישיה אם ישמור על הרמה שמפגין לאחרונה.
Gevaudan כתב:אני חושב שהגרוש ללירה שחסר לרוקאס כדי להיות בחמישית יורוליג סבירה היא קליעה משלוש.
הוא לא הוכיח שהוא יציב בהיבט הזה. משהו בזריקה שלו לא מספיק אוטומטי (להבדיל מהג'אמפר) וקצת מסורבל.
אם הוא ישפר את זה ויעלה את האחוזים, אני לגמרי רואה אותו מצליח לרכז ברמות האלה.
קולסון בעמדה 3 עם רנדלוף מחליף או לחלופין משחק כ-4 בהרכבים מסויימים זה באמת בול בפוני.my man כתב:והגיע הזמן לבנות פה קבוצת מכביסטים מאדר פ***ים...
תשאירו את הורד **תחזירו לי את קולסון**
תביאו איזה קילר בעמדה 1 סטייל הגארדים שהובילו אותנו בשנים הטובות - (קטש/מקדונלד/שאראס/רייס)
תמצאו לי את ג'ייסי קארול הבא ותביאו סנטר שיפרק את היריבים שלו(לנו לא מגיע איזה טבארס/פאל?!)
כשיעשו את זה נדבר...
omerk כתב:גם אם פנר תסכים להשתתף ב50% מהשכר שלו עדיין הוא יקר מדי למכבי. כנל בולדווין ובראון
גל גל כתב:מה אתם חושבים על פרנסיסקו מזלגיריס?
ממה שאני מבין יש בקיץ אופציה דו צדדית אולי אפשר לשחרר אותו
Mitelka כתב:קולסון בעמדה 3 עם רנדלוף מחליף או לחלופין משחק כ-4 בהרכבים מסויימים זה באמת בול בפוני.my man כתב:והגיע הזמן לבנות פה קבוצת מכביסטים מאדר פ***ים...
תשאירו את הורד **תחזירו לי את קולסון**
תביאו איזה קילר בעמדה 1 סטייל הגארדים שהובילו אותנו בשנים הטובות - (קטש/מקדונלד/שאראס/רייס)
תמצאו לי את ג'ייסי קארול הבא ותביאו סנטר שיפרק את היריבים שלו(לנו לא מגיע איזה טבארס/פאל?!)
כשיעשו את זה נדבר...
לגבי רכז אני מסכים אבל לי חסר הסקורר בעמדה 2 יותר מהכל והתבאסתי שלא הסתדר עם סייבן שלדעתי היה יכול לרוץ פה כוכב יורוליג. תן לי את השחקן הזה שדופק 20 נק' לערב ביום עבודה רגיל במשרד . בולדווין, נאן, סייבן. שחקנים שאין להם בעיית ביטחון, שלוקחים כדור אחרון, שמייצרים לך שהכל תקוע. זה הכי חסר לי.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים