מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יולי 2012, 19:28

gandya כתב:בדיוק, בגלל זה הוא לא 2 מובהק..

מחפש אותי בקטנות, הא? :shout1
בכל אופן, מור שחקן מצויין שמביא את החבילה השלמה: ג'אמפ-שוטר מצויין (סביב 40% לשלוש לאורך כל הקריירה), אתלטי, אינטיליגנציית משחק גבוהה. סקנד גארד אמיתי ואיכותי.
עקב האכילס מבחינת האנ.בי.איי היא כנראה שהוא לא אתלט-על והוא אנדרסייזד (6-4 עם ידיים 6-10, 1.93 על 2.08- מטורף!), מה ששם אותו בנחיתות בהשוואה למקבילים בעמדה.

אם ישאר בNBA זה יהיה על טיקט של "שוטר", והוא שווה הרבה יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יולי 2012, 19:33

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:חצילון, אל תתחיל לי כאן עם השוואות לפארקר, אני אתחיל להזיל כאן ריר....
פארקר היה שחקן מאוד חכם, האם גם השחקן הזה חכם וקבוצתי??

אין מה להתחיל להשוות אותו לפארקר והוא לא השווה אותו לפארקר מבחינת יכולות אלא רק מבחינת עמדות(ואני לא חושבת שההשוואה גם הייתה נכונה)
עזבו את השם ''פארקר''..אין סיבה להזכיר אותו
מור שחקן טוב בפני עצמו ולהזכיר שמות לידו לא יעשה לאף אחד חסד

גם לא פארגו?
הרבה אנשים השוו אותו אליו בקיץ שעבר ואני חושב שאפילו את עשית זאת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יולי 2012, 19:34

אין מה להשוות בינו לבין פארגו. אחד רכז ואחד שתיים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יולי 2012, 19:36

gandya כתב:
MTA2311 כתב:
gandya כתב:
MTA2311 כתב:מור לא היה מועמד שנה שעברה? בכל מקרה, שחקן נהדר, שלא יגיע למכבי.

למה? בגלל שהוא שחקן נהדר? :)

בדיוק :)

יש לי הרגשה טובה מאוד לגבי ריקי, הוא עומד לסגור להרבה אנשים פיות.. אז מכבי בכל זאת החתימה(כנראה) העונה שחקן טוב..

גם אני חושב שהיקמן יהיה הצלחה גדולה,הבעיה היא שאני מאמין שהוא יתרום לנו בצבירת נקודות ולא בניהול המשחק ולכן אנחנו חייבים רכז
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יולי 2012, 19:38

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:חצילון, אל תתחיל לי כאן עם השוואות לפארקר, אני אתחיל להזיל כאן ריר....

אין מה להתחיל להשוות אותו לפארקר והוא לא השווה אותו לפארקר מבחינת יכולות אלא רק מבחינת עמדות(ואני לא חושבת שההשוואה גם הייתה נכונה)

גם לא פארגו?

לא זכור לי שהשוויתי אותו לפארגו
הוא מהיר והוא אתלט ויש לו את היכולת למסור..אולי אמרתי שזה דומה לפארגו לא יודעת..כבר לא זוכרת
בכל מקרה..אני מעדיפה להתייחס אליו בתור מור ולא בתור שחקן אחר פשוט כי אני מכירה אותו עוד מהקולג'ים אז אני יודעת מה יש לו ומה אין לו..אני לא צריכה להשוות אותו לשחקנים אחרים..בשביל הוא אית'ואן מור
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יולי 2012, 19:43

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גם לא פארגו?

לא זכור לי שהשוויתי אותו לפארגו
הוא מהיר והוא אתלט ויש לו את היכולת למסור..אולי אמרתי שזה דומה לפארגו לא יודעת..כבר לא זוכרת
בכל מקרה..אני מעדיפה להתייחס אליו בתור מור ולא בתור שחקן אחר פשוט כי אני מכירה אותו עוד מהקולג'ים אז אני יודעת מה יש לו ומה אין לו..אני לא צריכה להשוות אותו לשחקנים אחרים..בשביל הוא אית'ואן מור

והוא יתאים לדעתך לשחק ליד היקמן?הם יוכלו לנהל את ההתקפה של מכבי ביחד ולכפר על כך שאין רכז טבעי?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יולי 2012, 19:46

ממש לא אידיאלי אבל מצד שני אני לא רואה אופציה אחרת שטובה יותר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 14 יולי 2012, 19:54

Holiday_Armadillo כתב:ממש לא אידיאלי אבל מצד שני אני לא רואה אופציה אחרת שטובה יותר

אני לא מכיר את השחקן.. אבל אם יש לבחור דמיון כלשהו לפארגו כמו שאת אומרת, והתלהבת ממנו עוד מהקולג', בנוסף לעובדה שפשוט אין רכזים טבעים בנמצא, אז בוודאי שהוא אופציה טובה מאוד..
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 יולי 2012, 20:00

gandya כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ממש לא אידיאלי אבל מצד שני אני לא רואה אופציה אחרת שטובה יותר

אני לא מכיר את השחקן.. אבל אם יש לבחור דמיון כלשהו לפארגו כמו שאת אומרת, והתלהבת ממנו עוד מהקולג', בנוסף לעובדה שפשוט אין רכזים טבעים בנמצא, אז בוודאי שהוא אופציה טובה מאוד..

וסביר שגם לא ממש ריאלית.... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Chen » 14 יולי 2012, 20:06

מור שחקן טוב, אבל לא הייתי רוצה אותו כל כך במצב הנוכחי כי אנחנו צריכים רכז, ואם לא מתכוונים להביא רכז אפשר להביא שחקנים טובים ממנו בעמדה 2 כמו האדסון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי tomerp » 14 יולי 2012, 20:14

אל תאמינו לזה שכתב את מור בתפוז כמועמד...הוא סתם קשקשן!
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי yarinsaky » 14 יולי 2012, 20:16

tomerp כתב:אל תאמינו לזה שכתב את מור בתפוז כמועמד...הוא סתם קשקשן!

לדעתי צריך לדסקס " מועמדים " כאלו באשכול סקאוטינג בכלל.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 14 יולי 2012, 20:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יולי 2012, 20:18

חנו'ש כתב:
gandya כתב:

וסביר שגם לא ממש ריאלית.... :roll:

לא הייתי אומרת שהוא לא ריאלי
לא יודעת אם הוא יגיע אבל להגיד עליו שהוא לא ריאלי זה לא נכון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 14 יולי 2012, 20:25

אם באמת תקציב השחקנים של מכבי הוא בערך 10 מיליון דולר ופדרמן לא מרמה אותנו אז אפשר לבנות סגל כזה
מקאלב-2 מיליון דולר+מיליון דולר ביי אאוט, הלפרין 750 אלף דולר, רוט 300 אלף דולר
היקמן-400 אלף דולר, לנדסברג 400 אלף דולר
סמית- 500 אלף דולר, פניני 500 אלף דולר
אליהו- 1.2 מיליון דולר, מדלי 900 אלף דולר
שרמדיני- 700 אלף דולר,סנטר במיליון דולר ועוד יישאר עודף (המשכורות בברוטו בערך ככה שיכול להיות סטייה של חצי מיליון דולר מקסימום ועדיין זה לא יעלה על 10 מיליון דולר אז מה הבעיה של מכבי, כנראה מרמים אותנו אם נותנים לנו לחשוב ש900 אלף דולר זה המקסימום שמכבי יכולה לשלם לשחקן). כי כשחושבים על מה שמכבי מתכננים ללכת על הימור אחד ו"בכיר" אחד הם מכוונים לבערך 6.5 מיליון דולר תקציב שחקנים מה שמזכיר את הפועל ירושלים וזה כבר עצוב.
מה גם שמכבי צריכים לקבל כמה מאות אלפי דולרים על אוחיון ובתקווה גם על ג'יימס ככה שזה רק מחזק את התחושה שעובדים עלינו ואני לא יודע מה הם עושים עם כל ההכנסות אבל הם בטח לא משקיעים אותן בלחזק את הקבוצה, מקסימום לחזק את היסודות של הבית של פדרמן.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 יולי 2012, 20:46

החציל האצטקי כתב:
gandya כתב:בדיוק, בגלל זה הוא לא 2 מובהק..

מחפש אותי בקטנות, הא? :shout1
בכל אופן, מור שחקן מצויין שמביא את החבילה השלמה: ג'אמפ-שוטר מצויין (סביב 40% לשלוש לאורך כל הקריירה), אתלטי, אינטיליגנציית משחק גבוהה. סקנד גארד אמיתי ואיכותי.
עקב האכילס מבחינת האנ.בי.איי היא כנראה שהוא לא אתלט-על והוא אנדרסייזד (6-4 עם ידיים 6-10, 1.93 על 2.08- מטורף!), מה ששם אותו בנחיתות בהשוואה למקבילים בעמדה.

אם ישאר בNBA זה יהיה על טיקט של "שוטר", והוא שווה הרבה יותר מזה.

איזה ידיים מטורפות יש לו וואו..
לשם השוואה, אתה יכול בבקשה לקחת שני חופים מצויינים שלנו עם ידיים ארוכות, אידסון ופרקינס ולהגיד לי בבקשה לאיזה גובה הידיים שלהם מגיעות? (סטנדינג ריץ׳ קוראים לזה?)
אני רוצה לעשות איתם את היחס בין הגובה לגובה עם הידיים (לדוגמא ההפרש של מור הוא 15 ס״מ לפי מה שאתה אומר)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יולי 2012, 20:54

אני מדבר על אורך מוטת הידיים (wingspan) נטו. סטנדינג ריץ' הוא הגובה אליו הידיים של השחקן מגיעות כשהן מונפות למעלה.
מוטת הידיים של פרקינס לצורך העניין- 203 ס"מ. נתון מפלצתי לא פחות. אין לי נתון של צ'אק, אבל אני סבור שהיחס דומה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 14 יולי 2012, 21:05

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
גל גל כתב:לפי סופארטנדו שון גיימס קיבל הצעה טובה מוארזה ובדרך לשם..כנראה שמכבי ירימו לטיוס את ההצעה קצת וטיוס יגיע למכבי

ההצעה לשון ג'יימס מסמלת בול את הקיץ של מכבי

כשכולם חשבו שהולך להיות קיץ קל אז דיברו על זה שלא רוצים שג'יימס יישאר אבל לא מוצאים קבוצה שתיקח עליה את החוזה שלו ובגלל זה ''יתקעו'' איתו
עכשיו כשרוצים שהוא יישאר כי אין שחקנים אחרים אז פתאום קבוצה אחרת הגישה לו הצעה

סביר גם להניח שבשל חוסר היכולת לקבל החלטות מכבי תדחה את ההצעה של וארזה ובעוד חודשיים הם ישאילו אותו לקבוצה אחרת ועוד יכסו חלק משכרו.

רגע, מה הסיפור שם? הרי לג'יימס יש חוזה, לא? אם יש לו חוזה אז כנראה שהאיטלקים יצטרכו לפצות את מכבי...
לא מבין כ"כ מה הולך פה.

מכבי צריכה להחליט עד ה-15 לחודש (מחר) אם היא משחררת את ג'יימס או משאירה אותו. סביר להניח שבשל אי היכולת לקבל החלטה הוא ישאר כאן ולא ישוחרר. גם אם וארזה תפנה למכבי אז שוב מאותה הסיבה הוא לא ישוחרר. בעוד חודשיים כבר נשמע שהוא מושאל לאיזו פרטיזן ומכבי משלימה 200 אלף דולר משכרו (פחות ממה שחסר להחזיר את יותם)...

כן.... אני חייב להגיד שיצאת אופטימיסט חסר תקנה בקיץ הזה ביחס למה שחשבת שיקרה בתחילתו.. תעבוד על זה לקראת הקיץ הבא :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 14 יולי 2012, 21:09

יוני - כל שנה פדרמן מוריד אותנו קצת יותר עמוק, כך שתהיה לי עונה שלמה של שיממון כדי להתאמן לקראת הקיץ הבא. אבל אתה חייב לציין שהקיץ הזה הייתי האדם הכי קרוב למציאות, למרות שכולנו היינו קונים בשתי ידיים את התחזיות השחורות שלי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 14 יולי 2012, 21:21

קודי כתב:יוני - כל שנה פדרמן מוריד אותנו קצת יותר עמוק, כך שתהיה לי עונה שלמה של שיממון כדי להתאמן לקראת הקיץ הבא. אבל אתה חייב לציין שהקיץ הזה הייתי האדם הכי קרוב למציאות, למרות שכולנו היינו קונים בשתי ידיים את התחזיות השחורות שלי.

לחלוטין. כמו שאמרתי, היית אופטימיסט חסר תקנה. מה שקורה העונה זה באמת סוג של שיא.
יש לי גם תחושה שלפחות אחד מבין שני הזרים שבלאט כ"כ רוצה, לא יגיע, וכנראה יוחתם במהרה חודש-חודשיים אחרי שהעונה תתחיל.

אני מניח גם שלא מאוד נופתע אם בסופו של דבר רוט יהיה הרכז השני אחרי היקמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 14 יולי 2012, 21:26

jol9 כתב:
קודי כתב:יוני - כל שנה פדרמן מוריד אותנו קצת יותר עמוק, כך שתהיה לי עונה שלמה של שיממון כדי להתאמן לקראת הקיץ הבא. אבל אתה חייב לציין שהקיץ הזה הייתי האדם הכי קרוב למציאות, למרות שכולנו היינו קונים בשתי ידיים את התחזיות השחורות שלי.

לחלוטין. כמו שאמרתי, היית אופטימיסט חסר תקנה. מה שקורה העונה זה באמת סוג של שיא.
יש לי גם תחושה שלפחות אחד מבין שני הזרים שבלאט כ"כ רוצה, לא יגיע, וכנראה יוחתם במהרה חודש-חודשיים אחרי שהעונה תתחיל.

אני מניח גם שלא מאוד נופתע אם בסופו של דבר רוט יהיה הרכז השני אחרי היקמן.

אני חושב שזו הכוונה של מכבי (או לפחות של פדרמן, שהוא זה שבונה את הקבוצה).
מה שמצחיק אותי שכאן מנתחים כל שחקן שמוזכר על ידי איזה גמד בפורום נידח כזה או אחר, כשברור שאף אחד לא יודע מה באמת יקרה ועם איזה שחקנים מדברים, אפילו לא מאמן הקבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים