מרסר כתב:felix_r כתב:omerk כתב:מרסר כתב:omerk כתב:לא חושב שזו פחדנות. זה ביזנס.
עכשיו כבר לא משנה כי זכו, אבל בהנחה שלא היו זוכים ביורוקאפ, באליפות וגביע, איזה claim יש להם בדיוק ליורוליג? בא בעלים עם כיסים עמוקים ורוצה לשלם ליורוליג כדי לקבל ווילד קארד, נו אז? יש עוד המון כמוהו בתור זה לא אומר שהקבוצה במקום הפועל הייתה נמושה והיה קל יותר למכבי מולה אז אין פה עניין של פחדנות.
ספורט זה גם עניין של פוליטיקה פנימית וינאי מחרבן על מכבי בכל הזדמנות, אז למה לתת לו את העזרה שלנו בחינם? הוא היה עוזר למכבי? בחיים לא. מזכיר איך ניסה למנוע את הרישום של קלארק לליגה, למרות שזה לא קשור אליו בשיט? זו לא פחדנות? הוא צריך ללמוד שאתה לא יכול להשתין על כולם ולבקש טובות אח''כ. לא מגיע כלום ממכבי צריכים להשתמש בכל טריק מלוכלך שיש וכל חוק יבש וטכני כדי למנוע מהם לשחק ביורוליג. זו דעתי. הם פתחו מלחמה ואנחנו לא צריכים ממלכתיים בזמן שהם משתמשים בתרגילים הכי מלוכלכים נגדנו.
צודק לא צריך לעזור להפועל ולא צריך להתייחס אליהם ואני מאוד מקווה שמכבי לא תצביע בעדם וגם תיצור רוב בקרב בעלי המניות של היורוליג נגד, אתמול שנייה אחרי שהם זכו הדבר הראשון שהקהל שלהם שר זה שמעון מת מדובר פה במועדון של חארות שהשנאה שלהם למכבי יותר גדולה מהאהבה שלהם לקבוצה שלהם .
כן וינאי ישר אמר שמבחינתו הם ניצחו את חמאס. אדם משיחי הזוי בלי הכסף שלו כבר היה במוסד סגור.
אני לא עוקב אחרי השטויות של ינאי, ולא יודע בדיוק בהקשר למה הוא אמר את הדבר הזה על חמאס, אבל ראינו שבקנאריה היו הפגנות של אוהדים מקומיים נגד ישראל ובעד חמאס.
הספרדים ברובם שונאי ישראל אבל להכניס ספורט (חוץ אולי מנבחרת ישראל) ועוד קבוצה פרטית שחצי ממנה הם זרים ושהקהל שלה טוען שהיא לא מייצגת את ישראל אלא רק את הפועל זה פתטי, מכבי לא צריכה לעזור להפועל ולהפך.
הפועל קבוצה ישראלית, ינאי ציוני, מבחינתי כשהפועל מול הגויים, אני בעדה. האוהדים שלה, זה המיץ של הזבל. אתמול דב גלהר מראיין אוהד הפועל במגרש דקות אחרי הזכיה ואחד מהם שר "מזרחי מת".
תת רמה של תת אנשים. הרגע עלית ליורוליג ומי שמעניין אותך הוא המנהל של היריבה העירונית. להקיא.