כדורסל ישראלי 24/25

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי 24/25

הודעהעל ידי שמוליק » 12 אפריל 2025, 18:22

מרסר כתב:
felix_r כתב:
omerk כתב:
מרסר כתב:
omerk כתב:לא חושב שזו פחדנות. זה ביזנס.
עכשיו כבר לא משנה כי זכו, אבל בהנחה שלא היו זוכים ביורוקאפ, באליפות וגביע, איזה claim יש להם בדיוק ליורוליג? בא בעלים עם כיסים עמוקים ורוצה לשלם ליורוליג כדי לקבל ווילד קארד, נו אז? יש עוד המון כמוהו בתור זה לא אומר שהקבוצה במקום הפועל הייתה נמושה והיה קל יותר למכבי מולה אז אין פה עניין של פחדנות.

ספורט זה גם עניין של פוליטיקה פנימית וינאי מחרבן על מכבי בכל הזדמנות, אז למה לתת לו את העזרה שלנו בחינם? הוא היה עוזר למכבי? בחיים לא. מזכיר איך ניסה למנוע את הרישום של קלארק לליגה, למרות שזה לא קשור אליו בשיט? זו לא פחדנות? הוא צריך ללמוד שאתה לא יכול להשתין על כולם ולבקש טובות אח''כ. לא מגיע כלום ממכבי צריכים להשתמש בכל טריק מלוכלך שיש וכל חוק יבש וטכני כדי למנוע מהם לשחק ביורוליג. זו דעתי. הם פתחו מלחמה ואנחנו לא צריכים ממלכתיים בזמן שהם משתמשים בתרגילים הכי מלוכלכים נגדנו.

צודק לא צריך לעזור להפועל ולא צריך להתייחס אליהם ואני מאוד מקווה שמכבי לא תצביע בעדם וגם תיצור רוב בקרב בעלי המניות של היורוליג נגד, אתמול שנייה אחרי שהם זכו הדבר הראשון שהקהל שלהם שר זה שמעון מת מדובר פה במועדון של חארות שהשנאה שלהם למכבי יותר גדולה מהאהבה שלהם לקבוצה שלהם .

כן וינאי ישר אמר שמבחינתו הם ניצחו את חמאס. אדם משיחי הזוי בלי הכסף שלו כבר היה במוסד סגור.

אני לא עוקב אחרי השטויות של ינאי, ולא יודע בדיוק בהקשר למה הוא אמר את הדבר הזה על חמאס, אבל ראינו שבקנאריה היו הפגנות של אוהדים מקומיים נגד ישראל ובעד חמאס.

הספרדים ברובם שונאי ישראל אבל להכניס ספורט (חוץ אולי מנבחרת ישראל) ועוד קבוצה פרטית שחצי ממנה הם זרים ושהקהל שלה טוען שהיא לא מייצגת את ישראל אלא רק את הפועל זה פתטי, מכבי לא צריכה לעזור להפועל ולהפך.

הפועל קבוצה ישראלית, ינאי ציוני, מבחינתי כשהפועל מול הגויים, אני בעדה. האוהדים שלה, זה המיץ של הזבל. אתמול דב גלהר מראיין אוהד הפועל במגרש דקות אחרי הזכיה ואחד מהם שר "מזרחי מת".
תת רמה של תת אנשים. הרגע עלית ליורוליג ומי שמעניין אותך הוא המנהל של היריבה העירונית. להקיא.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי עידן » 12 אפריל 2025, 18:47

שמוליק כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:
omerk כתב:
מרסר כתב:

צודק לא צריך לעזור להפועל ולא צריך להתייחס אליהם ואני מאוד מקווה שמכבי לא תצביע בעדם וגם תיצור רוב בקרב בעלי המניות של היורוליג נגד, אתמול שנייה אחרי שהם זכו הדבר הראשון שהקהל שלהם שר זה שמעון מת מדובר פה במועדון של חארות שהשנאה שלהם למכבי יותר גדולה מהאהבה שלהם לקבוצה שלהם .

כן וינאי ישר אמר שמבחינתו הם ניצחו את חמאס. אדם משיחי הזוי בלי הכסף שלו כבר היה במוסד סגור.

אני לא עוקב אחרי השטויות של ינאי, ולא יודע בדיוק בהקשר למה הוא אמר את הדבר הזה על חמאס, אבל ראינו שבקנאריה היו הפגנות של אוהדים מקומיים נגד ישראל ובעד חמאס.

הספרדים ברובם שונאי ישראל אבל להכניס ספורט (חוץ אולי מנבחרת ישראל) ועוד קבוצה פרטית שחצי ממנה הם זרים ושהקהל שלה טוען שהיא לא מייצגת את ישראל אלא רק את הפועל זה פתטי, מכבי לא צריכה לעזור להפועל ולהפך.

הפועל קבוצה ישראלית, ינאי ציוני, מבחינתי כשהפועל מול הגויים, אני בעדה. האוהדים שלה, זה המיץ של הזבל. אתמול דב גלהר מראיין אוהד הפועל במגרש דקות אחרי הזכיה ואחד מהם שר "מזרחי מת".
תת רמה של תת אנשים. הרגע עלית ליורוליג ומי שמעניין אותך הוא המנהל של היריבה העירונית. להקיא.

מדויק
עידן

הודעהעל ידי omerk » 12 אפריל 2025, 19:07

עידן כתב:
שמוליק כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:
omerk כתב:כן וינאי ישר אמר שמבחינתו הם ניצחו את חמאס. אדם משיחי הזוי בלי הכסף שלו כבר היה במוסד סגור.

מדויק

לא ישראלים בעיניי וינאי לא יותר ציוני מהאדם הממוצע. ניצח בשביל עצמו שיפסיק לחרטט את כולם. הוא לא אומר את זה מציונות, אלא נטו מהנרקיסיזם החולני שלו שעכשיו מנסה להפוך את הפועל לאיזו שליחה לאומית ולמתג אותה בתור הקבוצה של המדינה,בעוד הוא האדם האצילי שניתנה לו המשימה החשובה הזאת להוביל את ישראל לניצחון.
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 12 אפריל 2025, 19:29

omerk כתב:
עידן כתב:
שמוליק כתב:
מרסר כתב:
felix_r כתב:

מדויק

לא ישראלים בעיניי וינאי לא יותר ציוני מהאדם הממוצע. ניצח בשביל עצמו שיפסיק לחרטט את כולם. הוא לא אומר את זה מציונות, אלא נטו מהנרקיסיזם החולני שלו שעכשיו מנסה להפוך את הפועל לאיזו שליחה לאומית ולמתג אותה בתור הקבוצה של המדינה,בעוד הוא האדם האצילי שניתנה לו המשימה החשובה הזאת להוביל את ישראל לניצחון.

למה לשמוח שהפועל מצליחה באירופה בזכות השירי שואה שלהם ציקלון B לאוהדי מכבי על הקריאות שמעון מזרחי תתאבד על היריקות וזריקת שקיות שתן ואבוקות על אוהדי מכבי בכול דרבי ביד אליהו מהיציע העליון, מתי עופר ינאי הציוני גינה את האלימות והקריאות אלה ? להפך הוא מלבה את האש והשנאה מעלה תאוריות קונספירציה ומחמם עוד יותר את האווירה שגם ככה טעונה, לטעמי הוא ממשיך דרכו של רמי כהן רק עם יותר כסף.
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 12 אפריל 2025, 21:30

מרסר כתב:
omerk כתב:
עידן כתב:
שמוליק כתב:
מרסר כתב:

מדויק

למה לשמוח שהפועל מצליחה באירופה בזכות השירי שואה שלהם ציקלון B לאוהדי מכבי על הקריאות שמעון מזרחי תתאבד על היריקות וזריקת שקיות שתן ואבוקות על אוהדי מכבי בכול דרבי ביד אליהו מהיציע העליון, מתי עופר ינאי הציוני גינה את האלימות והקריאות אלה ? להפך הוא מלבה את האש והשנאה מעלה תאוריות קונספירציה ומחמם עוד יותר את האווירה שגם ככה טעונה, לטעמי הוא ממשיך דרכו של רמי כהן רק עם יותר כסף.

בדיוק.
רמי כהן לפחות היה מתבטא כמו חלאה רק כשזה היה קשור לדברים בין מכבי להפועל, אבל ינאי פשוט נהנה לרדת על מכבי בלי קשר להפועל. סתם כדי להטריל ולעצבן. לא מאמין בכלל שהוא אוהד הפועל, הוא פשוט שונא מכבי.

לא האמנתי שיהיה מישהו יותר גרוע מרמי כהן
omerk

הודעהעל ידי גיא » 13 אפריל 2025, 08:40

לא שמחתי עבורם, אבל אני מעריך את מה שנעשה שם.
אותי מעניין שאנחנו נגיב למצב החדש כמו שצריך.
גיא

הודעהעל ידי refael » 13 אפריל 2025, 10:06

הפועל מעל מכבי בכמה רמות
מבחינת הנהלה, מאמן, סגל שחקנים, GM (לפחות להם יש אחד כזה)
הולכת להיות פה מהפכה, מהפכה שכבר קוראת
עופר ינאי זה לא עוד גיידמאק, אורי אלון וכל המצחיקים האלו
אם מכבי לא יתעוררו ויבינו שצריך להכניס את היד לכיס ולכיס עמוק מאוד
אנחנו בבעיה גדולה ב10 שנים הקרובות
תמונה
refael

הודעהעל ידי felix_r » 13 אפריל 2025, 10:49

refael כתב:הפועל מעל מכבי בכמה רמות

חחחח... :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 13 אפריל 2025, 11:29

refael כתב:הפועל מעל מכבי בכמה רמות

10 שנים הלכת רחוק אני לא רואה את ינאי ממשיך להזרים מהכיס שלו מיליונים כול עונה גם לאנשים עשירים יש גבולות, ינאי מסה ליצור מודל דומה לזה של מכבי שהשם של הפועל יביא כסף דרך מנויים וספונסרים ולכן הוא עבר ליד אליהו, אני לא יודע עד כמה זה יצליח כי קשה להגיע לרמה של מכבי בכול מה שקשור למיתוג, יש לו גם את הסכסוך עם האולטראס שמחרימים את משחקי הבית של הפועל ותוסיף לזה שהוא גם קצת קפריזי ולא צפוי, בקשר למכבי הבעלים הקיימים לא יצא מהם כלום אם רוצים שינוי הם חייבים למכור .
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 13 אפריל 2025, 13:54

ינאי הוא גם לא אדלסון. לא רואה שום מצב שהוא ממשיך להוציא עשרות מיליונים מהכיס כל עונה, לא נראה לי שיש לו סכומים כאלו זמינים לאורך זמן.
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 13 אפריל 2025, 20:59

הוא כבר אמר באחד הפודקאסטים שהוא לא מתכנן להזרים סכומים כאלה בכל שנה ושמדובר בעקומה חד פעמית לצורך גדילה.
אם אני צריך לנחש, הוא בונה על בסיס הכנסות גדול בזכות היורוליג וחלוקה בין שותפים כך שיוכל להעמיד את אותו התקציב+- בכל שנה, ואם צריך קצת יותר.

מבחינת מכבי זה לא אומר הרבה. כל עוד אין מסוגלות או רצון להעמיד תקציב תחרותי ביורוליג (12-13 מיליון יורו תקציב שחקנים מדי שנה) זה לא יהיה רלוונטי, ומשכך כן יהיה - ינאי והפועל יחזרו להיות לא רלוונטיים מבחינת מכבי. המחלה והמרפא באותו המקום.
Gevaudan

הודעהעל ידי מרסר » 14 אפריל 2025, 14:03

צ'ינאנו אונואקו חתם בהרצליה עוד סוף העונה.
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 14 אפריל 2025, 14:56

מרסר כתב:צ'ינאנו אונואקו חתם בהרצליה עוד סוף העונה.

חילטר בשנים האחרונות בכל מיני קבוצות בקוריאה, מעניין באיזה כושר מגיע.

אם ישחק נגד מכבי אז כמובן שיש סיכוי לא רע שיעשה עלינו שיאי קריירה ונפסיד בדרך למקום השלישי בליגה.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 אפריל 2025, 17:56

מכבי החתימה מחליף לריברו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מרסר » 14 אפריל 2025, 18:29

MTA2311 כתב:

לא יחתימו לדעתי, יש דיווח של ברדה ב ONE שיש אופטימיות שריברו יחזור עוד העונה לשחק.

https://www.one.co.il/Article/24-25/2,6 ... 89889.html
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 14 אפריל 2025, 18:42

MTA2311 כתב:

ולהסתכן בפגיעה במרקם החברתי?
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 14 אפריל 2025, 18:53

טרייד מתבשל בין ירושלים ורמת גן, רועי הובר יעבור לירושלים, כאשר נועם דברת ודרק אוגביידה יעברו לרמת גן.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 14 אפריל 2025, 19:26

כולנו פועלות ורק מכבי ממשיכה לישון
הובר אחלה שחקן ואני מעדיף אותו על בלאט מבחינה חוזית
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 14 אפריל 2025, 20:13

A.Parker כתב:כולנו פועלות ורק מכבי ממשיכה לישון

יש עוד 9 ימים לסגירת חלון ההעברות, קטש שוב אמר בריאון סוף משחק שיגיע שחקן .
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 14 אפריל 2025, 22:39

מרסר כתב:
A.Parker כתב:כולנו פועלות ורק מכבי ממשיכה לישון

יש עוד 9 ימים לסגירת חלון ההעברות, קטש שוב אמר בריאון סוף משחק שיגיע שחקן .

עדיף שיחזור להצהרה שלו אחרי שלא הגיע מחליף לדג'וליוס שהוא מעדיף כבר שלא יבוא.
זה באמת עדיף על פני שיירשם שהביאו, כשבפועל הגיע מאוחר מדי ושחקן חלש מדי.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־24 אורחים