המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני חושבת שכשזה מגיע לרענן כץ, המועדון הזה לא מספיק גדול בשבילו ובשביל פדרמן.
שניהם ביחד לא מסוגלים להסתדר, זה או כץ או פדרמן, אי אפשר גם וגם.
לשיקולכם מי עדיף מבין השניים....
חנו'ש כתב:אני חושבת שכשזה מגיע לרענן כץ, המועדון הזה לא מספיק גדול בשבילו ובשביל פדרמן.
שניהם ביחד לא מסוגלים להסתדר, זה או כץ או פדרמן, אי אפשר גם וגם.
לשיקולכם מי עדיף מבין השניים....
חנו'ש כתב:עם כל חוסר הסימפטיה שלנו לפדרמן, יש לזכור שכשניתנה לשמעון הבחירה בין ה-2, הוא בניגוד אלינו הלך עם פדרמן....
felix_r כתב:חנו'ש כתב:עם כל חוסר הסימפטיה שלנו לפדרמן, יש לזכור שכשניתנה לשמעון הבחירה בין ה-2, הוא בניגוד אלינו הלך עם פדרמן....
אי אפשר לדעת מה הלך שם
החציל האצטקי כתב:אגב, הטיימינג והפואנטה של הכתבה הזאת חשודים להחריד. גם הציטוטים בפנים...
WTF?
חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:אגב, הטיימינג והפואנטה של הכתבה הזאת חשודים להחריד. גם הציטוטים בפנים...
WTF?
אולי שמעון מתחרט על בחירתו, והוא מתכנן איזה מהלך??
חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:אגב, הטיימינג והפואנטה של הכתבה הזאת חשודים להחריד. גם הציטוטים בפנים...
WTF?
החציל האצטקי כתב:אגב, הטיימינג והפואנטה של הכתבה הזאת חשודים להחריד. גם הציטוטים בפנים...
WTF?
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:אגב, הטיימינג והפואנטה של הכתבה הזאת חשודים להחריד. גם הציטוטים בפנים...
WTF?
אני זוכר שלפני כמה חודשים מזרחי פסל לגמרי הכנסת שותף למכבי אחרי שהעלו כתבה בערוץ הזה שיש שותף פוטנציאלי.
אולי מה שקורה היום עם הקבוצה מביא לחשיבה מחודשת.
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:אגב, הטיימינג והפואנטה של הכתבה הזאת חשודים להחריד. גם הציטוטים בפנים...
WTF?
ואולי אנחנו סתם מפתחים ציפיות..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים