המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Gevaudan כתב:הוא בלתי נסבל כפרשן, תמיד היה. היה בזמנו עמוד פייסבוק (לדעתי קראו לו "דברים שגור שלף אומר" או משהו בסגנון) שאיגד את כל השטויות שיוצאות לו מהפה בראנים של שעה וחצי-שעתיים. העמוס תסס כששלח ניסה ללכת לפוליטיקה.
מרסר כתב:אוהדי הפועל ת"א מקרב האולטרס קיללו את הבת של עופר ינאי, ילדה בת 15 שאמא שלה נפטרה, גועל נפש .
מרסר כתב:ינאי שוקל לפרוש מהליגה הישראלית בגלל השיפוט, נו לפחות הרעיון לפרוש ראשונים היה של מכבי.
עידן כתב:מרסר כתב:ינאי שוקל לפרוש מהליגה הישראלית בגלל השיפוט, נו לפחות הרעיון לפרוש ראשונים היה של מכבי.
לא הייתי "דואג". יישארו בליגה כמו גדולים.
felix_r כתב:Gevaudan כתב:הוא בלתי נסבל כפרשן, תמיד היה. היה בזמנו עמוד פייסבוק (לדעתי קראו לו "דברים שגור שלף אומר" או משהו בסגנון) שאיגד את כל השטויות שיוצאות לו מהפה בראנים של שעה וחצי-שעתיים. העמוס תסס כששלח ניסה ללכת לפוליטיקה.
כן, אני זוכר את העמוד הזה
לדעתי, ליאור אליהו דווקא מפתיע בפרשנות איכותית ונעימה. אולי בגלל שעוד לא הספיקו לקלקל אותו.
felix_r כתב:רק אותי מעצבנת הפרשנות של גור שלף?
omerk כתב:felix_r כתב:רק אותי מעצבנת הפרשנות של גור שלף?
זה היה מצחיק איך הוא תירץ את משחק הנפל של זוסמן בסוף
my man כתב:omerk כתב:felix_r כתב:רק אותי מעצבנת הפרשנות של גור שלף?
מה אמר
felix_r כתב:my man כתב:omerk כתב:felix_r כתב:רק אותי מעצבנת הפרשנות של גור שלף?
מה אמר
סתם שטויות. אמר שזה לא נורא שזוסמן קלע רק 4 נקודות (0/7 מהשדה דרך אגב) שלכול שחקן ושחקן קורים משחקים חדשים, והעיקר שהוא לא הזיק...
מיד רציתי להזכיר לשלף שלזוסמן היה חלק משמעותי בסיומת הכושלת של המשחק הראשון. אבל אני לא שם ולא מדבר איתו
felix_r כתב:my man כתב:omerk כתב:felix_r כתב:רק אותי מעצבנת הפרשנות של גור שלף?
מה אמר
סתם שטויות. אמר שזה לא נורא שזוסמן קלע רק 4 נקודות (0/7 מהשדה דרך אגב) שלכול שחקן ושחקן קורים משחקים חדשים, והעיקר שהוא לא הזיק...
מיד רציתי להזכיר לשלף שלזוסמן היה חלק משמעותי בסיומת הכושלת של המשחק הראשון. אבל אני לא שם ולא מדבר איתו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Shay_uzan, yon1, גל גל ו־28 אורחים