המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גיא כתב:מציק לי מאוד שאין לנו שום שחקן גדול באמת שקטש יכול לשלוח אותו ״לך תביא גביע״ או ״אף אחד לא יכול לעצור אותך״
גיא כתב:מציק לי מאוד שאין לנו שום שחקן גדול באמת שקטש יכול לשלוח אותו ״לך תביא גביע״ או ״אף אחד לא יכול לעצור אותך״
Avi1508 כתב:גיא כתב:מציק לי מאוד שאין לנו שום שחקן גדול באמת שקטש יכול לשלוח אותו ״לך תביא גביע״ או ״אף אחד לא יכול לעצור אותך״
בגביע היה לך את רנדולף ויוקובאייטיס
יוקו עדיין קצת פושר אבל בסה״כ הוא לא רע לעומתו רנדולף יהיה חייב להגיע הרבה יותר חד כדי שננצח את ירושלים
Shay_uzan כתב:אגב כולם לזכור, מדר כשיר, נראה אותו באליפות אירופה. או ששוב נצטרך להוציא את הארכיון לגביו...
עידן כתב:Shay_uzan כתב:אגב כולם לזכור, מדר כשיר, נראה אותו באליפות אירופה. או ששוב נצטרך להוציא את הארכיון לגביו...
לא, לא ממש. הוא שיחק פצוע ובניגוד להמלצת הרופאים, גם בגמר היורוקאפ וגם אתמול.
ובכלל, למה אתה חושב שהוא לא ירצה לשחק באליפות אירופה? בית הלחמי סומך עליו, הוא אמור להיות הרכז הבכיר, ולדעתי הוא יעשה את כל המאמצים לשחק.
עידן כתב:Shay_uzan כתב:אגב כולם לזכור, מדר כשיר, נראה אותו באליפות אירופה. או ששוב נצטרך להוציא את הארכיון לגביו...
ובכלל, למה אתה חושב שהוא לא ירצה לשחק באליפות אירופה? בית הלחמי סומך עליו, הוא אמור להיות הרכז הבכיר, ולדעתי הוא יעשה את כל המאמצים לשחק.
Shay_uzan כתב:עידן כתב:Shay_uzan כתב:אגב כולם לזכור, מדר כשיר, נראה אותו באליפות אירופה. או ששוב נצטרך להוציא את הארכיון לגביו...
לוקח אותך חזרה לחלון האחרון שבו מדר וגינת פימפמו בתקשורת שאין מצב שבלאט מפספס חלון פעם שניה רצוף בהמלצת רופא למרות שלא נראה להם שהוא פצוע. באותו חלון שהם בעצמם היו פצועים ושיחקו במחזור לפני ואחרי בליגת העל (שבלאט היה בחוץ ל3 שבועות). אז מה שתקף לבלאט תקף למדר מבחינתי. לפי מדר אם הוא מסוגל לשחק פצוע בקבוצה שישחק פצוע גם בנבחרת, שיקח את זה גם לעצמו.
רוצה לא רוצה מה זה משנה, אחרי הסקנדל עם בלאט לא אכפת לי מהרצון שלו.
Shay_uzan כתב:אני חושב שזה חוצפה ששחקן כי הוא פצוע שלא משחק יצא בכל מקום נגדו למרות שגם הוא לא משחק עם פציעה.
מרסר כתב:
טעות גדולה יש לשחקנים הישראלים וחלק מהזרים משפחות, מזה טירונות בצה"ל ? ויש עוד דבר מעניין, מסתבר שדן אטורו ובראיינט לא מוכנים להגיע לישראל עד שהמלחמה לא תיגמר מה שאומר שהם לא ישחק בליגה הישראלית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים