המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:בלאט טוען היום ב"ידיעות" כי ג'יימס יישאר במכבי. הוא המשיך להתעלם מרוט כשנשאל לגביו, ובהתייחס לפרקינס ענה שיש דברים באוויר.
yarinsaky כתב:ד"א, איזה קבוצה באירופה מתחרה עם מכבי על פרקינס של היום ? אם הפער הוא 300 אלף דולר זה המון לגבי שחקן שעבר פציעה קשה ועבר עונה די בינונית בסך הכול בקבוצת מיד לבל ביורוליג.
מה, הוא דורש 800 ומכבי מוכנה לשלם 500 ? יש לי הרגשה שהדרישה שלו חצופה למדי . לפני שנתיים הוא יכל לדרוש מיליון אולי והיו קבוצות שהיו משלמות לו משהוא קרוב, היום זה לא צריך להיות בכלל קרוב.
בסוף יצא שמכבי חסכה מכל השחקנים הלא נכונים ותשלם באופן מופקע דווקא על שחקן מעבר לשיא. נקווה שזה לא יקרה.
מתAMסרת כתב:ב- 300 אלף הוא לא יהיה כאן, זה ברור לך, לא ?
נסה יותר לכיוון ה- 600-700 אלף (בטח אם הפרסום לגבי רוסיה נכון)
לגבי הלפרין - יותר ממסכימה.
yzafrir כתב:מתAMסרת כתב:ב- 300 אלף הוא לא יהיה כאן, זה ברור לך, לא ?
נסה יותר לכיוון ה- 600-700 אלף (בטח אם הפרסום לגבי רוסיה נכון)
לגבי הלפרין - יותר ממסכימה.
זה לא ב-300K , זה ב-800K רק שבשנה הראשונה ישלמו לו 300K ואם יוכיח את עצמו אז בעונה השנייה יקבל 1.3 מליון .
מכבי חייבת להגן על עצמה והוא צריך להוכיח שהוא שווה את הסכומים שהוא דורש גם עכשיו אחרי הפציעה...
כעיקרון אני חושב שאם הוא כשיר הוא שווה למכבי 600-800K...
yzafrir כתב:אלא אם את קובעת סעיף פיצויי במקרה של שיחרור של 200K ואז יוצא שהוא יכול לשחק עונה אחת תמורת 500K או שני עונות תמורת 800K לעונה...סך הכל זה סיכון לשני הצדדים
yarinsaky כתב:ד"א, איזה קבוצה באירופה מתחרה עם מכבי על פרקינס של היום ? אם הפער הוא 300 אלף דולר זה המון לגבי שחקן שעבר פציעה קשה ועבר עונה די בינונית בסך הכול בקבוצת מיד לבל ביורוליג.
מה, הוא דורש 800 ומכבי מוכנה לשלם 500 ? יש לי הרגשה שהדרישה שלו חצופה למדי . לפני שנתיים הוא יכל לדרוש מיליון אולי והיו קבוצות שהיו משלמות לו משהוא קרוב, היום זה לא צריך להיות בכלל קרוב.
בסוף יצא שמכבי חסכה מכל השחקנים הלא נכונים ותשלם באופן מופקע דווקא על שחקן מעבר לשיא.( נלחמה כמו אריה ונפלה כמו זבוב ). נקווה שזה לא יקרה.
argof כתב:קצת משעשע לקרוא איך נעשה פרקינס שחקן של "300K", כאשר עבור ארון ג'קסון, מלפפון ביכורי הקיץ, שחקן של 8 נק' ב-25% מה-3 עד ההצלבה, עם יחס אס'/איס' לא מרשים במיוחד, היו מוכנים פה לשבור קופות חיסכון...
הכל עניין של תדמיות. ג'קסון משדר חדש ונוצץ, לעומת פרקינס שהוא בבחינת "been there done that".
אם עושים כוחות בשכונה, בוחר את פרקינס לפני ג'קסון. מבטיח לכם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים