ת'רד נבחרות ישראל V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד נבחרות ישראל V3

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 יוני 2025, 18:00

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
omerk כתב:
felix_r כתב:שמועות שנבחרת ישראל U19 לא תטוס לאליפות העולם בשוויץ ותוחלף על ידי נבחרת ממדינה אחרת.

האליפות אמורה להיפתח בעוד 11 ימים

האיגוד חייב למצוא להם פתרון. זה יהיה אסון ברמת היח"צ. אני כבר רואה איך בוטים ותומכי חמאס בעולם יצייצו בטירוף פייק שהעיפו אותנו בגלל המלחמה בעזה וה"ג'נוסייד".

מבאס מאוד, אבל מה לעשות? אנחנו במלחמה, וטיסות החילוץ כרגע מקבלות תעדוף. לא רואה איך יספיקו תוך 11 יום להוציא אותם בטיסה ואח"כ גם להחזיר אותם, כשיש המון אזרחים שמאוד רוצים לחזור ארצה ותקועים בחו"ל.

עם כל הצער בזה, יש כרגע דברים הרבה יותר חשובים, גם מהופעה היסטורית של הנבחרת באליפות העולם.

שיסעו לירדן או יקחו ספינה. יש פתרונות השאלה אם רוצים לחפש כאלה. יש מטוסי חילוץ שיוצאים מישראל אז אפשר לקבל אישור לעלות בדרך חזרה, 20 אנשים זה לא התקהלות

יש לי משפחה שתקועה בחו"ל ואלוהים יודע מתי יצליחו לחזור. עם כל הכבוד, צריך לתת עדיפות למי שתקוע בחו"ל ולא למי שיוצא מיוזמתו. הספורט שולי כרגע.

הם בחול, שיהנו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 17 יוני 2025, 18:31

MTA2311 כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
omerk כתב:האיגוד חייב למצוא להם פתרון. זה יהיה אסון ברמת היח"צ. אני כבר רואה איך בוטים ותומכי חמאס בעולם יצייצו בטירוף פייק שהעיפו אותנו בגלל המלחמה בעזה וה"ג'נוסייד".

מבאס מאוד, אבל מה לעשות? אנחנו במלחמה, וטיסות החילוץ כרגע מקבלות תעדוף. לא רואה איך יספיקו תוך 11 יום להוציא אותם בטיסה ואח"כ גם להחזיר אותם, כשיש המון אזרחים שמאוד רוצים לחזור ארצה ותקועים בחו"ל.

עם כל הצער בזה, יש כרגע דברים הרבה יותר חשובים, גם מהופעה היסטורית של הנבחרת באליפות העולם.

שיסעו לירדן או יקחו ספינה. יש פתרונות השאלה אם רוצים לחפש כאלה. יש מטוסי חילוץ שיוצאים מישראל אז אפשר לקבל אישור לעלות בדרך חזרה, 20 אנשים זה לא התקהלות

יש לי משפחה שתקועה בחו"ל ואלוהים יודע מתי יצליחו לחזור. עם כל הכבוד, צריך לתת עדיפות למי שתקוע בחו"ל ולא למי שיוצא מיוזמתו. הספורט שולי כרגע.

הם בחול, שיהנו

העם כפוי הטובה הזה לא מפסיק להתלונן
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 17 יוני 2025, 18:37

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
omerk כתב:
felix_r כתב:שמועות שנבחרת ישראל U19 לא תטוס לאליפות העולם בשוויץ ותוחלף על ידי נבחרת ממדינה אחרת.

האליפות אמורה להיפתח בעוד 11 ימים

האיגוד חייב למצוא להם פתרון. זה יהיה אסון ברמת היח"צ. אני כבר רואה איך בוטים ותומכי חמאס בעולם יצייצו בטירוף פייק שהעיפו אותנו בגלל המלחמה בעזה וה"ג'נוסייד".

אין קשר, שום דבר ממה שאמרתי לא קשור לאנשים שתקועים בחול, אמרתי שיש ניסיונות חילוץ ויוצאים מפה ספינות ומטוסים ריקים, אז שאחד מהם יקח את הנבחרת ללרנקה ומשם לאליפות. לא רק שזה לא סותר זה בא ביחד
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 17 יוני 2025, 18:53

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
omerk כתב:האיגוד חייב למצוא להם פתרון. זה יהיה אסון ברמת היח"צ. אני כבר רואה איך בוטים ותומכי חמאס בעולם יצייצו בטירוף פייק שהעיפו אותנו בגלל המלחמה בעזה וה"ג'נוסייד".

אין קשר, שום דבר ממה שאמרתי לא קשור לאנשים שתקועים בחול, אמרתי שיש ניסיונות חילוץ ויוצאים מפה ספינות ומטוסים ריקים, אז שאחד מהם יקח את הנבחרת ללרנקה ומשם לאליפות. לא רק שזה לא סותר זה בא ביחד

סבבה, ואיך הם יחזרו? אתה מציע שהם לא יקבלו עדיפות על האחרים? יסכימו להיות תקועים עוד זמן לא ידוע בחו"ל אחרי תום האליפות?
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 17 יוני 2025, 19:03

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:

סבבה, ואיך הם יחזרו? אתה מציע שהם לא יקבלו עדיפות על האחרים? יסכימו להיות תקועים עוד זמן לא ידוע בחו"ל אחרי תום האליפות?

זאת לא אליפות של יום כן? זה עד ה6.7, אם עד אז לא יחזירו את כל מי שתקוע בחול זה יהיה שיא חדש של רגב
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 17 יוני 2025, 19:11

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:
Shay_uzan כתב:שיסעו לירדן או יקחו ספינה. יש פתרונות השאלה אם רוצים לחפש כאלה. יש מטוסי חילוץ שיוצאים מישראל אז אפשר לקבל אישור לעלות בדרך חזרה, 20 אנשים זה לא התקהלות

זאת לא אליפות של יום כן? זה עד ה6.7, אם עד אז לא יחזירו את כל מי שתקוע בחול זה יהיה שיא חדש של רגב

לא רואה מצב שיחזירו את כולם עד אז. אמרו שזה צפוי לקחת חודש במקרה הטוב. אתה גם שוכח שחוץ מזה שהם ייצאו לפרק זמן לא ידוע זה לא רק השחקנים, יש גם פמלייה שלמה, אבטחה והכל. אתה לא יכול להוציא כמות כזו של אנשים ומאבטחים לפרק זמן X בלי לדעת מתי יוכלו לחזור.

לכן אם הם יוצאים זה לדעתי רק עם הבטחה שהם יקבלו קדימות לחזור. וזה לא משהו שאמורים לתת להם, עם כל הכבוד לספורט בכלל ולנבחרת בפרט (ויש לי הרבה כבוד אליהם).
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 18 יוני 2025, 23:02

נראה שהם יצליחו לטוס
https://sports.walla.co.il/item/3758704
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 18 יוני 2025, 23:24

A.Parker כתב:נראה שהם יצליחו לטוס

הבנתי שהיה צריך להודיע עד מחר אם נגיע, אבל לא יכולנו להבטיח הגעה ב 100%
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 19 יוני 2025, 00:03

felix_r כתב:
A.Parker כתב:נראה שהם יצליחו לטוס

הבנתי שהיה צריך להודיע עד מחר אם נגיע, אבל לא יכולנו להבטיח הגעה ב 100%

האריכו את האולטימטום עד שבת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Avi1508 » 22 יוני 2025, 12:26

פורסם הסגל הרחב של נבחרת ישראל ליורובאסקט כשתמיר בלאט בחוץ וטי ג׳יי ליף בפנים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=510417

הלוואי שזה יתפוצץ לבית הלחמי בפרצוף כל העסקונה הזאת, לנבחרת ובוודאי לטורניר חשוב כמו היורובאסקט מזמנים את הכי טובים ולא מתחשבנים עם השחקן שלדעתי הוא אחד מחמשת הישראלים הכי טובים,
זה מזכיר לי את אי הזימון של זהבי בכדורגל בגלל פוליטיקה על חדר
Avi1508

הודעהעל ידי A.Parker » 22 יוני 2025, 12:31

אין לי בעיה שלא הוזמן. הבן אדם זרק זין על הנבחרת כמה וכמה פעמים (זה לא מקרי) ונראה שיש לו המון אגו כדי לקבל רק 10 דקות כמחליף של מדר.
הזימון של ליף מבורך. כל כך חבל שקרינגטון המתאזרח כשיכלו להביא שחקנים פי כמה איכותיים יותר.
A.Parker

הודעהעל ידי Avi1508 » 22 יוני 2025, 12:46

A.Parker כתב:אין לי בעיה שלא הוזמן. הבן אדם זרק זין על הנבחרת כמה וכמה פעמים (זה לא מקרי) ונראה שיש לו המון אגו כדי לקבל רק 10 דקות כמחליף של מדר.
הזימון של ליף מבורך. כל כך חבל שקרינגטון המתאזרח כשיכלו להביא שחקנים פי כמה איכותיים יותר.

בהינתן ומדר כשיר ב100% אולי אתה צודק אבל במצב העניינים הנוכחי יש סיכוי שרועי הובר ובן שף זה הרכזים של הנבחרת וזה לא מספיק טוב בשום צורה
Avi1508

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 יוני 2025, 12:56

בשיא הכנות, לא יודע כמה צריך אותו, יש מספיק גארדים טובים בנבחרת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 22 יוני 2025, 12:57

Avi1508 כתב:
A.Parker כתב:אין לי בעיה שלא הוזמן. הבן אדם זרק זין על הנבחרת כמה וכמה פעמים (זה לא מקרי) ונראה שיש לו המון אגו כדי לקבל רק 10 דקות כמחליף של מדר.

בהינתן ומדר כשיר ב100% אולי אתה צודק אבל במצב העניינים הנוכחי יש סיכוי שרועי הובר ובן שף זה הרכזים של הנבחרת וזה לא מספיק טוב בשום צורה

בן שרף לא ישחק בכלל ביורובסקט הקרוב, כל עוד ייבחר בסיבוב הראשון בדראפט, טפו טפו חמסה חמסה
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 22 יוני 2025, 13:33

לא נורא, יש לנו חיזוק

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 22 יוני 2025, 13:51

Avi1508 כתב:פורסם הסגל הרחב של נבחרת ישראל ליורובאסקט כשתמיר בלאט בחוץ וטי ג׳יי ליף בפנים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=510417

הלוואי שזה יתפוצץ לבית הלחמי בפרצוף כל העסקונה הזאת, לנבחרת ובוודאי לטורניר חשוב כמו היורובאסקט מזמנים את הכי טובים ולא מתחשבנים עם השחקן שלדעתי הוא אחד מחמשת הישראלים הכי טובים,
זה מזכיר לי את אי הזימון של זהבי בכדורגל בגלל פוליטיקה על חדר

בלאט לא רוצה לשחק בנבחרת כול עוד בית הלחמי מאמן שם, כי הוא מעדיף את מדר עליו, בית הלחמי מבין את זה ולא זימן אותו בואו נמאר שבלאט לא כזה מאוכזב .
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 22 יוני 2025, 16:04

הימור שלי שבן שרף לא יגיע לקמפיין ובמקומו יכניסו את בלאט ותהיה "שיחה חיובית" בין בלאט ובית הלחמי וככה יסגרו את זה.

ממה שאומרים, בלאט סחב פציעה לאורך העונה, אז בתכלס אני לא אתנגד שיהיה לו קיץ חופשי להחלים, כי אני לא רואה איך מכבי לא בונים עליו שוב שנה הבאה עם המצב הקיים.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 22 יוני 2025, 17:08

omerk כתב:הימור שלי שבן שרף לא יגיע לקמפיין ובמקומו יכניסו את בלאט ותהיה "שיחה חיובית" בין בלאט ובית הלחמי וככה יסגרו את זה.

ממה שאומרים, בלאט סחב פציעה לאורך העונה, אז בתכלס אני לא אתנגד שיהיה לו קיץ חופשי להחלים, כי אני לא רואה איך מכבי לא בונים עליו שוב שנה הבאה עם המצב הקיים.

שרף לא אמור להגיע, אבל לא רואה שום מצב שבלאט יגיע. מזכיר ששלוש שנים הוא לא הגיע לנבחרת גם כשזומן, זה הגיוני מבחינת כל הצדדים כרגע שהוא לא יקבל זימון.
עידן

הודעהעל ידי גיא » 23 יוני 2025, 17:29

אבל מדר די פצוע לא?
גיא

הודעהעל ידי Shay_uzan » 23 יוני 2025, 18:12

גיא כתב:אבל מדר די פצוע לא?

למזלו הוא לא שחקן מכבי אז מותר לו להיות פצוע במקום נבחרת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan