14 יוני 2011, 09:16
cannon כתב:כמה עדכונים ממקור שאני די סומך עליו (הוא מקבל עדכונים מתוך הקבוצה ואם יש אי דיוקים זה כי בתוך הקבוצה משנים לפעמים את הדעה או ששחקנים לא מסכימים לתנאים שמוצעים להם...). מי שרוצה שיאמין ומי שלא לא:
1. נאכבר לא יגיע למכבי. הפערים בדרישות היו גבוהים מדי והמו"מ הופסק.
2. מכבי רוצה את הלפרין ולא תחתים זרים עד שיחתום או עד שיובהר סופית שהוא לא חותם. הקונספט של הזרים יתבסס על חתימה/אי חתימה שלו בקבוצה.
3. בהנחה שהלפרין יחתום, פטריק בוורלי הוא כרגע המועמד החם ביותר לעמדות 1-2 בזרים.
4. בהנחה שהלפרין יחתום, שני המועמדים החמים והרצויים נכון לעכשיו כמחליפים לאידסון הם קיי.סי ריברס ובויאן בוגדנוביץ' שאותו אפשר להוסיף למלפפונים.
5. יגיע עוד שחקן ישראלי אחד לקו האחורי (העדיפויות הן לנדסברג, אוחיון, רוט בסדר העדיפויות הזה אבל יש גם איתם בעיות).
14 יוני 2011, 09:19
14 יוני 2011, 09:21
כמה עדכונים ממקור שאני די סומך עליו (הוא מקבל עדכונים מתוך הקבוצה ואם יש אי דיוקים זה כי בתוך הקבוצה משנים לפעמים את הדעה או ששחקנים לא מסכימים לתנאים שמוצעים להם...). מי שרוצה שיאמין ומי שלא לא:
1. נאכבר לא יגיע למכבי. הפערים בדרישות היו גבוהים מדי והמו"מ הופסק.
2. מכבי רוצה את הלפרין ולא תחתים זרים עד שיחתום או עד שיובהר סופית שהוא לא חותם. הקונספט של הזרים יתבסס על חתימה/אי חתימה שלו בקבוצה.
3. בהנחה שהלפרין יחתום, פטריק בוורלי הוא כרגע המועמד החם ביותר לעמדות 1-2 בזרים.
4. בהנחה שהלפרין יחתום, שני המועמדים החמים והרצויים נכון לעכשיו כמחליפים לאידסון הם קיי.סי ריברס ובויאן בוגדנוביץ' שאותו אפשר להוסיף למלפפונים
14 יוני 2011, 09:23
14 יוני 2011, 09:35
14 יוני 2011, 09:48
14 יוני 2011, 09:50
itay92 כתב:בוגדנוביץ' לא סגור באחת הטורקיות?
אם יחתום במכבי ההנהלה שיחקה אותה.
14 יוני 2011, 09:52
14 יוני 2011, 09:53
14 יוני 2011, 10:48
14 יוני 2011, 10:56
yzafrir כתב:זה עוד שורה של שמועות שאף אחד לא הוכיח שהיא אמיתית , אני בספק גדול אם בוגדנוביץ' ינחת פה ...
אני חושב שבגזרת הישראלים מכבי צריכה ללכת גם על שייר וגם על לאנדסברג בנוסף להלפרין כי שניהם יוכלו בעתיד (אולי אפילו העונה ) לתת תפוקה גם ביורוליג ויחסכו מקום לעוד גארד זר בעתיד... .
מכבי צריכה להחתים זר אחד במקום איידסון וזר אחד במקום פרקינס ובנוסף להחתים גם את פרקינס (יותר בשביל שנה הבאה מאשר לעונה הזאת) .
14 יוני 2011, 11:00
yzafrir כתב:זה עוד שורה של שמועות שאף אחד לא הוכיח שהיא אמיתית , אני בספק גדול אם בוגדנוביץ' ינחת פה ...
אני חושב שבגזרת הישראלים מכבי צריכה ללכת גם על שייר וגם על לאנדסברג בנוסף להלפרין כי שניהם יוכלו בעתיד (אולי אפילו העונה ) לתת תפוקה גם ביורוליג ויחסכו מקום לעוד גארד זר בעתיד... .
מכבי צריכה להחתים זר אחד במקום איידסון וזר אחד במקום פרקינס ובנוסף להחתים גם את פרקינס (יותר בשביל שנה הבאה מאשר לעונה הזאת) .
14 יוני 2011, 11:02
6 לב צהוב כתב:yzafrir כתב:זה עוד שורה של שמועות שאף אחד לא הוכיח שהיא אמיתית , אני בספק גדול אם בוגדנוביץ' ינחת פה ...
אני באמת חייב להבין אותך באמת אתה רוצה לראות פה 7 זרים איזה מין קבוצה זאת ? אני אפילו נגעל !
6 זרים מספקים גם לאירופה וגם ל3 ליגות .
זה לא שהליגה האדריאטית ממש טובה ישראלים כמו שייר לאנדסברג כן יכולים לשחק שם ואני מעדיף אותם על פני עוד זר אחד וקבוצה .
כמו שזה נראה עכשיו לדעתי צריך להביא עוד זר אחד לעמדה 3 ולסגור את הסגל בישראלים - הלפרין שייר לאנדסברג .
14 יוני 2011, 11:04
6 לב צהוב כתב:yzafrir כתב:זה עוד שורה של שמועות שאף אחד לא הוכיח שהיא אמיתית , אני בספק גדול אם בוגדנוביץ' ינחת פה ...
אני באמת חייב להבין אותך באמת אתה רוצה לראות פה 7 זרים איזה מין קבוצה זאת ? אני אפילו נגעל !
6 זרים מספקים גם לאירופה וגם ל3 ליגות .
זה לא שהליגה האדריאטית ממש טובה ישראלים כמו שייר לאנדסברג כן יכולים לשחק שם ואני מעדיף אותם על פני עוד זר אחד וקבוצה .
כמו שזה נראה עכשיו לדעתי צריך להביא עוד זר אחד לעמדה 3 ולסגור את הסגל בישראלים - הלפרין שייר לאנדסברג .
14 יוני 2011, 13:51
cannon כתב:3. בהנחה שהלפרין יחתום, פטריק בוורלי הוא כרגע המועמד החם ביותר לעמדות 1-2 בזרים.
14 יוני 2011, 13:55
14 יוני 2011, 14:11
itay92 כתב:בוורלי הוא לא כמו ביינום? אתלטי ,%ים נמוכים המ-3,שמירה טובה וקבלת החלטות לא טובה?
14 יוני 2011, 14:16
Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:בוורלי הוא לא כמו ביינום? אתלטי ,%ים נמוכים המ-3,שמירה טובה וקבלת החלטות לא טובה?
תגדיר אחוזים נמוכים..
יש לו כולה 0.4% פחות מפארגו מחוץ לקשת ו-0.1% יותר מפארגו ל-2..
בקשר לקבלת החלטות לא טובה..אני לא חושבת..הוא ממש השתפר בזה השנה בספרטק,ואני גם בטוחה שתחת בלאט הוא ישתדרג אפילו יותר,כמו פארגו.
הוא שומר מצויין(קרצייה מהסוג הישן),ריבאונדר אדיר..לפי דעתי מתמודד עם פרקינס על תואר הגארד הכי טוב באירופה בכל מה שקשור לריבאונדים(6.4 ריבאונדים ברוסיה ו-5.1 ביורוצ'אלנג')והוא נמוך מפרקינס ב-4 ס''מ.
פרקינס ופארגו שיפרו את יכולת המסירה שלהם תחת בלאט,אני בטוחה שבוורלי גם ישתפר..אחרי הכל,אם הוא יגיע הנה הוא לא ישחק בקבוצה קטנה,ששם לפעמים השיטה פחות חשובה וצריך לעשות הכל בשביל לנצח..הוא יצטרך להיות תחת שיטה מאוד קפדנית של מאמן מאוד קפדן,ואני בטוחה שזה יעשה לו רק טוב.
וכן,הוא מאוד אתלטי,בערך כמו פארגו..אם הוא יחתום בוודאות יהיה לנו שואו חחחח
מה שכן,ואני לא יודעת אם הרבה יודעים את זה,יש סרט שנקרא HOOPS REALITY,שזה על בוורלי ועל זה שהוא ניסה להוביל את הקבוצה שלו לאליפות..יופי של סרט דוקומנטרי..צפיתי בו לפני כמה ימים
14 יוני 2011, 14:18
itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:בוורלי הוא לא כמו ביינום? אתלטי ,%ים נמוכים המ-3,שמירה טובה וקבלת החלטות לא טובה?
תגדיר אחוזים נמוכים..
יש לו כולה 0.4% פחות מפארגו מחוץ לקשת ו-0.1% יותר מפארגו ל-2..
בקשר לקבלת החלטות לא טובה..אני לא חושבת..הוא ממש השתפר בזה השנה בספרטק,ואני גם בטוחה שתחת בלאט הוא ישתדרג אפילו יותר,כמו פארגו.
הוא שומר מצויין(קרצייה מהסוג הישן),ריבאונדר אדיר..לפי דעתי מתמודד עם פרקינס על תואר הגארד הכי טוב באירופה בכל מה שקשור לריבאונדים(6.4 ריבאונדים ברוסיה ו-5.1 ביורוצ'אלנג')והוא נמוך מפרקינס ב-4 ס''מ.
פרקינס ופארגו שיפרו את יכולת המסירה שלהם תחת בלאט,אני בטוחה שבוורלי גם ישתפר..אחרי הכל,אם הוא יגיע הנה הוא לא ישחק בקבוצה קטנה,ששם לפעמים השיטה פחות חשובה וצריך לעשות הכל בשביל לנצח..הוא יצטרך להיות תחת שיטה מאוד קפדנית של מאמן מאוד קפדן,ואני בטוחה שזה יעשה לו רק טוב.
וכן,הוא מאוד אתלטי,בערך כמו פארגו..אם הוא יחתום בוודאות יהיה לנו שואו חחחח
מה שכן,ואני לא יודעת אם הרבה יודעים את זה,יש סרט שנקרא HOOPS REALITY,שזה על בוורלי ועל זה שהוא ניסה להוביל את הקבוצה שלו לאליפות..יופי של סרט דוקומנטרי..צפיתי בו לפני כמה ימים
אם צביקה לא מאמן קפדן אז מי כן?
14 יוני 2011, 14:29