עידן כתב:felix_r כתב:לא אני. אני לא רציתי את ריינולדס גם לאחר העונה המוצלחת בבאיירן. פשוט אני צופה במשחקים, ושמתי לב שהוא תמיד עשה הפוך ממה שטרינקיירי אמר לו לעשות, ופשוט משגע את המאמן האיטלקי. בגלל זה טרינקיירי היה פשוט מוריד אותו לספסל בדקות האחרונות.
התכוונתי על אדאמס שדיברת עליו בחיוב ממש עכשיו![]()
לגבי ריינולדס לא התכוונתי אתה ספציפית. דיברתי באופן כללי על תגובות נפוצות של חבר'ה פה בפורום על שחקן כזה או אחר, אני לא באמת זוכר שמות של המגיבים.
יש מקרים בהם אני יכול להבין את ההכאה על חטא (נניח לסור), אבל ברוב המקרים, כמו אלו שציינתי, אלו שחקנים שאני לא מתגעגע אליהם ולא רוצה לראות אותם שוב משחקים במדי מכבי גם אם יש להם תקופות מוצלחות בקבוצות אחרות. כמובן שזו דעה אישית בלבד וזכותו של כל אחד לחשוב אחרת.
שמע, אדאמס מראש הוחתם כדי לעבות את כמות הגארדים בגלל פציעתם של היליארד ויפתח זיו, אם אני זוכר נכון. כוכבים היו גם בלעדיו: בראון ובולדווין. ממנו נדרש רק לתת דקות סבירות מהספסל, ואת זה אדאמס נתן. הוא שותף ב 25 משחקים עם 15:51 דקות בממוצע למשחק.
עכשיו, אחרי שבדקתי שוב את המספרים שלו באותה העונה שמתי לב, שכול המשחקים הטובים שלו היו כולם במשחקי החוץ:
21 נקודות בבאיירן
20 נקודות בברצלונה
17 נקודות בברלין
15 נקודות במדריד
13 באולימפיאקוס
מוזר למה דווקא בחוץ