פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
18 יולי 2025, 18:37
אם לוני ווקר מגיע הוא מגיע בנוסף לעוד גארד או אפילו שניים.
.
18 יולי 2025, 23:09
במקום לבלבל את המוח עם ווקר מה ווקר, היו צריכים לשים על אדווארדס את ה-2 מיליון דולר האלה ולהתאבד עליו כדי שיגיע לשחק פה. בלי תירוצים ובלי קונצים. עכשיו זה לקושש אבנים עם מעט השחקנים הנורמליים שנותרו
19 יולי 2025, 08:12
Gevaudan כתב:במקום לבלבל את המוח עם ווקר מה ווקר, היו צריכים לשים על אדווארדס את ה-2 מיליון דולר האלה ולהתאבד עליו כדי שיגיע לשחק פה. בלי תירוצים ובלי קונצים. עכשיו זה לקושש אבנים עם מעט השחקנים הנורמליים שנותרו
אתה יוצא פה מנקודת הנחה שבאמת מכבי מתכוונת להשכיב 2 על שחקן כלשהו.
19 יולי 2025, 12:09
שיחות מתקדמות עם מייק ג׳יימס…
19 יולי 2025, 13:05
Gevaudan כתב:במקום לבלבל את המוח עם ווקר מה ווקר, היו צריכים לשים על אדווארדס את ה-2 מיליון דולר האלה ולהתאבד עליו כדי שיגיע לשחק פה. בלי תירוצים ובלי קונצים. עכשיו זה לקושש אבנים עם מעט השחקנים הנורמליים שנותרו
לא יודע. על אף עונת שיא שלו, הוא לא הצליח להביא את קבוצתו לפליי-אוף
19 יולי 2025, 13:08
זה יכול להיות, במונאקו הוא לא רוצה להישאר הצעות מקבוצות אני לא רואה שיש לו ובמכבי מחפשים שם גדול שירגיע את האוהדים.
19 יולי 2025, 13:11
גם שם שירגיע את האוהדים...אבל גם שחקן שלדעתי לא ממש רוצה להיות פה, לא ממש מתאים למשחק קבוצתי, נראה לי כמו מתכון להרבה בעיות אבל העיקר שהאוהדים יהיו מרוצים, לטעמי אחד כמו גראהם הרבה יותר מתאים
19 יולי 2025, 13:11
לא אתפלא אם מכבי תעשה את הטעות הנוראית הזאת, זה כל כך קלאסי למכבי...
19 יולי 2025, 13:20
עכשיו ברצינות חברים , לוני ווקר שחקן מעלה . ארגז הכלים שלו מרשים
הנדס+ווקר זה טוב , ממש טוב
לגבי האופי של ווקר אפשר לרשום רומנים . משחקו מאוד נתון למצבי הרוח שלו
ווקר ב ט ו ח שהוא כוכב נ.ב.א ולכל מקום שהוא מגיע הוא מתנהג כך . ברנש קשה לעיכול
אפילו פילדלפיה זרקה אותו אחרי שכבר חתם לשנתיים
מכל קבוצה באירופה ווקר דורש חוזה יציאה לנ.ב.א בכל שלב העונה , ככה הוא ברח מזלגיריס בשנה שעברה תוך יום אחד
לסיכום , ווקר שחקן נהדר ..... אבל לא יהיה במכבי
19 יולי 2025, 13:22
where is the love? כתב:גם שם שירגיע את האוהדים...אבל גם שחקן שלדעתי לא ממש רוצה להיות פה, לא ממש מתאים למשחק קבוצתי, נראה לי כמו מתכון להרבה בעיות אבל העיקר שהאוהדים יהיו מרוצים, לטעמי אחד כמו גראהם הרבה יותר מתאים
למה לא קבוצתי? בעונת היורוליג החולפת הוא היה מקום רביעי באסיסטים אחרי שורטס,בלאט וקמפאצו, עם 5.8 אסיסטים למשחק.
לדוגמא, לאדווארדס היו רק 2.1 אסיסטים למשחק
19 יולי 2025, 13:33
הכוונה שלי הוא תמיד שם את עצמו מעל לקבוצה, יש בעיות איתו להמון מאמנים, וזה שחקן שיגיע לפה לא פחות מ 2 מליון דולר...ואני מפחד מאוד שמכבי ילכו על הדבר הזה. זה לא שם שהייתי רוצה כאן בקבוצה.
מבחינת משחק הוא מצויין וכן והוא בהחלט גם טוב במסירות. הגדרתי את זה לא נכון, לא קבוצתי לא כי לא מוסר אלא קשה לאמן אותו, בזמנו נדמה לי עודד דיבר על זה.
19 יולי 2025, 14:05
where is the love? כתב:הכוונה שלי הוא תמיד שם את עצמו מעל לקבוצה, יש בעיות איתו להמון מאמנים, וזה שחקן שיגיע לפה לא פחות מ 2 מליון דולר...ואני מפחד מאוד שמכבי ילכו על הדבר הזה. זה לא שם שהייתי רוצה כאן בקבוצה.
מבחינת משחק הוא מצויין וכן והוא בהחלט גם טוב במסירות. הגדרתי את זה לא נכון, לא קבוצתי לא כי לא מוסר אלא קשה לאמן אותו, בזמנו נדמה לי עודד דיבר על זה.
שמע, הוא שיחק 4 עונות רצוף במונאקו. מה שאומר שהוא לא כזה רעל כפי שחלק מהאנשים חושבים.
למה מונאקו לא ממהרת להאריך את החוזה שלו? כי הוא יליד 1990, בן 35 בעוד חודש, והתחיל קצת לרדת ביכולת.
19 יולי 2025, 14:08
נשמע כמו משהו שמתאים למכבי, וגם אם קטש יתנגד לא יגידו כלום...
ושוב אני שאול מה קולדבלה עושה בקבוצה ? דברנו על ליגה איטלקית ? כלום לא הביא אפילו לא את פאייה, אז מה הסיפור? הנדס לא, לאמב לא... אמר ליגת קיץ, בבקשה מחר היא נגמרת... מה הסיפור?
19 יולי 2025, 14:25
חברים זה ממש מביך שאתם מתיחסים לטרוליות והידעה על מייק ג'יימס שהמציא אותה ילד בן 4 וחצי שאין לו דלי מים כדי לשחק בחול
19 יולי 2025, 14:56
Neo כתב:חברים זה ממש מביך שאתם מתיחסים לטרוליות והידעה על מייק ג'יימס שהמציא אותה ילד בן 4 וחצי שאין לו דלי מים כדי לשחק בחול
אנחנו לא לא לוקחים את השמועה ברצינות. סתם מדברים באופן היפותטי
19 יולי 2025, 16:28
קיליאן הייז מעומד למכבי .
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=513009
נערך לאחרונה על ידי
מרסר בתאריך 19 יולי 2025, 16:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
19 יולי 2025, 16:32
מועמד גם לצרפתיות ובהיותו צרפתי יש לכך חשיבות. בתסריט מאוד אופטימי זה מקרה מאלדון 2 באירופה. במקרה פסימי נפילה אחרי זמן חלש ב-nba.
19 יולי 2025, 17:02
קיליאן הייז...too good to be true