המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ולחשוב שאלה השמות שמחתימים עוד לפני שנגמר הדד ליין לחידוש המנויים.
ככה זה נראה כשהם עוד מתאמצים, סתם בשביל לקבל פרספקטיבה
BIG sofo כתב:אני אוהב שחקנים ברזילאים
JarJarBinx כתב:BIG sofo כתב:אני אוהב שחקנים ברזילאים
את פבראני אהבת?
felix_r כתב:JarJarBinx כתב:BIG sofo כתב:אני אוהב שחקנים ברזילאים
את פבראני אהבת?
את אלכס גרסיה
ומה עם מוריליו דה רוסה האגדי?JarJarBinx כתב:BIG sofo כתב:אני אוהב שחקנים ברזילאים
את פבראני אהבת?
Avi1508 כתב:היום דיווחו שמרסיו סנטוס ירוויח 650000 אלף דולר
לא מבין מי המטומטם ששילם לו כל כך הרבה
Avi1508 כתב:היום דיווחו שמרסיו סנטוס ירוויח 650000 אלף דולר
A.Parker כתב:Avi1508 כתב:היום דיווחו שמרסיו סנטוס ירוויח 650000 אלף דולר
אותם אנשים שמשלמים 650 לבלאט ו-600 ללביא וכו'
מרסר כתב:A.Parker כתב:Avi1508 כתב:היום דיווחו שמרסיו סנטוס ירוויח 650000 אלף דולר
זה השכר היום לשחקנים משלימים ואפילו יותר, לגבי הישראלים אם לא תחתים את הטובים שהם גם ככה מעט הם יהיו אצל ינאי או אדלסון, נגמרו הימים שמכבי שלטה בשוק הישראלים לבד, ויכולנו להחתים שחקנים ב 250 אלף דולר לעונה.
A.Parker כתב:מרסר כתב:A.Parker כתב:Avi1508 כתב:היום דיווחו שמרסיו סנטוס ירוויח 650000 אלף דולר
זה השכר היום לשחקנים משלימים ואפילו יותר, לגבי הישראלים אם לא תחתים את הטובים שהם גם ככה מעט הם יהיו אצל ינאי או אדלסון, נגמרו הימים שמכבי שלטה בשוק הישראלים לבד, ויכולנו להחתים שחקנים ב 250 אלף דולר לעונה.
קודם שיחתימו זרים במיליון וחצי לפחות ואז שיתנו 600 לשיראלים שלא הוכיחו כלום. כרגע זה בא על חשבון התקציב שלא גדל, וזה מטומטם מאוד.
מרסר כתב:A.Parker כתב:מרסר כתב:A.Parker כתב:Avi1508 כתב:היום דיווחו שמרסיו סנטוס ירוויח 650000 אלף דולר
קודם שיחתימו זרים במיליון וחצי לפחות ואז שיתנו 600 לשיראלים שלא הוכיחו כלום. כרגע זה בא על חשבון התקציב שלא גדל, וזה מטומטם מאוד.
כול עוד מכבי תשחק בליגה הישראלית יהיו ישראלים בקבוצה ועדיף הטובים ביותר שאפשר להשיג, ודווקא תקציב הזרים עלה, חוץ מסנטוס וקלארק לדעתי כול זר שהגיע ויגיע יעלה לפחות מיליון דולר לעונה, השאלה היא איזה זרים מביאים, תקציב גדול זה מצוין אבל לא תמיד עושה הבדל גדול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים