16 יולי 2012, 17:57
קודי כתב:אני חושב שמאז אותו ראיון אומלל של פדרמן, בו הוא הראה שאין לו טיפת הערכה לבלאט והוא לא מייחס לו כמעט כלום מההצלחה של השנים האחרונות, היה ברור שזו תחילת הסוף. פדרמן היה צריך להחתים את בלאט בגלל הקהל אבל ברור שהוא לא באמת רצה אותו ונראה לי שעכשיו הוא מנסה לדחוק אותו החוצה בכוח. רק לא ברור לי למה בלאט מאפשר לפדרמן לרמוס אותו.
16 יולי 2012, 17:58
שחף כתב:בכל מקרה, אם זה נכון, אולי משהו יזוז סוף סוף. רק צריך לשלוח לפדרמנים את הטור האפשרי של שלח אם בלאט יעזוב באמצע הקיץ והשחיטה הכשרה שתלך ביציע העיתונות והופ יישלף לו הארנק ויימצא הכסף.
16 יולי 2012, 18:04
חנו'ש כתב:שחף כתב:בכל מקרה, אם זה נכון, אולי משהו יזוז סוף סוף. רק צריך לשלוח לפדרמנים את הטור האפשרי של שלח אם בלאט יעזוב באמצע הקיץ והשחיטה הכשרה שתלך ביציע העיתונות והופ יישלף לו הארנק ויימצא הכסף.
הרדיפה אחרי אהבת התקשורת אצל הסיניור ידועה בהחלט, אבל מעניין עד כמה היא קיימת אצל הג'וניור??
16 יולי 2012, 19:05
16 יולי 2012, 19:11
yarinsaky כתב:יאללה שיתנגשו עד הסוף, פיצוץ סופרנובה מדהים צריך להיות כאן !
16 יולי 2012, 19:12
felix_r כתב:yarinsaky כתב:יאללה שיתנגשו עד הסוף, פיצוץ סופרנובה מדהים צריך להיות כאן !
אני רואה שקיבלת את הגישה שלי. בלי פיצוץ גדול לא ישתנה פה כלום, אז עדיף עכשיו, מאשר לסבול כל קייץ
16 יולי 2012, 19:12
felix_r כתב:yarinsaky כתב:יאללה שיתנגשו עד הסוף, פיצוץ סופרנובה מדהים צריך להיות כאן !
אני רואה שקיבלת את הגישה שלי. בלי פיצוץ גדול לא ישתנה פה כלום, אז עדיף עכשיו, מאשר לסבול כל קייץ
16 יולי 2012, 19:14
16 יולי 2012, 19:20
גל גל כתב:אלוהים ישמור עם בלאט יעזוב את מכבי אנחנו ניהיה קבוצה כזאת עלובה..לא התפלא עם נתקשה לעלות לטופ 16 בלעדיו
16 יולי 2012, 19:23
gandya כתב:גל גל כתב:אלוהים ישמור עם בלאט יעזוב את מכבי אנחנו ניהיה קבוצה כזאת עלובה..לא התפלא עם נתקשה לעלות לטופ 16 בלעדיו
ואם הוא לא יעזוב? מכבי יעלו לפיינל-פור? מכבי תהיה קבוצה עלובה בכל מקרה, בלאט, האיש שנכשל בכל קבוצה מחוץ למכבי ונבחרת רוסיה, אפילו הוא מתחיל לדאוג למוניטין שלו, עקב הסגל המסריח שהכתיבו לו בקייץ הזה הוא מוכן עוד רגע לשבור כלים וללכת מכאן, למרות התנגדות אישתו, עד כדי כך הסגל של מכבי נראה חרה בשלב הזה.
16 יולי 2012, 19:25
קודי כתב:felix_r כתב:yarinsaky כתב:יאללה שיתנגשו עד הסוף, פיצוץ סופרנובה מדהים צריך להיות כאן !
מסכים איתכם. עד עכשיו חשבתי אחרת אבל עכשיו אני משוכנע שככל שיהיה רע עכשיו יהיה יותר טוב אחר כך.
16 יולי 2012, 19:26
16 יולי 2012, 19:29
yarinsaky כתב:יש לי יש יש לי :
בלאט החליט להתפטר ממכבי.
פיני ושרף החליטו לאמן ביחד את מכבי, הם חברים טובים היום .
שרף יאמן כל העונה עד משחקי הגמר ( אם יהיו כאלו, סביר להניח שרק בארץ ) ופיני יעביר דחקות באימונים עד אז.
פיני יאמן את משחקי הגמר בלבד. שרף יעמוד מאחוריו ויזיע במקומו.
16 יולי 2012, 20:57
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:אני לא מבינה?
אין לשמעון שום מנדט להעיף את התחת של בצ'יקמוק המחוצ'קן הזה אל מחוץ לאטמוספירה??
הורסים לו את מפעל חייו מול עיניו ואפילו להילחם הוא כבר לא מנסה??
הוא כבר ממש הזדקן....
אני פחדתי והתרעתי עוד כשפדרמן הכניס את הבן שלו לעסקים והבנתי שהוא משתלט על מכבי בזמן שאנשים לא הבינו למה אני מודאג
עכשיו אולי גם אתם(ושמעון)מבינים אבל זה כבר מאוחר מדי-פדרמן השליט הבלתי מעורער של מכבי
16 יולי 2012, 20:59
שחף כתב:אפשר להתבאס שנייה על ג'ורדי?
אם היו מתחילים את הפיינשל פייר פליי עכשיו אנחנו היינו מתלבטים בין לורבק לקרסטיץ', וברסה הייתה צריכה לריב על פופס.
טוב שנייה של פנטזייה עברה.
16 יולי 2012, 21:01
jol9 כתב:שחף כתב:אפשר להתבאס שנייה על ג'ורדי?
אם היו מתחילים את הפיינשל פייר פליי עכשיו אנחנו היינו מתלבטים בין לורבק לקרסטיץ', וברסה הייתה צריכה לריב על פופס.
ואם יממשו את הפייננשל פייר פליי בליגת קופל, אז אשדוד יתחזקו באליהו ובפניני ומכבי תחתים את קוזי'קרו וארז כץ...
לא, אני לא אוהב את כל נושא הגבלת השכר, בטח לא כל עוד זה מגיע מאוהדי מכבי.
16 יולי 2012, 21:03
16 יולי 2012, 21:04
gandya כתב:גל גל כתב:אלוהים ישמור עם בלאט יעזוב את מכבי אנחנו ניהיה קבוצה כזאת עלובה..לא התפלא עם נתקשה לעלות לטופ 16 בלעדיו
ואם הוא לא יעזוב? מכבי יעלו לפיינל-פור? מכבי תהיה קבוצה עלובה בכל מקרה, בלאט, האיש שנכשל בכל קבוצה מחוץ למכבי ונבחרת רוסיה, אפילו הוא מתחיל לדאוג למוניטין שלו, עקב הסגל המסריח שהכתיבו לו בקייץ הזה הוא מוכן עוד רגע לשבור כלים וללכת מכאן, למרות התנגדות אישתו, עד כדי כך הסגל של מכבי נראה חרה בשלב הזה.
16 יולי 2012, 21:05
שחף כתב:זה לא היה משנה את הפערים בארץ כי גם בארץ מכבי מכניסה הרבה יותר כסף מקבוצות אחרות....
16 יולי 2012, 21:06
gandya כתב:jol9 כתב:שחף כתב:אפשר להתבאס שנייה על ג'ורדי?
ואם יממשו את הפייננשל פייר פליי בליגת קופל, אז אשדוד יתחזקו באליהו ובפניני ומכבי תחתים את קוזי'קרו וארז כץ...
לא, אני לא אוהב את כל נושא הגבלת השכר, בטח לא כל עוד זה מגיע מאוהדי מכבי.
ההגבלות הללו לא יעזרו לאף קבוצה בארץ, ההגבלות אומרות שאין לחרוג הרבה בהוצאות מעבר להכנסות.