ת'רד מלפפונים 2025

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2025

הודעהעל ידי Gevaudan » 02 אוגוסט 2025, 17:00

omerk כתב:
Gevaudan כתב:הייתה ציפיה שאם רוקאס לא ממשיך, יביאו שחקן עם פרופיל דומה לו לכל הפחות שישחק לצד ווקר.
דאוטין והבחורצ'יק מפרטיזן זה לא זה ולא יהיה זה גם בעונה הבאה. כשחקני משנה של המשנה, אולי.

התחושה היא שעוד הפעם מחכים לרגע האחרון כדי להגיד ש"השוק ריק" ולא מנסים לבנות קבוצה עם מספיק זרים שיכולה לעשות פלייאוף עם העומסים.
וכן, אם בונים על צ'ארלס באסיי, שיכינו סנטר 3 מראש כי הוא פציע בערך כמו רנדל.

באמת לא בא בקטע רע, אבל מה גרם לך להבין כזה דבר? כל שחקן שעזב עונה קודמת, קיבלנו מחליף זול משמעותית. אין סיבה שזה יהיה שונה הפעם, במיוחד שהביאו את ווקר.

ההצהרות של המועדון והפרופיל שווקר לכאורה חותם בו. אם הוא באמת סגר על 2.3-2.4 לעונה אלו מספרים שלא ראיתי מהמועדון בשנים האחרונות (תוסיף את חוזי הישראלים). לא חושב שזו ציפיה לא סבירה לצפות לרכז פותח שהוא לא למל"מ מהג'יליג. גם לודנברג לצורך העניין זה שחקן של מיליון+- לעונה. לא בטוח שדאוטין יחתום בהרבה פחות
Gevaudan

הודעהעל ידי omerk » 02 אוגוסט 2025, 17:19

Gevaudan כתב:
omerk כתב:
Gevaudan כתב:הייתה ציפיה שאם רוקאס לא ממשיך, יביאו שחקן עם פרופיל דומה לו לכל הפחות שישחק לצד ווקר.
דאוטין והבחורצ'יק מפרטיזן זה לא זה ולא יהיה זה גם בעונה הבאה. כשחקני משנה של המשנה, אולי.

התחושה היא שעוד הפעם מחכים לרגע האחרון כדי להגיד ש"השוק ריק" ולא מנסים לבנות קבוצה עם מספיק זרים שיכולה לעשות פלייאוף עם העומסים.

באמת לא בא בקטע רע, אבל מה גרם לך להבין כזה דבר? כל שחקן שעזב עונה קודמת, קיבלנו מחליף זול משמעותית. אין סיבה שזה יהיה שונה הפעם, במיוחד שהביאו את ווקר.

ההצהרות של המועדון והפרופיל שווקר לכאורה חותם בו. אם הוא באמת סגר על 2.3-2.4 לעונה אלו מספרים שלא ראיתי מהמועדון בשנים האחרונות (תוסיף את חוזי הישראלים). לא חושב שזו ציפיה לא סבירה לצפות לרכז פותח שהוא לא למל"מ מהג'יליג. גם לודנברג לצורך העניין זה שחקן של מיליון+- לעונה. לא בטוח שדאוטין יחתום בהרבה פחות

ברגע שהם הבינו שהמנויים לא ממהרים לחדש והם נכנעו לדרישה להאריך את החידוש עד ה-15 אחרי שרואים איזה סגל מתגבש, היה ברור שיביאו מימון לפני לאיזו החתמה מפוצצת כדי לרצות את האוהדים. ברגע שהביאו את ווקר, לא ציפיתי לעוד "כוכב". די בטוח שאם רוקאס היה נשאר בחוזה המחודש שהציעו לו, לא היית רואה פה את ווקר.
omerk

הודעהעל ידי Mageguns » 02 אוגוסט 2025, 17:58

היי חבר'ה,

סיטואציה מאתגרת עכשיו במכבי ומעניין יהיה לראות כיצד ההנהלה תפעל...מה שנקרא נק' מבחן אם מכבי מתכוונת באמת להשקיע כמו שצריך ולצרף צוות מסייע ברמה גבוהה סביב ווקר או שזאת באמת הייתה "החתמת השתקה" לאור כל הרעש מסביב כדי לנסות לסנוור את בעלי המנויים לחדש.

כאמור מדובר פה בשחקנים בעמדות מפתח, 2 מועמדים לרכז הפותח ולסנטר הבכיר.
יש לציין על סמך דו"חות סקאוט שראתי וסרטוני ווידיאו בלבד התרשמתי דווקא יותר מ-Jalen hood-Schifino שהוזכר פה ובתקשורת קודם מאשר מ-Jeff Downtin Jr. אני חושב שדווקא ג'יילן יותר מתאים לרכז ובעל קצב שליטה במשחק, יכולת יצירת מצבים, הגודל שלו והזריקה מחצי מרחק - מזכיר לי מאוד את בולדווין.

לגבי הסנטר צ'ארלס בייסי - מתרשם שהוא אכן חי בצבע, גם בהתקפה וגם בהגנה, כולל ריבאונד טוב. ביתר הדברים הוא לא כל כך טוב. לא ידוע מה מצב המו"מ איתו, כי יש גם דיווח על הצטרפותו לפרטיזן.

בנוגע לאורוש טריפונוביץ' - קשה לשפוט, במידה ואכן מביאים אותו אז זה דווקא סימן פחות מעודד מצד ההנהלה שתבחר להראות לנו "חזרה למקורות".. במידה ובכל זאת מגיע כנראה חולמים על כך שיעבור תהליך דומה לרוקאס, כמובן שבעמדה 3.. כך שיצא שבריסט יהיה ה-3 הבכיר. לא בטוח מה אני חושב על זה.

אם למישהו יש מידע נוסף לחלוק על מועמדים פוטנציאלים חלופיים אשמח לשיתוף :)
הרשימה שפורסמה היום באתר ספורט 5 - סנטרים וקלעיים מובילים פנויים באירופה - לא מעודדת כלל, כמעט כולם מעבר לשיא בין אם בין ובין אם במצב הבריאותי.
סמל אישי של המשתמש
Mageguns

הודעהעל ידי מרסר » 02 אוגוסט 2025, 20:11

פגה אופציית היציאה של לוני ווקר מהחוזה במכבי, השחקן צפוי להצטרף רשמית במהלך השבוע הבא.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514296
מרסר

הודעהעל ידי מרסר » 02 אוגוסט 2025, 20:22

צ'ארלס באסיי מתכוון להישאר בארצות הברית, ולהילחם על חוזה ב NBA .

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514294
מרסר

הודעהעל ידי Gevaudan » 02 אוגוסט 2025, 21:27

omerk כתב:
Gevaudan כתב:
omerk כתב:

ברגע שהם הבינו שהמנויים לא ממהרים לחדש והם נכנעו לדרישה להאריך את החידוש עד ה-15 אחרי שרואים איזה סגל מתגבש, היה ברור שיביאו מימון לפני לאיזו החתמה מפוצצת כדי לרצות את האוהדים. ברגע שהביאו את ווקר, לא ציפיתי לעוד "כוכב". די בטוח שאם רוקאס היה נשאר בחוזה המחודש שהציעו לו, לא היית רואה פה את ווקר.

זה בדיוק העניין, אני לא תופס מרוקאס "כוכב". הוא לכל היותר שחקן יורוליג סולידי עם תקרה.
זה גם מה שמשתקף בחוזה שהוא חותם עליו בכוכב (אזור המיליון\מיליון מאה אירו לפי הדיווחים) או מה שמכבי עצמה הציעה לו בשדרוג.

מה שרוצים להחתים פה, או כבר סיכמו ומחכים לאחרי תשעה באב להודיע, זה לכל היותר שחקני משנה של המשנה.
אין שום הבדל ממשי ברמה בין דאונטין וטריפונוביץ' ובין ראנדולף וקלארק בעיניי, פרט לליגה בה כל אחד שיחק לפני. זה אולי מתאים למקומות 14-13, אבל לא פלייאין, בטח שלא פלייאוף.
נערך לאחרונה על ידי Gevaudan בתאריך 02 אוגוסט 2025, 21:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
Gevaudan

הודעהעל ידי BIG sofo » 02 אוגוסט 2025, 21:28

בנתיים יש 3 שחקני חמישייה מצויינים:
1 - זר
ווקר
בריסט
הורד/טי גי ליף
5 - זר

נמתין לראות מי יהיו 2 הזרים הנוספים.
***גם הורד + טי לי ליף יכולים לשחק בעמדה 5....
BIG sofo

הודעהעל ידי Gevaudan » 02 אוגוסט 2025, 21:29

הם ככל הנראה יהיו טריפונוביץ' ודאונטין (בעמדה 1 ו-3).
כבר התחיל הנוהג של הפולואו בין רגב פנאן ובין השחקנים הללו באינסטגרם.
Gevaudan

הודעהעל ידי מרסר » 02 אוגוסט 2025, 21:43

Gevaudan כתב:הם ככל הנראה יהיו טריפונוביץ' ודאונטין (בעמדה 1 ו-3).

כן השאלה היחידה שנותרה זה מי יהיה ב 5, כול השאר נראה סגור לגמרי
מרסר

הודעהעל ידי er79 » 02 אוגוסט 2025, 21:59

Gevaudan כתב:הם ככל הנראה יהיו טריפונוביץ' ודאונטין (בעמדה 1 ו-3).

נכון. טרי טרי. אתמול לא עקב אחריהם. זה האינדיקציה הכי ברורה. לדעתי ההתבססות על דאוטין בעמדה הכי חשובה במגרש תעלה לנו ביוקר.
er79

הודעהעל ידי אדם » 03 אוגוסט 2025, 01:19

אני כבר מעדיף את לונדברג ובוסטון
וטרפינוביץ.
סנטר נוסף זר .
ווקר ,סנטוס,קלארק,הורד,בריסט.
9 זרים זה סגל שיהיה בסדר מבחינתי .
אני חושב שטרפינוביץ מגיע באיזה 600 ,דאוטין 850,סכומים קטנים אחרי כל האוהא.

מצפה לרכז שהוא לא דאוטין אבל זה מה נקבל ,היתי שמח לקבל את הסרבי הצעיר אבל ליד ותוספת בוסטון ,בנוסף סנטר נוסף בכיר .
קלארק ודאוטין באמת צמד רכזים באותו סגנון פרוע מתפרע וחסר ריכוז .
אדם

הודעהעל ידי Jazzman » 03 אוגוסט 2025, 07:47

לא הבנתי למה הולכים דווקא על דאוטין. נראה לא מספיק טוב בכלום ובטח לא תחליף לרוקאס בחוכמת משחק.
Jazzman

הודעהעל ידי Avi1508 » 03 אוגוסט 2025, 08:29

אין לכתבים מה לכתוב אז רק אוכלים לנו את הראס על ג׳ף דאוטין ג׳וניור
כבר שבוע שלם שאני קורא עליו ״במו״מ״ ״במו״מ מתקדם״ ״מתקרב למכבי״ ״קרוב למכבי״ ״מתקרב משמעותית״
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514328
אני מהמר שהוא כבר חתום במכבי מלפני שבוע
ולגבי השחקן עצמו אני גם חושב שהוא לא מתאים לעמדת הרכז הפותח שלנו ואני הייתי מחתים אותו במקום קלארק ומביא שחקן שהוא יותר רכז לעמדת הרכז הפותח אבל כמו שאנחנו מכירים את מכבי אז בסופו של דבר תמיר בלאט יהיה הרכז הפותח שלנו
Avi1508

הודעהעל ידי Mitelka » 03 אוגוסט 2025, 10:19

טוב חרשתי קצת בסופ״ש על דאוטין. וואו, לא התלהבתי בשיט.

לפני כמה חודשים רשמתי פה שמכבי בבעיה בעמדה 1. מצד אחד יש לה שני שחקנים. אחד שהראה פוטנציאל גדול ואולי יכול להתפתח לרכז יורוליג סבבה והשני - טוב, תמיר בלאט. אף אחד מהם לא רכז יורוליג בכיר, מצד שני אני לא חשבתי שמישהו מהם יזרק לעמדת הרכז השלישי שמביא מגבות בעיקר מהספסל. זה לא התחבר ולי וזה לא התחבר לי.

אז מכבי ״פתרה״ את זה ברכש שהוא סוג של רכז ויכול לשחק שם אבל לא באמת. דאוטין הוא 1 שמתחיל מהלכים בעיקר בשבילו. רב הזריקות זה מחצי מרחק (שם קצת מזכיר את רוקאס) או משלוש. לא מגיע עד הטבעת. לא מייצר לאחרים. מבחינת כיוון של סגנון משחק הוא יותר סקוטי מאשר רוקאס. כלומר יכול לשחק 1 אבל יותר קליעה ופחות מסירה. אז מכבי אמרה הוא גם 1 יכול לשחק לצד לוני וגם 2 שיכול לשחק לצד בלאט או קלארק. הבעיה שלי פחות העמדה (הרעיון נחמד) אלה סט היכולות. לא רואה שום דבר מיוחד. קצת קליעה מחצי מרחק ושלוש. לא ראיתי אגב פיק אנד רול בכלל. לא ראיתי מסירות פנימה. לא ראיתי יכולת חדירה. וזה כביכול בסרטונים שמראים את האיכויות שלו, כן?

גם לא נראה כמו איזה אתלט מטורף. הוא ארוך מאוד, צנום יחסית. ועכשיו תכניסו לזה פעם ראשונה באירופה עם המון שנים של כדורסל לא בדיוק תחרותי (המון משחקי גארבג׳ בנ.ב.א וג׳י ליג) ומצטרף לא כמישהו שיש לו זמן להתאקלם כשחקן רוטציה אלה כשחקן חמישייה ולדעתי זה מתכון מובהק לכישלון.

הלוואי ואטעה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי refael » 03 אוגוסט 2025, 11:14

Mitelka כתב:טוב חרשתי קצת בסופ״ש על דאוטין. וואו, לא התלהבתי בשיט.

לפני כמה חודשים רשמתי פה שמכבי בבעיה בעמדה 1. מצד אחד יש לה שני שחקנים. אחד שהראה פוטנציאל גדול ואולי יכול להתפתח לרכז יורוליג סבבה והשני - טוב, תמיר בלאט. אף אחד מהם לא רכז יורוליג בכיר, מצד שני אני לא חשבתי שמישהו מהם יזרק לעמדת הרכז השלישי שמביא מגבות בעיקר מהספסל. זה לא התחבר ולי וזה לא התחבר לי.

אז מכבי ״פתרה״ את זה ברכש שהוא סוג של רכז ויכול לשחק שם אבל לא באמת. דאוטין הוא 1 שמתחיל מהלכים בעיקר בשבילו. רב הזריקות זה מחצי מרחק (שם קצת מזכיר את רוקאס) או משלוש. לא מגיע עד הטבעת. לא מייצר לאחרים. מבחינת כיוון של סגנון משחק הוא יותר סקוטי מאשר רוקאס. כלומר יכול לשחק 1 אבל יותר קליעה ופחות מסירה. אז מכבי אמרה הוא גם 1 יכול לשחק לצד לוני וגם 2 שיכול לשחק לצד בלאט או קלארק. הבעיה שלי פחות העמדה (הרעיון נחמד) אלה סט היכולות. לא רואה שום דבר מיוחד. קצת קליעה מחצי מרחק ושלוש. לא ראיתי אגב פיק אנד רול בכלל. לא ראיתי מסירות פנימה. לא ראיתי יכולת חדירה. וזה כביכול בסרטונים שמראים את האיכויות שלו, כן?

גם לא נראה כמו איזה אתלט מטורף. הוא ארוך מאוד, צנום יחסית. ועכשיו תכניסו לזה פעם ראשונה באירופה עם המון שנים של כדורסל לא בדיוק תחרותי (המון משחקי גארבג׳ בנ.ב.א וג׳י ליג) ומצטרף לא כמישהו שיש לו זמן להתאקלם כשחקן רוטציה אלה כשחקן חמישייה ולדעתי זה מתכון מובהק לכישלון.

הלוואי ואטעה.

רשמת נכון ויפה אלו גם הרשמים שלי מהשחקן
מכבי בבעיה רצינית בבניה שלה , זה מתחיל מהרכז ונמשך לעמדת הסנטר שעדיין לא ידוע לנו מי זה יהיה.
כולי תקווה שזאת תיהיה עונה הפריצה של קלארק בעמדת הרכז אחרת אין לנו סיכוי שוב העונה.
תמונה
refael

הודעהעל ידי er79 » 03 אוגוסט 2025, 11:38

אין מה לבנות על קלארק. הוא שחקן מפוזר ומבולגן מדי כשהוא מוביל כדור. חוץ מאתלטיות ופיזיות לא תקבל מעבר. בטח שלא ניהול וסדר במשחק. מכבי טועה שהיא לא מביאה מנהל משחק. אי אפשר להסתמך פה על בלאט. מילא אם היה מגיע עם דאוטין עוד איזו תוכנית מגירה, שחקן שמסוגל למסור. ראיתי שהרמנסון פנוי בשוק. זה גם היה יכול להיות גראהם לצורך העניין אבל מאוחר מדי לזה. לא רואה מצב שיביאו רכז רביעי אבל, אלא אם החשיבה היא שדאוטין יגיע כ 2 מחליף ללוני שגם לגבי זה אני בספק.
er79

הודעהעל ידי refael » 03 אוגוסט 2025, 12:01

קלארק כן הראה ניצוצות של ניהול משחק ומסירה בבני הרצליה
אני רוצה להאמין שקטש ראה את היכולות שלו גם בהרצליה וגם בחצי העונה במכבי והבין שכן יש פוטנציאל לרכז יורוליג טוב ולכן לא שיחררו אותו
תמונה
refael

הודעהעל ידי er79 » 03 אוגוסט 2025, 12:52

refael כתב:קלארק כן הראה ניצוצות של ניהול משחק ומסירה בבני הרצליה
אני רוצה להאמין שקטש ראה את היכולות שלו גם בהרצליה וגם בחצי העונה במכבי והבין שכן יש פוטנציאל לרכז יורוליג טוב ולכן לא שיחררו אותו

הרצליה זה לא יורוליג
er79

הודעהעל ידי Mitelka » 03 אוגוסט 2025, 12:54

er79 כתב:

הרצליה זה לא יורוליג

הבן אדם שנה ראשונה משחק כדורסל מקצועני. הגיע ישר מהמכללות. הוא פוטנציאל נהדר.
מסכים שמכבי זה לא בדיוק המקום להתגלח עליו אבל התקרה שלו מאוד גבוהה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי er79 » 03 אוגוסט 2025, 12:59

Mitelka כתב:
er79 כתב:

הרצליה זה לא יורוליג

הבן אדם שנה ראשונה משחק כדורסל מקצועני. הגיע ישר מהמכללות. הוא פוטנציאל נהדר.
מסכים שמכבי זה לא בדיוק המקום להתגלח עליו אבל התקרה שלו מאוד גבוהה.

אתה לא תקבל פה שורטס בעוד שנה. הוא שחקן משלים נהדר מהספסל, אני לא נגדו, מה שהוא יכול לתת שזה בעיקר לחץ ואתלטיות, בלאט לא ייתן לעולם. מאידך אל תיתממו, לא תקבלו פתאום מנהל משחק חכם שקול ואחראי. הוא שחקן מבולגן שגם נלחץ וטועה ככל שמחזיק יותר בכדור, גם לא מעט פעמים ראש בקיר. זה לא מה שישתנה מן הקצה לקצה בדנא, הוא יכול טיפה להשתפר, אי אפשר לבנות עליו כרכז בכיר ברוטציה.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים