Holiday_Armadillo כתב:הלפרין-אוחיון-בורשטיין-בלו, כל אלה עזבו את מכבי
רוט-לנדסברג, אלה חתמו
נראה לי שאנחנו קצת רזים בגזרת הישראלים
רק שכדיר לא יהיה מועמד שוב
אם כבר אז רוברט רוטבארט, אבל שמעתי שגליל בנהלים איתו שיחות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הלפרין-אוחיון-בורשטיין-בלו, כל אלה עזבו את מכבי
רוט-לנדסברג, אלה חתמו
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:הכל נכון ב100% אבל - איזו אופציה יותר טובה יש?? מכבי יביאו ישראלים סתם כדי לסגור את הבעיות עם החוק הרוסי. נגמרו הישראלים האיכותיים ונשארו רק הגרוטאות. הבעיה שגם מכבי מתחילה להיראות כמו גרוטאה.
בסוף החלום שלי יתגשם ונועם מטלון יהיה פה
אפילו בעונה כזאת זה לא מציאותי
ולמה זה החלום שלך? לא הותיר שום רושם מיוחד.
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:הכל נכון ב100% אבל - איזו אופציה יותר טובה יש?? מכבי יביאו ישראלים סתם כדי לסגור את הבעיות עם החוק הרוסי. נגמרו הישראלים האיכותיים ונשארו רק הגרוטאות. הבעיה שגם מכבי מתחילה להיראות כמו גרוטאה.
קלעי אדיר מכל הטווחים
עליי הוא הותיר רושם מיוחד
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:הכל נכון ב100% אבל - איזו אופציה יותר טובה יש?? מכבי יביאו ישראלים סתם כדי לסגור את הבעיות עם החוק הרוסי. נגמרו הישראלים האיכותיים ונשארו רק הגרוטאות. הבעיה שגם מכבי מתחילה להיראות כמו גרוטאה.
קלעי אדיר מכל הטווחים
עליי הוא הותיר רושם מיוחד
לא התכוונתי לזלזלאבל חוץ מקליעה אין לו מה למכור.
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלפרין-אוחיון-בורשטיין-בלו, כל אלה עזבו את מכבי
רוט-לנדסברג, אלה חתמו
אם כבר אז רוברט רוטבארט, אבל שמעתי שגליל בנהלים איתו שיחות
חנו'ש כתב:אתם מבינים שמכבי תצטרך לחפש עכשיו עוד זר....
חנו'ש כתב:אתם מבינים שמכבי תצטרך לחפש עכשיו עוד זר....
felix_r כתב:Holiday_Armadillo,
איך ידעת ???!!!![]()
![]()
![]()
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3906901,00.html
felix_r כתב:Holiday_Armadillo,
איך ידעת ???!!!![]()
![]()
![]()
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3906901,00.html
yzafrir כתב:תגידו , הייתם שמים 400K על נעימי ? (350K שכר + 50K דמי שיחרור..)
במצב עכשיו זה יכולה להיות השקעה לא רעה בכלל...
שחף כתב:מה שעלוב שמכבי עלולים להרגיע את הלחץ של האוהדים בהחתמה של הסופרסטאר העצום, הגארד הכל יכול והשחקן"המוכר" דורון פרקינס. אני כבר מדמיין את ההודעה על החזרתו "מכבי תל אביב מחזירה את אחד מבכירי הרכזים באירופה, דורון פרקינס" ואנשים אשכרה יקנו את הדבר הזה.
felix_r כתב:yzafrir כתב:תגידו , הייתם שמים 400K על נעימי ? (350K שכר + 50K דמי שיחרור..)
במצב עכשיו זה יכולה להיות השקעה לא רעה בכלל...
איפה אתה חי? הוא חתם ברוסיה
yuvalself כתב:ההשערה היחידה שלי שמסתדרת עם המצב הנוראי שלנו במצבת הישראלים היא שמכבי לא שמה יותר *** על הליגה הישראלית והולכת לשחק עם נוער בליגה על מנת לפגוע במנהלת ולגרום לה בצורה סמויה להבין שבלי מכבי חזקה ואטרקטיבית בליגה אין לליגה קיום!לא יכול להיות שמכבי בונה על קבוצה רצינית לליגה הישראלית עם רק 4 ישראלים רציניים מתוכם אחד לנדסברג הבינוני, פניני אחרי עונה בזיונית, ליאור הנעלם במשחקים גדולים ומורן מסרתי 8 אסיסטנט ב-15 דקות אבל אין לי אויר להחזיק 20 דק׳ טובות!
אם זה המצב זה מקובל עליי לחלוטין כי האמת נמאס כבר מלראות את הליגה פח זבל הזאת, אבל חייבים לשפר את הסגל בשלושה שחקנים ״בצבע״ כמו שאומרים כי אחרת אנחנו באמת במצב מביך!!!
סגל שיציל את העונה האירופית ויוכיח את ההשערה שלי:
1,2- רוט, אוריו/מקלב, היקמן, לנדסברג, בברלי/אידסון
3-סמית, פניני
4- מדלי, ליאור
5- שרמדיני. גיימס, מאריץ
זה סגל שמבחינה כלכלית אמור לעמוד ב-45% מכלל התקציב של מכבי שזה 9 מיליון דולר!
אם זה ההרכב כל הפורום פה צריך לרדת על הרגליים ולנשק לפדרמן את הכפות, כי הוא עשה לנו בית ספר, ואם זה לא ההרכב, מותר ורצוי להביא עגבניות למשחק הפתיחה ביורוליג ולהעיף לאזור שי סידי, פדרמן האב וגם הבן יושבים שם!
שחף כתב:מה שעלוב שמכבי עלולים להרגיע את הלחץ של האוהדים בהחתמה של הסופרסטאר העצום, הגארד הכל יכול והשחקן"המוכר" דורון פרקינס. אני כבר מדמיין את ההודעה על החזרתו "מכבי תל אביב מחזירה את אחד מבכירי הרכזים באירופה, דורון פרקינס" ואנשים אשכרה יקנו את הדבר הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־5 אורחים