פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד מלפפונים 2025

08 אוגוסט 2025, 15:25

להיות מרוצה מהתקציב העונה זה חתיכת הורדת סטנדרטים. עורכים השוואת לעונה הקודמת שהיתה מהביזיוניות של המועדון. עדיין מדובר בתקציב פח והיו עונות עם תקציבים גבוהים יותר (שגם אז זה לא היה מספיק). מדהים איך זורמים פה עם הנמכת הסטנדרטים בצלילה חופשית.

08 אוגוסט 2025, 15:27

השאלה היא לא האם וכמה התקציב גדל, אלא כמה הוא גדל ביחס לקבוצות אחרות. אנחנו לא חיים בואקום ולא מתחרים מול עצמנו.

כל הליגה התחילה לשפוך כספים בצורה מאסיבית, גם קבוצות קטנות, וגם אחרי הגדלת התקציב (כביכול), תקציב השחקנים שלנו עדיין מהנמוכים בליגה, וזה הדבר היחיד שחשוב.

08 אוגוסט 2025, 16:04

my man כתב:
felix_r כתב:
A.Parker כתב:מגיע לאוהדים שנופלים פעם אחר פעם למלכודת שלהם
באמת האוהדים הכי פראיירים שיש

אני לא מבין מה בדיוק אתה רוצה ומתי תגיע לשלב שתהיה מרוצה? כבר הוציאו 16 מיליון דולר על סגל, ועוד לא סיימנו את ההחתמות. כמה אתה רוצה? 20? 30? 40? רק תגיד, שנדע.

קבוצה שתתחרה על המקום הראשון ביורוליג. עד אז צריך פה מחאה שתעיף את ההנהלה הזו מהקבוצה

1+

08 אוגוסט 2025, 16:18

MTA2311 כתב:השאלה היא לא האם וכמה התקציב גדל, אלא כמה הוא גדל ביחס לקבוצות אחרות. אנחנו לא חיים בואקום ולא מתחרים מול עצמנו.

כל הליגה התחילה לשפוך כספים בצורה מאסיבית, גם קבוצות קטנות, וגם אחרי הגדלת התקציב (כביכול), תקציב השחקנים שלנו עדיין מהנמוכים בליגה, וזה הדבר היחיד שחשוב.

10+

08 אוגוסט 2025, 16:44

גיל בני מתרחק מחתימה במכבי.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514782

08 אוגוסט 2025, 17:22

מרסר כתב:גיל בני מתרחק מחתימה במכבי.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514782

כן, זה היה כבר ב 9 בבוקר. אני מקווה שזה נכון

08 אוגוסט 2025, 17:24

רק אני פספסתי את הכתבה הזאת באתר היורוליג?
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... xperience/

09 אוגוסט 2025, 09:26

מה דעתכם על דייויד מקורמק בתור הסנטר הנוסף?

09 אוגוסט 2025, 10:41

cannon כתב:מה דעתכם על דייויד מקורמק בתור הסנטר הנוסף?

אם הידיעה שמכבי הולכת על סנטר זר משלים נכונה, אז הוא ברירת מחדל לא רעה.

09 אוגוסט 2025, 11:37

cannon כתב:מה דעתכם על דייויד מקורמק בתור הסנטר הנוסף?

אני ממש מעדיף על פניו את Oscar Tshiebwe. חיה רעה 18 כדורים חוזרים למשחק מהם מעל 7 בהתקפה, מדד 32 ומעל 3 חסימות למשחק. זה בדיוק המאסיבי שאנחנו צריכים. עם נתונים כאלו מהגי ליג (מקום ראשון במדד כדורים חוזרים) הוא יהיה סולידי מאוד ביורוליג לאחר שיקרע זוג נעלים באירופה. היתי מחתחים אותו מיידית לפני אקוניס.

09 אוגוסט 2025, 12:03

לא חושב שיש סנטר בשוק בטווח המחירים של מכבי שיותר יתאים מאוסקר. הוא צורח קטש בכל רמח אבריו

09 אוגוסט 2025, 12:04

לדעתי סיכוי לא נמוך שמכבי ילכו על מקורמיק

ניסיון אירופאי וניסיון יורוליג.

09 אוגוסט 2025, 12:26

גל גל כתב:לדעתי סיכוי לא נמוך שמכבי ילכו על מקורמיק

יש בו משהו בעייתי , שאני לא יכול לציין בוודאות. האנשים מתרשמים ממנו לטובה, אבל אז כשהוא כבר משחק בקבוצה, פתאום מגלים בו משהו לא טוב, תכונה שלא ממש זיהו קודם מצפיה בוידאו.

מסינה לא אהב אותו במילאנו, ושיחרר אותו אחרי כמה משחקים בלבד. למה? לא ממש ברור. באלבה הוא הרשים בהתחלה, אבל לאט-לאט הדקות שלו ירדו. למה? אף אחד לא יודע.

אז כן, אם הוא מגיע בתור הגבוה החמישי (אחרי: סורקין, סאנטוס, הורד וליף) אז הוא בסדר גמור, אבל אם האנשים מצפים לקבל סנטר מוביל, אז זה לא המקרה.

09 אוגוסט 2025, 13:09

felix_r כתב:
גל גל כתב:לדעתי סיכוי לא נמוך שמכבי ילכו על מקורמיק

יש בו משהו בעייתי , שאני לא יכול לציין בוודאות. האנשים מתרשמים ממנו לטובה, אבל אז כשהוא כבר משחק בקבוצה, פתאום מגלים בו משהו לא טוב, תכונה שלא ממש זיהו קודם מצפיה בוידאו.

מסינה לא אהב אותו במילאנו, ושיחרר אותו אחרי כמה משחקים בלבד. למה? לא ממש ברור. באלבה הוא הרשים בהתחלה, אבל לאט-לאט הדקות שלו ירדו. למה? אף אחד לא יודע.

אז כן, אם הוא מגיע בתור הגבוה החמישי (אחרי: סורקין, סאנטוס, הורד וליף) אז הוא בסדר גמור, אבל אם האנשים מצפים לקבל סנטר מוביל, אז זה לא המקרה.

אני גם לא מתלהב ממנו בכלל.

09 אוגוסט 2025, 16:34

אם מתכוונים להביא זר תשיעי 2\3 פליט נ.ב.א אז אין לי בעיה אם יבוא עוד גבוה ב 69 שח
אצל קטש סנטר במיליארד דולר או 69 שח זה אותו הדבר

10 אוגוסט 2025, 13:58

Neo כתב:אם מתכוונים להביא זר תשיעי 2\3 פליט נ.ב.א אז אין לי בעיה אם יבוא עוד גבוה ב 69 שח

כריס סילבה שהיה בהרצליה במשא ומתן עם חולון תמורת 200 אלף . במקום מכבי חוטף אותו תמורת 250 ואת כל התקציב שנשאר מתאבד על דלמו בנטון שכתבתי עליו בסקאוטינג

סילבה מבחינתי מוכן ליורוליג , יכול לתת מלא דקות באמת איכותיות . יפתיע רבים ויתן הזדמנות להחתים 2\3 ברמה גבוהה שיהיה המשרת הנאמן של לוני ווקר הגדול
https://www.youtube.com/watch?v=SKqyV8_nJqg

10 אוגוסט 2025, 14:54

Neo כתב:
Neo כתב:אם מתכוונים להביא זר תשיעי 2\3 פליט נ.ב.א אז אין לי בעיה אם יבוא עוד גבוה ב 69 שח

כריס סילבה שהיה בהרצליה במשא ומתן עם חולון תמורת 200 אלף . במקום מכבי חוטף אותו תמורת 250 ואת כל התקציב שנשאר מתאבד על דלמו בנטון שכתבתי עליו בסקאוטינג

סילבה מבחינתי מוכן ליורוליג , יכול לתת מלא דקות באמת איכותיות . יפתיע רבים ויתן הזדמנות להחתים 2\3 ברמה גבוהה שיהיה המשרת הנאמן של לוני ווקר הגדול
https://www.youtube.com/watch?v=SKqyV8_nJqg

כריס סילבה אחלה אם...לא היו מחתימים את הסנטוס. בעמדה 5 מכבי צריכה להביא מאסיבי שידע להגן על הטבעת, להוריד כדורים חוזרים ולשמור על הטאברסים והמילוטינובים ששיחקו לנו מעל הראש במיוחד בעונה שעברה. למרות ש....סילבה ריבאונדר טוב
ואם כבר משרת את לוני, אז חסר רכז ראשון וגיילן הוד שפינו עדיין פנוי, גם מפילדלפיה. עם שורה מרשימה מזו של אוטין שהוחתם. גם ב גיליג וגם בסיקסרס.ואם בא לך עוד גם, אז הוא גם צעירוניק (בן 22) עם פוטנציאל גם עם 50% לשלוש וזורק לא מעט ולכן גם עם אפסייד.

11 אוגוסט 2025, 07:41

לפי ישראל היום, מכבי נכנסה לדיבורים עם אליז'ה גונסון, גם מקמורנק נשקל...

11 אוגוסט 2025, 07:54

לדעתי נגמרה עונת המלפפונים
מקסימום יוסיפו ישראלי סטייל גיל בני לעבות את הסגל
חושבים כמוני?

11 אוגוסט 2025, 08:07

where is the love? כתב:לפי ישראל היום, מכבי נכנסה לדיבורים עם אליז'ה גונסון, גם מקמורנק נשקל...

עוד שחקן בעמדה 4, כנראה שסורקין יהיה באמת הסנטר הבכיר של מכבי בעונה הקרובה.
פרסם תגובה