כדורסל ישראלי 24/25

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי 24/25

הודעהעל ידי felix_r » 11 אוגוסט 2025, 17:29

אפשר להירגע, גיל בני חתם באילת/עפולה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 12 אוגוסט 2025, 13:36

גיל בני טוען שהוא "סמל של הפועל", לא פחות. כן זה למה אתה באילת... חי בסרט.
סמל פורש במועדון, משאירים אותו לא משנה מה ולרוב מדובר בשחקן שעשה משהו בקריירה שזה יותר מלהרביץ לשחקנים ואז לבכות ששורקים לו.
ג'ונדי סמל, כספי סמל, גינת כנראה סמל, ברודי, גמצי ואני לא אמשיך את הרשימה כי באמת לא חסר ואני רוצה לחשבן פה מה שברור גיל בני לא "סמל". אולי סמל של לוזריות ותחושת עליונות לא מוסברת, הא רגע... אולי הוא באמת סמל
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אוגוסט 2025, 14:32

Shay_uzan כתב:גיל בני טוען שהוא "סמל של הפועל", לא פחות. כן זה למה אתה באילת... חי בסרט.
סמל פורש במועדון, משאירים אותו לא משנה מה ולרוב מדובר בשחקן שעשה משהו בקריירה שזה יותר מלהרביץ לשחקנים ואז לבכות ששורקים לו.
ג'ונדי סמל, כספי סמל, גינת כנראה סמל, ברודי, גמצי ואני לא אמשיך את הרשימה כי באמת לא חסר ואני רוצה לחשבן פה מה שברור גיל בני לא "סמל". אולי סמל של לוזריות ותחושת עליונות לא מוסברת, הא רגע... אולי הוא באמת סמל

שמע אחי לא חסר על מה להתעצבן בחיים האלה ברוך השם
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 12 אוגוסט 2025, 15:33

ג'מצ'י לא פרש במכבי. אפילו מיקי לא :)

אבל גיל בני כן סמל של הפועל - בכיין אלים. זה בדיוק מה שמסל את הפועל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 12 אוגוסט 2025, 15:53

MTA2311 כתב:
Shay_uzan כתב:גיל בני טוען שהוא "סמל של הפועל", לא פחות. כן זה למה אתה באילת... חי בסרט.

שמע אחי לא חסר על מה להתעצבן בחיים האלה ברוך השם

לא עצבני, זה פשוט קומי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Mitelka » 13 אוגוסט 2025, 12:39

מנהלת הליגה אישרה את שינוי השיטה החל מהעונה הבאה - גם סדרות חצי גמר ונגמר ישוחקו בשיטת הטוב מ-5

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי מרסר » 13 אוגוסט 2025, 13:06

ועדת הדח"צים של ליגת ווינר סל האריכה את סדרות חצי הגמר והגמר של הליגה ל-5 משחקים. עוד הוחלט, כי לאור הגדלת הכנסות הליגה, חלק מהכנסת הקבוצות מהליגה תתבסס על מצוינות ותנאים מדידים.

יושב ראש ליגת ווינר סל, ארי שטינברג: ״החזרה לשיטת הטובה מ-5 נועדה קודם כל עבור האוהדים, כדי להעניק להם את חוויית הספורט המרתקת והמעניינת ביותר״

ועדת הדח"צים של ליגת ווינר סל, בראשות היו"ר ארי שטינברג, החליטה על הארכת סדרות חצי גמר וגמר הפלייאוף בליגה לשיטה של הטובה מ-5 משחקים החל מהעונה הקרובה. זו תהיה הפעם הראשונה מאז עונת המשחקים 2004-2005 שגורל האליפות יוכרע בסדרה שכזו.

בנוסף, החליטה ועדת הדח"צים, שהוסמכה על ידי דירקטוריון הליגה, ששיטת המשחקים תישאר בעינה: העונה הרגילה תימנה 26 מחזורים ולאחר מכן מקומות 1-6 יעפילו ישירות לרבע גמר הפלייאוף, מקומות 7-10 יאבקו על שני הכרטיסים הנותרים לסיבוב הראשון בפלייאוף בשני סיבובי פליי-אין ואילו ארבע המדורגות במקומות 11-14 יגררו איתן את התוצאות מכל העונה לבית התחתון, בו יערכו שישה מחזורים נוספים ובסיומם יוכרעו שתי היורדות לליגת המשנה.

מועד רישום הסגל למשחקי העונה הרגילה והפלייאוף יהיה ב-10:00 בבוקר ביום המשחק, כאשר בסדרות רבע הגמר יותר חילוף בודד של זר לאורך הסדרה ואילו בשלבים המתקדמים יותר לא תהיה הגבלה על חילוף הזרים. בגביע ווינר סל ניתן יהיה לרשום שישה זרים, בכפוף לאישור ארגון השחקנים.

מועד העברות השחקנים בתוך ליגת ווינר סל יוגבל עד לתאריך האחד במרץ. לאחר תאריך זה ועד ה-15 באפריל, ניתן יהיה לבצע העברות רק לשחקנים שלא הופיעו בליגת ווינר סל באותה עונה. כל קבוצה תוכל לרשום עד 10 זרים לאורך העונה כולה, כאשר בכל משחק היא תהיה חייבת לרשום בטופס המשחק מינימום של ארבעה ומקסימום של חמישה.

בתוך כך, כפועל יוצא של שינוי השיטה וכתוצאה מגידול בהכנסות הליגה, חלק מהכנסת הקבוצות מהליגה תהיה מורכבת בעמידה בתנאים אמפיריים המעודדים מצוינות והשמת דגש על האוהדים.
מרסר

הודעהעל ידי Avi1508 » 13 אוגוסט 2025, 13:06

Mitelka כתב:מנהלת הליגה אישרה את שינוי השיטה החל מהעונה הבאה - גם סדרות חצי גמר ונגמר ישוחקו בשיטת הטוב מ-5

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

טוב מאוד
רק צריך לוודא שהליגה לא תסתיים באוגוסט
העסקנים המתינו שתגיע התקופה שמכבי כבר לא הכי חזקה בליגה ואז נזכרו לשנות את השיטה, איפה הם היו ב20 שנה האחרונות
Avi1508

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים