16 יולי 2012, 19:38
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:זרובבל כתב:ממכבי ת"א נמסר הערב: "בהיעדר תשובה כלשהי מרשויות המס, סיכם יותם הלפרין את תנאיו בחו"ל. אנחנו מאחלים לו בהצלחה בקבוצתו החדשה".
דה ז'ה וו
בקיצור, נתראה באותו הת'רד בדיוק בעוד שנה מהיום??
16 יולי 2012, 19:41
Maccabikid כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:זרובבל כתב:ממכבי ת"א נמסר הערב: "בהיעדר תשובה כלשהי מרשויות המס, סיכם יותם הלפרין את תנאיו בחו"ל. אנחנו מאחלים לו בהצלחה בקבוצתו החדשה".
דה ז'ה וו
בקיצור, נתראה באותו הת'רד בדיוק בעוד שנה מהיום??
לא הבנתי עדיין איך זה חזר השנה... שנה שלמה יכלו לבדוק את עניין המיסוי של הלפרין - מה הם עשו בזמן הזה?
16 יולי 2012, 19:47
16 יולי 2012, 19:50
asafb96 כתב:בחייאת, מה כבר היו יכולים "לבדוק"??
16 יולי 2012, 19:51
asafb96 כתב:בחייאת, מה כבר היו יכולים "לבדוק"??
16 יולי 2012, 19:53
קודי כתב:asafb96 כתב:בחייאת, מה כבר היו יכולים "לבדוק"??
היו יכולים את אותן השיחות שעשו עם רשות המיסים בחודש וחצי האחרונים בלחץ לעשות במשך שנה שלמה ואולי היו מצליחים להגיע לפתרון. אולי גם לא היו מגיעים לפתרון, אבל בתחילת הקיץ כבר היו יודעים מה המצב עם זה והיו פועלים בהתאם.
16 יולי 2012, 19:55
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:בחייאת, מה כבר היו יכולים "לבדוק"??
היו יכולים את אותן השיחות שעשו עם רשות המיסים בחודש וחצי האחרונים בלחץ לעשות במשך שנה שלמה ואולי היו מצליחים להגיע לפתרון. אולי גם לא היו מגיעים לפתרון, אבל בתחילת הקיץ כבר היו יודעים מה המצב עם זה והיו פועלים בהתאם.
מכבי לא צריכה לנהל שום שיחות וגם לא ניהלו אותן, זה אך ורק שיחות בין הלפרין לרשויות המס.
16 יולי 2012, 19:59
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:בחייאת, מה כבר היו יכולים "לבדוק"??
מכבי לא צריכה לנהל שום שיחות וגם לא ניהלו אותן, זה אך ורק שיחות בין הלפרין לרשויות המס.
מה ההבדל? מכבי יכולה לסגור עם יותם על עו"ד או רו"ח שינהל את השיחות האלה מטעמו וזהו.
16 יולי 2012, 20:04
16 יולי 2012, 20:05
gandya כתב:קובי כתב:זהו זה:
"בהיעדר תשובה כלשהי מרשויות המס, סיכם יותם הלפרין את תנאיו בחו״ל. מכבי מאחלת לו הצלחה בקבוצתו החדשה."
מה אתם רוצים מפדרמן?!
תשרפו את רשות המסים... עוד שקר מבית פדרמן, בנוסף לשקר על גודל התקציב.
16 יולי 2012, 20:11
יוסי22 כתב:חבל כי מבין הישראלים הוא השחקן הטוב ביותר יחד עם אליהו אבל כנראה שהסיפור עם מס הכנסה מסובך מידי , זה מביך איך גם פה מצליחים לתקוף את ההנהלה.
16 יולי 2012, 20:16
יוסי22 כתב:חבל כי מבין הישראלים הוא השחקן הטוב ביותר יחד עם אליהו אבל כנראה שהסיפור עם מס הכנסה מסובך מידי , זה מביך איך גם פה מצליחים לתקוף את ההנהלה.
16 יולי 2012, 20:18
16 יולי 2012, 20:21
gandya כתב:יוסי22 כתב:חבל כי מבין הישראלים הוא השחקן הטוב ביותר יחד עם אליהו אבל כנראה שהסיפור עם מס הכנסה מסובך מידי , זה מביך איך גם פה מצליחים לתקוף את ההנהלה.
פחחח.. עניין מסובך מואד.. חוזרים, משלמים מה שחייבים וגמרנו, יוסילה כך זה.. הלפרין הוא לא הישראלי הראשון ולא האחרון שיחזור מחוץ לארץ.
אני לא מאשים את מכבי בכך שלא החתימה את הלפרין, כי אין לי שמץ מה היו הדרישות שלו.
אני מאשים את ההנהלה בדברים שברורים שהם שקר, כמו האשמה של מס הכנסה באי-סיכום(דבר שנוח הן להלפרין, והן להנהלה), בהצהרות השיקריות כי תקציב הרכש לא קטן בייחס לעונה שעברה, לא צריך להיות רועה-חשבון במכבי, בכדי לדעת שמדובר בשקר.
16 יולי 2012, 20:22
יוסי22 כתב:זו לא אשמה של אף אחד , בעולם האמיתי יש גם גוונים של אפור ולא הכול שחור או לבן.
אף פעם לא הבנתי את תרבות האשמים ואני כנראה אמשיך לא להבין אותה .
את בלאט צריך לתקןף על זה שהוא פירק למכבי את הקו הקידמי שזו בעיני טעות שתעלה לנו ביוקר , הקו האחורי הוא באמת כרגע נעלם אחד גדול ונראה ממש רע אבל נוכל לשפוט אותו רק כשיתמלאו השורות.
בכלל הייתי נזהר כי לפני שנתיים הייתי בטוח כמו כולם פה שמכבי מחזיקה את הקו האחורי הכי חלש ביורוליג עם פרקינס ופארגו , בסוף זה הפך למשהו שלא יכולנו לחלום עליו ככה שאולי כדאי ללמוד מזה משהו על הסקת מסקנות נמהרת מידי.
16 יולי 2012, 20:28
16 יולי 2012, 20:34
16 יולי 2012, 20:41
16 יולי 2012, 20:50
16 יולי 2012, 20:54
jol9 כתב:יוסי22 כתב:חבל כי מבין הישראלים הוא השחקן הטוב ביותר יחד עם אליהו אבל כנראה שהסיפור עם מס הכנסה מסובך מידי , זה מביך איך גם פה מצליחים לתקוף את ההנהלה.
לשם שינוי מסכים איתך לגמרי![]()
מצד אחד זה מאכזב, מצד שני צריך להבין שהלפרין הרוויח ב-4 שנותיו באירופה, כ-4 מליון יורו נטו. אם נניח אפילו שהוא חייב למס ההכנסה הישראלי רק 10%, הרי שמדובר
ב-400 אלף יורו, שזה מעט פחות מחצי מליון דולר (נטו).
זה חתיכת סכום לכל אחד משני הצדדים, אפילו אם זה מתחלק בינהם.
אפשר רק לתהות האם היעדרותו של הלפרין, לא תחייב את מכבי להביא לכאן כל מיני שחקנים שלא ראויים ללבוש צהוב אבל בעלי ת.ז כחולה.
מבחינתי שיישארו עם לאנדסברג ורוט כישראלים היחידים בקו האחורי.