המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
האיסלנדים הובילו בנקודה כ 3 דקות לסיום ואז החל אוסף של שריקות הזויות כולל 2 טכניות ועבירות שלא היו ולא נבראו כמו עבירה ל 3 כשלא היה מגע בכלל.Gevaudan כתב:בגלל החגיגה מהניצחון על האנטישמים עם הבגטים פספסתי מה שהיה עם פולין ואיסלנד. למישהו יש כוח לתקצר לי על מה הבלגן שם?
שמואל1 כתב:האיסלנדים הובילו בנקודה כ 3 דקות לסיום ואז החל אוסף של שריקות הזויות כולל 2 טכניות ועבירות שלא היו ולא נבראו כמו עבירה ל 3 כשלא היה מגע בכלל.Gevaudan כתב:בגלל החגיגה מהניצחון על האנטישמים עם הבגטים פספסתי מה שהיה עם פולין ואיסלנד. למישהו יש כוח לתקצר לי על מה הבלגן שם?
השופטים במו ידם חיסלו את איסלנד ונתנו לפולנים את הניצחון. מדובר באותו שופט ששפט במשחק של ישראל נגד פולין.
Avi1508 כתב:לא יודע למה לאורך כל העונה טענו פה שיוקבאייטיס לא רכז כשאני רואה אותו בנבחרת ליטא מחלק אסיסטים אחד אחרי השני והוא שני באסיסטים בטורניר עם 8.3 למשחק כשרק לוקה דונצ׳יץ׳ לפניו
גם הוא גורם לי כל הזמן לקלל את המטומטם שהכניס בחוזה שלו סעיף יציאה של 400 אלף דולר
Avi1508 כתב:לא יודע למה לאורך כל העונה טענו פה שיוקבאייטיס לא רכז כשאני רואה אותו בנבחרת ליטא מחלק אסיסטים אחד אחרי השני והוא שני באסיסטים בטורניר עם 8.3 למשחק כשרק לוקה דונצ׳יץ׳ לפניו
גם הוא גורם לי כל הזמן לקלל את המטומטם שהכניס בחוזה שלו סעיף יציאה של 400 אלף דולר
Avi1508 כתב:סרביה מתעללת בצ׳כיה עם 27-5 ברבע הראשון
felix_r כתב:Avi1508 כתב:סרביה מתעללת בצ׳כיה עם 27-5 ברבע הראשון
מי בכלל מסתכל את המשחק הזה כאשר יש את ליטא - פינלנד?
שמואל1 כתב:ככל הנראה צולבת
felix_r כתב:שמואל1 כתב:ככל הנראה צולבת
השמועה אומרת שהפציעה לא קשה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים