קודי כתב:yarinsaky כתב:אבל אם סיינה בתמונה הוא בטח לא יגיע, אז אפשר להירגע.
צודק, צריך לעודד אותם. אגב, מה יש לראשי מכבי "לעקוב אחריו" בלאס וגאס? הם לא ראו אותו שנה שלמה כאן בארץ?
זה דני שצריך לראות אותו, הוא לא סומך על בלאט.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:yarinsaky כתב:אבל אם סיינה בתמונה הוא בטח לא יגיע, אז אפשר להירגע.
צודק, צריך לעודד אותם. אגב, מה יש לראשי מכבי "לעקוב אחריו" בלאס וגאס? הם לא ראו אותו שנה שלמה כאן בארץ?
קודי כתב:סוף סוף חדשות טובות ומרגיעות:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 24398.html
לפחות אנחנו יודעים שמכבי מכוונת גבוה...
מתAMסרת כתב:קודי כתב:סוף סוף חדשות טובות ומרגיעות:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 24398.html
לפחות אנחנו יודעים שמכבי מכוונת גבוה...
זה יפה שעוקבים אחריו בוגאס, אחרי שראו אותו פה שנה שלמה...אהה..מכבי לא ממש הייתה פה
אולי עכשיו אלה בכלל תופעות של ג'ט לג ??
felix_r כתב:הידעתם שדרווין קיצ'ן ואללה יוסטור זה אותו מספר בגימטריה?
rc4991 כתב:yuvalself כתב:ההשערה היחידה שלי שמסתדרת עם המצב הנוראי שלנו במצבת הישראלים היא שמכבי לא שמה יותר *** על הליגה הישראלית והולכת לשחק עם נוער בליגה על מנת לפגוע במנהלת ולגרום לה בצורה סמויה להבין שבלי מכבי חזקה ואטרקטיבית בליגה אין לליגה קיום!לא יכול להיות שמכבי בונה על קבוצה רצינית לליגה הישראלית עם רק 4 ישראלים רציניים מתוכם אחד לנדסברג הבינוני, פניני אחרי עונה בזיונית, ליאור הנעלם במשחקים גדולים ומורן מסרתי 8 אסיסטנט ב-15 דקות אבל אין לי אויר להחזיק 20 דק׳ טובות!
אם זה המצב זה מקובל עליי לחלוטין כי האמת נמאס כבר מלראות את הליגה פח זבל הזאת, אבל חייבים לשפר את הסגל בשלושה שחקנים ״בצבע״ כמו שאומרים כי אחרת אנחנו באמת במצב מביך!!!
סגל שיציל את העונה האירופית ויוכיח את ההשערה שלי:
1,2- רוט, אוריו/מקלב, היקמן, לנדסברג, בברלי/אידסון
3-סמית, פניני
4- מדלי, ליאור
5- שרמדיני. גיימס, מאריץ
זה סגל שמבחינה כלכלית אמור לעמוד ב-45% מכלל התקציב של מכבי שזה 9 מיליון דולר!
אם זה ההרכב כל הפורום פה צריך לרדת על הרגליים ולנשק לפדרמן את הכפות, כי הוא עשה לנו בית ספר, ואם זה לא ההרכב, מותר ורצוי להביא עגבניות למשחק הפתיחה ביורוליג ולהעיף לאזור שי סידי, פדרמן האב וגם הבן יושבים שם!
כולם פה באבל ואתה חושב שזה הסגל שיבנה פה?ועוד חושב שכל מה שקרה עד עכשיו זה מהלך אחד גדול של פדרמן?
yuvalself כתב:rc4991 כתב:yuvalself כתב:ההשערה היחידה שלי שמסתדרת עם המצב הנוראי שלנו במצבת הישראלים היא שמכבי לא שמה יותר *** על הליגה הישראלית והולכת לשחק עם נוער בליגה על מנת לפגוע במנהלת ולגרום לה בצורה סמויה להבין שבלי מכבי חזקה ואטרקטיבית בליגה אין לליגה קיום!לא יכול להיות שמכבי בונה על קבוצה רצינית לליגה הישראלית עם רק 4 ישראלים רציניים מתוכם אחד לנדסברג הבינוני, פניני אחרי עונה בזיונית, ליאור הנעלם במשחקים גדולים ומורן מסרתי 8 אסיסטנט ב-15 דקות אבל אין לי אויר להחזיק 20 דק׳ טובות!
אם זה המצב זה מקובל עליי לחלוטין כי האמת נמאס כבר מלראות את הליגה פח זבל הזאת, אבל חייבים לשפר את הסגל בשלושה שחקנים ״בצבע״ כמו שאומרים כי אחרת אנחנו באמת במצב מביך!!!
3-סמית, פניני
4- מדלי, ליאור
5- שרמדיני. גיימס, מאריץ
אם זה ההרכב כל הפורום פה צריך לרדת על הרגליים ולנשק לפדרמן את הכפות, כי הוא עשה לנו בית ספר, ואם זה לא ההרכב, מותר ורצוי להביא עגבניות למשחק הפתיחה ביורוליג ולהעיף לאזור שי סידי, פדרמן האב וגם הבן יושבים שם!
כולם פה באבל ואתה חושב שזה הסגל שיבנה פה?ועוד חושב שכל מה שקרה עד עכשיו זה מהלך אחד גדול של פדרמן?
אני רק אומר ששום דבר אחר לא מסתדר לי פה! אם היה איכפת לפדרמן מהליגה הישראלית הוא היה נלחם על טיוס 250k ויותם 550k וסוגר סיפור בליגה! במקום זה הוא לוקח את רוט ומשאיר את גיימס שביחד משלימים בדיוק את אותה עלות שכר כמו שני הישראלים האחרים רק שאחד מהם לא ישראלי והשני פחות טוב מקודמו! אם זה נשמע לך הגיוני וכמו מהלך רציונלי שמנסה לחסוך ולהתקמצן אז קטונתי!
יכול להיות שבסוף אנחנו נקבל על הראש שני גארד ים זרים מחורבנים אבל זה ממש לא נשמע לי הגיוני! וזה גם ממש מסוכן להמשך הצלחת מכבי, כי זלזול ושקרים מסוג זה יביאו למשבר אמון בין ההנהלה לאוהדים ולקיצוץ מסיבי במספר המנויים, מה שיפגע פגיעה אנושה בשמעון, ובמותג פדרמן ורקנאטי! ואם כן אז באמת מגיע שנזרוק עליהם עגבניות!
er79 כתב:מישהו אמר דז'ה וו לעונת אפי?
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:מישהו אמר דז'ה וו לעונת אפי?
ההבדל הוא שבעונת אפי מי שהיה אחראי על הבאת שחקנים כמו ג'ייסון וויליאמס וטרה סימונס היה אפי כי הוא לא היה רגיל לסטנדרט האירופאי
פדרמן מצידו הוציא 2.5 מליון על ארויו וחסם את החתמת מרקוביץ' שאפי רצה בגלל שהקהל לא רצה..עכשיו לא נראה כאילו ההנהלה מוכנה להביא שחקן בסכום כזה ושלא אכפת להם מה הקהל רוצה
yuvalself כתב:rc4991 כתב:yuvalself כתב:ההשערה היחידה שלי שמסתדרת עם המצב הנוראי שלנו במצבת הישראלים היא שמכבי לא שמה יותר *** על הליגה הישראלית והולכת לשחק עם נוער בליגה על מנת לפגוע במנהלת ולגרום לה בצורה סמויה להבין שבלי מכבי חזקה ואטרקטיבית בליגה אין לליגה קיום!לא יכול להיות שמכבי בונה על קבוצה רצינית לליגה הישראלית עם רק 4 ישראלים רציניים מתוכם אחד לנדסברג הבינוני, פניני אחרי עונה בזיונית, ליאור הנעלם במשחקים גדולים ומורן מסרתי 8 אסיסטנט ב-15 דקות אבל אין לי אויר להחזיק 20 דק׳ טובות!
3-סמית, פניני
4- מדלי, ליאור
5- שרמדיני. גיימס, מאריץ
אני רק אומר ששום דבר אחר לא מסתדר לי פה! אם היה איכפת לפדרמן מהליגה הישראלית הוא היה נלחם על טיוס 250k ויותם 550k וסוגר סיפור בליגה! במקום זה הוא לוקח את רוט ומשאיר את גיימס שביחד משלימים בדיוק את אותה עלות שכר כמו שני הישראלים האחרים רק שאחד מהם לא ישראלי והשני פחות טוב מקודמו! אם זה נשמע לך הגיוני וכמו מהלך רציונלי שמנסה לחסוך ולהתקמצן אז קטונתי!
יכול להיות שבסוף אנחנו נקבל על הראש שני גארד ים זרים מחורבנים אבל זה ממש לא נשמע לי הגיוני! וזה גם ממש מסוכן להמשך הצלחת מכבי, כי זלזול ושקרים מסוג זה יביאו למשבר אמון בין ההנהלה לאוהדים ולקיצוץ מסיבי במספר המנויים, מה שיפגע פגיעה אנושה בשמעון, ובמותג פדרמן ורקנאטי! ואם כן אז באמת מגיע שנזרוק עליהם עגבניות!
gandya כתב:yuvalself כתב:rc4991 כתב:yuvalself כתב:ההשערה היחידה שלי שמסתדרת עם המצב הנוראי שלנו במצבת הישראלים היא שמכבי לא שמה יותר *** על הליגה הישראלית והולכת לשחק עם נוער בליגה על מנת לפגוע במנהלת ולגרום לה בצורה סמויה להבין שבלי מכבי חזקה ואטרקטיבית בליגה אין לליגה קיום!לא יכול להיות שמכבי בונה על קבוצה רצינית לליגה הישראלית עם רק 4 ישראלים רציניים מתוכם אחד לנדסברג הבינוני, פניני אחרי עונה בזיונית, ליאור הנעלם במשחקים גדולים ומורן מסרתי 8 אסיסטנט ב-15 דקות אבל אין לי אויר להחזיק 20 דק׳ טובות!
3-סמית, פניני
4- מדלי, ליאור
5- שרמדיני. גיימס, מאריץ
אם פרקינס זה מבחינתך סופר גארד, אז כן יוחתם כאן סופר גארד.
זרובבל כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:מישהו אמר דז'ה וו לעונת אפי?
ההבדל הוא שבעונת אפי מי שהיה אחראי על הבאת שחקנים כמו ג'ייסון וויליאמס וטרה סימונס היה אפי כי הוא לא היה רגיל לסטנדרט האירופאי
פדרמן מצידו הוציא 2.5 מליון על ארויו וחסם את החתמת מרקוביץ' שאפי רצה בגלל שהקהל לא רצה..עכשיו לא נראה כאילו ההנהלה מוכנה להביא שחקן בסכום כזה ושלא אכפת להם מה הקהל רוצה
למה שיהיה אכפת לפדרמן כשרוב המנוים כבר נמכרו? ההיכל יהיה מלא גם אם זלמנסון יהיה הסנטר הפותח של מכבי העונה.
felix_r כתב:קודם עבדתי עליכם עם הגימטריה של קיצ'ן, אבל זה אמיתי!
דורון פרקינס = 766 = אסונות גדולים יכו בבני האדם
yzafrir כתב:לפי היכולת שקיצ'ן מציג בליגת קיץ הוא כנראה יהיה כאן .
ראיתי את המשחק הראשון שלו שם והוא היה נראה מצויין כך שברור לי שגם הצוות המקצועי של מכבי לא יתעלם מיזה....
לאור מה שקורה העונה כבר לא איכפת לי את מי יחתימו רק שיחתימו כבר !!!!!!
Dperk כתב:felix_r כתב:קודם עבדתי עליכם עם הגימטריה של קיצ'ן, אבל זה אמיתי!
דורון פרקינס = 766 = אסונות גדולים יכו בבני האדם
שלח מייל לפדרמן, אולי עוד נשאר זמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים