קליפורד אומורי חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קליפורד אומורי חתם במכבי

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 ספטמבר 2025, 13:33

עידן כתב:
גל גל כתב:מישהו ראה לכמה זמן הוא חתם ?
לא רשום בכלל

אני מניח ששנה + אופציה

שנתיים ללא סעיף יציאה, על פי ספורט 5

חשוב לנעול אותו בלי אופציות
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי omerk » 01 ספטמבר 2025, 13:38

נזכר כמה כעס היה פה כשריברו חתם (ובצדק לשעתו), שאני מזכיר שהגיע בתור שחקן יורוליג עם ניסיון וממוצעים לא רעים גם, וזה היה רק לפני שנתיים. היום היינו חוגגים כזו החתמה. הסטנדרט ירד כך ששחקנים עם ניסיון מכללות בלבד זה השחקן שמקבל את ההייט.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 01 ספטמבר 2025, 13:54

omerk כתב:נזכר כמה כעס היה פה כשריברו חתם (ובצדק לשעתו), שאני מזכיר שהגיע בתור שחקן יורוליג עם ניסיון וממוצעים לא רעים גם, וזה היה רק לפני שנתיים. היום היינו חוגגים כזו החתמה. הסטנדרט ירד כך ששחקנים עם ניסיון מכללות בלבד זה השחקן שמקבל את ההייט.

דווקא כמו שכתבתי, אין לי שום טענה כלפי השחקן, הוא לא אשם מן הסתם. הטענות רק כלפי ההנהלה.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 ספטמבר 2025, 20:07

עד נובמבר הוא לא פה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 04 ספטמבר 2025, 10:26

יודע שהדעה תהיה פחות פופולרית, אבל ראיתי משחק שלו ( אמנם לא כל המשחק) והתרשמתי דווקא בצורה חיובית ממנו ביחס לכך שמדובר בהימור מהמכללות. יש לו ביטחון במשחק, הוא אתלטי ונייד. שוב ראיתי מעט, אבל ההתרשמות הראשונית דווקא הפתיעה לטובה.

https://m.youtube.com/watch?v=HwbZdTDKiZI&t=1715s
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי עידן » 04 ספטמבר 2025, 12:33

toja27 כתב:יודע שהדעה תהיה פחות פופולרית, אבל ראיתי משחק שלו ( אמנם לא כל המשחק) והתרשמתי דווקא בצורה חיובית ממנו ביחס לכך שמדובר בהימור מהמכללות. יש לו ביטחון במשחק, הוא אתלטי ונייד. שוב ראיתי מעט, אבל ההתרשמות הראשונית דווקא הפתיעה לטובה.

https://m.youtube.com/watch?v=HwbZdTDKiZI&t=1715s

זה לא באמת משנה, כי זה כאמור לא כדורסל מקצועני. אין שום דרך לדעת איך היכולת הזו תיתרגם לכדורסל מקצועני, במיוחד בגלל שהוא בחיים לא שיחק בכזה.

הרוב הגדול של הסיכויים שזה פשוט לא יעבוד, בטח בהתחשב בעובדה שהוא ממש לא היה כוכב במכללות.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 04 ספטמבר 2025, 12:52

אין כמעט גבוה שמגיע מארה"ב ולא מתחיל צולע במקרה הטוב או גרוע במקרה הרע. החוקים שונים, ההגנות שונות, השריקות לעבירות שונות. ראינו את זה עם גבריאל שנה שעברה שהיה נראה לא קשור לענף כשהיה על המגרש, במיוחד בצד ההתקפי וראינו את זה גם עם טאריק בלאק, שהיה שחקן מצויין, אבל הרגיש שהוא היה פספוס מסוים וגם היה עושה 3 עבירות ברבע כי פשוט לא הבין את החוקים באירופה. פה זה אפילו לא שחקן ששיחק בנבא, אלא רק במכללות. שיהיה לנו בהצלחה מה אני אגיד לכם. גם דוס סנטוס זה שחקן שעושה יותר מדי עבירות, נכון להיום, כך שיכול להיות מצב שאם סורקין פצוע אנחנו נכנסים לבעיית עבירות מהירה של דוס סנטוס ואומורי ואז מתחילים כל מני אילתורים בעמדת סנטר עם הורד או ליף.

שומע הרבה שאומרים שזה ממש בסדר כי מדובר במחליף שלישי בעמדה בסך הכל, ועל פניו זה טיעון לגיטימי, אבל כשהאחרים לפניו בהיררכיה זה דוס סנטוס וסורקין אז יש פה בהחלט בעיה כי בסיכוי גבוה נצטרך גם את התרומה של המחליף השלישי כביכול. זה לא שיש לנו בעמדה הזאת עוגן שאפשר לסמוך עליו תמיד שיספק את הסחורה בשני צידי המגרש. אנחנו לא בסטטוס של "הבאנו אותו ויש פוטנציאל ואם יצליח אז מעולה והרווחנו, ואם לא אז לא נורא לא בונים עליו", אלא בסיטואציה של "חייבים לקבל ממנו איזשהי תרומה חיובית ויציבה".
omerk

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ספטמבר 2025, 13:23

זה סתם מלל מיותר, אין מה לנתח החתמה כזאת. שחקן כזה לא צריך להגיע למכבי בשום קונסטלציה, גם לא כמחליף שביעי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עידן » 04 ספטמבר 2025, 13:55

MTA2311 כתב:זה סתם מלל מיותר, אין מה לנתח החתמה כזאת. שחקן כזה לא צריך להגיע למכבי בשום קונסטלציה, גם לא כמחליף שביעי.

מדויק
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 04 ספטמבר 2025, 18:37

MTA2311 כתב:זה סתם מלל מיותר, אין מה לנתח החתמה כזאת. שחקן כזה לא צריך להגיע למכבי בשום קונסטלציה, גם לא כמחליף שביעי.

בול
A.Parker

הודעהעל ידי toja27 » 04 ספטמבר 2025, 19:21

חבל לחסוך על מלל במיוחד כשיש לי הרבה זמן לשרוף עכשיו ~o)

אני רק אומר שביחס למה שציפיתי לראות , נראה שיכול להתפתח פה שחקן.

בקשר לנקודה שהוא לא שיחק כדורסל מקצועני-נכון, לכן יהיה קשה יותר לדעת עד כמה יתמודד טוב ברמות הגבוהות והסיכון משמעותית גבוה יותר. מצד שני לא הייתי אומר שמכללות זה לא כדורסל מקצועני. כל מיני אקונוסים(בלי לזלזל חלילה) חיים על מציאות מהמכללות שלאחר עונה חלקם עוברים לקבוצה גדולה יותר. אז ממכבי מצופה יותר מבני הרצליה, ובכל זאת אי אפשר להגיד שמצאו אותו פתאום זורק לסל בשכונה עם חברים.

לגבי הנקודה שהאמרקאים זקוקים לזמן התאקלמות, גם נכון, אבל זה נכון לגבי כל אמרקאי כולל בריסט ודאוטין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, BIG sofo, felix_r, משה ו־12 אורחים