ת'רד נבחרות ישראל V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד נבחרות ישראל V3

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ספטמבר 2025, 06:09

סומבץ כתב:סורקין שחקן טוב סך הכל, אבל יש לו כמה חסרונות שלא מאפשרים להסתמך עליו (הגנה, ריבאונד, חוסר תקשורת עם העולם לפעמים וכו). זה לא טוב שאנשי המקצוע מסתנוורים ממשחקים בהם היתה לו תרומה התקפית נאה ושוכחים את כל הבעיות.
דוגמה: לקראת משחקי הנבחרת, שודרה שיחה של אליהו בנגרייה שלו עם פניני, שבה אליהו שאל את פניני אם עדיף לנבחרת לאזרח גארד או גבוה, ופניני ישר ענה גארד, כי "יש לנו את רומן".
עובדת היותו של פניני בצוות המקצועי של מכבי יכולה לרמז על הכיוון המסתמן של הקבוצה להסתמך עליו העונה כגבוה מוביל. הגישה הזו של "יש לנו את רומן" כאילו שהוא שחקן שלם האוחז בכל סט התכונות הנדרש לגבוה מוביל באירופה, היא פשטנית מדי וממש לא הגישה הנכונה.
גם אם רומן היה שחקן מושלם, הגישה של "יש לנו את רומן" היא שגויה מיסוד. אוקי יש את רומן שהוא סנטר התקפי טוב אבל מוגבל מאוד, מי יש בספסל שישלים אותו? שגב? סנטר שהגדולות שלו זה להמשיך להיות רלוונטי למרות קריירה לא טובה? או זלמנסון שהגדולה שלו הייתה לתרום ליריבה? בגארדים אחרי שהפרישו את בלאט עדיין היו 4 שחקנים טובים שנלחמו על העמדה שלו והיה אפשר להביא אפילו יותר. סמול פוורורד? יש דני והמחליף שלו צריך להיות שחקן משלים שעושה הגנה, ממש לא חסר לנו בעמדה הזאת. ישראל צריכה סטראץ 4 מטורף או 5 טוב ומעלה כדי שיהיה סגל מאוזן ושלם, אז מה אם סורקין יעלה מהספסל? אתה מביא מה שחסר ולנבחרת ישראל חסר גבוה דומיננטי או אתלט על שמוריד ריבאונד, לא קלעי.
שחקנים טובים מאוד לא התקבלו לנבחרת בכל עמדה, בלאט, לביא, הובר ואפילו שרף לא נכנס לנבחרת הזאת. מנגד סורקין ושגב היו פשוט האופציה היחידה ואני לא מבין איך מישהו חושב שזה מספיק

אגב סורקין באליפות אירופה הבאה כנראה יהיה לקראת סיום הקריירה שלו, למה אנחנו בונים עליו בכלל? חוץ מוולף (מתאזרח שסוגר בכלל את הדיון של מי לאזרח), מי הסנטר הפותח בעתיד? אז לראשונה ב20 שנה האחרונות יש סנטר ישראלי טוב (בצד אחד של המגרש) אז זהו? סורקין מביא אליפויות אירופה? זה מדאיג אותי שאני לא זוכר שום פרוספקט מעל 2.06 בשנים האחרונות שיכול לסחוב את הנבחרת, אנחנו לא מייצרים סנטרים בכלל. צריך סנטר בנבחרת, עם סורקין או בלי סורקין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי ankram » 09 ספטמבר 2025, 09:40

Shay_uzan כתב:לא יודע אני זוכר איבודים, פלופים רעים וחוסר הגנה בדקות מפתח בפולין ובכללי מול איסלנד ובכל ההכנה. יכול להיות שאני זוכר לא נכון אבל החוסר ריכוז שלו בתחילת הקמפיין הטריף אותי וגם אחרים אבל זה לדעתי נשכח לו בגלל ניצחון אחד.
-----------------------------------
נושא אחר תוך יום מדברים על למצוא מחליף לקרינגטון (הפעם גם האיגוד ולא ינאי)ואולי זה לא פופולרי אבל זאת התנהלות נוראית. שוב בחרתם בשחקן (ועל זה אמורה להיות הביקורת ולא על השחקן) ולא עשיתם כלום בשביל שזה יצליח. מול סלובניה ואתמול הוא היה נהדר בדקות מסויימות אבל אחרי זה לא ראה את הכדור שוב, אם קלעי קולע 3/4 אני שואל את עצמי למה היו רק 4 תרגילים בשבילו.
וגם בשביל מה לחפש מחליף? יש את וולף שיתאים טוב והוא צריך להיות המתאזרח שלנו (בספק שיקבל אישור) והקמפיין הבא שלנו שקרינגטון לא יספיק לנו הוא עוד 4 שנים (אלא אם נעפיל לא.עולם/אולימפידה). הבן אדם נלחם קיץ שלם פה וגם אם הוא לא עמד בציפיות (וזאת בעיה של מי ששם בו ציפיות) תכבדו את השחקן ותגמרו את זה יפה ובזמן הנכון. לא יודע מי יבוא לנבחרת שהוא לא שייך אליה רק כדי להיות השעיר לעזאזל

אולי אתה זוכר את כל הדברים האלה ושוכח את האיבודים, הפלופים הרעים וחוסר הגנה בדקות מפתח בכל המשחקים של רומן סורקין רק בגלל שאתה אוהד מכבי וסולד ממה שקשור בהפועל? אולי זה בכלל לא רציונאלי?
תומר גינת לא סתם נתן טורניר טוב , הוא פתח את העניים להרבה מאד מנג'רים באירופה שלא הכירו אותו לפני , הוא היה יציב , הוא נלחם , הוא עשה מהלכים ללא קשר לשיטת המשחק (התירוצים הקבועים של זוסמן , שלא בא לידי ביטוי בגלל צורת משחק)
תומר גינת הראה שהוא שייך לרמות האלה , בדיוק כמו סורקין , וזה שהוא שחקן הפועל לא אומר שצריך להקטין כל דבר שהוא עושה. הלוואי והיה אצלנו בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 09 ספטמבר 2025, 12:41

בנבחרת ישראל רוצים את טי ג'יי ליף כבר בנובמבר הקרוב

https://sports.walla.co.il/item/3779321

ואני אומר שני דברים:

- טי ג'יי ליף עצמו רוצה בכלל?

- לא כדאי לחכות לראות אם הוא ברמה של יותר מסתם שחקן ליגת על בינוני?
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 09 ספטמבר 2025, 14:52

עידן כתב:בנבחרת ישראל רוצים את טי ג'יי ליף כבר בנובמבר הקרוב

https://sports.walla.co.il/item/3779321

ואני אומר שני דברים:

- טי ג'יי ליף עצמו רוצה בכלל?

- לא כדאי לחכות לראות אם הוא ברמה של יותר מסתם שחקן ליגת על בינוני?

אין מצב שהוא פחות טוב משגב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ספטמבר 2025, 14:54

ankram כתב:
Shay_uzan כתב:לא יודע אני זוכר איבודים, פלופים רעים וחוסר הגנה בדקות מפתח בפולין ובכללי מול איסלנד ובכל ההכנה. יכול להיות שאני זוכר לא נכון אבל החוסר ריכוז שלו בתחילת הקמפיין הטריף אותי וגם אחרים אבל זה לדעתי נשכח לו בגלל ניצחון אחד.
נושא אחר תוך יום מדברים על למצוא מחליף לקרינגטון (הפעם גם האיגוד ולא ינאי)ואולי זה לא פופולרי אבל זאת התנהלות נוראית. שוב בחרתם בשחקן (ועל זה אמורה להיות הביקורת ולא על השחקן) ולא עשיתם כלום בשביל שזה יצליח. מול סלובניה ואתמול הוא היה נהדר בדקות מסויימות אבל אחרי זה לא ראה את הכדור שוב, אם קלעי קולע 3/4 אני שואל את עצמי למה היו רק 4 תרגילים בשבילו.
וגם בשביל מה לחפש מחליף? יש את וולף שיתאים טוב והוא צריך להיות המתאזרח שלנו (בספק שיקבל אישור) והקמפיין הבא שלנו שקרינגטון לא יספיק לנו הוא עוד 4 שנים (אלא אם נעפיל לא.עולם/אולימפידה). הבן אדם נלחם קיץ שלם פה וגם אם הוא לא עמד בציפיות (וזאת בעיה של מי ששם בו ציפיות) תכבדו את השחקן ותגמרו את זה יפה ובזמן הנכון. לא יודע מי יבוא לנבחרת שהוא לא שייך אליה רק כדי להיות השעיר לעזאזל

אולי אתה זוכר את כל הדברים האלה ושוכח את האיבודים, הפלופים הרעים וחוסר הגנה בדקות מפתח בכל המשחקים של רומן סורקין רק בגלל שאתה אוהד מכבי וסולד ממה שקשור בהפועל? אולי זה בכלל לא רציונאלי?
תומר גינת לא סתם נתן טורניר טוב , הוא פתח את העניים להרבה מאד מנג'רים באירופה שלא הכירו אותו לפני , הוא היה יציב , הוא נלחם , הוא עשה מהלכים ללא קשר לשיטת המשחק (התירוצים הקבועים של זוסמן , שלא בא לידי ביטוי בגלל צורת משחק)
תומר גינת הראה שהוא שייך לרמות האלה , בדיוק כמו סורקין , וזה שהוא שחקן הפועל לא אומר שצריך להקטין כל דבר שהוא עושה. הלוואי והיה אצלנו בקבוצה.

לא, אני זוכר גם את החוסר הגנה וריבורנדים של סורקין, אבל זה כולם זוכרים לו. אני גם רשמתי ביקורות על סורקין, אפילו בהודעה האחרונה שלי רשמתי שאסור לבנות על שחקן כזה בגלל השטויות שלו בצד ההגנתי. הבעיה שלי הייתה שסורקין וקרינגטון נהיו השיערים לעזאזל של הנבחרת למרות שבסוף הם נתנו קמפיין טוב יותר משחקן כמו מדר וסורקין גם לא פחות מגינת (כי שוב ללא סורקין אנחנו לא בשמינית).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 09 ספטמבר 2025, 15:00

Shay_uzan כתב:
ankram כתב:

לא, אני זוכר גם את החוסר הגנה וריבורנדים של סורקין, אבל זה כולם זוכרים לו. אני גם רשמתי ביקורות על סורקין, אפילו בהודעה האחרונה שלי רשמתי שאסור לבנות על שחקן כזה בגלל השטויות שלו בצד ההגנתי. הבעיה שלי הייתה שסורקין וקרינגטון נהיו השיערים לעזאזל של הנבחרת למרות שבסוף הם נתנו קמפיין טוב יותר משחקן כמו מדר וסורקין גם לא פחות מגינת (כי שוב ללא סורקין אנחנו לא בשמינית).

סורי אבל ברור שיש לך משהו נגד מדר וגינת.

אין שום מצב בעולם שבו קרינגטון נתן קמפיין שקרוב בכלל אליהם, ואני אומר את זה למרות שאני חושב שהקמפיין של מדר היה חלש. פשוט זה לא קרוב בכלל בשום צורה ובסדרי גודל לקמפיין שעשה קרינגטון.

סורקין עשה קמפיין בסדר גמור ואתה מגזים גם פה משום מה שהוא "השעיר לעזאזל" למרות שלא ראיתי כל כך הרבה ביקורות נגדו, אם כבר ההיפך, החמיאו לו לא מעט, ובחלק מהמקרים גם יותר מידי בעיני.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ספטמבר 2025, 15:03

אגב מבט לעתיד, כדי שיהיה לנו סיכוי לקמפיין גדול לפני 2029 אנחנו נצטרך להיות בטופ 3 בבית עם גרמניה, קרואטיה וקפריסין והתוצאות האלו ישמרו גם בבית המשולב שלנו עם פולין,לטביה, אוסטריה והולנד. הטופ 3 מכל הקבוצות האלו יעפילו לאליפות העולם ב2027.
כדי שנעפיל בבית עם גרמניה פולין ולטביה נצטרך שהשחקנים האירופאים שלנו יגנבו משחקים מול אחת מהן ובנוסף לנצח את אוסטריה/הולנד, קפריסין וקרואטיה. זאת משימה מאוד קשה, במיוחד שהקמפיינים (חוץ מהאחרון וההתחלה של הבית המשולב) הם במהלך העונה אז אין את דני/דני/שרף וצריך להילחם על כל משחק בשביל סיכוי לעלות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ספטמבר 2025, 15:08

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
ankram כתב:

סורי אבל ברור שיש לך משהו נגד מדר וגינת.

אין שום מצב בעולם שבו קרינגטון נתן קמפיין שקרוב בכלל אליהם, ואני אומר את זה למרות שאני חושב שהקמפיין של מדר היה חלש. פשוט זה לא קרוב בכלל בשום צורה ובסדרי גודל לקמפיין שעשה קרינגטון.

סורקין עשה קמפיין בסדר גמור ואתה מגזים גם פה משום מה שהוא "השעיר לעזאזל" למרות שלא ראיתי כל כך הרבה ביקורות נגדו, אם כבר ההיפך, החמיאו לו לא מעט, ובחלק מהמקרים גם יותר מידי בעיני.

השוואתי בין קרינגטון למדר כן? קרינגטון נתן 3 שלשות קריטיות ב2 המשחקים האחרונים שאף אחד אחר לא הצליח לעשות משהו. סורקין הוא שעיר לעזאזל בעיקר במקומות שהם לא פורום אוהדי מכבי
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 09 ספטמבר 2025, 15:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 09 ספטמבר 2025, 15:17

בשני המשחקים האחרונים הפסדנו, אז לא הבנתי איזה שלשות קריטיות אלו היו בדיוק?

למרות הקמפיין החלש של מדר, הוא היה טוב מקרינגטון בכל פרמטר, וברובם בכמה סדרי גודל. ההתעקשות שלך סתם מוזרה כבר.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ספטמבר 2025, 15:19

כן הוא היה יותר טוב בכל פרמטר כי הכדור היה אצלו בידיים וקרינגטון שהיה חם וטוב לא קיבל שום שירטוט לתרגיל או מסירה מהמוביל כדור

אני חושב שמיציתי את הנושא הזה, לדעתי גינת ומדר עשו דברים שראויים לביקורת והם לא קיבלו אותם. אתם יכולים להסכים על כמה כן וכמה לא, אגב אני גם בשום שלב לא אמרתי שהם עשו קמפיין רע או שהם האשמים, פשוט לדעתי הקטנה בלבד, כמו שהם לא אשמים ככה גם לא סורקין, זוס וקרינגטון
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 09 ספטמבר 2025, 18:38

ראיון עם בית הלחמי:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=518796

בין היתר מדבר שם על סוגיית המתאזרח ואומר שכל הדיבור נגד קרינגטון במהלך הקמפיין היה מגעיל (מסכים איתו). משהו מעניין שהוא אומר, שהם פנו בזמנו לבולדווין והוא סירב במפורש להגיע לנבחרת ישראל. אומר שהיו נוספים שסירבו והוא לא מעוניין לציין שמות.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 09 ספטמבר 2025, 19:00

עידן כתב:ראיון עם בית הלחמי:

בין היתר מדבר שם על סוגיית המתאזרח ואומר שכל הדיבור נגד קרינגטון במהלך הקמפיין היה מגעיל (מסכים איתו). משהו מעניין שהוא אומר, שהם פנו בזמנו לבולדווין והוא סירב במפורש להגיע לנבחרת ישראל. אומר שהיו נוספים שסירבו והוא לא מעוניין לציין שמות.

רצו שבולדווין יגיע בחינם מאהבת ישראל? :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ספטמבר 2025, 19:20

מעניין יותר איך שהוא אמר שבולדווין סירב, הוא לא סירב וסגר את הדלת הוא אמר שהקיץ הוא לא יכול
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 09 ספטמבר 2025, 20:41

Shay_uzan כתב:

מעניין יותר איך שהוא אמר שבולדווין סירב, הוא לא סירב וסגר את הדלת הוא אמר שהקיץ הוא לא יכול

בניגוד אולי לאיך שמישהו כמו עופר ינאי מנסה להציג את זה - אזרוח זה תהליך ארוך מאוד שדורש השקעה וזמן, ולא עניין של החלטה ואזרוח תוך חודש, בטח עבור מישהו לא יהודי. ראינו שגם עם קרינגטון זה לקח זמן.

מאחר וכך, בוחרים מתאזרח לשנים קדימה וזה דורש מחויבות ורצינות. אתה לא יכול לקחת שחקן שאומר לך "אה כן, סבבה אני רוצה לשחק, אבל עוד כמה חודשים פחות מתאים לי כי אני צריך לקדם את הקריירה שלי". כי מי מבטיח לך שקיץ אחרי זה הוא לא יגיד "אה, שומעים, הייתה עונת יורוליג ארוכה כי הרחיבו את הליגה, אני רוצה לנוח" ובקיץ שאחריו "אני צריך להשתתף במחנות קיץ ולנסות להגיע לנבא".

טוב עשה האיגוד שלא לקח שחקן לא מחויב. זה פשוט לא מתאים לנבחרת ישראל, מה לעשות.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 09 ספטמבר 2025, 20:54

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:

בניגוד אולי לאיך שמישהו כמו עופר ינאי מנסה להציג את זה - אזרוח זה תהליך ארוך מאוד שדורש השקעה וזמן, ולא עניין של החלטה ואזרוח תוך חודש, בטח עבור מישהו לא יהודי. ראינו שגם עם קרינגטון זה לקח זמן.

מאחר וכך, בוחרים מתאזרח לשנים קדימה וזה דורש מחויבות ורצינות. אתה לא יכול לקחת שחקן שאומר לך "אה כן, סבבה אני רוצה לשחק, אבל עוד כמה חודשים פחות מתאים לי כי אני צריך לקדם את הקריירה שלי". כי מי מבטיח לך שקיץ אחרי זה הוא לא יגיד "אה, שומעים, הייתה עונת יורוליג ארוכה כי הרחיבו את הליגה, אני רוצה לנוח" ובקיץ שאחריו "אני צריך להשתתף במחנות קיץ ולנסות להגיע לנבא".

טוב עשה האיגוד שלא לקח שחקן לא מחויב. זה פשוט לא מתאים לנבחרת ישראל, מה לעשות.
וויד שיחק בישראל לפני שקרינגטון קיבל אזרחות, אם לא איזרחו אותו אז אני לא מבין למה שאזרחו אותו לפני האליפות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1 ו־51 אורחים