המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:עשו 100?
מרסר כתב:felix_r כתב:עשו 100?
כן, מכבי מנצחת 77-102.
felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:עשו 100?
כן, מכבי מנצחת 77-102.
יופי. אולי זה ירגיע קצת את האנשים שנכנסו להיסטריה לאחר משחק האימון הראשון
Mitelka כתב:מכבי נגד פרטיזן בשבת ב20:00 - הפעם שידור ישיר בערוץ הספורט.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
MTA2311 כתב:ווקר זה חתיכת סופרסטאר
felix_r כתב:MTA2311 כתב:ווקר זה חתיכת סופרסטאר
ביום שהדברים מסתדרים לו, כן.
נשאר ללמד אותו להירגע ביום שהזריקות פחות נכנסות.
Mitelka כתב:דווקא בעיניי סימן לא טוב. שני הגארדים הבכירים שלנו שעליהם תקום ותיפול העונה בעיקר זורקים מבחוץ. אחלה 4/6 לווקר ו5/7 לדאונטין. ומתי שזה יקרה ביורוליג ננצח - אבל כמה זה כבר יקרה?
לא יודע אם הם משלימים טוב אחד את השני.
דאונטין נראה שחקן שהרבה יותר זורק מ-3 או עוצר לאיזה ג'אמפ מחצי מרחק. לא סוחטת כמעט עבירות ולא הולך לטבעת.
ועוד נתון - 102 נקודות על 15 אסיסטים. מאוד לא שיגרתי (4 מתוכם של תמיר).
לא יודע. מרגיש לי עקום קצת. אפשר להגיד עד מחר הכנה אבל יש פה שחקנים עם סגנון מסויים שלא חשוב שנראה פתאום משהו שונה בנושא הזה.
לא נראה לי שדאונטין ו ווקר הם השחקנים שיפעילו לנו את הגבוהים. מווקר אני לא מצפה, הביאו אותו לקלוע , דאונטין זה הרכז. לפחות בסגנון הוא הרבה יותר קלעי. וזה לא רק אתמול בגלל סורקין והורד.felix_r כתב:כמובן שהמשחק התבסס על הקליעה מבחוץ כאשר שני הגבוהים הבכירים שלנו (סורקין והורד) עדיין לא עם הקבוצה
דאוטין, לא דאונטיןMitelka כתב:לא נראה לי שדאונטין ו ווקר הם השחקנים שיפעילו לנו את הגבוהים. מווקר אני לא מצפה, הביאו אותו לקלוע , דאונטין זה הרכז. לפחות בסגנון הוא הרבה יותר קלעי. וזה לא רק אתמול בגלל סורקין והורד.felix_r כתב:כמובן שהמשחק התבסס על הקליעה מבחוץ כאשר שני הגבוהים הבכירים שלנו (סורקין והורד) עדיין לא עם הקבוצה
ההשלמה שלהם בעייתית. שניהם שחקנים של קליעה. יש בזה יתרונות כמובן, והקבוצה הזו (ביחד עם הסרבי החביב) עושה רושם תהיה קבוצת קליעה טובה יותר מבשנה שעברה, אבל חסר לי פה גארדים שהולכים עד הטבעת, סוחטים עבירות, מנהלי משחק ( שם יש רק את בלאט).
דאונטין ו ווקר מביאים בעיקר קליעה. קלארק אתמול כרגיל הרבה בלאגן - 10 נק', 3 חטיפות, 3 איבודים, אסיסיט אחד. אני מצפה שיתקדם השנה ודווקא הוא כן מגיע לטבעת - הבעיה היא שמפוזר מאוד. ממש מקווה בשבילנו שיעשה סטאפ אם השנה. הוא מהשחקנים האלה שאתה רואה שיש לה ם תקרה גבוהה. שנה ראשונה בכדורסל מקצועני, אפשר לסלוח על האיבודים והקשיי התאקלמות. מקווה שהשנה טיפה ינקה את המשחק שלו - כי אז הוא יהפוך לבובה של שחקן.
שמואל1 כתב:דאוטין, לא דאונטיןMitelka כתב:לא נראה לי שדאונטין ו ווקר הם השחקנים שיפעילו לנו את הגבוהים. מווקר אני לא מצפה, הביאו אותו לקלוע , דאונטין זה הרכז. לפחות בסגנון הוא הרבה יותר קלעי. וזה לא רק אתמול בגלל סורקין והורד.felix_r כתב:כמובן שהמשחק התבסס על הקליעה מבחוץ כאשר שני הגבוהים הבכירים שלנו (סורקין והורד) עדיין לא עם הקבוצה
ההשלמה שלהם בעייתית. שניהם שחקנים של קליעה. יש בזה יתרונות כמובן, והקבוצה הזו (ביחד עם הסרבי החביב) עושה רושם תהיה קבוצת קליעה טובה יותר מבשנה שעברה, אבל חסר לי פה גארדים שהולכים עד הטבעת, סוחטים עבירות, מנהלי משחק ( שם יש רק את בלאט).
דאונטין ו ווקר מביאים בעיקר קליעה. קלארק אתמול כרגיל הרבה בלאגן - 10 נק', 3 חטיפות, 3 איבודים, אסיסיט אחד. אני מצפה שיתקדם השנה ודווקא הוא כן מגיע לטבעת - הבעיה היא שמפוזר מאוד. ממש מקווה בשבילנו שיעשה סטאפ אם השנה. הוא מהשחקנים האלה שאתה רואה שיש לה ם תקרה גבוהה. שנה ראשונה בכדורסל מקצועני, אפשר לסלוח על האיבודים והקשיי התאקלמות. מקווה שהשנה טיפה ינקה את המשחק שלו - כי אז הוא יהפוך לבובה של שחקן.
Mitelka כתב:לא נראה לי שדאונטין ו ווקר הם השחקנים שיפעילו לנו את הגבוהים. מווקר אני לא מצפה, הביאו אותו לקלוע , דאונטין זה הרכז. לפחות בסגנון הוא הרבה יותר קלעי. וזה לא רק אתמול בגלל סורקין והורד.felix_r כתב:כמובן שהמשחק התבסס על הקליעה מבחוץ כאשר שני הגבוהים הבכירים שלנו (סורקין והורד) עדיין לא עם הקבוצה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־27 אורחים